- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.381
Yarın ve pazar benim için sorun yok. her saate uyabilirim ben. Sen ne zaman müsait oluyorsun?
önceki msjımda açıkladım ya hayatım sana
hasretciğim sende ümitsizliğe kapıla ben çalışırken çalıştığım yerde mezoterapi vardı her hafta gelenleri tartıyorduk adet öncesi hepsi kilosundan 1 kilo fazla çıkıyorlardı adet sonrası ise 2 kilo birden iniyor o şişlik onun için adet öncesi dönemde çıktığınız kilolar üzmesin sizi
Kızlar acelem var telefondan giriyorum 1yız
bireysellerde alev 1.
Kayukayu 3.
Hepimize kocama tebrikler ben gelmeye çalışacam
EEEE süper bi menü olmuş yine. 3.7 kg ın hediyesi de kızarmış patates olmuş.
ewet betülcüğüm..
Alevciğim ve fatmacığım takımın ortalamasını yükselltti tabi sağolsunlar. Takımımızı tebrık ediyorum. Ayrıca Alevi ve Fatmayı da tebrik ederim maşallah ikisine de
teşekkürler bitanem
Ben geldiiiiim. Ne yaptın hasret canım köfteyi kaç tane yedin?
nerede canım belli bi saati varmı canım benim hafta içi olursa seve seve paylaşırım.....akşam akşam amma su içesim geldi :)
bu arada alevcim son zamanlarda pek yapılmıyor bu ama aslında kurallarda o hafta bireysellerde 1. olan kişi o hafta neler yapıpta kşlo verdiğini paylaşım alanında yazıyor.. ben kaptanın olarak hatırlataım canım
canımm sıkıldı kota almış başını gitmiş yaa geçen ay hiç ilerlemedi bu ayda daha bir hafta olmadan 1,5 gb olmuş..
yaa ben bişey sorucam gerçi son günlerde sorularımla biraz fazla olmaya başladım ama :)
benim 7. sınıfa giden bi kuzenim var sindirim sisteminin maketini istemişler mümkünse hareketli olsun demişler bi de :/ mide kalın ince bağırsak vs. ne yapıcaz bilmiyorum aklınıza yaratıcı bişeyler gelirse yardımcı olursanız sevinirim...öyle bi düzenek yapmamız lazım ki yukarıdan prinç (örn) attığımızda alttan çıkması lazım :95:
öyle istemiş hoca pff.. benden de istediler de bu kadar değil :/
msj 7
vaaaaaaayyyyyy beeeeeeee
kızlar 1.olmuşuz ......fatma ve alev bize örnek oldu. azmin elinden birşey kurtulmuyor.
ben de az önce hast gittim.belim ve ayağım ağrıyordu.mr çektirdik.bakalım sonuçlar pazartesi belli olur.
msj 8
yarın annemin misafiri var.biraz hazırlık yaptık.ben de artık salata kısmından yerim.3 çeşit salata yapıcam yarın
bugün 1.5 lt su içtim.bu haftada böyle içerim.birden fazla içince midem çok şişiyor.sanki iyice kilo alıyorum.
ama vücudum alışmaya başladı.akşam susuyorum.
ewet canım spordan önce vücudu ısıtınca vücut hamlamıyo..msj 9
ayakta uzun süre kalınca veya uzun yol yürüyünce çok ağrıyor.
bilinçli bir şekilde spor yaparsam bel kaslarını güçlendiririm.
msj 10
ay kızlar ilk başta makinenin içinde çok korktum.her tarafı kapalı.yüzümü ateş bastı.kıpırdama yok.neyse dua okudum biraz kendime geldim.gözlerimi de kapattım.
ben biraz korkağım.mesela lunaparklardaki o aletlere hiç binemem. en fazla çarpışan araba....
msj 11
tv de diyetisyen ,diyet yapanlar elma çok tüketmesin demiş.çok acıktırıyormuş.armut yiyebilirmişiz.elmayı da üzerine tarçın döküp yiyin demiş.tarçın kan şekerini düzenleyip acıkmayı geciktiriyormuş.
kardeşim her diyetisyen ayrı birşey söylüyor.
