Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slmlar ben geldim nasılsınız bakalım 2.5 gün gitti kaldı 4.5 gün cumaya en az inşallah 1 er kilo veririz spor yapmam lazım içimden gelmiyo ama zorla yapcam bu hafta bayrama çok ama çok az kaldıı şimdi çıkıyorum leslie yapcam bugünn akşama görüşürüz

msj 12

ayyyy hasretcim ya ne güzel telaşlar ....çeyiz mağazalarının önünden geçerken kendimi alamıyorum...hepsi birbirinden güzel......

nevresimler ,örtüler,bardaklar,tabaklar,........düğünü yazın mı düşünüyorsunuz ?

msj 13

of Ayşecim cumayı saymazsak 3 gün kaldı.ne çabuk geçiyor zaman....hafta sonunu hiç sevmiyorum...bir türlü düzenli yemek yiyemedim......

3 günde ne kadar vericem yaaaaaaa.........ağlamak istiyorum.....

msj 14

akşam yemekte

balık ve salata ,1 dlm ekmek yedim...

biraz ağır oldu ama 6 da yedim .sonra birşey yemiyeceğim...

leslie 4 mil yaptım ve geldimm ya benim canım bugün hiç bişey yapmak istemiyo leslie 5 mil yapcaktım sıkıldım 4 mil oldu cnm yemek yemek te istemiyooo huysuz çocuklar gibi oldum çocukların yanında dura duraa

msj 15

Ayşecim ben de bugün çok yoruldum.birkaç kez pazara gittim.okuldan yürüyerek geldim...şimdi halim kalmadı ....

spor yapmak gözümde nasıl büyüyor anlatamam...

msj 16

neyse gidip biraz dinleneyim...yarın daha çok yorulacağım....havalarda soğudu , üşüyünce her tarafım ağrıdı....

Heeey unutmayınız di mi beni...
Ben sizi unutmadım elimden geldiğince sahip cikiyorum diyetime...

Kızlar bugün mb paketinin son günü cuma günü kardeş takimlarin liste kontrolünde size ihtiyacım var en azından durumumu hilale iletebilirseniz cuma günü elimden geldiğince yetişeceğim o gün okulda çoook isim var onlar anlatmakla bitmez ...

Ben aksatmamaya çalışacam canlarım sevgili rakibem unutmadım seni merak etme ...

slmlar menümü bildireyim hemen
sabah
1 kk light b.peynr
3 zeytin
domates,salatalık
1 dilim kızarmış kep.ekm
sekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1,5 dilim kız. kep. ekm

ara
1 bardak süt
1 armut

akşam(yemek cnm istemedi)
2 yk yoğurt
1 mandalina
1 armut

şuan 2lt su içtim 2.5 3 olur gibi

Menün çok güzel Ayşeciğim. Cumaya kadar böyle devam eder ve üstüne bir de spor yaparsan emin ol güzel kilo verebilirsin.
Maşallah nasıl bu kadar su içebiliyorsun? Ben 1 litre içsem bile lavabodan çıkamıyorum.

tşk ederim güzel yorumun için bende bütün gün wc deyim 1.5 lt lik pet şişeyi doldurup okula götürüyorum orda bitiyo sürekli gözümün önünde duruyo 1.5 lt yide evde yatana kadar içiyorum aynı şekilde

Yazın daha bir içilebilir oluyor da havalar da soğuyunca sürekli wc muhabbeti sıkıyor adamı. Bir de ben sürekli bir yerlere gidiyorum. Orada da wc ye girmek hiç hoş olmuyor. Neyse el-mecbur içiyoruz n'apalım.

Kızlar ay sonuna çok var ya bi de önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor bi de ... Ama sizi ihmal etmeyeceğim... Bu arada ben şimdiden söyleyim bayram haftası bildirim yok...

eet gerckten cok guzller ınsan hngısını alacagnı sasırıo yaa allh hepımze herseın en guzleını nasp etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…