- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.641
tamam canım yaparsan iyi olurgünaydın kızlar nasılsınız? ececiğim msjını aldım cuma günü döneceğim takımıza iznimin bitmesini istiyorum. cuma günü kilo bildirimi yapmam gerkiyormu? bide ececiğim haftalık msj sayısı 70 çok değilmi:18::18:
kızcelerım mrb. gıremedıgım ıcın cook cook ozur dılerım su sıralr hersey tersıne gıdıo moral bozuklugu kıloyu cok kotu etkılıo canım bısı yemek ıstemıo yemıorum yemıorum tam acıkıorum snrada dunyayı yıorum nolur bırı bna ııce gaz wersın deryaaaaa nerdesın guzl rakıbem sakın ben bole dıorum dıe benı hafıfe alıp boslamayasın ıns bende enkısa zamnda toprlanacagımı umuorum ona gore sewıorum hepınızı artık sık sık ugrayacagım
Eveet sonunda gelebildim okulda kalmak zorundaydım bugün hoca yine bişeyler konuştu dersle ilgili..
sabah biraz peynir azıcık ekmek(7,15)
öğleyi sormayın..:18::18:
ay çok acıktım akşam yemegınde kendimi kaybetmesem bari of
hamburger yedimay meraktan soruyom neoldu öğlen:)
umarım kaybetmemişsindir..ay çok acıktım akşam yemegınde kendimi kaybetmesem bari of
msj 27
merhaba canlarım .....
nasılsınız , sanki toparlanmaya başladık ..
tatilde hepimiz bırakmışız bu diyet işini , gerçekten yarım kilo verinceye kadar canımız çıkıyor , sonra 2 kilo birden alıyoruz ...
msj 28
hasretcim ne oldu sana böyle arkadaşım ....
seni incecik bir gelin olarak görmek istiyoruz....toparla kendini , sen istemezsen etrafında ki hiçbir olay senin moralini bozamaz...
düzenli yemek yemeye çalış , özellikle sabah kahvaltısı ,suyunu ve yeşil çayını iç , biraz da spor yapınca olur ...
haklısın düzenli olsaydık ,haftada 1 kiloyu bırak yarım kilo bile versek 2 ayda 4 kilo yapardı . Biz gramla verip kepçeyle geri alıyoruz...
tam olarak zayıflamayı istemiyoruz galiba yoksa kaçamaklara bu kadar müsade etmezdik...senin en azından düğün için bir hedefin var, zaman çok çabuk geçiyor , onun için kaç kiloya inmek istiyorsan haftalık olarak vereceğin kiloyu yaz ve hemen başla bitanem ...
sevgili rakibim siz olunca bak ben de heyecanlandım birden ......yaaaaa.... bana hamile misin diye soran gıcıklara inat zayıflayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
msj 29
ececim "123 aklından bir sayı tut " isimli romanı okudum ...şimdi biraz fantastik takılıyorum , alacakaranlık kuşağı tutunca yazarlar onun gibi romanlar yazmaya başladı . Arkadaş okuyordu ben de ondan aldım, fısıltı , çığlık ... seriymiş galiba . araya farklı romanlar sıkıştırınca sıkılmıyorum . akşam uyumadan önce yarım veya 1 sa okuyorum .roman akıcıysa daha çok okuyorum .bitirmeden rahat edemiyorum ...okul kütüphanesine bol bol roman geldi . her hafta alıyorum ...
biraz fantastik biraz duygusal , arada kurgu ve gizemli olayların çözüldüğü romanlar ve filmler hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?