- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.281
slm kızlar kimse yok,kusura bakmayın çoktandır giremedim ama inanın elimde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor,kaynımdan döndüğümden beri net yoktu arızalıydı daha bu akşam yapıldı.sizinle tekrardan devam edebilirmiyim.
hosgeldın canım
hoşbulduk,canım nasılsın.
slm kızlar kimse yok,kusura bakmayın çoktandır giremedim ama inanın elimde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor,kaynımdan döndüğümden beri net yoktu arızalıydı daha bu akşam yapıldı.sizinle tekrardan devam edebilirmiyim.
çok şükür iyiyim,ama birbuçuk kilo tekrardan aldım biraz ona canım sıkkın
Hoşgeldin Fatmacığım. Biz seni hala kaynınlarda biliyorduk. Ordan dönmüşsün ama elinde olmayan sebeplerden dolayı girememişsin. Sen paylaşımlarına devam et ve cuma günü bildirimini yap canım. Ece yani kaptan, seni zaten izinli yazıyordu.
werrsın hayatm werrsın takam bız warız yannda wercz ıns hep berabr
aslında bu hafta diyete pek önem vermedim,sigarayı bıraktım bu benim için daha önemliydi.
eşim gelince çok sevinecek çok istiyordu bırakmamı.
çok şükür iyiyim,ama birbuçuk kilo tekrardan aldım biraz ona canım sıkkın
aslında bu hafta diyete pek önem vermedim,sigarayı bıraktım bu benim için daha önemliydi.
eşim gelince çok sevinecek çok istiyordu bırakmamı.
Ne güzel. İnşallah bir daha başlamazsın canım benim. Rabbim utandırmasın. Bir daha başa döndürtmesin inşallah.
ne guzl ne guzl ıns baslamassn bıdaha
bu hafta nasıldı listemiz güzel kilolar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?