- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.241
bende 68 koydum yeni yıla hepimiz hedef kilolarımızla gireriz inş :)
ben geldimm arkadaşlar çok yoğun 2 günün ardından burdayımm şeytanın bacağını kırıp alısverişe gitiik kızım la mubarek hiç durmadı ıı herkez bu ne hareket ne diyoo defactoya giitik çantalara boncuklara bi sıçradı elinde olucakmıss onlar beter böcüğüm benimm canımm kızımm ve pazar günü sonn yemeklerimi yedimm bol kırmızı et çorba veeeee ekmekkkkk ama bugun sade az bi kahvaltı hafif öğle atıştırması ve birazdan süt içeçeğin nesguikli hemide
çıktım kızlar meleğim uyandı girerim inşallah gene
İYİ akşamlar arkadaşlar,dün hiç girmeye vaktim olmadı ,çok işim vardı.Bu sabah spora gittim,sonra pazara,yemek falan derken akşamı ettim.Başımın ağrısından çıldırdım gün boyunca,şimdi biraz azaldı neyse,iki tane ilaç içtim fayda etmedi,az yemek bana yaramıyor galiba
Menümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
ARA şekersiz neskafe,hurma
ÖĞLEN yumurtalı kabak ,yoğurt
AKŞAM çorba,balık,1 dilim ekmek
ARA elma
bol su içtim,30 dk yürüyüş,1 saat step,aerobik yaptım....
Hepinize günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar olsun efenim
dünkü yediklerim
sabah kahvaltım:1 tane muz 2 tane ceviz
ara öğün:1 mandlina
öğlen: peynir domates birazcık ekmek
ara öğünde:2 mandalina
akşam:1.5 kase mercimek çorbası 1 dilin kepek ekmeği
ara:1 tane greyfurt 2 tanede ceviz yedim
evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak
Bugünkü yediklerimm
Zaten topu topu 1 öğün yiyorum
2 dilim ekmek 2 tane kızarmış balık
Bol bol suyu da eksik etmiyorum tabi
Ara öğünde 1 tane portakal yedim
bol meyvalı menü ne güzel..bende gecengün ilk defa portakal yedim ama şekerli die fazla yemiyorum elma yiyorum genelde ben
valla aylardır muz yemiyorum nurcancığım ama 1 muz ortalama 100 cal hem günde 1 tane muz bişe yapmaz ve hergün yiyeceğim mandalinalar ise çok küçük zaten çikolata abur cubur yiyeceğimi meyveden alırım şekerimi artık diyetimde sıkça meyva olacak sana msj attım özelden canım kalori hesabı için o siteyi bugün buldum çok güzel gramıyla yazıyorsun ne yediğini hesaplıyor sende denersin istersen
ben kendi adıma çok az yemiyorum yani bana az gelmiyor acıkmıyorum acıkınca mandalina yiyorummenülerinizi okudum kızlar çok tebrikederim hepinizi çok güzel az yiyorsunuz ama dengeli besleniyormusunuz anlayamadım kilo vereceğiniz kesinde sanki biraz az buldum menülerinizi ehehe ben yazmıyım hiç bugünkü menumu valla taşa topa tutarsınız beni:)
bişi sorcam karnım 2 haftadır gaz dolu gibi tuvaletede cıkamıyorum çok iyi.. çıksamda bu gaz gitmiyor karnım şiş ne içsem bu gazdan kurtulurum yeşilcay içtim acaba işe yararmı bilmiyorum çok rahatsızediyor..
gaza iyi gelirmi bilmem ama kuru kayısı yesen wcye çıkmana yardımcı olur diye düşünüyorum
canım ben geldim ama bu seferde sen yoksun :)adanadada hava süperrnetimde süper bugün he yazdıkça yazasım geldi keşke hep böle olsa oğlumda uyuyor oh oh süper hava da güzel istanbulda ama dışarı cıkamasakta içimiz aydınlanıyor valla kimse yok anladıgım kadarıyla forumda suanda gelen olursa yazın kızlar iki çift muhabbetederiz ehehe
nası yanii günde 1 öğünmü yiyorsunn sen? ben açlıktan bayılırım herhalde:)maşallah iradene canım
menülerinizi okudum kızlar çok tebrikederim hepinizi çok güzel az yiyorsunuz ama dengeli besleniyormusunuz anlayamadım kilo vereceğiniz kesinde sanki biraz az buldum menülerinizi ehehe ben yazmıyım hiç bugünkü menumu valla taşa topa tutarsınız beni:)
bişi sorcam karnım 2 haftadır gaz dolu gibi tuvaletede cıkamıyorum çok iyi.. çıksamda bu gaz gitmiyor karnım şiş ne içsem bu gazdan kurtulurum yeşilcay içtim acaba işe yararmı bilmiyorum çok rahatsızediyor..
Aslıcığım rica etsem kaori hesaplama sitesinin linkini bana da gönderebilir misin?
