Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alevcim nasılsın canım?
Tüm arkadaşlar nasısınız?
iyiyim canım sen nasılsın zeynep yiğenim nasıl diyet nasıl gidiyor..
hayırlı yolculuklar canım.

Allah kavuştursun,canım

5 lt fazla olmuş canım böbreklerini fazla zorlama.

bencede fazla olmuş ama bilinçli olarak içmedim farkında değildim çok içtiğimin..

ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.

maaşallah canım nasıl başardın sen beni geçeceksin sanırım bu arada bu kilo sanırım 1 haftadan fazla sürede verildi..
sen geçen hafta listede yoktun sanırım ondan olabilirmi...
tebrik ederim...

kahvaltın bence çok güsel canım..

aynen bende erken yatıyorum,dayanamıyorum -3 nasıl oluyo ya nasıl başardın 1 hafta içinde değilmi

bende çok şaşırdım bravo kuyucuğuma...

kahvaltı için güzel menü canım...

tüm gün bununlamı dayanacaksın bence çok güzel bi menü..

kızlar bugünkü kahvaltı menüm
sabah 10: da
1 bardak sade ılık su

saat 12 de
4 dilim domates
1.5 kk beyaz peynir
2 dilim sucuk -canım çektiği için yedim-
ince bir dilim ekmekçik

3 bardak su...

ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
Maşallah sana Fatmacığım elma diyeti sayesinde verdin şimdilik bu üç kiloyu değil mi? Spor da yaptın mı? Bir de vücudunda hiç ölçüm yaptın mı ağırlık olarak mı sadece 3 kilo yoksa incelme de oldu mu?
Kahvaltı menün süper canım. Hayırlı yolculuklar sana.

Menün güzel hasretciğim aman tatlı krizlerine dikkat et.

1 haftada ideal verilmesi gereken kilo maşallah canım.
Biraz az olmamış mı?
kızlar spor yaptm smdı ama cok kotu mıgdem bulanıo yaa ben her spordan sonra bole oluorum neden acaba

Allah Allah nıye öyle oluyor ki canım.

iyiyim canım sen nasılsın zeynep yiğenim nasıl diyet nasıl gidiyor..

Ben de iyiyim fıstığım. zeynebim de çok iyi çok şükür.
Senin oğluş nasıl.?

kızlar bugünkü kahvaltı menüm
sabah 10: da
1 bardak sade ılık su

saat 12 de
4 dilim domates
1.5 kk beyaz peynir
2 dilim sucuk -canım çektiği için yedim-
ince bir dilim ekmekçik

3 bardak su...

Sen de benim gibi geç yapmışsın kahvaltıyı.
Sevgilı rakibemin menüsü de süper.

ben de yazayım kahvaltı menümü:

1 haşlanmış yumurta
2 dlm tahıl ekmeği
4 adet siyah zeytin
1 tane közlenmiş kırmızı biber.
1 kk ndan az peynir
domates, salatalık.

1 haftada ideal verilmesi gereken kilo maşallah canım.

Biraz az olmamış mı?

Allah Allah nıye öyle oluyor ki canım.

bılmıorum kı yaa 1 saat yattım walla gecmedı kolay kolay bulantı sanırım bnm kanım az onnla alakası olabılır mıkı

oglen kı menum :
1 tabak tahrana corba
1 tane dolmabıberi
salata
hep boyle duzgun seyler yıyeblsek keskeeeeeeeeee

selam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)

cok gecms olsun canm dıkkat et kndıne salgın war cok dıkkat etmemz gerek hepımıznde

msj 26

geçmiş olsun canım..
bu ara herkeste grip ve soğuk algınlığı var.havalar soğuduğu için heralde....dinlenirsen çabuk atlatırsın..

msj 26

Ayşe cim hayırlı yolculuklar ....

hasret cim Allah kavuştursun....nişanlın senin gözlerine bakmaktan zayıfladığını farketmemiştir.merak etme her hafta kilolar gittikçe daha mutlu olacaksın.

msj 26

Ayşe cim hayırlı yolculuklar ....

hasret cim Allah kavuştursun....nişanlın senin gözlerine bakmaktan zayıfladığını farketmemiştir.merak etme her hafta kilolar gittikçe daha mutlu olacaksın.

ben rejım yapıorum o zayflıo nsıl ıs anlamadım bnde :) dalga gecıo bıde bnmle bak bna ben nasıl zayıflıorum dıe masllh cok da yıo sewıo yemek yemeyı ama cıddı cıddı de zayflamıs tabı ben ona zayflamıssın demedm

msj 27

arkadaşlar, arkadaşım ank diyetisyene gidiyor. 2 hft kontrole gidiyor.yağı ,kası ve suyu tartan makineleri var.düzenli beslenmeyip ekmeği kestiği zaman sadece su ve kastan zayıflıyormuş.diyetisyen kızmış.asıl yağdan gitmesi gerekiyor diye.

bunu niye yazdım ...

dengeli beslenip spor da yaparsak zayıflarız.belki kısa sürmeyecek ,zaman uzayacak ama sağlıklı olacak.haftada 1 kg gayet iyi.
kendinizi üzmeyin

sadece porsiyonları azaltmak gerekiyor.

bu azim , birlik ve beraberlik bizde olduktan sonra hep birlikte nice yağları eritiriz.

ay iyi ki bu gruptayım ...

msj 28

canım erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyor.heralde bizim gibi abur cubur çok tüketmiyorlar...

ah ...günleri ve gezmeleri hiç saymıyorum

msj 28

canım erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyor.heralde bizim gibi abur cubur çok tüketmiyorlar...

ah ...günleri ve gezmeleri hiç saymıyorum

ben tatlıyı coook sewıorum sanırım kılo almamın en cok sebebıde buydu bnmkısı aburcuburda cok yıo aslında ıste sureklı bısıler yemkle mesgl nese tek zayflsında damatlık guzl dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…