- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.101
tam bilmiyorum düşüş olup olmadığınıda sanırım onlar sürekli tartılmıyolar kaçamaklar oldu bide spor az oldu sanırım öyle hatırlıyorum kızların bazıları öyle diyodu
desene takım olarak dökülüyoruz bu hafta...
benim oğlum lap topun camına bardak attı cam kırıldı işte tamire gidecek yarın ama bi 15 gün gelemezmiş napçam bilmiyorum çok alışmışım buraya iyice sıkıldım evde
takımla paylaşım olmayınca motivasyon da düşüyor haliyle....
niye öyle olduki acaba diyetler mi bozuldu yoksa....
benim fazla düşüş olmaz çünkü serum bi anda kiloyu tavan yapıyor ama haftayada düşüş olacak ben kendimi biliyorumm...
diğer kızlar...mesela hasret ondadamı düşüş yok
ece
betül
derya
mavay
aslı
filiz
hiç düşüş yokmuymuş...ben bu hafta hiç tartılmadım yarın benim için çok sürpriz olacak bakalım inşallah - yönde olur sonuç...
desene takım olarak dökülüyoruz bu hafta...
benim oğlum lap topun camına bardak attı cam kırıldı işte tamire gidecek yarın ama bi 15 gün gelemezmiş napçam bilmiyorum çok alışmışım buraya iyice sıkıldım evde
takımla paylaşım olmayınca motivasyon da düşüyor haliyle....
msj 58
benim karnım çok şişti.biraz geçikti .....onun için tartıya nasıl yansıyacak bilmiyorum.artık vermeyi bırak inş fazla çıkmam.ama ben de haftadan ümitliyim.spora da başlayacağım.artık sıkılaşma da olur.
aynen öle cnm bu hafta herkeste bi durgunluk var ama yinede inşallah birileri bizi şaşırtırr vay yaramaza bak sen napmış ölee geçmiş olsun cnm çocuğa bişey olmasındaa yada size
msj 59
evet alevcim.takımla paylaşım çok önemli.ben size karşı sorumlu hissediyorum.yoksa çoktan bırakırdım.her cuma inş artmaz ,tartı eksi gösterir ümidiyle çıkıyorum.
reglinmi gecikti canım ....
bu hafta düşüş olmasa bile haftaya regl olmaya başlamanla birlikte düşüşün çok olacakyır canım ...yani benim öyle olmuştu meselaa ...
bu arada bende haftaya sirkeli su ve spora tekrar başlayacağım önümüzdeki hafta benim içinde çok farklı olacak.....inşallah.....
msj 60
evet Alevcim...onun için moralimi bozmuyorum.......
haftaya söz ...gerçekten çok sıkı çalışıcam ......nasip olursa şu sıkıcı dönemi bir atlatayım.....inşallah hepimiz hedeflerine ulaşmış olarak mezun oluruz.
bayram haftasına dikkatttttttt........o güne kadar biraz düşsem iyi olacak ...
bakın 3 e kadar sayıyorum gelmezseniz giderim ona göre...
bakın 3 e kadar sayıyorum gelmezseniz giderim ona göre...
hoşbuldum datlum ..elh. iyiyim... sen nasılsın...Alevim gelmiş. Hoşgeldin canım nasılsın bakalım
Eee sen nerdesin şimdi pc tamir oldu mu?
gıtmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:d canım hosgldın ozledık senı benım ıcın bu hafta kotu bı haftaydı sıkıntılı gctı ne spor ne yesıl cay hc bısı yoktu bu hafta bnde ama kacamakta yoktu daha dorusu hc canm yemek ıstemıodu ama hc tartılmadımda yarın bakalm gorcz
Tamam ağlama kıyamam,geldim bak...
Ben de bu hafta spora başladım ama düzenli yapamadım. Amaaaaaaaaaa çok kaçamaklarım oldu. Niye böyle oluyor bilmiyorum çok istiyorum zayıflamayı aslında ama nefsime hakim olamıyorum...msj 56
bu hafta 3. lük bile gelmeyecek heralde.
olabilir kızlar ileriye bakalım eksiklerimizi belirleyelim.
ben kendi adıma söyleyeyim; en büyük hatam spor yapmamak.bir de akşam yemekten sonra yediklerim.çok kalorili değiller ama yine de midem hep birşeyler yeme peşinde.
zaaflarımı biliyorum...spor spor spor spor ..........
Çok güzel bir menü maşallahslmlar menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim kız. kep.ekm
3 zeytin
1 kk light b.peynir
domates,salatalık
s.siz çay
ara
1 mandalina
2 yk yoğurt
öğle
1 kepçe yoğurt
2 yk pilav
3 yk patlıcan musakka
ara
5 kepekli çub.
yeşilçay
akş
4 yk pırasa
3 yk yoğurt
yağsız salata
Ah alevim ah aramaz mıyım seni... Sen benim motivasyon kaynağımsın...ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEMİŞİM .....
öncelikle tüm TÜRK MİLLETİ nin ve şehit ailelerinin başı sağolsun 2 gündür çok kötüyüm kızlar lafı fazla uzatmayacağım biliyorum ki rabbim o vatan hainlerinin tez zamanda layığını buldukları günleri, gösterecek bizlere....
betülcüğüm msjını okudum anlaşılan çok aramışsın yokluğumda benii...inan bende sizlerle bişeyler paylaşabilmeyi çok özledim....
ben bi süre fazla paylaşım yapamayacağım ablama gittiğimde fırsat buldukça nete girmeye çalışacağım ...o zaman demekki ben ablamlara yerleşsem iyi olacak
hepinizi çok özledim vaktim kısıtlı geçmişe gidip bakamadım .....allaha emanet olun....
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZZ
tartıda eksi rakamlar görmeyii çoooooooooookkkkkkkkkkk istiyoruuuuuuummmmmmmm...slm sevgili rakibelerim sizlerde durumlar nasıl bakiiim yarın inşallah bol bol eksi görürüz inşallah
Ben de iyiyim şükürler olsun Rabbime. Deme ya o kadar süre biz sensiz ne yapacağız. Elhamdülillah alıştı....hoşbuldum datlum ..elh. iyiyim... sen nasılsın...
tamire yarın gidecek pc ve en az 15 gün gelemezmiş
zeynebim nasıl alıştımı çişe bakalım...
bende sizi özledim datluuummm...
benim de bu hafta çöktü gibi bakalımm....
yarın tartıyı sabısızlıkla bekliyorummm...
Dinleriz tabi. Tamam kaçmayacağım ben...işte şöyle kardeş lafı dinleyiz azcek yaaa....bak bırakıp kaçmaca yok tamammı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?