Başlayalım bence hasretciğim çok sağlıklı bir liste bence. Birebir uygularız. günlük en az 2 lt su ve yarım saat de spor yaparız. Ne dersin uygun olur mu?
msj 13
dikkat ettiniz mi her öğünde mutlaka ekmek kullanmış.
bu arada 1 kase çorba 1 dilim ekmekle aynı kaloride.
arkadaşıma diyetisyeni besinlerin kalori miktarlarını vermiş.
örneğin 1 tane mercimek köftesi 1 dilim ekm eşit .
ben de mercimek ve bulgurdan birşey olmaz deyip habire yiyordum.
zayıflamak isteyen birinin kalori hesabı yapması oldukça önemlidir.ancak en az bunun kadar önemli diğer nokta da bu kalorinin nasıl alındığıdır.
günlük kalori ihtiyacınızı 2 öğünde fazla şekerli ve yağlı yiyeceklerle karşılıyor nasıl olsa kalori sınırımı aşmadım diyorsanız büyük hata yapıyorsunuz..doğru olanı bu kalori sınırı içinde karbonhidrat proteğin ve yağlar arasıında denge sağlamak.bu besinlerinin birinin eksik veya fazla alınması diyetin dengesini bozar.
kilo kaybettikçe kolari harcamasında düşüş olur.bunun üstesinden gelmek için harcanan kalori miktarına uyum sağlamak için aldığınız kalori miktarını azaltmalısnz daha fazla egzersiz yapmalısınz..
ilk 3 ayda başlangıç kilonuzun %5ini vermeniz oldukça iyi bir ilerlemedir.
eğer fazla kilo vermeniz gerekiyorsa küçük miktarlara bölün.
kısa zamanda kilo vermeye çalışamyın kilo kaybınız ne kadar hızlı olursa verdiğiniz kiloların alımı da o kadar hızlı olur..
*günlük aldığınız kalori miktarı harcadığınız kalori miiktarından 500 kalori eksik olduğu takdirde 1 haftanın sonunda yaklaşık 454 gr yağ yakmış olursunuz..
çok iyi yapmışsın o suyu içmekle ... bol su tüketimine devam ececim..özelden atıcam canım tabi kaybettim sayfayı tekrar bulabilrsem
tamam o zaman..
bu arada ben akşam akşam 1 ltye yakın su içtim bu ne yaa..
maşallah bize daha haftanın başından 30a merdiven dayadık :)
böyle giderse günlük 40 mesajdan haftalık 280 mesaj yapacaz :)ama motivasyona büyük katkısı olduğuna inanıyorum sizce?
bu arada betülcüm o sana attığım sitede ünlüler boğazlarını tutmasaydı bölümüne bak
yerlerdeyim gülmekten :)
uykum geldi sanki yaa :)
bişey dicem özelinize giriyo biraz cevap vermezseniz saygı duyarım..
(evli olanlara ya da nişan alışverişi yapmış olanlara vs.)
düğün ya da nişan alışverişi yaptığınız zamanların zorluklarından vs. biraz bahsedermisiniz merak ettim :)
yanınızda gelenler genel de aile büyükleri miydi ne gibi zorluklar çıkardılar..
ara öğün saat 15:00
9 tane siyah üzüm
1 tane mandalina
3 tane susamlı bisküvi
ikindi çayı saat 16:30
1 kk beyaz peynir
3 dilim domates
2 bardak çay
-doymadım-
2 kaşık taze fasulye yemeği
1 lokmacık ekmek
kızlar akşam giremeyebilirim belki hafta sonu da giremem bu yüzden akşam menümü de yazayım
1 küçük kase yayla çorbası
2 köfte
2 patates
boool su
akşam yatmadan önce
sirkeli-pekmezli ılık su
gunaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
günaydın hasretçiğim nasılsın? spora başladınmı canım...
arkadaşlar hepinize günaydın....
bugun amerkan kalp vakfı 2 dıyetıne basladm cnm smdıde spor yapcm bakalm cumaya sonuc nolcak
bugun amerkan kalp vakfı 2 dıyetıne basladm cnm smdıde spor yapcm bakalm cumaya sonuc nolcak
yaptıgınız dietleri buraya yazarmısın neler yeniliyor
hadi bakalım sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcın olsun sana boool ve sağlıklı kilo vermeler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?