- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.161
iyiyim canım sen nasılsın zeynep yiğenim nasıl diyet nasıl gidiyor..alevcim nasılsın canım?
Tüm arkadaşlar nasısınız?
hayırlı yolculuklar canım.
Allah kavuştursun,canım
5 lt fazla olmuş canım böbreklerini fazla zorlama.
ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
günaydın hanımlar nasılsınızz şuan işteyim saat 3 te işten çıkıp ankaraya gitcem akşam 10 doğru ankarada olurum kahvaltımı yaptım öğlen okulda ne çıkarsa akşamda otobüste olduğum için 2 dilim kepek ekm. tost yapcam yanımda taşıyıp otobüste yiycem sabahki menüm şöyle
sabah
1 dilim denge ek
1 kk light beyaz pey
domates,salatalık sekersiz çay
ara
1 armut
aynen bende erken yatıyorum,dayanamıyorum -3 nasıl oluyo ya nasıl başardın 1 hafta içinde değilmi
gunaydın kızlar nasılsınız bugun gec uyandım bıracık 10 bucukda kahaltmı yaptım MENUM :
1 dılım kepek ekmegı ustune labne peynır
az salata
1 brdak yesılcay
1 parca byaz peynır
we 2 kere de ıncır recelden aldım cnku regl olcam canm cok tatlı ıstıo
hanımlar ben öğle yemeğimi yedim öğle arasındada akşam yiyeceğim tostu yaptım öğle yemeğimi ve akşam yiyceklerimi yazayım
öğle
2,5 yk pilav
4 küçük köfte
1 kepçe cacık
ara
3 diyt bisk+200 ml ligt süt içicem
akşam
2 dilim denge ekm ve 3 ince dilim kaşardan tost
yanınada küçük ayran alcam
ara
yeşilçay+3 diyet bisk yiycem
tüm gün bununlamı dayanacaksın bence çok güzel bi menü..
Maşallah sana Fatmacığım elma diyeti sayesinde verdin şimdilik bu üç kiloyu değil mi? Spor da yaptın mı? Bir de vücudunda hiç ölçüm yaptın mı ağırlık olarak mı sadece 3 kilo yoksa incelme de oldu mu?ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
Kahvaltı menün süper canım. Hayırlı yolculuklar sana.günaydın hanımlar nasılsınızz şuan işteyim saat 3 te işten çıkıp ankaraya gitcem akşam 10 doğru ankarada olurum kahvaltımı yaptım öğlen okulda ne çıkarsa akşamda otobüste olduğum için 2 dilim kepek ekm. tost yapcam yanımda taşıyıp otobüste yiycem sabahki menüm şöyle
sabah
1 dilim denge ek
1 kk light beyaz pey
domates,salatalık sekersiz çay
ara
1 armut
Menün güzel hasretciğim aman tatlı krizlerine dikkat et.gunaydın kızlar nasılsınız bugun gec uyandım bıracık 10 bucukda kahaltmı yaptım MENUM :
1 dılım kepek ekmegı ustune labne peynır
az salata
1 brdak yesılcay
1 parca byaz peynır
we 2 kere de ıncır recelden aldım cnku regl olcam canm cok tatlı ıstıo
1 haftada ideal verilmesi gereken kilo maşallah canım.aklımda unutmamda ankaradaki eve interneti yeni bağlatıyoruz muhtemelen yarın kullanabilirim ama bi aksilik olursa diye bu sabah tartıldım 62.0 çıktım yani 1 kilo gitmiş eğer giremezsem şimdiden haber vereyim geçen hafta ve başlangıç kilom 63,0 dı hedefte 55
Biraz az olmamış mı?hanımlar ben öğle yemeğimi yedim öğle arasındada akşam yiyeceğim tostu yaptım öğle yemeğimi ve akşam yiyceklerimi yazayım
öğle
2,5 yk pilav
4 küçük köfte
1 kepçe cacık
ara
3 diyt bisk+200 ml ligt süt içicem
akşam
2 dilim denge ekm ve 3 ince dilim kaşardan tost
yanınada küçük ayran alcam
ara
yeşilçay+3 diyet bisk yiycem
kızlar spor yaptm smdı ama cok kotu mıgdem bulanıo yaa ben her spordan sonra bole oluorum neden acaba
iyiyim canım sen nasılsın zeynep yiğenim nasıl diyet nasıl gidiyor..
kızlar bugünkü kahvaltı menüm
sabah 10: da
1 bardak sade ılık su
saat 12 de
4 dilim domates
1.5 kk beyaz peynir
2 dilim sucuk -canım çektiği için yedim-
ince bir dilim ekmekçik
3 bardak su...
1 haftada ideal verilmesi gereken kilo maşallah canım.
Biraz az olmamış mı?
Allah Allah nıye öyle oluyor ki canım.
selam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)
selam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)
msj 26
Ayşe cim hayırlı yolculuklar ....
hasret cim Allah kavuştursun....nişanlın senin gözlerine bakmaktan zayıfladığını farketmemiştir.merak etme her hafta kilolar gittikçe daha mutlu olacaksın.
ben rejım yapıorum o zayflıo nsıl ıs anlamadım bnde :) dalga gecıo bıde bnmle bak bna ben nasıl zayıflıorum dıe masllh cok da yıo sewıo yemek yemeyı ama cıddı cıddı de zayflamıs tabı ben ona zayflamıssın demedm
msj 27
arkadaşlar, arkadaşım ank diyetisyene gidiyor. 2 hft kontrole gidiyor.yağı ,kası ve suyu tartan makineleri var.düzenli beslenmeyip ekmeği kestiği zaman sadece su ve kastan zayıflıyormuş.diyetisyen kızmış.asıl yağdan gitmesi gerekiyor diye.
bunu niye yazdım ...
dengeli beslenip spor da yaparsak zayıflarız.belki kısa sürmeyecek ,zaman uzayacak ama sağlıklı olacak.haftada 1 kg gayet iyi.
kendinizi üzmeyin
sadece porsiyonları azaltmak gerekiyor.
canımcım bılgın ıcın saolasın bnde gıtmıstm dıyetsyene bna da ole demıstı sakın ekmek yememzlık yapma gnde 2 dılım en a yıebılırsın demıstı tabı bn 1 dılım yıorum ama dedıgın gbı bz berabr oldugmz surecede werırız yawas yaws saglklı bı seklde
msj 28
canım erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyor.heralde bizim gibi abur cubur çok tüketmiyorlar...
ah ...günleri ve gezmeleri hiç saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?