Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet kaptan pilotum. takımı toparlamamız lazım. üye sayımızda epey bi azaldı. yeni alımlar yapmalıyız bence. taze kan gerekli takıma...

valla fatmayı idare etmeyi düşündüm ama bir de haftaya da gelmezse boşuna fazladan takımın ortalaması düşer.Bu hafta diskalifiye mi etsem acaba yoksa kendi isteğiyle ayrıldı diye mi yazsam :/

Kızlar ben karar veremedim bu sefer takım içinde oylama yapalım.Adaylar oy veremiyor.Ona göre

Haftanın üyesi kim olsun?

şirine34
chosen1234

valla fatmayı idare etmeyi düşündüm ama bir de haftaya da gelmezse boşuna fazladan takımın ortalaması düşer.Bu hafta diskalifiye mi etsem acaba yoksa kendi isteğiyle ayrıldı diye mi yazsam :/

ececiğim fatmanın mesuliyetini almak istemem eşi hacca gitmişti gelmiştir hacdan malum gelen giden oluyor meşguldür diyorum bir yandan. bir yandan da baya oldu gelmiyor. Bilmiyorum kaptanım son karar senin.

fatmanın profiline baktım da şimdi takıma en son 2 kasım da yazmış ve bayram için kaynına gideceğini belirterek bu hafta bildirim olcaksa beni 81.500 geçin demiş.
15 kasımda da foruma giriş yapmış ama hiç bir yere yazmamış.

Biraz az olmamış mı canım ya?
Ara yapmıyor musun sen?
denk gelirse acıkırsam falan yiyorum canım.
ececiğim fatmanın mesuliyetini almak istemem eşi hacca gitmişti gelmiştir hacdan malum gelen giden oluyor meşguldür diyorum bir yandan. bir yandan da baya oldu gelmiyor. Bilmiyorum kaptanım son karar senin.

off çok zor bir durumdayım...doğru söylüyorsun.bir hafta daha mı beklesek acaba?

ayy canım sıkıldı...

kızlar nerelerdesiniz yaa..

ben çıkıyorum kızlar duş falan alıcam daha buralar size emanet

gecen hafta :78

bu hafta: 78

giden:yok

hedef:68

kızlar bildirimde bulunmak istedim artık çok yoğunum nete günde en fazla 10 dak bakabiliyoum beni çıkarmak isterseniz kırılmam sizin insafiyetinize bırakıyorum acıkcası msj yazamıyorum zaman bulamıyorum

Merhaba eski takımım ve takım arkadaşlarım.bilmiyorum benim zamanımdan kalan varmı ama herkese selamlar

nurcancım izine ayırayım dieyeceğim ama geldiğinde takımda yer olmazsa 1-2 hafta bekleyebilir misin?

sen de toparlanınca dönersin.

durum vahim kızlar.Verilen alınan kilolar değilde bildirim yapma durumu ve paylaşımlar yerlerde...
çikolata kız gelmedi bir daha

allahım kaderimiz mi bu her gelen gidiyor.?

13 .TAKIM 232.ETAP SONUÇLARI
Aysecig ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59 %) Yeni üye. Hedef 50
eski_bir_masal ( 57.9 / 57.0 / 0.9 / 1.55 %)
elisya ( 51.2 / 50.8 / 0.4 / 0.79 % )
irras ( 87.3 / 87 / 0.3 / 0.34 %)
Mutedeyyin: 75.2 / 74.7 / 0.5 / 0.64 % )
bugungunlerdenaralik ( 66.8 / 67.7 / 0.45 / - 0.67 % ) 231. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 2’ye bölündü.
Hulk ( 76.0/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
elmaliturta ( 63.0 / 61.9 / 1.1 / 1.75 %)
maviyesil ( 65.0 / 65.0 / 0.0 / 0.0 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ferdici_( 64.4 / 64.2 / 0.2 / 0.31 % )
salihakaya ( 76.6 ) Kendi isteği ile ayrıldı.
Takım Ortalaması : % 0.56

Ececim listemizi kontrol edebilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…