Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bundan sonra uyacağım yeme programım budur sizinlede paylaşıyım dedim belki faydası olur.ben az yiyerek yada yemiyerek zayıflayamıyorum zayıflasamda kilolar aynen geri iade oluyo.bu hafta bu listeye uyucam bakalım

Sabah
Çay (Şekersiz)
1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı bal, reçel
Salata
2 ince dilim ekmek

Öğle
5 köfte kadar et=tavuk=balık
Salata
1 ince dilim ekmek

veya
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (Etli veya etsiz -susuz)
1/2 su bardağı yoğurt
Salata
2 ince dilim ekmek

Saat 15.00
1 porsiyon meyve

Saat 17.00
Çay (Şekersiz)
2 adet galeta

Akşam
Öğle yemeğinin benzeri

Gece
2 porsiyon meyve

afiyet olsun fulacığım menün güzel beğendim

ekmekler kepek ekmeği olacak değil mi?
bide akşamki menünde bence ekmek yeme

msj 9

canım menü gayet güzel , aralarda su içip spor yaparsan eminim kısa sürede başarırsın

msj 10

kızlar ben de kendimi çok kötü hissediyorum .

bir türlü kendimi diyet + spora ayarlayamadım . hep şu beyinde halletmek işi var ya ...ben henüz tam istemiyorum heralde ...

ben de yemin mi etsem acaba 1 ocağa kadar ...

en azından 6 dan sonra abur cubur yememek için ...

kızlar kahvaltıdan sonra

şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim

öğlen

1 dilim ıslak kek
şekersiz çay

akşam

2 dilim kepek ekmeği
1kase mercimek çorbası

evet beyinde bitiyor canım bende spora ayarlayamadım kendimi bu hafta itibariyle diyete adepte oldum da spor yok

kızlar kahvaltıdan sonra

şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim

öğlen

1 dilim ıslak kek
şekersiz çay

akşam

2 dilim kepek ekmeği
1kase mercimek çorbası
afiyet olsun :)

benimde reglm bitti bugün hiç yataktan çıkasım olmuyor regl olunca yarın başlicam spora mekiğe ağırlık vericem gitsin artık göbüs

canım aynısını ben eşime desem ne derdii merak ediyorumm
bn bil kullanmasını bilmiyorumm sen bide chat mı yapıyon diyeçektir
küs zaten bana geceleri onu uyutmayıp sizinle oluyomusumm
bide gelince böyle yapıversem ya hepten kırılırdı herhal :))))

ama arkadaşımm bnde saymıyoruumm ki nasıll başlayacağımı bilmiyodumm
bu aralar bnde reglimm iiiyice çökmüş durumdayımm namazları kılmamısken evi temizleyiverem dedimm kızcem izin verdiği müddetce
buguunde öğlenn bi arkadaşımın bebeğinin diş buğdağı vardıı
kızlar demek istemiyyorumm ama börekler kurabiyeler tatlılar aşure yapıvermiş kaynanası bdee daha daha hatırlamıyorumm ha bide simit yapmıs mink minik ama haşşhaşşlı güzel olmusstu herşeyy
kurtlarımızı döküverdikk :
çokkk yedimm yanii kızlarr
arkadaşlar zayıff bnm derdimi anlamadılar kii onlar yiyince bnde bugün izin verdimm kendme

4461

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugunküü kalorimmmmm daha hesaplamadığım birsürü sey var ve daha eşim gelinceeee kii 10 bulurr gelmesii akşamm yemeğii yicezz ah kara bahtımm bu hafta bnden hayır yokk anladımm kızlar bu diyeti bii arkadaş yazmıstı bunu uygulamaya çalışıcamm örnek tablo kolay geldii bnm elimde olan da çeşit çoktu ve öğünlerimm sarkıyordu saat 10 a kadar bu daha cazip geldii
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2

Hedef kilo : 1 ayda ortalama 10 kilo
Hedef kalori : 1300 Kcal

Günlük Menüler

30 gün boyunca

Sabah: Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

Öğle: 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi: 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam: 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece: 2 porsiyon meyve.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

kızlar ya bn açık söylemek gerekirse aakapunktur taktırmak istiyorumm
bide bi internet siteside bunu gördümm

Manyetik 2000 Akupunktur Zayflamaya Yardmc Kpe 24 TL (Altn Kaplama, cretsiz Kargo!)

Manyetik 2000 Akupunktur Zayıflamaya Yardımcı Küpe

Enerjinizn tamamen tükendiğini mi hissediyorsunuz? Kulak memesinde bulunan beyine açlık hissini ileten akupunktur noktalarına tatbik edilen Akupunktur Zayıflama Küpesi en büyük yardımcınız olacak! Üstelik açlık hissini akupunktur tekniği ile en aza indiren bu harika ürünün hiçbit yan etkisi de bulunmamakta!

