- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.261
merhaba filizciğim nasılsın?? haftasonu giremiyorum akşmda giremiyorum ancak hafta içi gündüzleri girebiliyorumaslıcım nerelerdesin yokluğun belli oluyo valla
slmlar ben geldim nasılsınız bakalım 2.5 gün gitti kaldı 4.5 gün cumaya en az inşallah 1 er kilo veririz spor yapmam lazım içimden gelmiyo ama zorla yapcam bu hafta bayrama çok ama çok az kaldıı şimdi çıkıyorum leslie yapcam bugünn akşama görüşürüz
merhaba filizciğim nasılsın?? haftasonu giremiyorum akşmda giremiyorum ancak hafta içi gündüzleri girebiliyorum
slmlar menümü bildireyim hemen
sabah
1 kk light b.peynr
3 zeytin
domates,salatalık
1 dilim kızarmış kep.ekm
sekersiz çay
ara
1 mandalina
öğle
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1,5 dilim kız. kep. ekm
ara
1 bardak süt
1 armut
akşam(yemek cnm istemedi)
2 yk yoğurt
1 mandalina
1 armut
şuan 2lt su içtim 2.5 3 olur gibi
Menün çok güzel Ayşeciğim. Cumaya kadar böyle devam eder ve üstüne bir de spor yaparsan emin ol güzel kilo verebilirsin.
Maşallah nasıl bu kadar su içebiliyorsun? Ben 1 litre içsem bile lavabodan çıkamıyorum.
tşk ederim güzel yorumun için bende bütün gün wc deyim 1.5 lt lik pet şişeyi doldurup okula götürüyorum orda bitiyo sürekli gözümün önünde duruyo 1.5 lt yide evde yatana kadar içiyorum aynı şekilde
Kızlar ay sonuna çok var yabi de önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor bi de ... Ama sizi ihmal etmeyeceğim... Bu arada ben şimdiden söyleyim bayram haftası bildirim yok...
msj 12
ayyyy hasretcim ya ne güzel telaşlar ....çeyiz mağazalarının önünden geçerken kendimi alamıyorum...hepsi birbirinden güzel......
nevresimler ,örtüler,bardaklar,tabaklar,........düğünü yazın mı düşünüyorsunuz ?
eet gerckten cok guzller ınsan hngısını alacagnı sasırıo yaa allh hepımze herseın en guzleını nasp etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?