- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.601
kızlar bugün 6,30dan önce yemeğimi yedim ondan sonra kitap kapladık annemle bi yandan dizi izledim gülme krizlerine girdim yine :)
babam bugün işteydi çook geç geldi acıkmış annem kavurma ısıttı o kokuyu duyunca hem canım istedi hem acıktım ben de susuz ekmeksiz az bişey taze fasülye yedim (2,5 tam dolu olmayan kaşık)
dayanabilirsem bişey yemiycem sabaha kadar :)
şimdi de roman dinliyorum :) hareketli olunca daha hareketli oluyorum :)
bu arada tarfile mesaj atıp izine mi ayrılıcaksın diye sordum düşük tehlikesi varmıştamamen ayrılacakmış...inş. allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder :/
msj 11
ececim bilmiyordum , haftanın yıldızı olmuşum sağolun canlarımmmmmmmmm...
inş kilo vermede de 1. olurum he he he
gopta mı aradın kız kaban :/ evet yaa çok soğuk bu havada dışarı çıkılmaz tabi yinede dediğin gibi istanbulda gezmek süper
bence menün kötü değil sonuçta bugün bünyen zorlanmış soğuk ve yorgunluk..
evet canım son sınıf eşit ağırlık bölümüm tam olarak kalkmadı aslında yaa..kafalarına göre yapmışlar bişeyler ama bilmiyorum :)Selamm kızlar.
ne çalışıyorsun Ececim?
Sen son sınıf mıydın ?
Bölümün ne ?
Hoş bölümler kalktı gibi bir şey de okumuştum geçenlerde ama ..
yokya gopta ne arıcam gop çoktan mazi oldu artık bişi bulunmuyor orda mecidiyeköye osmanbeye gittim..sorma perttt oldum resmen yüzüme ellerime soğuk cok çarptı iyice cildim kurudu kızardı büyük beden olmasak şıpp die bulucam herseyıde böle olunca iyice gezmek gerekior mağaza mağaza..
Kızlar bu gece itibariyle gelmiş bulumuyorum evime ve takıma... Yarın sabahtan itibaren buradayım inşallah.
slm kızlarrrr bende geldim ama artılarlaaaa foruma girmezsem olacağı buydun 2-3 gün elma diyeti yapayım aldıklarımı vereyim bu cumaya gittiğim kiloya dönebilirsem ne mutluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?