- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.301
afiyet olsun fulacığım menün güzel beğendim
ekmekler kepek ekmeği olacak değil mi?
bide akşamki menünde bence ekmek yeme
kızlar kahvaltıdan sonra
şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim
öğlen
1 dilim ıslak kek
şekersiz çay
akşam
2 dilim kepek ekmeği
1kase mercimek çorbası
benimde reglm bitti bugün hiç yataktan çıkasım olmuyor regl olunca yarın başlicam spora mekiğe ağırlık vericem gitsin artık göbüs
afiyet olsun fulacığım menün güzel beğendim
ekmekler kepek ekmeği olacak değil mi?
bide akşamki menünde bence ekmek yeme
fulyacım bir şey sormak istiyorum.Sen mezun olmuşmuydun?Kaçıncı etapta hangi tarihte ayrıldığını hatırlıyor musun?Malum 6 ayı doldurmuş olmalısın...
fulyacım bir şey sormak istiyorum.Sen mezun olmuşmuydun?Kaçıncı etapta hangi tarihte ayrıldığını hatırlıyor musun?Malum 6 ayı doldurmuş olmalısın...
kızlar ya bn açık söylemek gerekirse aakapunktur taktırmak istiyorumm
bide bi internet siteside bunu gördümm
Manyetik 2000 Akupunktur Zayflamaya Yardmc Kpe 24 TL (Altn Kaplama, cretsiz Kargo!)
Eki Görüntüle 299192
Manyetik 2000 Akupunktur Zayıflamaya Yardımcı Küpe
Enerjinizn tamamen tükendiğini mi hissediyorsunuz? Kulak memesinde bulunan beyine açlık hissini ileten akupunktur noktalarına tatbik edilen Akupunktur Zayıflama Küpesi en büyük yardımcınız olacak! Üstelik açlık hissini akupunktur tekniği ile en aza indiren bu harika ürünün hiçbit yan etkisi de bulunmamakta!
Akupunktur Özellikli Zayıflama Küpesi bir taraftan tokluk hissi ile ibadetinize yardımcı olmaktayken, diğer taraftan da hızla kilo vermenize destek oluyor.
ya doğrumudur acaba internettende alışveri yapmak ne kadar mantıklıı bi yorum yapın arkadaşlar illa zayıflamak lazımm ama beceremediğimden bi çözümm bulmam lazımm
kızlar ya canım çok sıkdıı şimdi yaa nedenacaba(
157 boy 74.300olmusumm kızlarr 200 gr vermişim yuh bana ya bu kadarcıkmııı
bii 60 mişş olsamm 60 60 60
hahaha kusura bakma ama yazdıklarına güldüm adet olcan şekerim sen hormonların tavan yapmışbugünde ben bunalımdaydım şarkılar türküler ağlamalar filan böle bende akşam üstü pazara die çıktım iki market gezdim ay alışkanlık olmuş bişi almasamda gidip fiyatlara bakıorum ürünlere bakıorum sonra bişi almadan çıkıorum ilgimi ceken bişi olursa alıyorum bu ne şimdii garip bi durum..neyse hele bu sülümandaki çocuk yokmu burak özcivitin sevgilisin öldü hani ay içim gitti hatice sultanada çok üzüldüm orda da bi posta ağladım gidip uyuyayımda artık zırlamam dinsin ayy bu neya aşk acısı gibi adet olucam die hormonlar sapıttı..
canım ben akapuntur ve diğer yöntemlere inanmıyorum herşey beyinde bitiyor sen istersen zayıflarsın istersen yemezsin eğer çok zayıflamak istiyorsan o börekleri kurabiyeleri arkadaşlarlada olsan abartmadan yemen gerekiyorhiç yeme demiyorum bende sabah 1 dilim börek yedim dengelemek lazım hem daha yeni başladın 200 gram diye üzülme 15 kiloyu 1 ayda verecek değilsin yavaş olsun kalıcı olsun zayıflama işi sabır işi umarım dediklerimi yanlış anlamazsın ben sadece tavsiyelerde bulundum sana
ama unutmayın arkadaşlar herşey beyinde bitiyor..
hahaha kusura bakma ama yazdıklarına güldüm adet olcan şekerim sen hormonların tavan yapmışşimdi bu yazdığımada bana gülmüş deyip ağlama:)
anlıyorum şekertombende onu diyorum ya zati adet olucam die bilmem anlatabiliormuyum şekerkom
ben geldimm :)kimsecikler yok
anlıyorum şekertombende aynen senin gibi oluyorum adet olacağım zaman onun için güldüm
ben geldimm :)
hoşbuldukkkkkkhoşgeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldukkkkkkne var ne yok nasılsın ??
hoşbuldukkkkkkne var ne yok nasılsın ??
aynen tatlım iş güç uğraşıyorum bende... bende taşıcam bu gidişlenolsun iş güç.karnım acıktıkça su içiyorum.bilgisayar masamı tuvalete taşımaya karar verdim.sen nassın iyisin işalla
aynen tatlım iş güç uğraşıyorum bende... bende taşıcam bu gidişlebide soğukta wc çekilmiyor ama yapacak bişe yok içiyoruz...
senin boyun kaç canım 54 gayet iyi bence ama boyunuda merak ettim:18::18:
anladım tatlım 50 olsan bile yeter sana benceboyum 1.57 bazen 1.60 da oluyo hehhe en son 1.57 de karar kıldım.kilom varmış gibi gözükmüyor zaten.göbeğim falan hiç yoktur.ama orantısız yerlerimde var.bacaklarımın altı çırpı gibi yüzüm küçücük kollarım ve baldırlar şuursuz kas yapmamdan dolayı diğer yerlerime oranla baya farklı duruyor.balık etlimiyimki acaba ben.plates yaparken falanda sadece bölgesel çalışıyorum artık.hemde bayaa hafifletilmiş bir spor yapıyorum.anında kas oluyor yağlarım.peehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?