- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.121
kızlar msj syısının sıfırlanmasına 55 dk kaldı bakalım kaça kadar yükselecek sayıııı
Ah alevim ah aramaz mıyım seni... Sen benim motivasyon kaynağımsın...
tartıda eksi rakamlar görmeyii çoooooooooookkkkkkkkkkk istiyoruuuuuuummmmmmmm...
kızlar msj syısının sıfırlanmasına 55 dk kaldı bakalım kaça kadar yükselecek sayıııı
Ben de iyiyim şükürler olsun Rabbime. Deme ya o kadar süre biz sensiz ne yapacağız. Elhamdülillah alıştı....
ben yokken beni çok özle taam mı...
şaka kız ben ablama gider oradan hepinize laf yetiştiririm yineee
zeynep alışmış maaşallah ama benim oğlanda tık yok...
Dinleriz tabi. Tamam kaçmayacağım ben...
bn gecen hafta 1 .dım bu haftada sondan 1. olcam
Son sür'at onu yükseltmek için uğraşıyorum. Bu arada kendime bi yeşilçay yapayım da içeyim bari. Haydi sizlerde için birer fincan:126:[/Q
çay için teşekkürler canım ama ben almayayım ...
en iyisi ben 1.5 ltrelik şaşalımı doldurayım bi koşu öyle geleyim....
eferim yavrucum otur 5....
çıkk olmaassss
hasretçim baştan 1. olamıyom madem sondan 1. liğimi kimseye kaptıramam canım
bi hafta baştan birinci oldum bide sondan birinciliğin tadına bakayım nasılmış
kızlar ben yatıyorum yarın ve c.tesi yoğun olcam bizim okula yardım vakfı gelcekmiş protokol filanda olcakmışş şimdi dinleneyimmm sabah bildirim yaparım hepinize iyi gecelerrr
hahhay yarın bı tartılsam -2 gorsem tartıda:26::26: olur mu olmaaaaaaaaaaaz
kızlar ben yatıyorum yarın ve c.tesi yoğun olcam bizim okula yardım vakfı gelcekmiş protokol filanda olcakmışş şimdi dinleneyimmm sabah bildirim yaparım hepinize iyi gecelerrr
olur olur bal gibi olur yeter ki sen bozma morali...
kelin ilacı olsa kendine sürermiş ben dua edeyimde tartı bana artı oldun alev demesin...:18::18::18::18:
demez demez ıns ne zamn manken gıbı olcaz acep tabı ben mankenlerın fızıgını hıc begnmem o ayrı bı konu yanı kemık torbası olnları begenmıorum kadın dedıgn gosterslı olur bırazck dımı ama
olur olur bal gibi olur yeter ki sen bozma morali...
kelin ilacı olsa kendine sürermiş ben dua edeyimde tartı bana artı oldun alev demesin...:18::18::18::18:
demez demez ıns ne zamn manken gıbı olcaz acep tabı ben mankenlerın fızıgını hıc begnmem o ayrı bı konu yanı kemık torbası olnları begenmıorum kadın dedıgn gosterslı olur bırazck dımı ama
aynen canım yaa bende pek sevmem öyle incecik olmayı...
azıcık kaiça olmalı mesela bi kadında öyle dümdüz ve hatsız bi vücuda sahip olmayı istemem
eeeee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür....
aynen canım yaa bende pek sevmem öyle incecik olmayı...
azıcık kaiça olmalı mesela bi kadında öyle dümdüz ve hatsız bi vücuda sahip olmayı istemem
eeeee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür....
bn de hep kalkık duran bı kalca ıstemısımdır ama yok ıste hıc yok bende zayflarkene ıns kalcadan gıtmez yaa
bn de hep kalkık duran bı kalca ıstemısımdır ama yok ıste hıc yok bende zayflarkene ıns kalcadan gıtmez yaa
benim önce kalça ve mide kısmımdan gitti hasretçim...
şimdi karnım biraz gözüme batıyor onuda haftaya mekikle düzene sokmaya çalışacağim ben...
benim önce kalça ve mide kısmımdan gitti hasretçim...
şimdi karnım biraz gözüme batıyor onuda haftaya mekikle düzene sokmaya çalışacağim ben...
ıns canım ıns benımde yuzumden gıdıo ılk once ayy gıtsınler yaa kalmasın yanı
baslangıc :76.6
gecen hafta : 74.8
bu hafta :73.8
gıden : 1
hedef kılo :65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?