- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.661
yaa bişey sormak istiyorum kızlar bi erkek kendi boyu uzun sevgilisinin ki kısa diye uzak mıdır?aldatır mı?
ay bugün aklıma takıldı cevaplar gelsin anlatıcam olayı..
aldatmanın boyla alakası oldugunu sanmıyorum canım
msj 30
Aldatmayı aklına taktıysa zaten kendince nedenler üretir diye düşünüyorum ...dünyada hep aynı boyda olan insanlar mı evleniyor ..
erkek kısa , kadın uzun olunca ne olacak , kadın mı aldatsın yani ...
erkek dediğin biraz karakterli olmalı , ne istediğini bilsin ona göre arkadaşını seçsin ...
msj 31
kızlar bugün kafama taktım , 40 yapıcam mesaj sayısını ....var mısınız yarışa....
msj 33
yine efkarlandım , artık eski yıllardaki gibi hırslanamıyorummm...siz de olmasanız kendimi iyice bırakırım heralde ....
Ben de efkarlıyım son günlerde Deryacığım. Kendimi bir türlü diyete adapte edemiyorum. Eşimle bir de iddiaya girdik 1 şubata kadar 55 kilo olursam bana ya künye alacak ya da ben fikrimi değiştirirsem note book. Ama o zamana kadar bu kiloyu verebilmek için bayağı bir çalışmam lazım. Ama kendimde o gücü bulamıyorum maalesef.
msj 36
akşam görüşürüz bizim takım .....kalanlar desek daha doğru olurdu heralde...
msj 35
Betülcüm sen istersen hırslanırsın ,, şimdiye kadar kendimiz için ne yaptık , bari bunu başaralım , 8 mart dünya kadınlar gününe şık bir kıyafet alalım 55 kiloyla tabiki...
benim 55 e inmem için 13.5 kilo vermem gerekiyor. 2.5 ayda 13 kilo ayda 5 kilo vermeliyim , ortalama haftada 1 kilo 250 g eder ...
aslında çok zor değil ...hadi var mısın bu kiloları verelim , bırak kaçamakları 55 ile nasıl görüneceğini düşün ...biz bayanlar her sorunun üstesinden gelebiliriz...düzenli beslenme ve biraz aktivite ile başarırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?