Akupunktur Özellikli Zayıflama Küpesi bir taraftan tokluk hissi ile ibadetinize yardımcı olmaktayken, diğer taraftan da hızla kilo vermenize destek oluyor.

ya doğrumudur acaba internettende alışveri yapmak ne kadar mantıklıı bi yorum yapın arkadaşlar illa zayıflamak lazımm ama beceremediğimden bi çözümm bulmam lazımm

Merhaba arkadaşlar,frsat bulmuşken bir bakayım dedim sizlere
selamün aleyküm, arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz?
Ve aleyküm selam canım,
bence sayım yapmaya gerek yok sonuçta hepimiz girebildikçe giriyoruz siteye ve yazıyoruz.
Ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşım,fırsat buldukça giriyorum...
kızlar mesaj alanlarında ki bilgilerime baktım cumadan beri 80 mesaj yazmışım gruba
Vayyy süper takımı sen kurtarmışsın desene ....:)
Dün patron ofise kadayıf tulumba falan getirmiş.ben ne zaman rejime girsem ofiste olaylar olaylar yaa.okadar canım çektiki 1 tane yedim.
Menün gayet güzel olmuş canım ama patronun sana gıck galiba....Tatlıya kim dayanabilir ki.....
msj 10

ben de yemin mi etsem acaba 1 ocağa kadar ...

en azından 6 dan sonra abur cubur yememek için ...

Haklısın canım en kısa zamanda bir çözüm bulmamız lazım,herşey kafada bitiyor gerçekten de...Aslında akşam 7 den sonra hiçbir şey yemesek bile farkedecek bence....

Boşver canım ya ne güzel bir gün geçirmişsin ,yarın bol su içer,dikkati yersin...Takma kafana....:)

Son düzenleme:
Ben de bugün sabahtan arı gibi çalıştımCamları sildim,evi temizledim...Yarın misafirim var,öğlen arkadaşa gittim pert olmuş bir halde.İtiraf ediyorum bugün diyet falan yapmadım menümü yazmak istemiyorum :18:
Eve dönünce doğru mutfağa girdim,halada ordayım
Bugün çok paylaşım olmamış nedenki...:44:Kaptanım da gelmemiş,neyse tek başıma daha fazla yazacağım birşey yok diziye bakıyorum bir yandan,sonra girmeye çalışırım....

İklimam canım benim arkadaşlarımdan akupunktur taktıranlar oldu,sadece bir tanesi 20 kilo verdi ama çok iradeli birisi,hala çok dikkatli yiyor,misafirliğe gitmişse akşam kesinlikle yemezmiş...Kilosunu korumayı başardı bir kaç yıldır aynı kiloda kaldı,
Diğerleri verdiklerinin fazlasını geri aldılar,bence iş diyette bitiyor,akupunktur psikolojik olarak etkiliyor...
Ama senin tyazdığın küpe hakkında bir fikrim yok...

Evet ya gerçekten güzelmiş,bende baştan izlemedim...Trt dizileri güzel oluyor gerçekten....

bizim evde eşim trtden başka bi kanal izlemez tv yok bnde zaten int. üzerinden izliyoruzz bende trt hastası oldum galiba :)

arkadaşım bi versem düzenlerim diyorum ama 55 le evlendim hamile kalana kadar öyleydimm hamile kalınca ki 3 sene sonra gebelik plan lanladık o zaman 65 oldumm ve şimdi de 75 of ya off

ne desem bilemiyorum ki
diyet iyi gibi de kötü gibi de
reglim gecikti onun sıkıntısından olumsuz en ufak şeyden etkileniyorum.kota bu gece sıfırlanıyor.Yarın gelir uzuuuun uzun anlatırım artık.

sabah:200 ml süt(117.4 kalori)
35 gr kekstra(58 li bişeydi tam hatırlamıyorum)
normalden fazla merdiven inip çıkmadım.Ayağım şişti zaten
öğlen ac değildim çok uykum vardı dün gece sıkıntıdan düşünmekten uyuyamamıştım hemen uyudum.
17.30 gibi 1,5 tabak yemek yedim içeriği aşağıda.
(ayva, pirinç, ıspanak, kabak) yemeğin içinde yumurta pişirdim ısıtırken.2 kaşıkta yoğurt.Hepsi 1,5 tabak yapar işte yavaş yedim ekmekte bir yudumcuk.
epey sonra çeyrek parmak kadar ekmek içi ve bir o kadar peynir.
su.

yemekten sonra evi süpürdüm eğilip kalkmam gereken yerlerin tozunu aldım az bişeycikte göbek attım :)

fulyacım bir şey sormak istiyorum.Sen mezun olmuşmuydun?Kaçıncı etapta hangi tarihte ayrıldığını hatırlıyor musun?Malum 6 ayı doldurmuş olmalısın...

arkadaşım bi versem düzenlerim diyorum ama 55 le evlendim hamile kalana kadar öyleydimm hamile kalınca ki 3 sene sonra gebelik plan lanladık o zaman 65 oldumm ve şimdi de 75 of ya off
Doğru aslında kilo verdikçe insanın morali de düzeliyor,boyun kaç canım ,kaç kiloya inmek istiyorsun.....

ne desem bilemiyorum ki
diyet iyi gibi de kötü gibi de
reglim gecikti onun sıkıntısından olumsuz en ufak şeyden etkileniyorum.kota bu gece sıfırlanıyor.Yarın gelir uzuuuun uzun anlatırım artık.
:)

Ayy şu kota sıfırlansa rahatlasak artık,merak içinde bıraktın biz....Bir sürü soru oluştu kafamda
Canın neden sıkkın
ayağın neden şiş yarın cevap bekliyorum ona göre.tabiii özel değilse,yani paylaşırsan....Gel artık kaptansız kaldık,seni özledik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…