- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.341
önceki msjımda açıkladım ya hayatım sana
hasretciğim sende ümitsizliğe kapıla ben çalışırken çalıştığım yerde mezoterapi vardı her hafta gelenleri tartıyorduk adet öncesi hepsi kilosundan 1 kilo fazla çıkıyorlardı adet sonrası ise 2 kilo birden iniyor o şişlik onun için adet öncesi dönemde çıktığınız kilolar üzmesin sizi
EEEE süper bi menü olmuş yine. 3.7 kg ın hediyesi de kızarmış patates olmuş.kızlar bugünkü kahvaltı menüm:
sabah 07:30
1 bardak ılık sirkeli-pekmezli su
saat 12 kahvaltı
4 dilim domates
5 dilim salatalık
3 ince dilim kızarmış patates
1 kk beyaz peynir
2 tane siyah zeytin
3 çay bardağı şekersiz çay
1 bardak su
Ne güzel yapmışsın hasretciğim. Hırs olması seni daha fazla kamçılayacak.kızlar okadr hırs yaptm kı yarım saatlık yuruyus 15 dkıkada hareket yaptm sabah da 20 dakıkalk yuruyus yapmıstm smdıde kofte yıcem kactane yesem acaba bıde corba ıcerım
Alevciğim ve fatmacığım takımın ortalamasını yükselltti tabi sağolsunlar. Takımımızı tebrık ediyorum. Ayrıca Alevi ve Fatmayı da tebrik ederim maşallah ikisine deKızlar acelem var telefondan giriyorum 1yız
bireysellerde alev 1.
Kayukayu 3.
Hepimize kocama tebrikler ben gelmeye çalışacam
ama benım coook canm sıkılıo kı kımsecıklerde yoook
EEEE süper bi menü olmuş yine. 3.7 kg ın hediyesi de kızarmış patates olmuş.
Ne güzel yapmışsın hasretciğim. Hırs olması seni daha fazla kamçılayacak.
Alevciğim ve fatmacığım takımın ortalamasını yükselltti tabi sağolsunlar. Takımımızı tebrık ediyorum. Ayrıca Alevi ve Fatmayı da tebrik ederim maşallah ikisine de
Ben geldiiiiim. Ne yaptın hasret canım köfteyi kaç tane yedin?
mesaj sayımı tespit ettim umarım yine unutmam yazmayı ..
mesaj sayılarına dikkat ediyoruz di mi hanımlar..?
off bugün çook yoruldum..
sabah çooook küçük dilim ekmek yemiştim
öğle bir kase kadar yoğurt çorbası
akşam biraz aynıu çorbadan azıcıkta menemen(tam olarak değil aslında yumurtası yoktu ve yağı çooooook azdı)
menun guzl olms cnm ama nasl dayandn bu kadarck selerle
19. mesaj
ben de bilmiyorum canım aslında öyle bi açlık hissetmedim :/
he bi de bir tane küccük armut yemiştim arada ..
hoş bulduk tatlım. iyi olmuş menün 3 köfte de gayt güzel. ben de oturuyorum işte öyle. bi eşim geçiyor bi ben geçiyorum pc ye.hgdın canm benım 3 tane kofte corba we salata yedım cnm suan da ole bakınıorum sen nbıosun bakıım
Çok az yememiş misin ececim. nasıl dayandın bütün gün dışarda bu kadarcık şeyle.mesaj sayımı tespit ettim umarım yine unutmam yazmayı ..
mesaj sayılarına dikkat ediyoruz di mi hanımlar..?
off bugün çook yoruldum..
sabah çooook küçük dilim ekmek yemiştim
öğle bir kase kadar yoğurt çorbası
akşam biraz aynıu çorbadan azıcıkta menemen(tam olarak değil aslında yumurtası yoktu ve yağı çooooook azdı)
ıns hep bole dewam edersn cnm
hoş bulduk tatlım. iyi olmuş menün 3 köfte de gayt güzel. ben de oturuyorum işte öyle. bi eşim geçiyor bi ben geçiyorum pc ye.
Çok az yememiş misin ececim. nasıl dayandın bütün gün dışarda bu kadarcık şeyle.
msj 7
vaaaaaaayyyyyy beeeeeeee
kızlar 1.olmuşuz ......fatma ve alev bize örnek oldu. azmin elinden birşey kurtulmuyor.
ben de az önce hast gittim.belim ve ayağım ağrıyordu.mr çektirdik.bakalım sonuçlar pazartesi belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?