- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.081
aynen canım ya:44::44:Ben bu hafta hiç diyet modunda değildim. Yani 1 gün diyetliysem bir gün bozdum. Bilmiyorum ne olacak.
bende çok çok üzüldümgünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ...şehitlerimiz için çok üzgünüm hepimizin başı sağolsun rabbim ailelerine sabır versin ..bakalım arkadan ne dramlar çıkacak yine çok üzgünüm çook
ne denir ki diyecek herşeyi yazmışsın çok kötü sarsıldım int giresim bile gelmediGünaydın sana da Filizciğm. Ben kendi adıma cevap vereyim iyi olmaya çalışıyorum. Ama öyle aman aman da iyi değilim. Dünden beri yüreğim yanıyor. 26 şehit ya ne demek, biz bir çırpıda söyleyip geçiveriyoruz 26 diye ... 26 ocağa ateş düştü. Kaç tane çocuk babasız, kaç tane kadın kocasız kaldı. En başta da 26 ananın ciğeri yandı. Rabbim tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin ve onları pusuya düşüren şer odaklarına da Kahhar ismiyle cezalandırsın inşallah.
bendende umut yok kızlar canlanmak lazım ama olmuyo ki:18::18:msj 52
bu hafta çok sessizsiniz kızlar...gece sohbetlerine ara vermişsiniz.nazar mı değdi yaaaaaa?
sanki diyet iyi gitmiyor.
hadi canlanın artık
yarın rekor kimde ...benden umut yok ...aynı gibi.
bir hafta verip bir hafta duruyorum..
Al benden de o kadar.....msj 52
bu hafta çok sessizsiniz kızlar...gece sohbetlerine ara vermişsiniz.nazar mı değdi yaaaaaa?
sanki diyet iyi gitmiyor.
hadi canlanın artık
yarın rekor kimde ...benden umut yok ...aynı gibi.
bir hafta verip bir hafta duruyorum..
Hepimizin yüreği yanıyor hasretcim. Rabbim kuzenine de hayırlı acil şifalar versin inşallah...kızlar bu aralar pek gıremıorum kusura bakmayın dıyetım ıı mı kotumu bılmıorum pek kacamak yaptıgım yok ama dunden berı hıc hawamda dıılım 26 sehıt!!! duyunca ıcım yandı bagıra bagıra aglayasım geldı 6 ay once kuzenım ızmırde askerlık yaparken felc gecırdı gunlerce haftalarca agladık kı hala aglıoruz gıderken sapasaglam gıttı daha 1 ayı dolmadan felc gecrdı gıderken bana abla geldıgımde hemn mankenlık ajansına uye olcam gelecegım parlak benım dıodu ama sımdıallaha sukur hayattayken bız okadar uzulduysek sehıtlarımızın anaları babaları napıo nasıl dayanılır bu acıya allahım sabır wersın allahım bole seler yasatmasın artık bızlere
Al benden de o kadar.....
Hepimizin yüreği yanıyor hasretcim. Rabbim kuzenine de hayırlı acil şifalar versin inşallah...
aynen canım ya:44::44:
bende çok çok üzüldüm
ne denir ki diyecek herşeyi yazmışsın çok kötü sarsıldım int giresim bile gelmedi
bendende umut yok kızlar canlanmak lazım ama olmuyo ki:18::18:
Bu hafta takım olarak dökülüyoruz. Bakalım alevden ve ayşeden nasıl bir sonuç gelecek. Umudumuz sizsiniz alev ayşe. Haydi görelim sizi.
Fatmanın(kayukayu) eşi hacca gittiği için, kaynı götürmüştü onu geri gelmedi sanırım daha...:26:
slmlar menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim kız. kep.ekm
3 zeytin
1 kk light b.peynir
domates,salatalık
s.siz çay
ara
1 mandalina
2 yk yoğurt
öğle
1 kepçe yoğurt
2 yk pilav
3 yk patlıcan musakka
ara
5 kepekli çub.
yeşilçay
akş
4 yk pırasa
3 yk yoğurt
yağsız salata
slm sevgili rakibelerim sizlerde durumlar nasıl bakiiim yarın inşallah bol bol eksi görürüz inşallah
inşallah canım bende pek giden olmayabilir bence ama yarın bakalım tartı neyi gösterecekkk.....
bu arada sende durumlar nasıl canım nasılsın....
benimde fene değil geçen hafta gibi olabilir belki 1 kilodan 100-200 gr eksik olabilirr bu hafta bizim takım çöküşte inşallah haftaya yükselişe geçerizzz
niye öyle olduki acaba diyetler mi bozuldu yoksa....
benim fazla düşüş olmaz çünkü serum bi anda kiloyu tavan yapıyor ama haftayada düşüş olacak ben kendimi biliyorumm...
diğer kızlar...mesela hasret ondadamı düşüş yok
ece
betül
derya
mavay
aslı
filiz
hiç düşüş yokmuymuş...ben bu hafta hiç tartılmadım yarın benim için çok sürpriz olacak bakalım inşallah - yönde olur sonuç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?