Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah bize daha haftanın başından 30a merdiven dayadık :)

böyle giderse günlük 40 mesajdan haftalık 280 mesaj yapacaz :)ama motivasyona büyük katkısı olduğuna inanıyorum sizce?

bu arada betülcüm o sana attığım sitede ünlüler boğazlarını tutmasaydı bölümüne bak

yerlerdeyim gülmekten :)

uykum geldi sanki yaa :)

bişey dicem özelinize giriyo biraz cevap vermezseniz saygı duyarım..
(evli olanlara ya da nişan alışverişi yapmış olanlara vs.)
düğün ya da nişan alışverişi yaptığınız zamanların zorluklarından vs. biraz bahsedermisiniz merak ettim :)

yanınızda gelenler genel de aile büyükleri miydi ne gibi zorluklar çıkardılar..

ewet ewet bunu bende duymuştum ....aslıcığım sana katılıyorum..

Kızlar acelem var telefondan giriyorum 1yız

bireysellerde alev 1.
Kayukayu 3.

Hepimize kocama tebrikler ben gelmeye çalışacam

fatmacığım bende seni tebrik ediyorum
bu arada bütün takımımızınliğini tebrik ediyorum...

nerede canım belli bi saati varmı canım benim hafta içi olursa seve seve paylaşırım.....

bağırsaklar için şu lavabonun altındaki tırtıklı borular var ya ondan kullanabilirsiniz mesela....

geçmiş olsun canım..

bence suyu azaltma suyu bi anda içmek yerine gün içinde aralıklarla içebilirsin....

msj 9

ayakta uzun süre kalınca veya uzun yol yürüyünce çok ağrıyor.

bilinçli bir şekilde spor yaparsam bel kaslarını güçlendiririm.
ewet canım spordan önce vücudu ısıtınca vücut hamlamıyo..

bende çok cesurum aksi gibi mesela 0 tepeüsti dönen kayıkvarya hani kamikaze mi ne ona binmeyi çok severim..

ewet canım her kafadan ayrı bi ses çıkıyo bende şaşırıyorum bazen..

Başlayalım bence hasretciğim çok sağlıklı bir liste bence. Birebir uygularız. günlük en az 2 lt su ve yarım saat de spor yaparız. Ne dersin uygun olur mu?

başlayın canım bencede yaparsınız siz bu işi..

bende bulgurun masum olmadığını burda öğrenmiştim canım..

çok faydalı bildiler paylaştığın için sağol ececiğim...

özelden atıcam canım tabi kaybettim sayfayı tekrar bulabilrsem

tamam o zaman..

bu arada ben akşam akşam 1 ltye yakın su içtim bu ne yaa..
çok iyi yapmışsın o suyu içmekle ... bol su tüketimine devam ececim..

katkısı olmazmı bak takıda paylaşımlar süper gidiyo böyle olunca insan girip bişeyler yazmadan duramıyo...

canım ben 16 yaşımda niaşanlandım ufak olduğum için pek çıtımı çıkaramadım onlar nedilerse onu aldık
alışverişe de kayınbabam ,eltim ablam ve ben çıkardık bi de kaynım olurdu bazen yanımızda
düğünde de farklı olmazdı kadro aynı olurdu...

kızlar akşam menüm yukarıdaki gibi olmadı aşağıya yazdığım gibi yazdım:
saat 19:00
1 yeşil elma
2 bardak su

saat 23:30 kan şekerim düştü 1 elma daha yedim
küçücük bi lokmacık ekmek ve 2 bardak su....
bu akşam ne sirkeli su içtim nede spor yaptım...
sanırım 1. liğin rehavetine kapıldım sanırım ipleri tekrar elime alıp sıkma vakti geldi...:44:

arkadaşlar kk nde araştırdım 5 günde 5 kilo verdiren bi diyet var yarından itibaren onu denicem bakalım sonuç ne olacak..

kızlar biraz önce sirkeli ılık suyumu içtim biraz vakit geçsin kahvaltımı yapıcam bugün spor yapmayı düşünmüyorum zaten yapmam gereken tonla iş var onlardan bana bi güzel spor olur kapılar camlar silinicek mutfak dolapları silinecek hemde kocaman bi dolap...
yıkamam gereken 2 tane halı var onu yıkayacağım tül-perde söylemiyorum zaten anlicanız ben bugün coştum ...
kahvaltıya kadar size günaydın demek istedim sonrada işlere başlicam allah kısmet ederse...

yaptıgınız dietleri buraya yazarmısın neler yeniliyor

sabah peynır bıtkı cayı we bır dılım ekmek yedım canm ama oglen ıcın faln cok alternatf war googldn bakabılırsın ıstersn ayda 10 kılo dıo ama ıns 10 dııl de 5 6 kıloya razıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…