Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam bilmiyorum düşüş olup olmadığınıda sanırım onlar sürekli tartılmıyolar kaçamaklar oldu bide spor az oldu sanırım öyle hatırlıyorum kızların bazıları öyle diyodu

desene takım olarak dökülüyoruz bu hafta...
benim oğlum lap topun camına bardak attı cam kırıldı işte tamire gidecek yarın ama bi 15 gün gelemezmiş napçam bilmiyorum çok alışmışım buraya iyice sıkıldım evde
takımla paylaşım olmayınca motivasyon da düşüyor haliyle....

aynen öle cnm bu hafta herkeste bi durgunluk var ama yinede inşallah birileri bizi şaşırtırr vay yaramaza bak sen napmış ölee geçmiş olsun cnm çocuğa bişey olmasındaa yada size

msj 58

benim karnım çok şişti.biraz geçikti .....onun için tartıya nasıl yansıyacak bilmiyorum.artık vermeyi bırak inş fazla çıkmam.ama ben de haftadan ümitliyim.spora da başlayacağım.artık sıkılaşma da olur.

sonunda msj sayımı buldum arkadaşlar numara koymadıklarımla birlikte 43 oldu yani barajı geçtiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

msj 59

evet alevcim.takımla paylaşım çok önemli.ben size karşı sorumlu hissediyorum.yoksa çoktan bırakırdım.her cuma inş artmaz ,tartı eksi gösterir ümidiyle çıkıyorum.

reglinmi gecikti canım ....
bu hafta düşüş olmasa bile haftaya regl olmaya başlamanla birlikte düşüşün çok olacakyır canım ...yani benim öyle olmuştu meselaa ...
bu arada bende haftaya sirkeli su ve spora tekrar başlayacağım önümüzdeki hafta benim içinde çok farklı olacak.....inşallah.....

aynen öle cnm bu hafta herkeste bi durgunluk var ama yinede inşallah birileri bizi şaşırtırr vay yaramaza bak sen napmış ölee geçmiş olsun cnm çocuğa bişey olmasındaa yada size

olmadı canım çok şükür ama allah canını sağ etsin benim yaramazda hiperaktifin önde gideni........
benim pc bi yapılsın ben tekrar milletin motivasyonunu tavan yapmayı bilirim ewelallah.....

msj 59

evet alevcim.takımla paylaşım çok önemli.ben size karşı sorumlu hissediyorum.yoksa çoktan bırakırdım.her cuma inş artmaz ,tartı eksi gösterir ümidiyle çıkıyorum.

aynen canım bende sorumluluk duygusu ayrı bişey hemde paylaşım motivasyonu arttırıp diyete 4 elle sarılmamızı sağlıyor...
benim pc bozuldu ya kara kara düşünüyorum şimdi....

msj 60

evet Alevcim...onun için moralimi bozmuyorum.......

haftaya söz ...gerçekten çok sıkı çalışıcam ......nasip olursa şu sıkıcı dönemi bir atlatayım.....inşallah hepimiz hedeflerine ulaşmış olarak mezun oluruz.

bayram haftasına dikkatttttttt........o güne kadar biraz düşsem iyi olacak ...

msj 61

evet biraz kitap okumaya gidiyorum.yeni bir romana başladım.

evdekilere çay vereyim......hepinize öpücükler...

ben hani 3.700 gram verdiğim hafta vardı ya işte o hafta regl zamanımdı bence o denli büyük düşüşün en önemli sebeplerinden biriydi reglim...
bence sendede haftaya bi bomba olacaktır....

bayramı aklıma getirmek bile istemiyorum ..annem memleketten geliyo bu hafta hele bide bayramı onlarda geçirirsenm yandım demektir...
artık sabah akşam baklava böreği dayayıp durur bana....
benim kan şekerim düşük ya yede yükselsin kızım der hep kendisi..............

bakın 3 e kadar sayıyorum gelmezseniz giderim ona göre...

gıtmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d canım hosgldın ozledık senı benım ıcın bu hafta kotu bı haftaydı sıkıntılı gctı ne spor ne yesıl cay hc bısı yoktu bu hafta bnde ama kacamakta yoktu daha dorusu hc canm yemek ıstemıodu ama hc tartılmadımda yarın bakalm gorcz

Alevim gelmiş. Hoşgeldin canım nasılsın bakalım
Eee sen nerdesin şimdi pc tamir oldu mu?
hoşbuldum datlum ..elh. iyiyim... sen nasılsın...
tamire yarın gidecek pc ve en az 15 gün gelemezmiş
zeynebim nasıl alıştımı çişe bakalım...

bende sizi özledim datluuummm...
benim de bu hafta çöktü gibi bakalımm....
yarın tartıyı sabısızlıkla bekliyorummm...

Ben de bu hafta spora başladım ama düzenli yapamadım. Amaaaaaaaaaa çok kaçamaklarım oldu. Niye böyle oluyor bilmiyorum çok istiyorum zayıflamayı aslında ama nefsime hakim olamıyorum...

Çok güzel bir menü maşallah
Ah alevim ah aramaz mıyım seni... Sen benim motivasyon kaynağımsın...
slm sevgili rakibelerim sizlerde durumlar nasıl bakiiim yarın inşallah bol bol eksi görürüz inşallah
tartıda eksi rakamlar görmeyii çoooooooooookkkkkkkkkkk istiyoruuuuuuummmmmmmm...

Ben de iyiyim şükürler olsun Rabbime. Deme ya o kadar süre biz sensiz ne yapacağız. Elhamdülillah alıştı....
işte şöyle kardeş lafı dinleyiz azcek yaaa....bak bırakıp kaçmaca yok tamammı....
Dinleriz tabi. Tamam kaçmayacağım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…