- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.181
msj 29
bu arada yarın heralde en az zayıflayan ben olacağım.bunun için biraz moralim bozuk. aslında cuma günü 69 dum.cmts sabah tartıldım 68.5 olmuşum.ama hafta sonu ,artı salı günü gezmeler beni mahvetti.
tabi sporda yapamıyorum .daha doğrusu tembellikten yapmıyorum.sizi azimli görüyorum tamam yarın yapayım diyorum.
akşam ev işleri ,okul çalışmaları derken uykum geliyor.
bir dergide okudum yapmak istemeyen bahaneler bulur diye ....heralde benim halımde aynen öyle...
neyse asla vazgeçmek yok ...bu hafta zayıflamasam bile haftaya olur inş...
siz yeter ki beni desteklemeye devam edin.
Olabilir mi acaba kansızlık etkiler mi ki ya?bılmıorum kı yaa 1 saat yattım walla gecmedı kolay kolay bulantı sanırım bnm kanım az onnla alakası olabılır mıkı
Menü güzel. İnşallah hep dikkat edebiliriz menülerimizeoglen kı menum :
1 tabak tahrana corba
1 tane dolmabıberi
salata
hep boyle duzgun seyler yıyeblsek keskeeeeeeeeee
selam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)
Olabilir mi acaba kansızlık etkiler mi ki ya?
Menü güzel. İnşallah hep dikkat edebiliriz menülerimize
Benim en fazla sıkıntı çektiğim konu akşamdan sonra sürekli bir şeyler yeme isteği. Karşı koyabilmek için neler çekiyorum
bılmıorum kı ya kaynwaldeme bı soraym bakıım o bılır.bnde bısıler yemek ıstıorum ama 8 den sonra meywe bıle yemıorum kac gndur bıde ben gecelerı cok gec satte yatıorum acıkıorum dogl olarak da
menün gine çok güzel olmuş canım.hanımlar ben öğle yemeğimi yedim öğle arasındada akşam yiyeceğim tostu yaptım öğle yemeğimi ve akşam yiyceklerimi yazayım
öğle
2,5 yk pilav
4 küçük köfte
1 kepçe cacık
ara
3 diyt bisk+200 ml ligt süt içicem
akşam
2 dilim denge ekm ve 3 ince dilim kaşardan tost
yanınada küçük ayran alcam
ara
yeşilçay+3 diyet bisk yiycem
Maşallah sana Fatmacığım elma diyeti sayesinde verdin şimdilik bu üç kiloyu değil mi? Spor da yaptın mı? Bir de vücudunda hiç ölçüm yaptın mı ağırlık olarak mı sadece 3 kilo yoksa incelme de oldu mu?
Kahvaltı menün süper canım. Hayırlı yolculuklar sana.
Menün güzel hasretciğim aman tatlı krizlerine dikkat et.
geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası bol bol c vitamini al maydomozda c vitamini çok fazla limonada var dikkat et kendineselam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)
hasterciğim erkekler öyle malesef benm eşimde sürekli yiyor ama zayıfben rejım yapıorum o zayflıo nsıl ıs anlamadım bnde :) dalga gecıo bıde bnmle bak bna ben nasıl zayıflıorum dıe masllh cok da yıo sewıo yemek yemeyı ama cıddı cıddı de zayflamıs tabı ben ona zayflamıssın demedm
canım merk etme yalnız değilsin bende bu hafta zayıflayamanlardanımmsj 29
bu arada yarın heralde en az zayıflayan ben olacağım.bunun için biraz moralim bozuk. aslında cuma günü 69 dum.cmts sabah tartıldım 68.5 olmuşum.ama hafta sonu ,artı salı günü gezmeler beni mahvetti.
tabi sporda yapamıyorum .daha doğrusu tembellikten yapmıyorum.sizi azimli görüyorum tamam yarın yapayım diyorum.
bir dergide okudum yapmak istemeyen bahaneler bulur diye ....heralde benim halımde aynen öyle...