Canım ben çok yedim aslında hurma görünce gözüm dönüyor abartıyorum,bir de regl dönemim diye tatlı ihtiyacımı hurmayla gideriyorum,ekmeği sabah dışında yemem genelde,yıllardır böyle alışmışım....maşallah canım da bütün gün bunlarlamı durdunn
hatta nasıl durdun diyim bnimde açlık başıma ve sonra mideme vuruyor senin gibi ama bn çorbasız ve ekmeksiz ve deee kahvaltısız yapamam hele ki beyaz peynir siz hiç olmaz
birde arkadaşım kefirde alkol söz konusu içmesen derim ama sen bilirsin gened
Aslında olabilir ama dengeli beslenmek şartıyla,hergün protein ve karbonhidrat almamız gerekkızlar ben kalori hasabı yapmaya karar verdim dünkü yediklerim 1300 kalori yapıyor
hergün yediklerimin kalorisini yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak :)
daha öncede kalori hesaplamasıyla 13 kilo vermiştim şimdide kalori hsaplamaya balayayım bakalım :)
Canım sıcak suya kimyon koyup içersen faydası oluyor....bişi sorcam karnım 2 haftadır gaz dolu gibi tuvaletede cıkamıyorum çok iyi.. çıksamda bu gaz gitmiyor karnım şiş ne içsem bu gazdan kurtulurum yeşilcay içtim acaba işe yararmı bilmiyorum çok rahatsızediyor..
Neden tek öğün yiyorsun merak ettim,kayınvalidem yıllarca tek öğün yediği için vucudu savunmaya geçmişti ve kiloluydu,dr söyledi bunu bize,sonra 6 öğün yaparak kilo vermişti.... Zor olmuyor mu tek öğün,ben dayanamam ,bayılır kalırım herhalde...:)Evet canım öğlen 1 de yiyorum bi okadar
bol meyvalı menü ne güzel..bende gecengün ilk defa portakal yedim ama şekerli die fazla yemiyorum elma yiyorum genelde ben
valla aylardır muz yemiyorum nurcancığım ama 1 muz ortalama 100 cal hem günde 1 tane muz bişe yapmaz ve hergün yiyeceğim mandalinalar ise çok küçük zaten çikolata abur cubur yiyeceğimi meyveden alırım şekerimi artık diyetimde sıkça meyva olacak sana msj attım özelden canım kalori hesabı için o siteyi bugün buldum çok güzel gramıyla yazıyorsun ne yediğini hesaplıyor sende denersin istersen
ben kendi adıma çok az yemiyorum yani bana az gelmiyor acıkmıyorum acıkınca mandalina yiyorum
gaza iyi gelirmi bilmem ama kuru kayısı yesen wcye çıkmana yardımcı olur diye düşünüyorum
evet kuru kayısı alımda yerim olmazsa onu biara cok tüketiyordum bekarken işe yarıordu gercekten canım
canım ben geldim ama bu seferde sen yoksun :)adanadada hava süperr
Evet canım öğlen 1 de yiyorum bi okadar
helal olsun vallahi sen bu hafta güzel kilo verirsin canım kaç kilosun acaba?
merhaba kızlar bugün annemle kuafördeydik bütün gün yazamadım menümü yazayım öncelikle
kahvaltı
2 dilim etimek
2 dilim light peynir
1 fincan yeşilçay
biraz domates
öğlen
1 fincan nestlenin hazır satılan sıcak çikolatalarından
yarım paket etiform çubuk kraker
1 fincan kahve şekersiz
akşam
2 dilim etimek
1 kase mercimek çorbası
salata
çok güzelmiş menun ben şimdi merakettim naptınız anakız kuaförde saçmı boyattınız kaşmı aldırdınız anlatsana:))benimde dibim geldi boyatmak lazım
kızlar su içmeyi unutuyorum hep napcam
şişenle gez canım işe yarıor hele işyerinde pcnin önüne koyardım ben sürekli içerdim
kuzum form çaylarında beşi bir yerde olandan iç işe yarıyor bende regl şişkinliğimi alıyor
aktardan alıcaktım dedim alsammı evde yeşilcay var dediler yesılcayın varsa onu iç ama bakıcam bidahakine ondanda alıcam bi paket canım haklısın
Nurcancığım, benim arkadaşım gaz problemi yaşadığı zamanlarda nane çayı yapar onu içerdi. Sen de onu bir dene istersen belki sana da bir faydası olur.
nane çayıdamı var bir araştırım bakalım nelere iyi gelirmiş sağol canım tavsiye için
kocam geldi dedim cocugu tut bi 5 dak.benim takıma girip yazmam gerekli yoksa beni diskalifiyeederler dedim ehehe dediki aman çok mühim dedi dedim beni seviyorlar motive oluyorum hep birlikte kilo vericez ay bir tuhaf baktı ama neyse aldı çocugu ya şimdi gidimde yemek hazırlım ehehe gece gelmeye calısıcam yazın bol bolda gelince yorumda bulunayım hadi afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın akşam yemeğiniz görüşürüz arkadaşlar:)
bu site kolaya benziyor geceye hesaplarım ben yatmadan önce bunu çok sağol canım makbule geçti valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?