- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.261
msj 6
yeni gelen arkadaşların isimlerini tam öğrenemedim. takım yenilendi. yavaş yavaş öğrenirim , ben genellikle bu saatlerde yazıyorum .
sizinle pek karşılaşamıyoruz.
hedef kilo belirlemek çok iyi olmuş...
ben de 31 ocakta 65 olmak istiyorum , bakalım nasıl olacak ...
birbirimize destek olalım..
suya alıştır kendini tatlım susuz olmuyor çünkükızlar su içmeyi unutuyorum hep napcam
Aslıcığım rica etsem kaori hesaplama sitesinin linkini bana da gönderebilir misin?
selin linkini yazmış canım bende bu siteyi nurcana msj olarak atmıştım burda belki yazmak yasaktır diye msj olarak attım
ne güzel paylaşımların arttı nurcancığım evet tek başına olmuyor bu iş hepberaber motive oluyoruz burda sizi seviyorum kıslarrkocam geldi dedim cocugu tut bi 5 dak.benim takıma girip yazmam gerekli yoksa beni diskalifiyeederler dedim ehehe dediki aman çok mühim dedi dedim beni seviyorlar motive oluyorum hep birlikte kilo vericez ay bir tuhaf baktı ama neyse aldı çocugu ya şimdi gidimde yemek hazırlım ehehe gece gelmeye calısıcam yazın bol bolda gelince yorumda bulunayım hadi afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın akşam yemeğiniz görüşürüz arkadaşlar:)
bende bu siteyi sana msj olarak attım bugün canımbu site kolaya benziyor geceye hesaplarım ben yatmadan önce bunu çok sağol canım makbule geçti valla:)
evet spor şart ama ona gelince bendede tembellik oluyor tatlım:18::18:msj 5
Arkadaşlar dün çok yorgundum , erkenden uyudum
geçmişi okumak çok uzun sürdü. ne kadar çok yazmışsınız , ne güzel insan yazdıkça ve paylaştıkça daha çok motive oluyor.
ben de önceki hafta 68.2 ile bıraktım. bu hafta izinliydim. gelince tartıldım, 68.9 olmuşum. şimdi bu gelen artıları vermem gerekiyor.
ay gerçekten 2 ay boyunca 500 verip 700 geri aldım . veeeeee yine aynı yerde sayıyorum.
spor yapamıyorum , evde tek başına hep erteliyorum ..
hepsi ismini yazdı deryacığım ama bende tam olarak isimlerini öğrenemedim alışırız zamanlamsj 6
yeni gelen arkadaşların isimlerini tam öğrenemedim. takım yenilendi. yavaş yavaş öğrenirim , ben genellikle bu saatlerde yazıyorum .
bu ne hal?Paylaşımlar çok düşük kızlar bu da demektir ki mesaj sayıyoruz...Bu hafta cuma 00.00a kadar 30 mesaj mecburi kılıyorum...kişi başına.Günlük 10 mesaj eder.bence gayet normal...
kızlar bugün benim ruh halim berbatt
Canım bizde sizleri tanımıyoruz,yavaş yavaş kaynaşıcaz,umarım hedeflerimize ulaşırızmsj 6
bu ne hal?Paylaşımlar çok düşük kızlar bu da demektir ki mesaj sayıyoruz...Bu hafta cuma 00.00a kadar 30 mesaj mecburi kılıyorum...kişi başına.Günlük 10 mesaj eder.bence gayet normal...
keşke hafta başından sayma yapsadık canım benim bu haftaki paylaşımlarım oldukça iyi.. senin nen var ne oldu anlatta derman olalımbu ne hal?Paylaşımlar çok düşük kızlar bu da demektir ki mesaj sayıyoruz...Bu hafta cuma 00.00a kadar 30 mesaj mecburi kılıyorum...kişi başına.Günlük 10 mesaj eder.bence gayet normal...
kızlar mesaj alanlarında ki bilgilerime baktım cumadan beri 80 mesaj yazmışım gruba
aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsın??selamün aleyküm, arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?