Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 38

grubunuzun paylaşımcısı olarak kendi kendime konuşup duruyorum zaten ....

böylede çok sıkıcı ama , kimse yok ,,,,,

neler yapıyorsunuz haberimiz yok,keşke bayram da da paylaşım olsaydı , bu kadar dağılmazdık...

msj 39

Ayşecim son çare olarak senin form çayından içtim ama günde 1 tne çok etkili olmadı .sabahleyin ılık ballı limonlu suda içiyorum..

benim spor yapmam gerekiyor. bayramdan önce ne güzel başlamıştım , sonra yine tembellik ve uyku dönemleri geldi...

sabahleyin 12 ye kadar 1 lt ılık suda içiyorum ...

msj 40

kaptanım sınavların nasıl gidiyor ? bugün uğramadın , gece mi geleceksiniz , ben buradayken kimse uğramıyor.Ayşe ve hasrette daha uğramadı.
bakalım merak ediyorum cumaya bize sürpriz mi yapacaklar ....

en çok biz zayıfladık diye geliyorlarmış...

kızlar sonunda gelebildim son mesajım kaçtı hatırlayamadım :)

bugün çok yorgudum dün okulda kalıp ders falan çalışmıştım uyumuşum gelince :)
ayy bugün sınıfta kızın birini yolacaktım az kaldı kiloluyum falan dedi..45 kiloymuş..dedim iyi bence hani 60 falan olursan da gel bana dedim :) sen önce kendini hallette dedi deidm ben zaten kendimle barışığım eksiklerimi görüp ona göre planlıyorum kendimi :)

amaaan şu an mutluyum öyle kalıcam :)

bugün sabah yine biraz peynir azcık ekmek

öğlen sebzeli bulgur ve ayran..

akşam yine bulgur..
bol sebze vardı ama bulgurda :) annem yağda koymamış..yatmadan sporumu da yapıcam yavaş yavaş başlıyorum kızlar ilerlemelerdeyim :)

bugün 2 güzel ilerleme kaydetmiş olacam :) nlatırım sonra şimdi coğrafya çalışmam lazım :)bi de demokrasi :) öptmüm çıtırlarım..

msj 33

yine efkarlandım , artık eski yıllardaki gibi hırslanamıyorummm...siz de olmasanız kendimi iyice bırakırım heralde ....
efkarı def et gitsin canım efkarlanmaya gerek yok..biz eksiğimi biliyor muyuz evet ee daha ne ..öyle ya da böyle gidecek o kilolar yağlar..
Maşallah epey bi kaynatmışsınız.
Ececiğim ben de aldatmanın boyla bir ilgisi olacağını düşünmüyorum.
hmm saol canım cevabın için..sayenizde o takıntıyı atlattım :)

belki bu yıl spor yapamıyorum ama seneye umudum var benimde hele bir oğlum biraz anlasın dünyayı yürüsün filan alıp onu yürüyüşe cıkıcam şimdi daha cok ufak eve bağlıyız mecbur
ayy teyzesi yesin onun o minnak ayaklarını :)
tabi biz iyi bakıyoruz onlara :)

ben ce haftanın ve ayın üyesi olmak için değer :)

mrb kızlar nasılsınız bugun yne gıremedım hıc ewe gırmedım dha dogrusu bugn rejm gıttı yne bırazcık
sabah klasık kahwaltı
oglen yarım pogaca 3 sarma
aksam : 4 sarma 1 sıgara boregı yarım pogaca
mısafrlıkteydm ck actım dayanamdım
tek ıı tarafı saat 5 bucuktu blkı yatncaya kadr erıtırım dıcem ama hc hareket yokkı

deryacıgım guzel arkadasım ınsan beklemedıgı ınsanlardan beklemedıgı seylerı duyunca cok uzuluo we kırılıo bu durumda benım dıyetımı oldukca etkıledı gercekten ama en kısa surede duzelecegıme soz werıorum sna ınat zayıflayacagım

iyi akşamlar kızlar bugun çıktım sokağa kendime tokalar aldım çoraplar aldım döndüm eve birde eve yürüyerek geldim hareket oldu valla güzeldi akşam yani...akşam yemegı kuru yedim az bişi şimdi birazdan yatıcam herkeze iyi geceler görüşürüz..

