- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.321
anladım tatlım 50 olsan bile yeter sana bence
bu arada aklı başında insanlardan yardım istemiş ya bi kız ordaki yorumları okudum yazdıklarını beğendim ama o kızın anlayacağını sanmıyorum okudum okudukça sinir oldum kızın cvplarına yazdıklarına ve yorum yapmadım
dediklerine aynen katılıyorum canım ya bide okudum konuyu sonua kadar saçma yalan bi konu gibi geldi eğer gerçeksede normal değil o kız dediğin gibi tedavi olması gerkiyor ne saçma konular açıyorlar buraya ya..kızın yazdıklarıda ne kadar doğru bilemedim.neye cevap yazdığımıda bilmiyorum.daha ağır şeyler söylicektimde dedim belkide kız bizle kafa buluyo.tutarsızca şeyler yazmış bide kimseye toz kondurmuyo.akıl verin diyo agresifce davranıyo.garip yanineyse banane yaa herkesin cehaleti kendine.yazdıkları şeyler doğruysa eğer, dünyanın en saçma insanıymış yani.yada adli dengesi yerinde değil.çocuk olsa yapmaz orda yazdıklarını.ya da tam kara cahil denilen bir tip
nö nö aç kalma yok çok iyi ve hafif hissediyoruz kendimizi beyine öyle msj gönder canım aç değilsin sendegenşler ben çıkıyorum.mesai bitti
akşam girermiyim bilmiyorum ama bi uğrarım herhalde.çünkü bu gece ütü gecem.
herkese iyi aç kalmalar diliyorum.
öpenzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Neden tek öğün yiyorsun merak ettim,kayınvalidem yıllarca tek öğün yediği için vucudu savunmaya geçmişti ve kiloluydu,dr söyledi bunu bize,sonra 6 öğün yaparak kilo vermişti.... Zor olmuyor mu tek öğün,ben dayanamam ,bayılır kalırım herhalde...:)
helal olsun vallahi sen bu hafta güzel kilo verirsin canım kaç kilosun acaba?
İnşallah canım temennim bu yönde hepimiz için ama benim amacım kilo vermekten çok düzgün bir yapıya sahip olmak göbekli olmamak yani şöyle diyim 70 kilo da olsam ama düzgün zayıf görünsem bana yeter67 küsür
hmmm bu çok değil ki 1er parça da kalmış bu süper bişey bence :)aslında bugn kı sabah khwaltımı hıc yazmak ıstemıorum ama
bızım buralrda sabh kahwltılarında kofte tawk gbı seler cok tuketılır bn pek yemm ama bugun aıle kahwltısı oldu herkes yerken dayanamadım
1 kofte 1 parca tawuk <kızartma tabı bunlar>
3 zeytn az peynır z recel az cawdr ekmegı
canım seni ben bu hafta aynı geçeyim.İzinle ilgili püsküüt bir hatırlatma yazmış paylaşıcam onu takımdayarın 11 arabasyla gıdıorum kızcelerım geldıgımde bol bol gorusrz artık.ececıgm bnı ızıne ayrmayı unutma
tamam canım ben sana katılırım bir kaç kişi saysın :)Takımda bir kişinin bile motivesi önemlimsj 1
huuuu kızlar ben geldim......
hepinizi çok özledim ...kaptanım bence msj saymaya devam edelim, ben daha iyi motive oluyorum.
hoşgeldiiiiiiiiinmsj 3
yarın sabah tartılacağım, bakalım kaç kiloyum....
şimdilik byyyy , yoldan geldim , çok yorgunum ...yarın görüşmek üzere...
inş. canım uygulayabilirsin.pek hırslı gördüm seniKızlar yarın benim için çok güzel bir başlangıç olacak yani bu gün.
Rabbimden bir engel çıkmazsa ''amerikan kalp vakfı diyeti-2'' ye başlayacağım.
Ve muhakkak sabah kalkar kalkmaz ve gece yatarken elma sirkeli, ballı ılık su içeceğim.
Bir de yeşil çayımı günde 2 veya 3 fincan içmeye gayret edeceğim.
2 litreden az su içmeyeceğim.
Koşu bandında haftada beş gün en az yarım saat yürüyeceğim.
Gerekirse bunlara uymak için yemin edeceğim.(Allahım ne olur bu planlarımı neticesiz bırakma ve birebir uymayı nasip eyle)
evet canım hala kaptanım :)Pek bırakmaya da niyetim yok :)hoşbulduk canım,ne var neyok nasıl gidiyor.?hala kaptansın galiba?
Ama takımımız yine çok revaşta değil galiba .
