Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben artık çıkayım yarın dil ve anlatım sınavım var..bana dua edin müzikçi ve bedenci de sözlü yapmasın..

İyİ gEcElEr kuzularım

günaydın kızlar nasılsınız? ececiğim msjını aldım cuma günü döneceğim takımıza iznimin bitmesini istiyorum. cuma günü kilo bildirimi yapmam gerkiyormu? bide ececiğim haftalık msj sayısı 70 çok değilmi:18::18:

selam kızlar sabah 1 ince dilim börek yedim lorlu kendim yapmıstım zati tadına bakmamak olmazdı

sımdı öğlen bir kase corba içtim sanırım bir ufak dardanel ton balıgı yicem işte dus filan aldım şimdi pc basındayım oğlum uyuyor uyanınca mecbru cıkıcam netten görusuruz kızlar

kızcelerım mrb. gıremedıgım ıcın cook cook ozur dılerım su sıralr hersey tersıne gıdıo moral bozuklugu kıloyu cok kotu etkılıo canım bısı yemek ıstemıo yemıorum yemıorum tam acıkıorum snrada dunyayı yıorum nolur bırı bna ııce gaz wersın deryaaaaa nerdesın guzl rakıbem sakın ben bole dıorum dıe benı hafıfe alıp boslamayasın ıns bende enkısa zamnda toprlanacagımı umuorum ona gore sewıorum hepınızı artık sık sık ugrayacagım

Slm hanımlar, bu gün sabah geldim kk ya ama çalışma var dedi ben de bir şey yazamadım. Benim diyet de kötü durumda. Bir türlü başlayamıyorum. Bir de üstüne tartım da bozuk tatrılamadım, bayramda ne yaptım aldım mı ne oldu hiç bir fikirim de yok. Ne olacak böyle nasıl motive olacağım bilmiyorum.

demıstm ya canım hc bısı ıstemıo dıe hala ole dewam edıo su bıle ıstemıo sabah tost yedım form cayla bırlıkte oglen armut bırazsnra ne yerım blmıorum mecbur yemem gerek ama

tamam canım yaparsan iyi olurama sen bilirsin..bu hafta geri dönmek istiyorsan yapmalısın..şu an ki durumumuza göre çok değil canım epey sallantı da çünkü takım kimseler gelmiyor gelenlerde kimse yok diye yazmıyor..

toparlasın allahın izniyle canım sen ..

Eveet sonunda gelebildim okulda kalmak zorundaydım bugün hoca yine bişeyler konuştu dersle ilgili..
sabah biraz peynir azıcık ekmek(7,15)

öğleyi sormayın..:18::18:

ay çok acıktım akşam yemegınde kendimi kaybetmesem bari of

sakın sakın yeme ! bak yedıkten bı kac dakıka sonra pısman olursun tam yıyecegn zamn bz gelelım aklına bak ben buraya uye olalı 2 ay oluo eer duzgn bı dıetle haftada 1 kılo werseydm 8 kılo gıtms olacaktı smdı okdr pısmanım kı kacamaklarım ıcın
sende pısman olma canım

aksam yemegımı yazmamıstım
kucuk bı dılım kepek ekmegı az barbunya we patlıcn yemegı bıde 4 tane acı bıber

msj 27

merhaba canlarım .....

nasılsınız , sanki toparlanmaya başladık ..

tatilde hepimiz bırakmışız bu diyet işini , gerçekten yarım kilo verinceye kadar canımız çıkıyor , sonra 2 kilo birden alıyoruz ...

ay meraktan soruyom neoldu öğlen:)
hamburger yedim 0,35ini yemedim son anda bıraktım yoksa o da gidiyordu :) tek tesellim tamamını yememiş olmam.he bir de içinde ketçap mayonez yoktu.Domates turşu vardı.bir de bugün okulun merdivenlerini normalden bayağı fazla inip çıktım.eve gelince saat kaçtı hatırlamıyorum tabi..buraya o mesajı yazmadan önce hatta 1,10 tabak sebzeli yoğurt çorbası 1 yk k. fasülye yedim ondan sonrada bişey yemedim çok acıktım ama umarım dayanabilirim..
ay çok acıktım akşam yemegınde kendimi kaybetmesem bari of
umarım kaybetmemişsindir..

evet yani tamamına evet..:)
katılıyorum sana..

msj 28

hasretcim ne oldu sana böyle arkadaşım ....

seni incecik bir gelin olarak görmek istiyoruz....toparla kendini , sen istemezsen etrafında ki hiçbir olay senin moralini bozamaz...

düzenli yemek yemeye çalış , özellikle sabah kahvaltısı ,suyunu ve yeşil çayını iç , biraz da spor yapınca olur ...

haklısın düzenli olsaydık ,haftada 1 kiloyu bırak yarım kilo bile versek 2 ayda 4 kilo yapardı . Biz gramla verip kepçeyle geri alıyoruz...

tam olarak zayıflamayı istemiyoruz galiba yoksa kaçamaklara bu kadar müsade etmezdik...senin en azından düğün için bir hedefin var, zaman çok çabuk geçiyor , onun için kaç kiloya inmek istiyorsan haftalık olarak vereceğin kiloyu yaz ve hemen başla bitanem ...

sevgili rakibim siz olunca bak ben de heyecanlandım birden ......yaaaaa.... bana hamile misin diye soran gıcıklara inat zayıflayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaa bişey sormak istiyorum kızlar bi erkek kendi boyu uzun sevgilisinin ki kısa diye uzak mıdır?aldatır mı?

ay bugün aklıma takıldı cevaplar gelsin anlatıcam olayı..

msj 29

ececim "123 aklından bir sayı tut " isimli romanı okudum ...şimdi biraz fantastik takılıyorum , alacakaranlık kuşağı tutunca yazarlar onun gibi romanlar yazmaya başladı . Arkadaş okuyordu ben de ondan aldım, fısıltı , çığlık ... seriymiş galiba . araya farklı romanlar sıkıştırınca sıkılmıyorum . akşam uyumadan önce yarım veya 1 sa okuyorum .roman akıcıysa daha çok okuyorum .bitirmeden rahat edemiyorum ...okul kütüphanesine bol bol roman geldi . her hafta alıyorum ...

biraz fantastik biraz duygusal , arada kurgu ve gizemli olayların çözüldüğü romanlar ve filmler hoşuma gidiyor.

sen sana hamile misin diyenlerin adresini ver ben bi spor yapıp geleyim..saç baş yolmak kilo verdirmez ama stres attırır :)

hmm sen böyle anlatınca kitap okuyasım geldi ama evde okunacak kitap kalmadı var da içimden gelmiyor onu okumak pek din hocası verdi sözlü yapacakmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…