- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.141
ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
günaydın kızlar.
günaydın canım bende bu gidişle gece kalamayacığım sabahları zor oluyor kalkamıyorum zaten uykuya düşkünümne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
hadi bakalım hayırlı yolculuklar sana yarın kilo bildirimi yapmayı unutma canımgünaydın hanımlar nasılsınızz şuan işteyim saat 3 te işten çıkıp ankaraya gitcem akşam 10 doğru ankarada olurum kahvaltımı yaptım öğlen okulda ne çıkarsa akşamda otobüste olduğum için 2 dilim kepek ekm. tost yapcam yanımda taşıyıp otobüste yiycem sabahki menüm şöyle
sabah
1 dilim denge ek
1 kk light beyaz pey
domates,salatalık sekersiz çay
ara
1 armut
günaydın hasretciğim afiyet olsun hasretciğim tarçınlı sütü tatlı krizlerin için tavsiye ederimgunaydın kızlar nasılsınız bugun gec uyandım bıracık 10 bucukda kahaltmı yaptım MENUM :
1 dılım kepek ekmegı ustune labne peynır
az salata
1 brdak yesılcay
1 parca byaz peynır
we 2 kere de ıncır recelden aldım cnku regl olcam canm cok tatlı ıstıo
günaydın hasretciğim afiyet olsun hasretciğim tarçınlı sütü tatlı krizlerin için tavsiye ederim
günaydın hanımlar nasılsınızz şuan işteyim saat 3 te işten çıkıp ankaraya gitcem akşam 10 doğru ankarada olurum kahvaltımı yaptım öğlen okulda ne çıkarsa akşamda otobüste olduğum için 2 dilim kepek ekm. tost yapcam yanımda taşıyıp otobüste yiycem sabahki menüm şöyle
sabah
1 dilim denge ek
1 kk light beyaz pey
domates,salatalık sekersiz çay
ara
1 armut
aynen bende erken yatıyorum,dayanamıyorum -3 nasıl oluyo ya nasıl başardın 1 hafta içinde değilmi
canm nasıl basardım haftada -3 u masllhbızede solermısın sırrını
canım şu denge ekmek dediğin ne?
kızlar ben bu hafta elma diyeti yaptım,sabahları 2dilim kepek ekmekle 1domates,1salatalık,1yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,3,4 tane zeytin yeşilçay kahvaltı yaptım.
daha sonra 2 saatte 1 elma yedim.en az 2 litre su içtim.
hadi bakalım hayırlı yolculuklar sana yarın kilo bildirimi yapmayı unutma canım
canım elma diyeti forumuna baktım herkes çok güzel kilo vermişcanım şu denge ekmek dediğin ne?
kızlar ben bu hafta elma diyeti yaptım,sabahları 2dilim kepek ekmekle 1domates,1salatalık,1yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,3,4 tane zeytin yeşilçay kahvaltı yaptım.
daha sonra 2 saatte 1 elma yedim.en az 2 litre su içtim.
canım elma diyeti forumuna baktım herkes çok güzel kilo vermişsen kaç günde verdin bu 3 kiloyu? ve nasıl gitti zor olmadımı baş ağrısı falan yaptımı? bende önümüzdeki günlerde 5 gün denemeyi düşünüyorumda bilgi verirsen sevinirim ben elmayı pek sevmiyorum belki o zorlayabilir beni
aklımda unutmamda ankaradaki eve interneti yeni bağlatıyoruz muhtemelen yarın kullanabilirim ama bi aksilik olursa diye bu sabah tartıldım 62.0 çıktım yani 1 kilo gitmiş eğer giremezsem şimdiden haber vereyim geçen hafta ve başlangıç kilom 63,0 dı hedefte 55
cnm denge ekmeği unonun pakette satılan ekmek çeşitlerinden biri,kepekli oluyo düşük glisemik endeksliymiş rengi baya esmer dilimli olduğu için iyi oluyo tostu falanda kolay oluyo
hımm elma diyetini hepmi yapcaksın bu haftalıkmı bence bu haftadan başka yapma vücudunu alıştırma kilo vermen zorlaşır bende 5 günde 5 kilo diyetini yapmıştım 3 kilo vermiştim ama 1 haftaya kalımadı geri aldım çünkü kaybettiğim sadece ağırlıktı incelme değildi
aklımda unutmamda ankaradaki eve interneti yeni bağlatıyoruz muhtemelen yarın kullanabilirim ama bi aksilik olursa diye bu sabah tartıldım 62.0 çıktım yani 1 kilo gitmiş eğer giremezsem şimdiden haber vereyim geçen hafta ve başlangıç kilom 63,0 dı hedefte 55
diyetimin 2. günü biraz baş ağrım oldu ama iyi gitti,bide ben orda yazıldığı gibi yeşil emalardan yemedim onların fiyatı biraz uçuk,normal yeşiller var sarılarda vardı içinde ondan yedim.bu gün 6.günüm en son dün tartılmıştım.yarın normal bi diyete başlıyacam ama aralarda yerim elmayı.
evet canım ben sarı yedim bide kilom fazla olduğu için gitmiştir ben 87 le başladım.migrenim var fatmacığım onun için sordum sana. bende bugün yarın yapım pazar ara vereyim pazartesi cuma arası yine yapım diyorum sarı elmada olur dimi sen öyle ekşi yememişsin anladığım kadarıyla tek sorunum elmayı sevmiyorum ama deneyeceğim
evet canım ben sarı yedim bide kilom fazla olduğu için gitmiştir ben 87 le başladım.migrenim var fatmacığım onun için sordum sana. bende bugün yarın yapım pazar ara vereyim pazartesi cuma arası yine yapım diyorum sarı elmada olur dimi sen öyle ekşi yememişsin anladığım kadarıyla tek sorunum elmayı sevmiyorum ama deneyeceğim
evet canım ben sarı yedim bide kilom fazla olduğu için gitmiştir ben 87 le başladım.
ilk gün dene baş ağrın fazla olursa bırak canım.migren ağrısı çok kötüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?