Ne diyosun?
waay süper olmuşkızlaaaaaarr sabah tartıldım 70.600 olmuşum
bugün ki kahvaltım fix yine
1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
4-5dilim domates
2 dilim peynir
1 fincan yeşilçay
öğlende 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum 2 dilim etimekle
akşamda meyve
1 saatte spor yapıcam
canım bende ballı elma sirkesi içiyordum ılık su ile babam kızdı mideyi deliyormuş diye bıraktım ama inanmıyorum mideyi deldiğine bugün tekrar başladım
hmm güzel fikir birileri zaten belirlemiş tebrik ediyorum kızlar umarım ulaşırsınız bu hedeflerinizebetülcüğüm hedefmi belirlesek acaba yılbaşına kadar 4 kilo verme gibi?
Allah Allah senin beyin tersine mi işliyor kız?:44:
mmmmmh türlü mü :) canım istedi şimdi :)selam arkadaşlar bende oğlumu uyuttum bakim dedim size..bugun yemek yaptım türlü çok güzel olmuş öğlen bi tabbak yedim birde sardalye balık yedim biraz afiyetler oldu yani ama hala daha acım bugunlerde açlık çok hissediyorum hayırola bu durum
tamam canım kaydediyorum..Ececiğim benim hedef kilom 55Şuna 68 kiloyum
mmmmhh... süper :)ben geldimm arkadaşlar çok yoğun 2 günün ardından burdayımm şeytanın bacağını kırıp alısverişe gitiik kızım la mubarek hiç durmadı ıı herkez bu ne hareket ne diyoo defactoya giitik çantalara boncuklara bi sıçradı elinde olucakmıss onlar beter böcüğüm benimm canımm kızımm ve pazar günü sonn yemeklerimi yedimm bol kırmızı et çorba veeeee ekmekkkkk ama bugun sade az bi kahvaltı hafif öğle atıştırması ve birazdan süt içeçeğin nesguikli hemide
çıktım kızlar meleğim uyandı girerim inşallah gene
:) geldim işte bak :)Afiyet şeker olsun kaptanım arasıra yicez hep diyet olmuyor ki...Ben mantı yedim ya kendimi rahrşambaya kaatlatıyorum sayende....:)Çadar sana hasret mi kalıcaz,bak olmadı şimdi....Özleriz biz seni....
canım elinden geldiğince tahmini yaktığın kaloriyi de hesapla.Yaktığın kalori aldığından 300 kadar fazlaysa hafta da yaklaşık 454 gr. gidermişkızlar ben kalori hasabı yapmaya karar verdim dünkü yediklerim 1300 kalori yapıyor
hergün yediklerimin kalorisini yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak :)
daha öncede kalori hesaplamasıyla 13 kilo vermiştim şimdide kalori hsaplamaya balayayım bakalım :)
benim bile içim aydınlandı :)netimde süper bugün he yazdıkça yazasım geldi keşke hep böle olsa oğlumda uyuyor oh oh süper hava da güzel istanbulda ama dışarı cıkamasakta içimiz aydınlanıyor valla kimse yok anladıgım kadarıyla forumda suanda gelen olursa yazın kızlar iki çift muhabbetederiz ehehe
kızlar su içmeyi unutuyorum hep napcam
hmm ben de şimdi deneyeyim belki işe yarar :)kuzum form çaylarında beşi bir yerde olandan iç işe yarıyor bende regl şişkinliğimi alıyor
canım uyarayım seni link paylaşmak yasak özelden yazabilirsin.Kadınlar kulübü linklerini paylaş ama
:):)Alemsin valla,Adamcağız memleket meselesi sanacak....
Menüme gelince,
SABAH yağsız tost,1 yumurta,yarım bardak kefir
ÖĞLEN zeytinyağlı dolma ve balık
ARA hurma,şekersiz neskafe
AKŞAM bezelye ,salata ve yoğurt olacak
ARA belki elma yerim
Bol su içiyorum,1 saat yürüyüş yaptım bugün....
Şimdi yemek hazırlamam gerekiyor tekrar girmeye çalışırım,sevgiyle kalın...
İKLİMABen kefir olayını çok araştırdım,fetva dairesine bile sordum,vucuda yararı olan şeyler haram değildir dediler,ayrıca evde kendim mayalıyorum ekşimeden tüketiyoruz...Barsaklar ve bağışıklık için çok faydalı....
ben de spor yapamıyorummsj 5
Arkadaşlar dün çok yorgundum , erkenden uyudum
geçmişi okumak çok uzun sürdü. ne kadar çok yazmışsınız , ne güzel insan yazdıkça ve paylaştıkça daha çok motive oluyor.
ben de önceki hafta 68.2 ile bıraktım. bu hafta izinliydim. gelince tartıldım, 68.9 olmuşum. şimdi bu gelen artıları vermem gerekiyor.
ay gerçekten 2 ay boyunca 500 verip 700 geri aldım . veeeeee yine aynı yerde sayıyorum.
spor yapamıyorum , evde tek başına hep erteliyorum ..
