Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Halimi bir görseniz gülersiniz valla,bir yandan tv izliyorum,pasta kremasını yaptım şimdi,arada size de laf yetiştiriyorum....Çok marifetliyim çooook

kızlar ya canım çok sıkdıı şimdi yaa nedenacaba (
157 boy 74.300olmusumm kızlarr 200 gr vermişim yuh bana ya bu kadarcıkmııı
bii 60 mişş olsamm 60 60 60

Son düzenleme:
afiyet olsun fulacığım menün güzel beğendim

ekmekler kepek ekmeği olacak değil mi?
bide akşamki menünde bence ekmek yeme

ay ekmeksizde yemek yenmiyorki anacım ya illa bir dilimde olsa olcekk yani:)

kızlar kahvaltıdan sonra

şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim

öğlen

1 dilim ıslak kek
şekersiz çay

akşam

2 dilim kepek ekmeği
1kase mercimek çorbası

kız canım çekti şimdik bir orta şekerlii şu reklamlardakinden alsaydım keşke markettende yapardım şimcik sanki az önce koca bir kupa nescafe içen ben değilmişim gibi ehehe:)

benimde reglm bitti bugün hiç yataktan çıkasım olmuyor regl olunca yarın başlicam spora mekiğe ağırlık vericem gitsin artık göbüs

ah o göbiş varya o göbiş azbişi fazla yiyince nası hemen kendini belli ediyor sinir bozucu

bugünde ben bunalımdaydım şarkılar türküler ağlamalar filan böle bende akşam üstü pazara die çıktım iki market gezdim ay alışkanlık olmuş bişi almasamda gidip fiyatlara bakıorum ürünlere bakıorum sonra bişi almadan çıkıorum ilgimi ceken bişi olursa alıyorum bu ne şimdii garip bi durum..neyse hele bu sülümandaki çocuk yokmu burak özcivitin sevgilisin öldü hani ay içim gitti hatice sultanada çok üzüldüm orda da bi posta ağladım gidip uyuyayımda artık zırlamam dinsin ayy bu neya aşk acısı gibi adet olucam die hormonlar sapıttı..

afiyet olsun fulacığım menün güzel beğendim

ekmekler kepek ekmeği olacak değil mi?
bide akşamki menünde bence ekmek yeme

ben listeyi ekmeksiz olarak uyguluyorum çok nadiren ekmek yerim zaten

fulyacım bir şey sormak istiyorum.Sen mezun olmuşmuydun?Kaçıncı etapta hangi tarihte ayrıldığını hatırlıyor musun?Malum 6 ayı doldurmuş olmalısın...

evet mezun oldum ama kaç ay oldu bilmiyorum.hemen bakıp söylerim birazdan.

kızlar ya canım çok sıkdıı şimdi yaa nedenacaba (
157 boy 74.300olmusumm kızlarr 200 gr vermişim yuh bana ya bu kadarcıkmııı
bii 60 mişş olsamm 60 60 60

canım ben akapuntur ve diğer yöntemlere inanmıyorum herşey beyinde bitiyor sen istersen zayıflarsın istersen yemezsin eğer çok zayıflamak istiyorsan o börekleri kurabiyeleri arkadaşlarlada olsan abartmadan yemen gerekiyor hiç yeme demiyorum bende sabah 1 dilim börek yedim dengelemek lazım hem daha yeni başladın 200 gram diye üzülme 15 kiloyu 1 ayda verecek değilsin yavaş olsun kalıcı olsun zayıflama işi sabır işi umarım dediklerimi yanlış anlamazsın ben sadece tavsiyelerde bulundum sana
ama unutmayın arkadaşlar herşey beyinde bitiyor..

hahaha kusura bakma ama yazdıklarına güldüm adet olcan şekerim sen hormonların tavan yapmış şimdi bu yazdığımada bana gülmüş deyip ağlama:)

yeminlen sinirimdem şok diyet yapıcam ya üffff.ya 3 yıl öncesine kadar 48 den 1 kilo fazlası olmamıştım.rejim mejimde yapmazdım yani o benim sabit kilomdu.sene içinde bi ara 58 i gördüm.bu sabah 54 küsürdüm.yine gram gram vermişim herhalde bu hafta.yarın sabah belli olucak bakalım saha çok spora abanmam lazım yüzüm yine cücük gibi oldu.

bende onu diyorum ya zati adet olucam die bilmem anlatabiliormuyum şekerkom

selam kızlar bugün kalktım evi süpür sil çamaşırları topla çocugu uyut filan bi sürü iş yaptım birazdan da yemek yapıcam hamaratlığım üstümde yine..menümü yazım

sabah klasık kahvaltı

öğlen bir kepekli tost ve diet cola

şimdilik bu kadar hım birde arada yeşilçay

nolsun iş güç.karnım acıktıkça su içiyorum.bilgisayar masamı tuvalete taşımaya karar verdim.sen nassın iyisin işalla
aynen tatlım iş güç uğraşıyorum bende... bende taşıcam bu gidişle bide soğukta wc çekilmiyor ama yapacak bişe yok içiyoruz...
senin boyun kaç canım 54 gayet iyi bence ama boyunuda merak ettim:18::18:

aynen tatlım iş güç uğraşıyorum bende... bende taşıcam bu gidişle bide soğukta wc çekilmiyor ama yapacak bişe yok içiyoruz...
senin boyun kaç canım 54 gayet iyi bence ama boyunuda merak ettim:18::18:

boyum 1.57 bazen 1.60 da oluyo hehhe en son 1.57 de karar kıldım.kilom varmış gibi gözükmüyor zaten.göbeğim falan hiç yoktur.ama orantısız yerlerimde var.bacaklarımın altı çırpı gibi yüzüm küçücük kollarım ve baldırlar şuursuz kas yapmamdan dolayı diğer yerlerime oranla baya farklı duruyor.balık etlimiyimki acaba ben.plates yaparken falanda sadece bölgesel çalışıyorum artık.hemde bayaa hafifletilmiş bir spor yapıyorum.anında kas oluyor yağlarım.peehh

anladım tatlım 50 olsan bile yeter sana bence
bu arada aklı başında insanlardan yardım istemiş ya bi kız ordaki yorumları okudum yazdıklarını beğendim ama o kızın anlayacağını sanmıyorum okudum okudukça sinir oldum kızın cvplarına yazdıklarına ve yorum yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…