Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızın yazdıklarıda ne kadar doğru bilemedim.neye cevap yazdığımıda bilmiyorum.daha ağır şeyler söylicektimde dedim belkide kız bizle kafa buluyo.tutarsızca şeyler yazmış bide kimseye toz kondurmuyo.akıl verin diyo agresifce davranıyo.garip yani neyse banane yaa herkesin cehaleti kendine.yazdıkları şeyler doğruysa eğer, dünyanın en saçma insanıymış yani.yada adli dengesi yerinde değil.çocuk olsa yapmaz orda yazdıklarını.ya da tam kara cahil denilen bir tip

genşler ben çıkıyorum.mesai bitti
akşam girermiyim bilmiyorum ama bi uğrarım herhalde.çünkü bu gece ütü gecem.
herkese iyi aç kalmalar diliyorum.
öpenzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dediklerine aynen katılıyorum canım ya bide okudum konuyu sonua kadar saçma yalan bi konu gibi geldi eğer gerçeksede normal değil o kız dediğin gibi tedavi olması gerkiyor ne saçma konular açıyorlar buraya ya..

nö nö aç kalma yok çok iyi ve hafif hissediyoruz kendimizi beyine öyle msj gönder canım aç değilsin sende
görüşürüz iyi akşamlar

2 gündür giremedim derslerim yüzünden

O yüzden hemen bugünki menümle başlamak istiyorum

9 bardak su
3 dilim börek
bir tabak patates yemeği
bir tabak pilav

Ve tabiki sporuda unutmadan 1 saat boyunca zumba dansııı

Tek öğün bana yetiyor da artıyor bile. Aslında kendimi buna mecbur etmiyorum canım yemek yemek istemediği için yemek yemiyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum.68 kiloydum 5 gün önce şimdi 67 küsür

heeeeeeey ben geldiim :)
sonunda kavuştum takımıma :) bu ay daha dikkatli olacağım :)
kızlar ben bu hafta batırdım durumu Pazartesi günü Şeytana uyup pitos yedim okulda salı günü de yemeden duramadım.dün yemedim.Bugün son kez olsun diye yedim...Yoksa aklımda kalacaktı:)artık okula yanımda para götürmeyeceğim :)

ama kızlar ben de gelişme var.Ben normalde o yediğimin 3 katıyla anca doyardım.Şimdi yarısında şişiyorum :)

bugünkü menümü yazayım:
sabah pitos(2 teneffüse böldüğüm için tok tuttu) he bi de yarım mandalina:)
öğlen aç değildim.regl olmak üzereyim ağrım başladı.Hemen yattım gelince
akşam:1,25 tabak yoğurtlu yağsız az tuzlu makarna.Yarım turp.

şimdi yanımdaki yarım litre suyu bitirebilirsem bugün 1,10 litre su içmiş olacağım :)

şu geçmişi bir okuyayım döneceğim tekrar...

hmmm bu çok değil ki 1er parça da kalmış bu süper bişey bence :)
yarın 11 arabasyla gıdıorum kızcelerım geldıgımde bol bol gorusrz artık.ececıgm bnı ızıne ayrmayı unutma
canım seni ben bu hafta aynı geçeyim.İzinle ilgili püsküüt bir hatırlatma yazmış paylaşıcam onu takımda
msj 1

huuuu kızlar ben geldim......

hepinizi çok özledim ...kaptanım bence msj saymaya devam edelim, ben daha iyi motive oluyorum.
tamam canım ben sana katılırım bir kaç kişi saysın :)Takımda bir kişinin bile motivesi önemli
msj 3

yarın sabah tartılacağım, bakalım kaç kiloyum....
şimdilik byyyy , yoldan geldim , çok yorgunum ...yarın görüşmek üzere...
hoşgeldiiiiiiiiin
inş. canım uygulayabilirsin.pek hırslı gördüm seni
hoşbulduk canım,ne var neyok nasıl gidiyor.?hala kaptansın galiba?
Ama takımımız yine çok revaşta değil galiba .
Ne diyosun?
evet canım hala kaptanım :)Pek bırakmaya da niyetim yok :)
evet takım pek yükseklerde değil..Hırs sadece ilk günle sınırlı sanırım
waay süper olmuş
canım bende ballı elma sirkesi içiyordum ılık su ile babam kızdı mideyi deliyormuş diye bıraktım ama inanmıyorum mideyi deldiğine bugün tekrar başladım

