Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 9

ayakta uzun süre kalınca veya uzun yol yürüyünce çok ağrıyor.

bilinçli bir şekilde spor yaparsam bel kaslarını güçlendiririm.

msj 10

ay kızlar ilk başta makinenin içinde çok korktum.her tarafı kapalı.yüzümü ateş bastı.kıpırdama yok.neyse dua okudum biraz kendime geldim.gözlerimi de kapattım.

ben biraz korkağım.mesela lunaparklardaki o aletlere hiç binemem. en fazla çarpışan araba....

ben ınceledım bnada mantıklı geldı canm baslasakmı beraber

msj 11

tv de diyetisyen ,diyet yapanlar elma çok tüketmesin demiş.çok acıktırıyormuş.armut yiyebilirmişiz.elmayı da üzerine tarçın döküp yiyin demiş.tarçın kan şekerini düzenleyip acıkmayı geciktiriyormuş.
kardeşim her diyetisyen ayrı birşey söylüyor.

öncelikle geçmiş olsun canım biliyorum ben de girdim zor gerçekten :/ bi de kıpırdamaman gerektiğini hisettikçe b yerlerin kaşınıyo ya :)umarım kötü bişey çıkmaz

öyle valla hepsi ayrı bişey söylüyor :) ama bilgi için saol canım benim..

kızlar bi site buldum..bence incelemeliyiz ama buradan link vermek yasak :/
mecbur isteyenlere özel mesajdan atıcam..

msj 13

dikkat ettiniz mi her öğünde mutlaka ekmek kullanmış.
bu arada 1 kase çorba 1 dilim ekmekle aynı kaloride.
arkadaşıma diyetisyeni besinlerin kalori miktarlarını vermiş.
örneğin 1 tane mercimek köftesi 1 dilim ekm eşit .
ben de mercimek ve bulgurdan birşey olmaz deyip habire yiyordum.

Başlayalım bence hasretciğim çok sağlıklı bir liste bence. Birebir uygularız. günlük en az 2 lt su ve yarım saat de spor yaparız. Ne dersin uygun olur mu?

olur canm yarın mutlaka baslayalım belırlı bı saat belırleyelım aynı anda spor yapalım olur mu gunde 2 yesılcay sart 2 lıtre su sart we yarım saat hareket sart ok

tüm yiyecekler de kalori vardır canım önemli olan senin yaktığın kalori aldığından fazla olsun ne kadar fark olması gerektiğine bakıpyazayım canım
olur canm yarın mutlaka baslayalım belırlı bı saat belırleyelım aynı anda spor yapalım olur mu gunde 2 yesılcay sart 2 lıtre su sart we yarım saat hareket sart ok

ayy ben de mi sizle başlasam acaba..ama mümkün değil 2 lt su içemem

kızlar bi site buldum..bence incelemeliyiz ama buradan link vermek yasak :/
mecbur isteyenlere özel mesajdan atıcam..
Ben isteyebilirim ececim.
Evet her öğünde muhakkak ekmek var. 1 dilim ekmek ve ya bır kase çorba diyor. Bir kase çorbanın değişim listesi 1 dilim ekmek oluyormuş demekki.

Hasretcim benim birkaç malzeme almam lazım hemen yarın başlayamam canım. ama spor konusunda yarın sana eşlik eder yarın malzemelerimi aldıktan sonra pazar günü sana katılırım olur mu tatlım?

Son düzenleme:

basla hayatım basla sende 1ıcersın 1 bucuk ıcersın kndını nasıl raht hıssedrsen cnku sısıorum dedın ondan yanı yoksa 2 lıtre sart bn bugun lıtre ıctım :d

tamm cnm olur sen kacta yapıosun kahwaltnı sporu kacta yapabılırız

zayıflamak isteyen birinin kalori hesabı yapması oldukça önemlidir.ancak en az bunun kadar önemli diğer nokta da bu kalorinin nasıl alındığıdır.
günlük kalori ihtiyacınızı 2 öğünde fazla şekerli ve yağlı yiyeceklerle karşılıyor nasıl olsa kalori sınırımı aşmadım diyorsanız büyük hata yapıyorsunuz..doğru olanı bu kalori sınırı içinde karbonhidrat proteğin ve yağlar arasıında denge sağlamak.bu besinlerinin birinin eksik veya fazla alınması diyetin dengesini bozar.

kilo kaybettikçe kolari harcamasında düşüş olur.bunun üstesinden gelmek için harcanan kalori miktarına uyum sağlamak için aldığınız kalori miktarını azaltmalısnz daha fazla egzersiz yapmalısınz..

ilk 3 ayda başlangıç kilonuzun %5ini vermeniz oldukça iyi bir ilerlemedir.
eğer fazla kilo vermeniz gerekiyorsa küçük miktarlara bölün.
kısa zamanda kilo vermeye çalışamyın kilo kaybınız ne kadar hızlı olursa verdiğiniz kiloların alımı da o kadar hızlı olur..

*günlük aldığınız kalori miktarı harcadığınız kalori miiktarından 500 kalori eksik olduğu takdirde 1 haftanın sonunda yaklaşık 454 gr yağ yakmış olursunuz..

Ben isteyebilirim ececim.
özelden atıcam canım tabi kaybettim sayfayı tekrar bulabilrsem
basla hayatım basla sende 1ıcersın 1 bucuk ıcersın kndını nasıl raht hıssedrsen cnku sısıorum dedın ondan yanı yoksa 2 lıtre sart bn bugun lıtre ıctım :d

tamam o zaman..

bu arada ben akşam akşam 1 ltye yakın su içtim bu ne yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…