- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.201
oglen kı menum :
1 tabak tahrana corba
1 tane dolmabıberi
salata
hep boyle duzgun seyler yıyeblsek keskeeeeeeeeee
selam kızlar dün geceden beri ben hastayım halsizim kolumu kaldırcak halim yok burnum kapalı ve yanıor soğuk algını gibi durummu acaba bahar yorgunlugumudur nedir anlamadım birde üstüne cocuk eklenince hiç iyileşemicem gibi gelior baş ağrım hala devamediyor gecmedi açlıktanda kaynaklanıor sanırım dieti bozmadım şekerli seylerden uzak duruorum p.tesi gününden beri çok dikkatettiğimden kiloda yarım kiloya yakın bir fark olmuş bu sabah tartıldımda ama sabıretmeden hiç birşeye ulaşılmıyor bunu bugün gayet iyi anlıyorum neyse inşallah sizlerde iyisinizdir güzel hatunlar gelemezsem gün içinde hepinizi çok çok öpüyorum inş yarın iyileşmiş olurum sevgiyle kalın:)
msj 29
bu arada yarın heralde en az zayıflayan ben olacağım.bunun için biraz moralim bozuk. aslında cuma günü 69 dum.cmts sabah tartıldım 68.5 olmuşum.ama hafta sonu ,artı salı günü gezmeler beni mahvetti.
tabi sporda yapamıyorum .daha doğrusu tembellikten yapmıyorum.sizi azimli görüyorum tamam yarın yapayım diyorum.
akşam ev işleri ,okul çalışmaları derken uykum geliyor.
bir dergide okudum yapmak istemeyen bahaneler bulur diye ....heralde benim halımde aynen öyle...
neyse asla vazgeçmek yok ...bu hafta zayıflamasam bile haftaya olur inş...
siz yeter ki beni desteklemeye devam edin.
geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası bol bol c vitamini al maydomozda c vitamini çok fazla limonada var dikkat et kendine
hasterciğim erkekler öyle malesef benm eşimde sürekli yiyor ama zayıf
canım merk etme yalnız değilsin bende bu hafta zayıflayamanlardanıminş haftaya toparlarız durumu ben yürüyüşe başladım işe yürüyerek geliyorum başka türlü spor yapamıyorum vaktim olmuyor
:44:sıkma da nedir cenım ilk kez duydum..kızlar bugünkü yediklerim
sabah: 1 dilim ıspanaklı yufka böreği
öğlen: 1 tane sıkma
ondan sonra 2 saat aralıklarla elma
biliyorum çok sağlıklı görünmüyor ama uzun süre yapmayacağım bi süre elma diyetini denemek istiyorum
hep birlikte yola devam edeceğiz,sabırla hedefe ulaşacağız.
Ah tatlı ah ne geldiyse başıma tatlı sevmemden geldi.
çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak.
evet zaten önemli olan yağdan gitmesi,benim bu hafta 3 gitti ama biliyorum giden su.....
canım ayın 1de başladım,bu gün 6.günümdü.
Tamam canım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Ya uf her seferinde yazıyorum ben de başlayağım yürüyüşe diye ama tembelliğimden bir türlü başlayamadım.
Ben de akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye gayret sarfediyorum. Sadece su ve sodalı yeşil çay kürümden içiyorum.
Bakalım şu sodalı yeşilçay kürü ne kadar işe yarayacak.
evet istanbuldayım..
sonuncu cümle bana mı?
sorun değil canım allah kavuştursun..
evet canım rakamlıycaz ..
bence çok güzel ama kuru fasülyenin suyu fazla olması bişey değiştirmez canım sonuçta koyduğun yağ suyunda toplanıyor..hem posa şeklinde yersen daha çok tok tutabilir..
nerdesiniz ya hadi gelin,biz yatmaya gidince geleceksiniz demi...........
beeeeennnn gellddddddddddddııııımmmm
ewet canım yaa menünde çok güzel olmuş tarhana çorbasını da çok severim ben..
horgeldin hasretçiğim nasılsın bakalım..
sağolun kızla iyice kötü olmaya başladım oğluma bulaş7masa çok iyi olur.
başlangıç:89
gecenhafta:79
bu hafta:78.5
giden:500gr
hedef kilom:68
bildirimde bulunayım şimdiden çok kötü olursam dr gidebilirim sabah
ıım canım sen nasılsın
bu seferde siz gitmişsiniz,neyse bende dizimi izliyim
canım patates kızartma değildi demişin haşlama falanmıydı biraz saçma oldu ama :)
kızlar bişey danışmak istiyorum..
arkadaşımın erkek arkadaşına doğumgünü için hediye alması gerek ama haftalardır karar veremedi ..değişik önerebileceğiniz şeyler var mı?
ya bı erkege degısık bısı almak cok zor ne alınabılırkı bayana coook ama erkege yok bnce.benmde nısanlımn gecen gun dogum gunuydu pantlon we gomlek aldm cnku saat faln almstm parfm alcktm hemncık bıtıo kalıcı bısı olsn dıe almadm zor erkege hedye almakkızlar bişey danışmak istiyorum..
arkadaşımın erkek arkadaşına doğumgünü için hediye alması gerek ama haftalardır karar veremedi ..değişik önerebileceğiniz şeyler var mı?
ya bı erkege degısık bısı almak cok zor ne alınabılırkı bayana coook ama erkege yok bnce.benmde nısanlımn gecen gun dogum gunuydu pantlon we gomlek aldm cnku saat faln almstm parfm alcktm hemncık bıtıo kalıcı bısı olsn dıe almadm zor erkege hedye almak
ewet ya erkekler çok şanslı hediye seçmek konusunda a dan z ye her konuda hediyelik bişeyler bulabiliyolar ama kadınların seçim sansı kısıtlı ...
aslında nişanlı yada ewli biri olsa kol düğmesi alsın derim ama oda çok ağır olur bence ....
aslında önümüz kış güzel bi atkı bere takımı alabilir hemde kalıcı olmuş olur...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
alew2187, kayukayu, maway, hasretttt, seng+,
eeee kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bu kadar kişi olmuşuz canlanın artık biraz sohbet edelim hadiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?