Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 29

bu arada yarın heralde en az zayıflayan ben olacağım.bunun için biraz moralim bozuk. aslında cuma günü 69 dum.cmts sabah tartıldım 68.5 olmuşum.ama hafta sonu ,artı salı günü gezmeler beni mahvetti.

tabi sporda yapamıyorum .daha doğrusu tembellikten yapmıyorum.sizi azimli görüyorum tamam yarın yapayım diyorum.
akşam ev işleri ,okul çalışmaları derken uykum geliyor.

bir dergide okudum yapmak istemeyen bahaneler bulur diye ....heralde benim halımde aynen öyle...

neyse asla vazgeçmek yok ...bu hafta zayıflamasam bile haftaya olur inş...
siz yeter ki beni desteklemeye devam edin.

desteklerımız sennle canm ama sanırım bnde az wermısımdır yada aynı duruorumdur 75.900

msj 30

bir yandan da üzülüyorum ...takımın kilo ort düşecek diye....neyse bu hafta arkadaşlar bizi birinciliğe taşıyacaklar sanırım.....

hepinizin adına çok seviniyorum...

bılmıorum kı yaa 1 saat yattım walla gecmedı kolay kolay bulantı sanırım bnm kanım az onnla alakası olabılır mıkı
Olabilir mi acaba kansızlık etkiler mi ki ya?
oglen kı menum :
1 tabak tahrana corba
1 tane dolmabıberi
salata
hep boyle duzgun seyler yıyeblsek keskeeeeeeeeee
Menü güzel. İnşallah hep dikkat edebiliriz menülerimize
Benim en fazla sıkıntı çektiğim konu akşamdan sonra sürekli bir şeyler yeme isteği. Karşı koyabilmek için neler çekiyorum

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. Havalar bir anda serinledi ya ondan olabilir. Sen bol bol vitamin al canım.

menün gine çok güzel olmuş canım.

hiç ölçmedim bitanem,sporda ypmadım.

geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası bol bol c vitamini al maydomozda c vitamini çok fazla limonada var dikkat et kendine

hasterciğim erkekler öyle malesef benm eşimde sürekli yiyor ama zayıf

canım merk etme yalnız değilsin bende bu hafta zayıflayamanlardanım inş haftaya toparlarız durumu ben yürüyüşe başladım işe yürüyerek geliyorum başka türlü spor yapamıyorum vaktim olmuyor

kızlar bugünkü yediklerim
sabah: 1 dilim ıspanaklı yufka böreği
öğlen: 1 tane sıkma
ondan sonra 2 saat aralıklarla elma
biliyorum çok sağlıklı görünmüyor ama uzun süre yapmayacağım bi süre elma diyetini denemek istiyorum

Erkeklerin kas yoğunluğu fazla olduğu için metabolizmaları daha hızlı oluyor. Ne kadar yerlerse yesinler kilo almıyorlar hatta zayıflaybiliyorlar da...
Doğru söze ne denir. Biz bu kkiloları 1 haftada almadık ki 1 haftada verelim. Azimle, sabırla, inatla sabredeceğiz ve hayalimizdeki kiloya ineceğiz inşallah. Ben de çok mutluyum bu grupta olduğum için.
Evet Derya'cığım hiçbir zaman umudunu kaybetme dediğin gibi bu hafta zayıflayamasan bile bir dahaki hafta daha fazla vermiş olursun.Sen hafta içi de tartılıyor musun?
desteklerımız sennle canm ama sanırım bnde az wermısımdır yada aynı duruorumdur 75.900
Ben sadece cuma günleri tartılıyorum. Ama bu hafta sankıi hiç verememişim gibi geliyor.
msj 30

bir yandan da üzülüyorum ...takımın kilo ort düşecek diye....neyse bu hafta arkadaşlar bizi birinciliğe taşıyacaklar sanırım.....

hepinizin adına çok seviniyorum...
Alevciğim ve Fatmacığım kurtaracaklar takımı. Ama inşallah hepimiz vermişizdir.
msj 31

şimdlik çıktım. akşam uğrarım sohbet ederiz ....byyyyyyyyy:86:
Güle güle...

hep birlikte yola devam edeceğiz,sabırla hedefe ulaşacağız.
Ah tatlı ah ne geldiyse başıma tatlı sevmemden geldi.
çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak.
evet zaten önemli olan yağdan gitmesi,benim bu hafta 3 gitti ama biliyorum giden su.....
canım ayın 1de başladım,bu gün 6.günümdü.

menün gine çok güzel olmuş canım.

hiç ölçmedim bitanem,sporda ypmadım.
Tamam canım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.
hasretciğim erkekler öyle malesef benm eşimde sürekli yiyor ama zayıf
Benim eşim de çok zayıf 1.78 boya 63 kg. O kilo almak için ne bulursa yiyor. Ben kilo vermek için her yolu deniyorum.

canım merk etme yalnız değilsin bende bu hafta zayıflayamanlardanım inş haftaya toparlarız durumu ben yürüyüşe başladım işe yürüyerek geliyorum başka türlü spor yapamıyorum vaktim olmuyor
Ya uf her seferinde yazıyorum ben de başlayağım yürüyüşe diye ama tembelliğimden bir türlü başlayamadım.
Ben de akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye gayret sarfediyorum. Sadece su ve sodalı yeşil çay kürümden içiyorum.
Bakalım şu sodalı yeşilçay kürü ne kadar işe yarayacak.