hmm bronz kahvemaway kuzum benimde dip boyam gelmişti ama rengini değiştirdim bronz kahve yaptırdım çok güzel oldum yahu
:) ben 5 gün anca dayandım :)kolay şeyler yapıyordum zaten :)msj 7
bu aralar göbeğim çıktı yine , şu mekik çekmeyi alışkanlık haline getirsem ne iyi olur.
aslında günde 10-15 ile başlasam zamanımı almaz ....
gel gör ki tembellikten bir türlü başlayamadım...offff offffff ...
evet paylaşım düştü.Hep zaten kimse birbiriyle karşılaşmadığı için paylaşım düşüyor.Haklı herkes aslında tek başına ne yazabilir ki.Ama artık ben de geldim elimden geleni yapacağım..canım ama şunu belirteyim çoklu msj verdiğinde onu 1 msj olarak sayıyorduk mesela 3-4 çoklu kişiye cvp yazdığında onu 1 msj olarak sayıyorduk bu sayma işini 1 aydır yapıyorduk bu hafta yapmadık sadece benm verdiğim numara gibi her msjımıza numara veriyoduk ama sanırsam önümüzdeki haftada sayma işi tekrardan başlayabilr çünkü takımın paylaşımı düştü
canım anlatıcam birazdanAyy şu kota sıfırlansa rahatlasak artık,merak içinde bıraktın biz....Bir sürü soru oluştu kafamda
Canın neden sıkkın
ayağın neden şiş yarın cevap bekliyorum ona göre.tabiii özel değilse,yani paylaşırsan....Gel artık kaptansız kaldık,seni özledik....
aynen yaa benim de hormonlar sapıtttı...bugünde ben bunalımdaydım şarkılar türküler ağlamalar filan böle bende akşam üstü pazara die çıktım iki market gezdim ay alışkanlık olmuş bişi almasamda gidip fiyatlara bakıorum ürünlere bakıorum sonra bişi almadan çıkıorum ilgimi ceken bişi olursa alıyorum bu ne şimdii garip bi durum..neyse hele bu sülümandaki çocuk yokmu burak özcivitin sevgilisin öldü hani ay içim gitti hatice sultanada çok üzüldüm orda da bi posta ağladım gidip uyuyayımda artık zırlamam dinsin ayy bu neya aşk acısı gibi adet olucam die hormonlar sapıttı..
aynen heebu regl de neymişş kızlarr herkez biii acayip oluyor olunca
canım 1 ay beklemen gerekecek :) sen yine takımda kal yavaş yavaş başlarsın hem.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-31.html
ben o 6 ay olayını tamamen unutmuşum yaa.5 ay olmuş henüz.napcez?
yeminlen sinirimdem şok diyet yapıcam ya üffff.ya 3 yıl öncesine kadar 48 den 1 kilo fazlası olmamıştım.rejim mejimde yapmazdım yani o benim sabit kilomdu.sene içinde bi ara 58 i gördüm.bu sabah 54 küsürdüm.yine gram gram vermişim herhalde bu hafta.yarın sabah belli olucak bakalımsaha çok spora abanmam lazım yüzüm yine cücük gibi oldu.
:) takımın neşesi :)genşler ben çıkıyorum.mesai bitti
akşam girermiyim bilmiyorum ama bi uğrarım herhalde.çünkü bu gece ütü gecem.
herkese iyi aç kalmalar diliyorum.
öpenzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 gündür giremedim derslerim yüzünden
O yüzden hemen bugünki menümle başlamak istiyorum
9 bardak su
3 dilim börek
bir tabak patates yemeği
bir tabak pilav
Ve tabiki sporuda unutmadan 1 saat boyunca zumba dansııı
Merhaba arkadaslar, bundan 1-2 yıl önce bu yarışmalara katılıyordum ve 72 kiloya kadar düşmüştüm . Fakat şimdi takrar 85 kiloyu gördüm. Moralman sıfırım, veremeyeceğimi dusunuyorken birden gaza geldim kk ya girdim ve sizlerle olmaya karar verdim. Benim 4 yasinda bir oğlum var ve sorunlu bir gebelik geçirdiğim için kortizon kullandım. Sonuc 60 kiloluk ben şimdi 85 kiloyum boyum 170 cm. Bu hafta umarım en cok kiloyu ben veririm.
kızlar tahmini olarak akşam yemeğinde 400 kalori almışım
msj 12
kızlar bugün ve yarın oruçluyum inş ...
gelecek hafta da tutmayı düşünüyorum ...bakalım kiloyu nasıl etkileyecek ..gören herkes zayıflamışsın diyor , fakat tartıda değişiklik
yok ...spor da yapamıyorum ...heralde düzenli yemek yemek etki ediyor...
bugün karnım çok şiş , yarın artılardayım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?