Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 6

yeni gelen arkadaşların isimlerini tam öğrenemedim. takım yenilendi. yavaş yavaş öğrenirim , ben genellikle bu saatlerde yazıyorum .

sizinle pek karşılaşamıyoruz.

hedef kilo belirlemek çok iyi olmuş...

ben de 31 ocakta 65 olmak istiyorum , bakalım nasıl olacak ...

birbirimize destek olalım..

oy oy bende 65 olsam yılbaşına sevdiceğimle olucam güzel bi elbise alıcam inş 65 oluruz

msj 7

bu aralar göbeğim çıktı yine , şu mekik çekmeyi alışkanlık haline getirsem ne iyi olur.

aslında günde 10-15 ile başlasam zamanımı almaz ....

gel gör ki tembellikten bir türlü başlayamadım...offff offffff ...

kızlar su içmeyi unutuyorum hep napcam
suya alıştır kendini tatlım susuz olmuyor çünkü

Aslıcığım rica etsem kaori hesaplama sitesinin linkini bana da gönderebilir misin?

Kalori Hesap Makinesi

ben bu siteden yapıyordum canım
selin linkini yazmış canım bende bu siteyi nurcana msj olarak atmıştım burda belki yazmak yasaktır diye msj olarak attım

ne güzel paylaşımların arttı nurcancığım evet tek başına olmuyor bu iş hepberaber motive oluyoruz burda sizi seviyorum kıslarr

bu site kolaya benziyor geceye hesaplarım ben yatmadan önce bunu çok sağol canım makbule geçti valla:)
bende bu siteyi sana msj olarak attım bugün canım

evet spor şart ama ona gelince bendede tembellik oluyor tatlım:18::18:

hepsi ismini yazdı deryacığım ama bende tam olarak isimlerini öğrenemedim alışırız zamanla

bugünkü yediklerim
sabah:1 muz 1 mandalina
ara:2 mandalina 1 elma
öğlen: 1kase süzme yoğurt 1 dilim kepek ekmek(buraya kadar herşey normal gidiyor
ara yok
akşam: kremalı tavuklu makarna(işte bu olayı bozdu eşim istedi benimde en sevdiklerimdendir )
neyse günün kalorisini gündüzki kaloriler az olduğundan
toplamda 1400 kalori ile kapattım

bu ne hal?Paylaşımlar çok düşük kızlar bu da demektir ki mesaj sayıyoruz...Bu hafta cuma 00.00a kadar 30 mesaj mecburi kılıyorum...kişi başına.Günlük 10 mesaj eder.bence gayet normal...

kızlar bugün benim ruh halim berbatt

hayırdır canım neyin var

Canım bizde sizleri tanımıyoruz,yavaş yavaş kaynaşıcaz,umarım hedeflerimize ulaşırız

Neyin var canım merak ettim,konuşmak istersen burdayım....ya bu mesaj sayma işini hep unuturum ben

MESAJ 4

Yaaa fazla mesaj yazabilmek için gereksiz şeyler yazmak zorunda kalıcaz,çünkü ben girdiğimde kimseye rastlamadım bugün,kendi kendime ne yazabilirim ki...:44:Üstelik çoğunlukla akşam üzeri girebiliyorum....
Yarın arkadaşa davetliyim,perşembe günü de misafirim var,yarın gidene kadar evi ayarlamalıyım,akşamda yiyecek hazırlamam gerek perşembe için...Perşembe sabah sporum da var yarın herşeyi hazırlamam gerek,offfff nasıl halledicem bilmiyorummmmmAz paylaşım yaparsam idare edin beni gerçekten çok meşgul olucam...

Günaydın kızlar nasılsınız? kahvaltımı yaptım hemen yazayım
2 yumurta yağı çok az tavada 1 dilim ekmek 1 bardak mandalina suyu
bugün kahvaltımı güzel yaptım :)

keşke hafta başından sayma yapsadık canım benim bu haftaki paylaşımlarım oldukça iyi.. senin nen var ne oldu anlatta derman olalım

bence sayım yapmaya gerek yok sonuçta hepimiz girebildikçe giriyoruz siteye ve yazıyoruz.

kahvaltı yaptım şimdi

1 dilim kepek ekmeği
1 fincan beşi bir yerde çay
4-5 dilim domates
2 dilim peynir

kızlar mesaj alanlarında ki bilgilerime baktım cumadan beri 80 mesaj yazmışım gruba

canım ama şunu belirteyim çoklu msj verdiğinde onu 1 msj olarak sayıyorduk mesela 3-4 çoklu kişiye cvp yazdığında onu 1 msj olarak sayıyorduk bu sayma işini 1 aydır yapıyorduk bu hafta yapmadık sadece benm verdiğim numara gibi her msjımıza numara veriyoduk ama sanırsam önümüzdeki haftada sayma işi tekrardan başlayabilr çünkü takımın paylaşımı düştü

kızlaaarr kusura bakmayın dün hiç gelemedim.iş yığınının içinde kayboldum.
Nasılsınız iyisiniz iyi.

Dün patron ofise kadayıf tulumba falan getirmiş.ben ne zaman rejime girsem ofiste olaylar olaylar yaa.okadar canım çektiki 1 tane yedim.

Bu sabah
kepeklı tost

Arada 1 adet mandalina

Öğle yemeği
çok az yağda yumurta.1 dilim kepek ekmeği

Arada bişey yemiycem.resmen iki gündür su içmiyorum suya abandım bugun aralarda.

Akşam
5 adet kuru patlıcan dolması
1 bardak ayran

saat 9 gibi de 1 adet kivi yiyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…