Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canm smdı ıcın demıorum mesela gecn haftada sdce 0.7 wermstım

kızlar okadr hırs yaptm kı yarım saatlık yuruyus 15 dkıkada hareket yaptm sabah da 20 dakıkalk yuruyus yapmıstm smdıde kofte yıcem kactane yesem acaba bıde corba ıcerım

Kızlar acelem var telefondan giriyorum 1yız

bireysellerde alev 1.
Kayukayu 3.

Hepimize kocama tebrikler ben gelmeye çalışacam

EEEE süper bi menü olmuş yine. 3.7 kg ın hediyesi de kızarmış patates olmuş.
kızlar okadr hırs yaptm kı yarım saatlık yuruyus 15 dkıkada hareket yaptm sabah da 20 dakıkalk yuruyus yapmıstm smdıde kofte yıcem kactane yesem acaba bıde corba ıcerım
Ne güzel yapmışsın hasretciğim. Hırs olması seni daha fazla kamçılayacak.
Kızlar acelem var telefondan giriyorum 1yız

bireysellerde alev 1.
Kayukayu 3.

Hepimize kocama tebrikler ben gelmeye çalışacam
Alevciğim ve fatmacığım takımın ortalamasını yükselltti tabi sağolsunlar. Takımımızı tebrık ediyorum. Ayrıca Alevi ve Fatmayı da tebrik ederim maşallah ikisine de
ama benım coook canm sıkılıo kı kımsecıklerde yoook

Ben geldiiiiim. Ne yaptın hasret canım köfteyi kaç tane yedin?

hgdın canm benım 3 tane kofte corba we salata yedım cnm suan da ole bakınıorum sen nbıosun bakıım

sonunda gelebildim :/

yaa ben ayşenin mesajını görmemişim çook üzüldüm şimdi yaa

aslında benim yeni gelen üyeleri 1 hafta deneme süresi verip sonra listeye almam lazım ama bunu pek yapmıyorum üyelerin azmini etkilememek için...Ama ben ayşeyi alacaktım listeye
off of niye görmedim onu yaa..

ayşecim bu mesajı okur musun bilmiyorum ama lütfen kusuruma bakma çook özür dilerim

ben mesaj sayımı ayarlıyım döniyim :)

mesaj sayımı tespit ettim umarım yine unutmam yazmayı ..

mesaj sayılarına dikkat ediyoruz di mi hanımlar..?

off bugün çook yoruldum..

sabah çooook küçük dilim ekmek yemiştim
öğle bir kase kadar yoğurt çorbası
akşam biraz aynıu çorbadan azıcıkta menemen(tam olarak değil aslında yumurtası yoktu ve yağı çooooook azdı)

menun guzl olms cnm ama nasl dayandn bu kadarck selerle

akşam akşam amma su içesim geldi :)

bu arada alevcim son zamanlarda pek yapılmıyor bu ama aslında kurallarda o hafta bireysellerde 1. olan kişi o hafta neler yapıpta kşlo verdiğini paylaşım alanında yazıyor.. ben kaptanın olarak hatırlataım canım

canımm sıkıldı kota almış başını gitmiş yaa geçen ay hiç ilerlemedi bu ayda daha bir hafta olmadan 1,5 gb olmuş..

yaa ben bişey sorucam gerçi son günlerde sorularımla biraz fazla olmaya başladım ama :)
benim 7. sınıfa giden bi kuzenim var sindirim sisteminin maketini istemişler mümkünse hareketli olsun demişler bi de :/ mide kalın ince bağırsak vs. ne yapıcaz bilmiyorum aklınıza yaratıcı bişeyler gelirse yardımcı olursanız sevinirim...öyle bi düzenek yapmamız lazım ki yukarıdan prinç (örn) attığımızda alttan çıkması lazım :95:
öyle istemiş hoca pff.. benden de istediler de bu kadar değil :/

hgdın canm benım 3 tane kofte corba we salata yedım cnm suan da ole bakınıorum sen nbıosun bakıım
hoş bulduk tatlım. iyi olmuş menün 3 köfte de gayt güzel. ben de oturuyorum işte öyle. bi eşim geçiyor bi ben geçiyorum pc ye.
Çok az yememiş misin ececim. nasıl dayandın bütün gün dışarda bu kadarcık şeyle.

valla canım ben de bilemedim ama bişey hissetmedim sonuçta :/

Kızlar amerikan kalp vakfı diyeti diye bi aratır mısınız google den. Bu diyet 1 ayda 10 kg vaad ediyor ve çok sağlıklı görünüyor. Her besin grubundan var içinde. Acaba bu diyete başlasam mı ne dersiniz?

msj 7

vaaaaaaayyyyyy beeeeeeee

kızlar 1.olmuşuz ......fatma ve alev bize örnek oldu. azmin elinden birşey kurtulmuyor.
ben de az önce hast gittim.belim ve ayağım ağrıyordu.mr çektirdik.bakalım sonuçlar pazartesi belli olur.

msj 8

yarın annemin misafiri var.biraz hazırlık yaptık.ben de artık salata kısmından yerim.3 çeşit salata yapıcam yarın

bugün 1.5 lt su içtim.bu haftada böyle içerim.birden fazla içince midem çok şişiyor.sanki iyice kilo alıyorum.

ama vücudum alışmaya başladı.akşam susuyorum.

Geçmiş olsun Deryacığım. İnşallah önemli bir şey değildir. Şimdi o ağrılar senin spor yapmanı da engelliyordur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…