Elma diyetine başladın sanırım. Dene bakalım Aslıcığım inşallah faydasını görürsün.

Elma diyetine başladın sanırım. Dene bakalım Aslıcığım inşallah faydasını görürsün.

evet betülcüğüm ama şu şekilde yapacağım bugün ve yarın yapıp pazar günü norma bi şekilde rejim pazartesiden cuma akşamına kadar deneyeceğim elma diyetini ama ben çok acıkırsam yoğurt falanda tüketmeyi düşünüyorum o kadar katı yapmayacağım zaten bi cumaya kadar deneyim kendimi 70 in altında görmek istiyorum ya

sen istanbuldamı yaşıyorsun. canım ...
ewet ya 80 e ne kaldı şunun şurasında 1 msj...
madem hoşuna gitti sende gel ececiğim sana da bi yer bulınur elbet sohbetimizde
evet istanbuldayım..
sonuncu cümle bana mı?
sorun değil canım allah kavuştursun..
evet canım rakamlıycaz ..

bence çok güzel ama kuru fasülyenin suyu fazla olması bişey değiştirmez canım sonuçta koyduğun yağ suyunda toplanıyor..hem posa şeklinde yersen daha çok tok tutabilir..

Benim eşim de çok zayıf 1.78 boya 63 kg. O kilo almak için ne bulursa yiyor. Ben kilo vermek için her yolu deniyorum.

Ben de akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye gayret sarfediyorum. Sadece su ve sodalı yeşil çay kürümden içiyorum.
Bakalım şu sodalı yeşilçay kürü ne kadar işe yarayacak.
[/QUOTE]

bnm nısanlım ole cok zayf dııl 95 kılock ama gostrmıokı hıc kılosunu :)) eger sodalı yeslcay fayda ederse bıldr bnde baslıcm canm ıns faydasını gorrsun

bilemiyorum canım sanırım fena değil ama bakalım tartı neyi gösterecek ...
biliyosun son söz tartının burada öyle değilmi..
evet aynen öyle..
aynen ole tabıkı bakalm ıste hycanla beklıorum ama bnmkısı bna hıc demedı zayflamıssın dıe
daha dur bismillah..
estağfurullah aslıcığım zaten burda olup diyet yapmakla irade ve nefsimizi büyük bi sınavdan geçiriyoruz öyle değilmi ...
işte bu yüzden bende bütün takım arkadaşlarıma hayranım..

tartı mı yaman hasret mi yaman eli mahkum canım sen irade ve azminle tartına hasret zayıflamış dedirteceksin eminim..
bunu sevdim
ne güzel ya geceleri sohbet ediyorsunuz,ben bu aralar erken yatıyorum sohbetten mahrum kalıyorum,kızlar -3 garanti tartıda.
aynen yaa bi de sabahçıyım ben dizi bile izleyemeden uyuyakalıyorum..
günaydın hasretciğim afiyet olsun hasretciğim tarçınlı sütü tatlı krizlerin için tavsiye ederim
evet buna katılıyorum ama sevmediğini yazmışsın ya zorla seveceksin ya da başka bi çözüm bulacağız canım
hmm bilmiyordum canım saol bilgi için..
evet bence de vücudunu alıştırma geç olsun güç olmasın..
tamam canım sen zorlama kendini
geçmiş olsun canım ama umarım yarın bildirimini yaparsın ..

ay iyiki ben de bu takımın kaptanıyım :)
ne güzel takımda birlik beraberlik rüzgarları esiyor.

amma alıntı yapmışım maşallah
kızlar valla bugün evdeyim diye umutluydum ama hiç gelemedim
uyuyakalmışım 1de uyandım
8-9 zeytin bir dilim kepekli ekme bir bardak yarım yağlı süt içtim
sonra fatura yatırmaya çıktım yürüdüm biraz böylece
3,30 gibi azıcık çiğköfte yedim yanında domates ve yoğurtla (çiğköfte fazla yemediğimiz sürece işimize yarıyormuş bunu araştırmıştık )
duş aldım sonra şimdi arkadaşım çağırdı bayağı ortalık karıştı onlarda annesiyle konuşmuyo falan bi gidip bakalım dedik annemle annemin hazırlanmasını bekliyorum orada da fazla kaçırmam yemeği

bugün yemek saatlerim düzenli değildi üstelik ara yapmadım ama artık bi plan yapmam lazım..

kaçta gelirim bi daha girebilirmiyim bilmiyorum ama bu gece saat 00.00dan itibaren paylaşımlar sıfırlanıcak unutmayın..

yarın bildirim yapamayacak gibi durumunuz olursa akşamdan yapın ya da telefon nurmara yazabilirim özelden..

lütfen 1,30a kadar bildirimler yapılsın..

ayy şu halime bakın kaptan olacam bi de anca aştım haftalık paylaşım sayısını :)

tarfile takımda olduğunu bildirine bi mesaj attım şimdi sirete de uyarı mesajı atıcam en geç haftaya diskalifiye edicem devam ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…