Erkeklerin kas yoğunluğu fazla olduğu için metabolizmaları daha hızlı oluyor. Ne kadar yerlerse yesinler kilo almıyorlar hatta zayıflaybiliyorlar da...ben rejım yapıorum o zayflıo nsıl ıs anlamadım bnde :) dalga gecıo bıde bnmle bak bna ben nasıl zayıflıorum dıe masllh cok da yıo sewıo yemek yemeyı ama cıddı cıddı de zayflamıs tabı ben ona zayflamıssın demedm
Doğru söze ne denir. Biz bu kkiloları 1 haftada almadık ki 1 haftada verelim. Azimle, sabırla, inatla sabredeceğiz ve hayalimizdeki kiloya ineceğiz inşallah. Ben de çok mutluyum bu grupta olduğum için.msj 27
arkadaşlar, arkadaşım ank diyetisyene gidiyor. 2 hft kontrole gidiyor.yağı ,kası ve suyu tartan makineleri var.düzenli beslenmeyip ekmeği kestiği zaman sadece su ve kastan zayıflıyormuş.diyetisyen kızmış.asıl yağdan gitmesi gerekiyor diye.
bunu niye yazdım ...
dengeli beslenip spor da yaparsak zayıflarız.belki kısa sürmeyecek ,zaman uzayacak ama sağlıklı olacak.haftada 1 kg gayet iyi.
kendinizi üzmeyin
sadece porsiyonları azaltmak gerekiyor.
bu azim , birlik ve beraberlik bizde olduktan sonra hep birlikte nice yağları eritiriz.
ay iyi ki bu gruptayım ...
Evet Derya'cığım hiçbir zaman umudunu kaybetme dediğin gibi bu hafta zayıflayamasan bile bir dahaki hafta daha fazla vermiş olursun.Sen hafta içi de tartılıyor musun?msj 29
Ben sadece cuma günleri tartılıyorum. Ama bu hafta sankıi hiç verememişim gibi geliyor.desteklerımız sennle canm ama sanırım bnde az wermısımdır yada aynı duruorumdur 75.900
Alevciğim ve Fatmacığım kurtaracaklar takımı. Ama inşallah hepimiz vermişizdir.msj 30
bir yandan da üzülüyorum ...takımın kilo ort düşecek diye....neyse bu hafta arkadaşlar bizi birinciliğe taşıyacaklar sanırım.....
hepinizin adına çok seviniyorum...
Güle güle...msj 31
şimdlik çıktım. akşam uğrarım sohbet ederiz ....byyyyyyyyy:86:
hep birlikte yola devam edeceğiz,sabırla hedefe ulaşacağız.msj 29
Ah tatlı ah ne geldiyse başıma tatlı sevmemden geldi.ben tatlıyı coook sewıorum sanırım kılo almamın en cok sebebıde buydu bnmkısı aburcuburda cok yıo aslında ıste sureklı bısıler yemkle mesgl nese tek zayflsında damatlık guzl dursun
çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak.selam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)
evet zaten önemli olan yağdan gitmesi,benim bu hafta 3 gitti ama biliyorum giden su.....msj 27
arkadaşlar, arkadaşım ank diyetisyene gidiyor. 2 hft kontrole gidiyor.yağı ,kası ve suyu tartan makineleri var.düzenli beslenmeyip ekmeği kestiği zaman sadece su ve kastan zayıflıyormuş.diyetisyen kızmış.asıl yağdan gitmesi gerekiyor diye.
bunu niye yazdım ...
dengeli beslenip spor da yaparsak zayıflarız.belki kısa sürmeyecek ,zaman uzayacak ama sağlıklı olacak.haftada 1 kg gayet iyi.
kendinizi üzmeyin
bu azim , birlik ve beraberlik bizde olduktan sonra hep birlikte nice yağları eritiriz.
canım ayın 1de başladım,bu gün 6.günümdü.maaşallah canım nasıl başardın sen beni geçeceksin sanırım bu arada bu kilo sanırım 1 haftadan fazla sürede verildi..
sen geçen hafta listede yoktun sanırım ondan olabilirmi...
tebrik ederim...
kahvaltın bence çok güsel canım..
bende çok şaşırdım bravo kuyucuğuma...
kahvaltı için güzel menü canım...
Tamam canım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.menün gine çok güzel olmuş canım.
hiç ölçmedim bitanem,sporda ypmadım.
Benim eşim de çok zayıf 1.78 boya 63 kg. O kilo almak için ne bulursa yiyor. Ben kilo vermek için her yolu deniyorum.hasretciğim erkekler öyle malesef benm eşimde sürekli yiyor ama zayıf
Ya uf her seferinde yazıyorum ben de başlayağım yürüyüşe diye ama tembelliğimden bir türlü başlayamadım.canım merk etme yalnız değilsin bende bu hafta zayıflayamanlardanıminş haftaya toparlarız durumu ben yürüyüşe başladım işe yürüyerek geliyorum başka türlü spor yapamıyorum vaktim olmuyor
Ben de akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye gayret sarfediyorum. Sadece su ve sodalı yeşil çay kürümden içiyorum.bılmıorum kı ya kaynwaldeme bı soraym bakıım o bılır.bnde bısıler yemek ıstıorum ama 8 den sonra meywe bıle yemıorum kac gndur bıde ben gecelerı cok gec satte yatıorum acıkıorum dogl olarak da
kızlar bugünkü yediklerim
sabah: 1 dilim ıspanaklı yufka böreği
öğlen: 1 tane sıkma
ondan sonra 2 saat aralıklarla elma
biliyorum çok sağlıklı görünmüyor ama uzun süre yapmayacağım bi süre elma diyetini denemek istiyorum
Elma diyetine başladın sanırım. Dene bakalım Aslıcığım inşallah faydasını görürsün.
