- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.281
afiyet olsun fulacığım menün güzel beğendimkızlaaarr kusura bakmayın dün hiç gelemedim.iş yığınının içinde kayboldum.
Nasılsınız iyisiniz iyi.
Dün patron ofise kadayıf tulumba falan getirmiş.ben ne zaman rejime girsem ofiste olaylar olaylar yaa.okadar canım çektiki 1 tane yedim.
Bu sabah
kepeklı tost
Arada 1 adet mandalina
Öğle yemeği
çok az yağda yumurta.1 dilim kepek ekmeği
Arada bişey yemiycem.resmen iki gündür su içmiyorum suya abandım bugun aralarda.
Akşam
5 adet kuru patlıcan dolması
1 bardak ayran
saat 9 gibi de 1 adet kivi yiyiyorum.
ekmekler kepek ekmeği olacak değil mi?kızlar bundan sonra uyacağım yeme programım budur sizinlede paylaşıyım dedim belki faydası olur.ben az yiyerek yada yemiyerek zayıflayamıyorum zayıflasamda kilolar aynen geri iade oluyo.bu hafta bu listeye uyucam bakalım
Sabah
Çay (Şekersiz)
1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı bal, reçel
Salata
2 ince dilim ekmek
Öğle
5 köfte kadar et=tavuk=balık
Salata
1 ince dilim ekmek
veya
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (Etli veya etsiz -susuz)
1/2 su bardağı yoğurt
Salata
2 ince dilim ekmek
Saat 15.00
1 porsiyon meyve
Saat 17.00
Çay (Şekersiz)
2 adet galeta
Akşam
Öğle yemeğinin benzeri
Gece
2 porsiyon meyve
kızlar bundan sonra uyacağım yeme programım budur sizinlede paylaşıyım dedim belki faydası olur.ben az yiyerek yada yemiyerek zayıflayamıyorum zayıflasamda kilolar aynen geri iade oluyo.bu hafta bu listeye uyucam bakalım
Sabah
Çay (Şekersiz)
1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı bal, reçel
Salata
2 ince dilim ekmek
Öğle
5 köfte kadar et=tavuk=balık
Salata
1 ince dilim ekmek
veya
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (Etli veya etsiz -susuz)
1/2 su bardağı yoğurt
Salata
2 ince dilim ekmek
Saat 15.00
1 porsiyon meyve
Saat 17.00
Çay (Şekersiz)
2 adet galeta
Akşam
Öğle yemeğinin benzeri
Gece
2 porsiyon meyve
evet beyinde bitiyor canım bende spora ayarlayamadım kendimi bu hafta itibariyle diyete adepte oldum da spor yokmsj 10
kızlar ben de kendimi çok kötü hissediyorum .
bir türlü kendimi diyet + spora ayarlayamadım . hep şu beyinde halletmek işi var ya ...ben henüz tam istemiyorum heralde ...
ben de yemin mi etsem acaba 1 ocağa kadar ...
en azından 6 dan sonra abur cubur yememek için ...
afiyet olsun :)kızlar kahvaltıdan sonra
şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim
öğlen
1 dilim ıslak kek
şekersiz çay
akşam
2 dilim kepek ekmeği
1kase mercimek çorbası
kocam geldi dedim cocugu tut bi 5 dak.benim takıma girip yazmam gerekli yoksa beni diskalifiyeederler dedim ehehe dediki aman çok mühim dedi dedim beni seviyorlar motive oluyorum hep birlikte kilo vericez ay bir tuhaf baktı ama neyse aldı çocugu ya şimdi gidimde yemek hazırlım ehehe gece gelmeye calısıcam yazın bol bolda gelince yorumda bulunayım hadi afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın akşam yemeğiniz görüşürüz arkadaşlar:)
bu ne hal?Paylaşımlar çok düşük kızlar bu da demektir ki mesaj sayıyoruz...Bu hafta cuma 00.00a kadar 30 mesaj mecburi kılıyorum...kişi başına.Günlük 10 mesaj eder.bence gayet normal...
kızlar bugün benim ruh halim berbatt
Ve aleyküm selam canım,selamün aleyküm, arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz?
Ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşım,fırsat buldukça giriyorum...bence sayım yapmaya gerek yok sonuçta hepimiz girebildikçe giriyoruz siteye ve yazıyoruz.
Vayyy süper takımı sen kurtarmışsın desene ....:)kızlar mesaj alanlarında ki bilgilerime baktım cumadan beri 80 mesaj yazmışım gruba
Menün gayet güzel olmuş canım ama patronun sana gıck galiba....Tatlıya kim dayanabilir ki.....Dün patron ofise kadayıf tulumba falan getirmiş.ben ne zaman rejime girsem ofiste olaylar olaylar yaa.okadar canım çektiki 1 tane yedim.
msj 10
ben de yemin mi etsem acaba 1 ocağa kadar ...
en azından 6 dan sonra abur cubur yememek için ...
Boşver canım ya ne güzel bir gün geçirmişsin ,yarın bol su içer,dikkati yersin...Takma kafana....:)buguunde öğlenn bi arkadaşımın bebeğinin diş buğdağı vardıı
kızlar demek istemiyyorumm ama börekler kurabiyeler tatlılar aşure yapıvermiş kaynanası bdee daha daha hatırlamıyorumm ha bide simit yapmıs mink minik ama haşşhaşşlı güzel olmusstu herşeyy
kurtlarımızı döküverdikk :
çokkk yedimm yanii kızlarr
arkadaşlar zayıff bnm derdimi anlamadılar kii onlar yiyince bnde bugün izin verdimm kendme
kızlar ya bn açık söylemek gerekirse aakapunktur taktırmak istiyorumm
bide bi internet siteside bunu gördümm
ya doğrumudur acaba internettende alışveri yapmak ne kadar mantıklıı bi yorum yapın arkadaşlar illa zayıflamak lazımm ama beceremediğimden bi çözümm bulmam lazımm
bende trt ddekii sakarya fıratt ı izliyorum gerçekten kalitelii bi dizi olmuss
Evet ya gerçekten güzelmiş,bende baştan izlemedim...Trt dizileri güzel oluyor gerçekten....
İklimam canım benim arkadaşlarımdan akupunktur taktıranlar oldu,sadece bir tanesi 20 kilo verdi ama çok iradeli birisi,hala çok dikkatli yiyor,misafirliğe gitmişse akşam kesinlikle yemezmiş...Kilosunu korumayı başardı bir kaç yıldır aynı kiloda kaldı,
Diğerleri verdiklerinin fazlasını geri aldılar,bence iş diyette bitiyor,akupunktur psikolojik olarak etkiliyor...
Ama senin tyazdığın küpe hakkında bir fikrim yok...
Doğru aslında kilo verdikçe insanın morali de düzeliyor,boyun kaç canım ,kaç kiloya inmek istiyorsun.....arkadaşım bi versem düzenlerim diyorum ama 55 le evlendim hamile kalana kadar öyleydimm hamile kalınca ki 3 sene sonra gebelik plan lanladık o zaman 65 oldumm ve şimdi de 75 of ya off
ne desem bilemiyorum ki
diyet iyi gibi de kötü gibi de
reglim gecikti onun sıkıntısından olumsuz en ufak şeyden etkileniyorum.kota bu gece sıfırlanıyor.Yarın gelir uzuuuun uzun anlatırım artık.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?