Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

keske bnde bulamasam yemek ıcın

Cumartesi günü bir ktap aldım ''Gerçek Yaşam Diyeti'' isimli. Onu okumaya başlayacğım bakalım gerçek yaşamımı etrkileyecek mi?

canım ya anlatacak bir şey yok ki...
bana geliyorlar arda böyle..
dünyadaki her şey o kadar boş geliyor ki anlatamam.
hmm anladım canım bazen bana d aoluyor öyle :) yinde birşeyler anlatmak istersen kendi adıma söyleyeyim ben buradayım
Cumartesi günü bir ktap aldım ''Gerçek Yaşam Diyeti'' isimli. Onu okumaya başlayacğım bakalım gerçek yaşamımı etrkileyecek mi?

aa süper canım..bizi de bilgilendirirsin ara sıra

hmm anladım canım bazen bana d aoluyor öyle :) yinde birşeyler anlatmak istersen kendi adıma söyleyeyim ben buradayım

aa süper canım..bizi de bilgilendirirsin ara sıra

teşekkür ederim ececiğim ilgin için.

iNşallah bi okumaya başlayayım güzel şeyleri sizlerle de paylaşırım.

kızlar hiç odaklanamıyorum neden bilmiyorum yemek değilde çok aburcubur yiyorum bakalım cuma ne çıkacam akşam pek yemiyorum . işlerim oluyor burayıda aksatıyorum ececiğim şuan takımda 5 kişimiyiz? ben sen hasret şirine derya başka kim var kimse düzenli uğramıyor zaten off canım sıkıldı..

bugun hc ugrayamadm ya dha yenı gırdm ewe annemle doktrdaydık dıslerı ıcın gelgt bıktk artık walla bole olnca rejmde gıdıo zaten ouuuf offff

teşekkür ederim ececiğim ilgin için.

iNşallah bi okumaya başlayayım güzel şeyleri sizlerle de paylaşırım.

ben de şimdi listeye bir göz atacam canım ayrıca çok üzgünüm ama diskalifiyelere başlamak zorunda kalabilirim ne olursa olsun takımın geleceği söz konusu...

kızlar nurcanın kuzucuğu hastaydı en son o ondan giremiyor sanırım
fatma ve ayşenin profillerine ulaşmam lazım son mesajlarını hatırlamıyorum bile :/

bugün yine kahvaltıya zaman bulamadım
öğlen 1 muz 2 mandalina yarım kk peynir 1 salam 1 küçük dilim ekmek
akşam 2 tabak sütlü çorba 3 dilim ekmek 2 salam

iyi mi kötü mü karar veremedim yarın okula mandalina götürücem :) sütte götürücem...

Takımımız gerçekten çok durgun. Her gelişimde bir şey yazmaya gayret ediyorum. Sohbet ortamı olmayınca da sürekli kendi kendime konuşmak gibi oluyor. Ayşe ve fatma da gelmiyor. Fatma uzun bir süredir yok. Ayşe en son bildirim günü gelmişti galiba. Ececiğim yeni üye alacak mısın takıma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…