evet istanbuldayım..sen istanbuldamı yaşıyorsun. canım ...
ewet ya 80 e ne kaldı şunun şurasında 1 msj...
madem hoşuna gitti sende gel ececiğim sana da bi yer bulınur elbet sohbetimizde
sorun değil canım allah kavuştursun..kızlar gıremedım bugun hıc nısanlım wardı solemıstım ama gıttı sımdıcook zor bu ayrılıklar ama mecbur ıste nese gecmısım oku oku bıtıremedım masllh sızlere sey dıcm bz smdı her yazdıımz msjı 1 2 3 dıe rakamlıcz mı
arkadaşlar bu akşamki menüm ;
küçük bi tabakçık suyu bol tanesi az kuru fasulye...
çeyrek karnıyarık -patlıcanı közlenerek yapıldı-
1 küçük biber dolması
1 lokma ekmek
4 bardak su..
yemekten sonra uzunca bi süre ütü yaptım umarım yediklerimi sindirebilmişimdir..
Benim eşim de çok zayıf 1.78 boya 63 kg. O kilo almak için ne bulursa yiyor. Ben kilo vermek için her yolu deniyorum.
benm eşim normal o kadar zayıf değil boyu 85 kiloda aynı ama yesede almıyor zaten ne güzel erkeklerin zayıflama gibi derdi olmuyor kıskanıyorum bazen
Ya uf her seferinde yazıyorum ben de başlayağım yürüyüşe diye ama tembelliğimden bir türlü başlayamadım.
hadi başla betülcüm pazartesiden itibaren yürüyüşe başla bence bak bende tembellik ediyordum ama başladım bu aralar havalarda çok müsait yürümeye
evet aynen öyle..bilemiyorum canım sanırım fena değil ama bakalım tartı neyi gösterecek ...
biliyosun son söz tartının burada öyle değilmi..
daha dur bismillah..aynen ole tabıkı bakalm ıste hycanla beklıorum ama bnmkısı bna hıc demedı zayflamıssın dıe
estağfurullah aslıcığım zaten burda olup diyet yapmakla irade ve nefsimizi büyük bi sınavdan geçiriyoruz öyle değilmi ...
işte bu yüzden bende bütün takım arkadaşlarıma hayranım..
bunu sevdimtartı mı yaman hasret mi yaman eli mahkum canım sen irade ve azminle tartına hasret zayıflamış dedirteceksin eminim..
aynen yaa bi de sabahçıyım ben dizi bile izleyemeden uyuyakalıyorum..ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
evet buna katılıyorum ama sevmediğini yazmışsın ya zorla seveceksin ya da başka bi çözüm bulacağız canımgünaydın hasretciğim afiyet olsun hasretciğim tarçınlı sütü tatlı krizlerin için tavsiye ederim
hmm bilmiyordum canım saol bilgi için..cnm denge ekmeği unonun pakette satılan ekmek çeşitlerinden biri,kepekli oluyo düşük glisemik endeksliymiş rengi baya esmer dilimli olduğu için iyi oluyo tostu falanda kolay oluyo
hımm elma diyetini hepmi yapcaksın bu haftalıkmı bence bu haftadan başka yapma vücudunu alıştırma kilo vermen zorlaşır bende 5 günde 5 kilo diyetini yapmıştım 3 kilo vermiştim ama 1 haftaya kalımadı geri aldım çünkü kaybettiğim sadece ağırlıktı incelme değildi
tamam canım sen zorlama kendiniaklımda unutmamda ankaradaki eve interneti yeni bağlatıyoruz muhtemelen yarın kullanabilirim ama bi aksilik olursa diye bu sabah tartıldım 62.0 çıktım yani 1 kilo gitmiş eğer giremezsem şimdiden haber vereyim geçen hafta ve başlangıç kilom 63,0 dı hedefte 55
geçmiş olsun canım ama umarım yarın bildirimini yaparsın ..selam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)
msj 27
bunu niye yazdım ...
kendinizi üzmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?