- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.361
Kızlar amerikan kalp vakfı diyeti diye bi aratır mısınız google den. Bu diyet 1 ayda 10 kg vaad ediyor ve çok sağlıklı görünüyor. Her besin grubundan var içinde. Acaba bu diyete başlasam mı ne dersiniz?
ben ınceledım bnada mantıklı geldı canm baslasakmı beraber
öncelikle geçmiş olsun canım biliyorum ben de girdim zor gerçekten :/ bi de kıpırdamaman gerektiğini hisettikçe b yerlerin kaşınıyo ya :)umarım kötü bişey çıkmazmsj 10
ay kızlar ilk başta makinenin içinde çok korktum.her tarafı kapalı.yüzümü ateş bastı.kıpırdama yok.neyse dua okudum biraz kendime geldim.gözlerimi de kapattım.
ben biraz korkağım.mesela lunaparklardaki o aletlere hiç binemem. en fazla çarpışan araba....
msj 11
tv de diyetisyen ,diyet yapanlar elma çok tüketmesin demiş.çok acıktırıyormuş.armut yiyebilirmişiz.elmayı da üzerine tarçın döküp yiyin demiş.tarçın kan şekerini düzenleyip acıkmayı geciktiriyormuş.
kardeşim her diyetisyen ayrı birşey söylüyor.
msj 12
ben de okumuştum bu diyeti.şimdi hatırlayamadım ,bir bakayım neler var içinde.
ben ınceledım bnada mantıklı geldı canm baslasakmı beraber
Başlayalım bence hasretciğim çok sağlıklı bir liste bence. Birebir uygularız. günlük en az 2 lt su ve yarım saat de spor yaparız. Ne dersin uygun olur mu?
tüm yiyecekler de kalori vardır canım önemli olan senin yaktığın kalori aldığından fazla olsun ne kadar fark olması gerektiğine bakıpyazayım canımmsj 13
dikkat ettiniz mi her öğünde mutlaka ekmek kullanmış.
bu arada 1 kase çorba 1 dilim ekmekle aynı kaloride.
arkadaşıma diyetisyeni besinlerin kalori miktarlarını vermiş.
örneğin 1 tane mercimek köftesi 1 dilim ekm eşit .
ben de mercimek ve bulgurdan birşey olmaz deyip habire yiyordum.
olur canm yarın mutlaka baslayalım belırlı bı saat belırleyelım aynı anda spor yapalım olur mu gunde 2 yesılcay sart 2 lıtre su sart we yarım saat hareket sart ok
Ben isteyebilirim ececim.kızlar bi site buldum..bence incelemeliyiz ama buradan link vermek yasak :/
mecbur isteyenlere özel mesajdan atıcam..
Evet her öğünde muhakkak ekmek var. 1 dilim ekmek ve ya bır kase çorba diyor. Bir kase çorbanın değişim listesi 1 dilim ekmek oluyormuş demekki.msj 13
dikkat ettiniz mi her öğünde mutlaka ekmek kullanmış.
bu arada 1 kase çorba 1 dilim ekmekle aynı kaloride.
arkadaşıma diyetisyeni besinlerin kalori miktarlarını vermiş.
örneğin 1 tane mercimek köftesi 1 dilim ekm eşit .
ben de mercimek ve bulgurdan birşey olmaz deyip habire yiyordum.
olur canm yarın mutlaka baslayalım belırlı bı saat belırleyelım aynı anda spor yapalım olur mu gunde 2 yesılcay sart 2 lıtre su sart we yarım saat hareket sart ok
tüm yiyecekler de kalori vardır canım önemli olan senin yaktığın kalori aldığından fazla olsun ne kadar fark olması gerektiğine bakıpyazayım canım
ayy ben de mi sizle başlasam acaba..ama mümkün değil 2 lt su içemem
msj 14
şimdilik çıktım.gece belki uğrarım.hepinize iyi geceler .....
Ben isteyebilirim ececim.
Evet her öğünde muhakkak ekmek var. 1 dilim ekmek ve ya bır kase çorba diyor. Bir kase çorbanın değişim listesi 1 dilim ekmek oluyormuş demekki.
Hasretcim benim birkaç malzeme almam lazım hemen yarın başlayamam canım. ama spor konusunda yarın sana eşlik eder yarın malzemelerimi aldıktan sonra pazar günü sana katılırım olur mu tatlım?
özelden atıcam canım tabi kaybettim sayfayı tekrar bulabilrsemBen isteyebilirim ececim.
basla hayatım basla sende 1ıcersın 1 bucuk ıcersın kndını nasıl raht hıssedrsen cnku sısıorum dedın ondan yanı yoksa 2 lıtre sart bn bugun lıtre ıctım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?