Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alewcıım bu sırkelı pekmzlı su neye faydası war bnde baslıım ıcmeye we ne pekmezı kullanıosun kansızım ya bıde bahaneyle pekmz ıcmıs olurum bılgılendırrsen sewınırım cnm

ehehehe helal olsun bize yazıp yazıp durmuşuk valla coştuk resmen

ewet canım ya çok pis gaza gelmişik valla kızlar

alewcıım bu sırkelı pekmzlı su neye faydası war bnde baslıım ıcmeye we ne pekmezı kullanıosun kansızım ya bıde bahaneyle pekmz ıcmıs olurum bılgılendırrsen sewınırım cnm

canım sabah aç karna akşamda yatmadan hemen önce spor yaparken içiyorum
ben üzüm pekmezi kullanıyorum 1 çay kaşığı kadar
1 su bardağı ılık suya
1 yemek kaşığıelma sirkesi
1 çay kaşığı üzüm pekmezi

bildiğim kadarıyla vücutta yağ yakımını hızlandırıyor78

kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi siz siz kaçamaklar yaparken ben açlıktan ölemmi...

kızlar yeni beste yaptım gerçi biraz çalıntı oldu ama.....

hadi kızlar nerdesiniz

kim 1.oldu takımda onun listesi daha verilmedimi
canım liste yukarıda bakabilirsin
msj sayısında 1. ben olmuşum..

ececiğim dün paylaşmıştı ayşe bizimle kilosunu bak yazıyo burda o eşinin yanına gidecekti giremezsem diye yazmıştı şimdiye kadar bende girmediğim için yazılanları yeni gördüm arkadaşlarda farketmemişler demekki ayşenin yazdığı bu msjı

cok tsk ederm canm yarndan ıtıbaren baslıorum

kızlar bugun kı menum :
09.00 sabahı yamıstm
13.00 ara patates salatası
15.00 oglen corba yogurt barbnya yemegı
17:00 arada uzum
19.00 aksamda corba salata yada yogrt 1 tanede dolmabıberı yemeyı dusunuorum
kızlar saatler nasıl sızce eger yanlssa nasıl olmalı

ara öğün saat 15:00
9 tane siyah üzüm
1 tane mandalina
3 tane susamlı bisküvi

ikindi çayı saat 16:30
1 kk beyaz peynir
3 dilim domates
2 bardak çay

-doymadım-
2 kaşık taze fasulye yemeği
1 lokmacık ekmek

kızlar akşam giremeyebilirim belki hafta sonu da giremem bu yüzden akşam menümü de yazayım
1 küçük kase yayla çorbası
2 köfte
2 patates
boool su

akşam yatmadan önce
sirkeli-pekmezli ılık su

başlangıç kilom:71.800
hedef kilom:63 kilo
geçen haftaki kilom:71 kilo
bu haftaki kilom:67.300
giden:3kilo 700 gram

toplam msj paylaşımım:109 msj
tebrikler alevciğim

günaydın yavru kuşlar nabersiniz bugün sizi pek bi süzülmüş zayıf görüyorum
ben kendi adıma pek süzülmedim ama süzleceim inş

hasretciğim ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olmazsa öbür hafta mutlaka vereceğim bi bu kiloları

günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun.
geçen hafta:87
bu hafta:83.500
giden:3.500
msj sayısı:46
senide tebrik ederim fatmacığım

kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi siz siz kaçamaklar yaparken ben açlıktan ölemmi...

kızlar yeni beste yaptım gerçi biraz çalıntı oldu ama.....

hadi kızlar nerdesiniz
süpermiş besten tatlım

saatler güzel hasretciğim bence menün güze tatlım

saatler güzel hasretciğim bence menün güze tatlım

Cook yoruldum ama hala eve gidebilmek için bekliyorum meyve sebze alışverişi yaptık falan ...

mrb kızlar öncelikle fatma ve alevciğim tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz betül sen de yarım kiloda olsa vermişsin spor olsa belki 1 kilo olurdu canım olsun daha burdayız yılmak yok hasretciğim sende ümitsizliğe kapıla ben çalışırken çalıştığım yerde mezoterapi vardı her hafta gelenleri tartıyorduk adet öncesi hepsi kilosundan 1 kilo fazla çıkıyorlardı adet sonrası ise 2 kilo birden iniyor o şişlik onun için adet öncesi dönemde çıktığınız kilolar üzmesin sizi

hasretciğim ümitsizliğe kapılmak yok bu hafta olmazsa öbür hafta mutlaka vereceğim bi bu kiloları

ınssss canm bnm ınss wercz hep berabr

Cook yoruldum ama hala eve gidebilmek için bekliyorum meyve sebze alışverişi yaptık falan ...
ececiğim ayşe kilosunu dün yazmıştı eşinin yanına gideceğini bugün giremeyebileceğini söylemişti listeyi düzenleme imkanın varsa düzelt istersen
dün foruma yazdığı yazı:

aklımda unutmamda ankaradaki eve interneti yeni bağlatıyoruz muhtemelen yarın kullanabilirim ama bi aksilik olursa diye bu sabah tartıldım 62.0 çıktım yani 1 kilo gitmiş eğer giremezsem şimdiden haber vereyim geçen hafta ve başlangıç kilom 63,0 dı hedefte 55

kızlar bugünkü yediklerim
sabah 2 dilim kızarmış kepek ekmeği biraz domates az peynir ve tarçınlı süt
ve saat 4 te 1 tane tost yedim onun dışında elma diyeti öpüyorum sizleri

ıns cnmmm yaaaaaa

ozamnsa neden weremedım acaba :26::26::26:
önceki msjımda açıkladım ya hayatım sana

hasretciğim sende ümitsizliğe kapıla ben çalışırken çalıştığım yerde mezoterapi vardı her hafta gelenleri tartıyorduk adet öncesi hepsi kilosundan 1 kilo fazla çıkıyorlardı adet sonrası ise 2 kilo birden iniyor o şişlik onun için adet öncesi dönemde çıktığınız kilolar üzmesin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…