Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oglen kı menum :
1 tabak tahrana corba
1 tane dolmabıberi
salata
hep boyle duzgun seyler yıyeblsek keskeeeeeeeeee

ewet canım yaa menünde çok güzel olmuş tarhana çorbasını da çok severim ben..

geçmiş olsun bitanem inşallah en kısa sürede iyileşirsin..

ewt canım elbette eninde sonunda gidecek bu kilolar yeterki sen pes etme

işte bu canım işe yürüyerek gidersen hem yediklerini yakar hemde zayıflamana katkıda bulunursun...

:44:sıkma da nedir cenım ilk kez duydum..

maaşallah 1 haftada 3 kilo allah nazarlardan saklasın darısı önümüzdeki haftanın ve bizim başımıza

bende sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum sevgili rakibem biricik arkadaşım..

ececiğim ewet sonuncu cümlem sanaydı canım...
bu arada o kuru fasulyenin yağsız suyunu çorba yerine tüketmiştim..

nerdesiniz ya hadi gelin,biz yatmaya gidince geleceksiniz demi...........

e ben geldim bu seferde siz yoksunuz...
beeeeennnn gellddddddddddddııııımmmm

horgeldin hasretçiğim nasılsın bakalım..

sağolun kızla iyice kötü olmaya başladım oğluma bulaş7masa çok iyi olur.

başlangıç:89
gecenhafta:79
bu hafta:78.5
giden:500gr
hedef kilom:68

bildirimde bulunayım şimdiden çok kötü olursam dr gidebilirim sabah

canım benım coooook gecms olsun allh sıfa wersn

kızlar bugün kahvaltıdan sonraki yedikleerim
saat 15:00 ara
1 erik
2 tane hurma

saat 16:30
4 kaşık yoğurt

akşam saat 19:15
1 küçük kase yayla çorbası -yağsız-
2 tane köfte 3 dilim patates -kızartma değil-
1 lokmacık ekmek

bugünde yaklaşık 3 ltreye yakın su tükettim

canım patates kızartma değildi demişin haşlama falanmıydı biraz saçma oldu ama :)

kızlar bişey danışmak istiyorum..

arkadaşımın erkek arkadaşına doğumgünü için hediye alması gerek ama haftalardır karar veremedi ..değişik önerebileceğiniz şeyler var mı?

arkadaşımın erkek arkadaşına doğumgünü için hediye alması gerek ama haftalardır karar veremedi ..değişik önerebileceğiniz şeyler var mı?

benimki çok klasik olacak belki ama parfüm olabilirmi avonda mükemmel parfümler var mesela yeni kataloğunda gördüm..

ya bı erkege degısık bısı almak cok zor ne alınabılırkı bayana coook ama erkege yok bnce.benmde nısanlımn gecen gun dogum gunuydu pantlon we gomlek aldm cnku saat faln almstm parfm alcktm hemncık bıtıo kalıcı bısı olsn dıe almadm zor erkege hedye almak

ewet ya erkekler çok şanslı hediye seçmek konusunda a dan z ye her konuda hediyelik bişeyler bulabiliyolar ama kadınların seçim sansı kısıtlı ...
aslında nişanlı yada ewli biri olsa kol düğmesi alsın derim ama oda çok ağır olur bence ....
aslında önümüz kış güzel bi atkı bere takımı alabilir hemde kalıcı olmuş olur...

eet oda olablır yada guzl bı bıleklık ck modern bıleklıkler war bıraz pahallıydı bnm baktklarım ama guzldıler yanı sureklı kullanablecegı bısı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

alew2187, kayukayu, maway, hasretttt, seng+,

eeee kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bu kadar kişi olmuşuz canlanın artık biraz sohbet edelim hadiiiiiiiiiiiii

canm yazıorum yaaa eeeeeeee napıosun

parfüm saat ve giyim eşyası dışında istiyo ama tabi zor..

bu arada maşallah bundan bile sohbet açılmış..

o kendisine ve sevgilisine converse düşünüyo ikisine de aynı düşünüyo seviyolar aynı kullanmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…