Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 68 koydum yeni yıla hepimiz hedef kilolarımızla gireriz inş :)

bende düşüneyim yeni yılda 75 altında olmak istiyorum şöyle bir 72 olsam ah süper olur vallahi

benim oğlumda dışarı gittikmi hiç durmaz arabasında al beni kucağına der tek başıma hiç gitmem o yüzden :) nesguikk en son içtiğimde ne zamanda hiç hatırlamıorum:)afiyet olsun canım

ne güzel spora gidiyorsun sen çok hızlı kilo verirsin şimdi menunde çok azmış ve hafifmiş canım ne güzel

Hepinize günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar olsun efenim

günaydın canım:)

bol meyvalı menü ne güzel..bende gecengün ilk defa portakal yedim ama şekerli die fazla yemiyorum elma yiyorum genelde ben

evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak

ay bi 6 7 kilo versem havalara uçarım herhalde:)geri almak çok kötü ya gercekten off

Bugünkü yediklerimm

Zaten topu topu 1 öğün yiyorum
2 dilim ekmek 2 tane kızarmış balık
Bol bol suyu da eksik etmiyorum tabi
Ara öğünde 1 tane portakal yedim

nası yanii günde 1 öğünmü yiyorsunn sen? ben açlıktan bayılırım herhalde:)maşallah iradene canım

menülerinizi okudum kızlar çok tebrikederim hepinizi çok güzel az yiyorsunuz ama dengeli besleniyormusunuz anlayamadım kilo vereceğiniz kesinde sanki biraz az buldum menülerinizi ehehe ben yazmıyım hiç bugünkü menumu valla taşa topa tutarsınız beni:)
bişi sorcam karnım 2 haftadır gaz dolu gibi tuvaletede cıkamıyorum çok iyi.. çıksamda bu gaz gitmiyor karnım şiş ne içsem bu gazdan kurtulurum yeşilcay içtim acaba işe yararmı bilmiyorum çok rahatsızediyor..

netimde süper bugün he yazdıkça yazasım geldi keşke hep böle olsa oğlumda uyuyor oh oh süper hava da güzel istanbulda ama dışarı cıkamasakta içimiz aydınlanıyor valla kimse yok anladıgım kadarıyla forumda suanda gelen olursa yazın kızlar iki çift muhabbetederiz ehehe

canım ben geldim ama bu seferde sen yoksun :)adanadada hava süperr

merhaba kızlar bugün annemle kuafördeydik bütün gün yazamadım menümü yazayım öncelikle

kahvaltı

2 dilim etimek
2 dilim light peynir
1 fincan yeşilçay
biraz domates

öğlen

1 fincan nestlenin hazır satılan sıcak çikolatalarından
yarım paket etiform çubuk kraker

1 fincan kahve şekersiz

akşam
2 dilim etimek
1 kase mercimek çorbası
salata

kuzum form çaylarında beşi bir yerde olandan iç işe yarıyor bende regl şişkinliğimi alıyor

Nurcancığım, benim arkadaşım gaz problemi yaşadığı zamanlarda nane çayı yapar onu içerdi. Sen de onu bir dene istersen belki sana da bir faydası olur.

İyi akşamlar arkadaşlar,bazı arkadaşlar girmemiş bugün,umarım paylaşımlarımız azalmaz...:)benim işaretlerim neden çıkmıyor anlamıyorum....
Canım ben çok yedim aslında hurma görünce gözüm dönüyor abartıyorum,bir de regl dönemim diye tatlı ihtiyacımı hurmayla gideriyorum,ekmeği sabah dışında yemem genelde,yıllardır böyle alışmışım....

Aslında olabilir ama dengeli beslenmek şartıyla,hergün protein ve karbonhidrat almamız gerek

Canım sıcak suya kimyon koyup içersen faydası oluyor....
Evet canım öğlen 1 de yiyorum bi okadar
Neden tek öğün yiyorsun merak ettim,kayınvalidem yıllarca tek öğün yediği için vucudu savunmaya geçmişti ve kiloluydu,dr söyledi bunu bize,sonra 6 öğün yaparak kilo vermişti.... Zor olmuyor mu tek öğün,ben dayanamam ,bayılır kalırım herhalde...:)

kocam geldi dedim cocugu tut bi 5 dak.benim takıma girip yazmam gerekli yoksa beni diskalifiyeederler dedim ehehe dediki aman çok mühim dedi dedim beni seviyorlar motive oluyorum hep birlikte kilo vericez ay bir tuhaf baktı ama neyse aldı çocugu ya şimdi gidimde yemek hazırlım ehehe gece gelmeye calısıcam yazın bol bolda gelince yorumda bulunayım hadi afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın akşam yemeğiniz görüşürüz arkadaşlar:)

Alemsin valla,Adamcağız memleket meselesi sanacak....

Menüme gelince,
SABAH yağsız tost,1 yumurta,yarım bardak kefir
ÖĞLEN zeytinyağlı dolma ve balık
ARA hurma,şekersiz neskafe
AKŞAM bezelye ,salata ve yoğurt olacak
ARA belki elma yerim
Bol su içiyorum,1 saat yürüyüş yaptım bugün....
Şimdi yemek hazırlamam gerekiyor tekrar girmeye çalışırım,sevgiyle kalın...

İKLİMABen kefir olayını çok araştırdım,fetva dairesine bile sordum,vucuda yararı olan şeyler haram değildir dediler,ayrıca evde kendim mayalıyorum ekşimeden tüketiyoruz...Barsaklar ve bağışıklık için çok faydalı....

msj 5

Arkadaşlar dün çok yorgundum , erkenden uyudum

geçmişi okumak çok uzun sürdü. ne kadar çok yazmışsınız , ne güzel insan yazdıkça ve paylaştıkça daha çok motive oluyor.

ben de önceki hafta 68.2 ile bıraktım. bu hafta izinliydim. gelince tartıldım, 68.9 olmuşum. şimdi bu gelen artıları vermem gerekiyor.

ay gerçekten 2 ay boyunca 500 verip 700 geri aldım . veeeeee yine aynı yerde sayıyorum.

spor yapamıyorum , evde tek başına hep erteliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…