bırturlu denk gelemıoruz ben w arken sız yoksunuz sız warken ben yokum nese kızcelerım ıı geceler herkese gorusmek uzere

cnm 2 tane içince faydalı oluyo ama tekrar çayı bırakınca eskiye dönüyö bende ballı ılık su içmeme rağmen 2 gündür wc ye giremedim
maalesef cnm bayramdakilerden kurtulmaya çalışıyorum sabah hala 500 gr artılardaydım yarın dahada fazla olabilir ya bu aralar bi haller oldu bana tam adapte olamadım inşallah yarın bildirimden sonra geri dönücem plates topu ve lastiği bide leslie abla beni bekliyo son 2 ayda ne verebilirsem artıkkk yarın sabah görüşürüzzzz bildirimlerde

msj 41

siz gelmişsiniz , özlemişiz sizi kızlar ,yarın perşembe

cuma günü bildirimde byramdan önceki kiloları mı yazıcaz..

4 kasım veeee

18 kasımmmm bakalım neler çıkacak ,,,

keşke aynı kiloya insem .yarın tartılmayayım moralim bozulmasın...

günaydın herkese hemen kilomu yazayım kötü ama olsun inşallah bu son artış olur bu arada 3 gündür yine wc ye gidemedimmm
28 ekim kilo:59,1
4 kasım kilo:59.3 ( bildirimi yaparken geç kalmıştım)
bu günkü kilo:59,7
gelen:0,4
başlangıç:63
hedef:55

Alev üyeliğini iptal ettirmiş ececiğim. dolayısıyla takıma da gelemeyecek. msn de görüştük kendisiyle, kayınvalidesi gelmişti onun memleketten o varken nete pek giremiyormuş. o yüzden eşiyle karar almışlar ve üyeliğini kapatmışlar

istersen msn adresini verebilirim sana mazeretini sana da bildirir.

mrb kızlar yarın bıldırım yapamayabılırım eer yapamazsam suan gırdıklerımı kabl edersnız hastanede olcm cnku
gecen hafta : 73.4
bu hafta : 72.6
gıden :0.8
ama ınsallah yarn bıldrmde bulanablırım blkı yarına kadr bırazck dha gıder :)))

Aaaaaaaaaaa bu gün niye cuma gibi olmuş. Ben bugünün perşembe olduğunu biliyorum ama yukarıda ayşe falan bildirim yapınca ben de bildirim yapma gereği duydum. Allah Allah. Hasretin mesajından sonra anladım.

bu arada yukarıdaki mesajlarımı 1 ve 2 diye yazdım cuma olduğunu düşünerek onu dikkate almayınız. hoş zaten dikkate alınacak bi mesaj sayımda yok ama...

kızlar düşünün artık kafam ne kadar dalgın ben bugün cuma diye bildirim yapmışım kusura bakmayın nolurr bu aralar bi garip oldum yarın yenilerim artık

kızlar düşünün artık kafam ne kadar dalgın ben bugün cuma diye bildirim yapmışım kusura bakmayın nolurr bu aralar bi garip oldum yarın yenilerim artık

Olur böyle şeyler ayşecim. İnsan bi an dalgın olabiliyor. Senin de dalgın haline denk gelmiş. Bana ne demeli bugünün perşembe olduğunu bildiğim halde bildirim yaptım.

canım benim gerek yok gerçi kendisiyle sohbet etmeyi isterim ama sorar mısın izinli olarak mı kalacakmış..
ececim benim tartım bozuk tartılamıyorum bu hafta sonu alacağım tartı. beni izinli yaz istersen.
sorun değil canım izinli olarak kalırsın :)

amaaan salla hem ben zaten perşembeden bildirim yapabilir misiniz dicektim yarın öğlen okulda çok önemli bir işim var da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…