ıyyy sirke mi limonlusu bi yere kadar ama sirkelisine katlanamam :)

betülcüğüm hedefmi belirlesek acaba yılbaşına kadar 4 kilo verme gibi?
hmm güzel fikir birileri zaten belirlemiş tebrik ediyorum kızlar umarım ulaşırsınız bu hedeflerinize
Allah Allah senin beyin tersine mi işliyor kız?:44:

mmmmmh türlü mü :) canım istedi şimdi :)
Ececiğim benim hedef kilom 55 Şuna 68 kiloyum
tamam canım kaydediyorum..
mmmmhh... süper :)
Afiyet şeker olsun kaptanım arasıra yicez hep diyet olmuyor ki...Ben mantı yedim ya kendimi rahrşambaya kaatlatıyorum sayende....:)Çadar sana hasret mi kalıcaz,bak olmadı şimdi....Özleriz biz seni....
:) geldim işte bak :)
canım elinden geldiğince tahmini yaktığın kaloriyi de hesapla.Yaktığın kalori aldığından 300 kadar fazlaysa hafta da yaklaşık 454 gr. gidermiş
benim bile içim aydınlandı :)
kızlar su içmeyi unutuyorum hep napcam

mesela biz seni ara sıra uyaralım selincim sen de al eline şişeyi zorla kendini bir zaman sonra hiç yoktan suyla ilgili birşey okuduğunda falan susadığını hissediyorsun

kuzum form çaylarında beşi bir yerde olandan iç işe yarıyor bende regl şişkinliğimi alıyor
hmm ben de şimdi deneyeyim belki işe yarar :)
Kalori Hesap Makinesi

ben bu siteden yapıyordum canım
canım uyarayım seni link paylaşmak yasak özelden yazabilirsin.Kadınlar kulübü linklerini paylaş ama
:):)

şu kefiri bi anlatsanız cahal kaldım ben
ben de spor yapamıyorum gel birlikte bir plan yapalım :)
maway kuzum benimde dip boyam gelmişti ama rengini değiştirdim bronz kahve yaptırdım çok güzel oldum yahu
hmm bronz kahve eski rengi neydi canım ..
:) ben 5 gün anca dayandım :)kolay şeyler yapıyordum zaten :)
evet paylaşım düştü.Hep zaten kimse birbiriyle karşılaşmadığı için paylaşım düşüyor.Haklı herkes aslında tek başına ne yazabilir ki.Ama artık ben de geldim elimden geleni yapacağım..
canım anlatıcam birazdan
aynen yaa benim de hormonlar sapıtttı...
bu regl de neymişş kızlarr herkez biii acayip oluyor olunca
aynen hee
canım 1 ay beklemen gerekecek :) sen yine takımda kal yavaş yavaş başlarsın hem.

:) takımın neşesi :)

neee börekmi 3 dilim mi
üstüne bir de bir tabak pilav mı ?eyvahlar olsun...

amma alıntı yapmışım ehehehee :)bu arada ben yarım litrenin sonlarına yaklaşıyorum :) bitince 5i1 arada içecem..

Merhaba arkadaslar, bundan 1-2 yıl önce bu yarışmalara katılıyordum ve 72 kiloya kadar düşmüştüm . Fakat şimdi takrar 85 kiloyu gördüm. Moralman sıfırım, veremeyeceğimi dusunuyorken birden gaza geldim kk ya girdim ve sizlerle olmaya karar verdim. Benim 4 yasinda bir oğlum var ve sorunlu bir gebelik geçirdiğim için kortizon kullandım. Sonuc 60 kiloluk ben şimdi 85 kiloyum boyum 170 cm. Bu hafta umarım en cok kiloyu ben veririm.

msj 12

kızlar bugün ve yarın oruçluyum inş ...

gelecek hafta da tutmayı düşünüyorum ...bakalım kiloyu nasıl etkileyecek ..gören herkes zayıflamışsın diyor , fakat tartıda değişiklik

yok ...spor da yapamıyorum ...heralde düzenli yemek yemek etki ediyor...

bugün karnım çok şiş , yarın artılardayım ..

canım benim bu hafta seni listeye alamam ama buyur gel ...Geçmiş olsun bu arada.Oğlunuda allah bağışlasın.

bak onu söylemeyi unuttum regl şişliğine rağmen okul pantolonum düşecek yakında belimden :)bazı arkadaşlarım söylüyor :)Canım benim 30 kilo olupta 60 kilo görünmek gibi olmasın da :) önemli olan görünüşün ve giden yağlar unutma biz yağları yakmaya çalışıyoruz

msj 14

gece yatarken 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim

akşam iftarda

1 kase çorba

5 kaşık pırasa

salata

gerçekten düzenli yemek bana iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…