- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.001
canım benim sen nerede yaşıyordun?hasretciğim ne güzel olmuş dimi canım takımımız bugün takımımıza can geldi :))
ececim risklerini drla konuşacağım sonuçta ameliyat korkuyo insan
olsun hayatm olsun sız warsınız nasılsnz bakımm
ee tabiki muhteşem yüzyıl vazgeçilmezi ve iffet :)
evet hayatm ya walla sıkılıodk artık ınan ck guzl olmus keske dha once gelseyms arkdslarımız ama olsn gec olsn temz olsun
iyi o zaman sen ara sıra hatırlatta biz yalnızlığımızın keyfini bilelim :)yokk kızz yanlızz olmakk çokk ii keyfini çıkarr
evlenince başını kşımaya fırsat bulamayınca anlıyon yanlızlık güzel diyonn
benimde düğünüm seneye şimdiden gelinliklere bakıyorum ama eritmem lazım popişi göbişi :))
vaayy ben bu yıl sabahçıyım yorgun oluyorum diye iyice azalttım dizilri :) ama geneli şöyle:
öyle bir geçer zaman ki
muhteşem yüzyıl
fatmagülün suçu ne?
hayat devam ediyor
bizim yenge
yahşi cazibe
umutsuz ev kadınları
o ses türkiye
:)
iyi o zaman sen ara sıra hatırlatta biz yalnızlığımızın keyfini bilelim :)
bak baaaak :) küçük gelin seni :)
unuttuklarımı yazdın kuzum :))
bizim yenge yahşi cazibe öyle bir geçer zaman ki umutsuz ev kadınları
koca göbekli gelin haha :)
nelı tekrrdan hg canım
nasıl dusunuosun bakıım gelnlıgını
bnde sureklı gelnlıklere mkanlara bakıorum
nelı tekrrdan hg canım
nasıl dusunuosun bakıım gelnlıgını
bnde sureklı gelnlıklere mkanlara bakıorum
allahım ikinizinde gönlüne göre versin bana da sevdiğimi :)
allahım ikinizinde gönlüne göre versin bana da sevdiğimi :)
hoş bulduk canım straplez tek parça gelinliklere bakıyorum ablam evlendi tecrübeli sayılırım yaz gelini olucaz malum rahat bi gelinlik tercih et derim ablamın gelinliği çok agırdı mahfoldu kız düğün bitene kadar kol altını kesti hep gelinlik çok güzel ama taşımak çok zor
hoş bulduk canım straplez tek parça gelinliklere bakıyorum ablam evlendi tecrübeli sayılırım yaz gelini olucaz malum rahat bi gelinlik tercih et derim ablamın gelinliği çok agırdı mahfoldu kız düğün bitene kadar kol altını kesti hep gelinlik çok güzel ama taşımak çok zor
amıııııııııııın ıns allahım gercekten sewnlerı ayrı koymasın bz cok zorlanıoruz o kadr ozluorum kı dızılerde ask sahnelernde hemn aglıorum uzak olmamıza ragmen ayda bı kac kere gelmeye calısıo erkekım benm yaa ayyy yne aglamaklı oldum
amıııııııııııın ıns allahım gercekten sewnlerı ayrı koymasın bz cok zorlanıoruz o kadr ozluorum kı dızılerde ask sahnelernde hemn aglıorum uzak olmamıza ragmen ayda bı kac kere gelmeye calısıo erkekım benm yaa ayyy yne aglamaklı oldum
amin bitanem sana da verir inş :))
bnde straplz tek parca dusunuorum ama cok gosterslı bısı ıstıorum normaldede gsterısı ck sewıorum cnku katlanırım yanı herseye taslı kabarık olması sart
bnde straplz tek parca dusunuorum ama cok gosterslı bısı ıstıorum normaldede gsterısı ck sewıorum cnku katlanırım yanı herseye taslı kabarık olması sart
oyy kuzum bilirim benim aşkımda askerdeyken çok kötü oluyodum kıyamam size ben
siz tecrübeyi edinin ben evleneceğim zaman yardım edersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?