- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.841
ben de şimdi listeye bir göz atacam canımayrıca çok üzgünüm ama diskalifiyelere başlamak zorunda kalabilirim ne olursa olsun takımın geleceği söz konusu...
kızlar nurcanın kuzucuğu hastaydı en son o ondan giremiyor sanırım
fatma ve ayşenin profillerine ulaşmam lazım son mesajlarını hatırlamıyorum bile :/
bugün yine kahvaltıya zaman bulamadım
öğlen 1 muz 2 mandalina yarım kk peynir 1 salam 1 küçük dilim ekmek
akşam 2 tabak sütlü çorba 3 dilim ekmek 2 salam
iyi mi kötü mü karar veremedim yarın okula mandalina götürücem :) sütte götürücem...
evet canım hklısın başla bencede zaten sen mazaretini bildirenleri idare ediyrsun..
ben de şimdi listeye bir göz atacam canımayrıca çok üzgünüm ama diskalifiyelere başlamak zorunda kalabilirim ne olursa olsun takımın geleceği söz konusu...
aynen canım burası durgun olunca kendi kendimize yzışıoz gibi oluyor bencede yeni istikrarlı üyeler lazım takımımıza yinede son söz kaptanımınTakımımız gerçekten çok durgun. Her gelişimde bir şey yazmaya gayret ediyorum. Sohbet ortamı olmayınca da sürekli kendi kendime konuşmak gibi oluyor. Ayşe ve fatma da gelmiyor. Fatma uzun bir süredir yok. Ayşe en son bildirim günü gelmişti galiba. Ececiğim yeni üye alacak mısın takıma?
inş canım 71 de takıldım gidiyorum odaklanamıyorum off yaaaTeşekkür ederim Aslıcığım. Hepimiz eksi rakamlar görürüz tartılarımızda inşallah.
Bence de herkes toplaşsın artık.
günaydınlar tatlım inş dediğin gibi olur :) senin kızın var dimi betülcüğüm nasıl uslu bi çocukmu oda sana azd olsa spor oluyordurherkeslere günaydın. hayırlı, az kalorili, çok sporlu bir gün dilerim efenim....
evet canım hklısın başla bencede zaten sen mazaretini bildirenleri idare ediyrsun..
aynen canım burası durgun olunca kendi kendimize yzışıoz gibi oluyor bencede yeni istikrarlı üyeler lazım takımımıza yinede son söz kaptanımın
inş canım 71 de takıldım gidiyorum odaklanamıyorum off yaaa
günaydınlar tatlım inş dediğin gibi olur :) senin kızın var dimi betülcüğüm nasıl uslu bi çocukmu oda sana azd olsa spor oluyordur
gunaydın canlarım bugun kahwltımı hafıf yaptım malum yarın bıldırım gnu ama cok korkuorum gercekten reglden dolayı bu hafta cok yedım ben bakalm yarn nolck
regl şişliği olabilir artı çıkabilrsin takma kafana hasretciğimgunaydın canlarım bugun kahwltımı hafıf yaptım malum yarın bıldırım gnu ama cok korkuorum gercekten reglden dolayı bu hafta cok yedım ben bakalm yarn nolck
allah bağışlasın canım yok benim bebeğimrabbim isteyenlere nasip etsin:)Evet Aslıcığım 2.5 yaşında bir kızım var. Elhamdülillah her çocuk kadar yaramazlıkları oluyor. Senin yok değil mi bebeğin?
bi azimle başlıyoruz ama sonra o azim gidiyor takıma ilk girdiğimdeki azmimimi istiyrum bende motive olmam gerekiyorKızlaaaaaarr yarın için ümitsizim hatta baya bir artı olabilir bayramdan beri hiç tartılmıyorum. Bayramda kayınvalidem de iyi besledi sağolsun. Tek derdim takım ortalaması düşecek ona üzülüyorum.
canım öyle görünüyor ki fatmayı diskalifiye etmeliyim hiç istemiyorum keşke en azından izine ayrılmak isteseydi.Ayşeye de bir şans daha versem iyi olacak.Takımımız gerçekten çok durgun. Her gelişimde bir şey yazmaya gayret ediyorum. Sohbet ortamı olmayınca da sürekli kendi kendime konuşmak gibi oluyor. Ayşe ve fatma da gelmiyor. Fatma uzun bir süredir yok. Ayşe en son bildirim günü gelmişti galiba. Ececiğim yeni üye alacak mısın takıma?
canım hedefim:52 boyumu tam bilemeyeceğim ama 1,52-1,55 gibi canım :)kahvaltı da olsaymış süper bir menü olurmuş.
Ececiğim senin hedefin kaç kilo ve boyun ne?
valla canım müzikçiye şöyle bir konuyu çıtlattım hoca iyi davrandı falan ama bilmiyorum canım yaa korkuyorumececiğim sen nasılsın naptın şu müzik resim işlerini?
bu hafta bitti canım artık önümüzdeki haftaya bakalım :) bişeyler bulmamız lazım ...Kızlaaaaaarr yarın için ümitsizim hatta baya bir artı olabilir bayramdan beri hiç tartılmıyorum. Bayramda kayınvalidem de iyi besledi sağolsun. Tek derdim takım ortalaması düşecek ona üzülüyorum.
regl şişliği olabilir artı çıkabilrsin takma kafana hasretciğim
allah bağışlasın canım yok benim bebeğimrabbim isteyenlere nasip etsin:)
bi azimle başlıyoruz ama sonra o azim gidiyor takıma ilk girdiğimdeki azmimimi istiyrum bende motive olmam gerekiyorçoğumuzun durumu vahim canım bu haftada bitti önümüzdeki hafta toparlanırız inş:18::18:
ben geldımmmmmmm :)
regl şişliği olabilir artı çıkabilrsin takma kafana hasretciğim
allah bağışlasın canım yok benim bebeğimrabbim isteyenlere nasip etsin:)
bi azimle başlıyoruz ama sonra o azim gidiyor takıma ilk girdiğimdeki azmimimi istiyrum bende motive olmam gerekiyorçoğumuzun durumu vahim canım bu haftada bitti önümüzdeki hafta toparlanırız inş:18::18:
canım öyle görünüyor ki fatmayı diskalifiye etmeliyim hiç istemiyorum keşke en azından izine ayrılmak isteseydi.Ayşeye de bir şans daha versem iyi olacak.
canım hedefim:52 boyumu tam bilemeyeceğim ama 1,52-1,55 gibi canım :)
bu hafta bitti canım artık önümüzdeki haftaya bakalım :) bişeyler bulmamız lazım ...
aynen yaa ben de de öyle :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?