- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.341
bak onu söylemeyi unuttum regl şişliğine rağmen okul pantolonum düşecek yakında belimden :)bazı arkadaşlarım söylüyor :)Canım benim 30 kilo olupta 60 kilo görünmek gibi olmasın da :) önemli olan görünüşün ve giden yağlarunutma biz yağları yakmaya çalışıyoruz
msj 13
evet ececim kalori hesaplamak güzel ...ben de başlayacağım...
canım benim bu hafta seni listeye alamam ama buyur gel ...Geçmiş olsun bu arada.Oğlunuda allah bağışlasın.
hmmm iyiymiş canım menünmsj 14
gece yatarken 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim
akşam iftarda
1 kase çorba
5 kaşık pırasa
salata
gerçekten düzenli yemek bana iyi geliyor.
o da olur canım inş. yaamsj 15
ececim 2-3 kilo bile insanı hemen etkiliyor, hem moralin de yerine geliyor.
ben sanki 68 e takıldım , ne zaman 67 olucam ya .....
msj 16
bayram öncesi bir düzen tutturmuştum . sabahları 1 lt ılık su içiyordum ,,bu ara beni mahvetti,,,
inş oruçlarımı bitireyim tekrar başlarım ...
Aaaaa neden? Cumaları başlamıyor mu?
msj 17
şimdi gidip çay içeyim , görüşürüz canım ...
hmmm iyiymiş canım menün
o da olur canım inş. yaa
hee..1 lt ılık su mu? nasıl içiyordun kız onu?
canım zaten yeni gelen üyenin ilk haftası deneme haftasıdır paylaşımı iyi olursa alınır.E yarın cuma...Geçen hafta girenlerden bile listeye alamayacağım üyeler var
msj 18
önce sabah uyanınca içiyordum ılık ballı limonlu su .
okulda da her tenefüs 1 su bardağı ılık su ve içine birkaç damla limon damlatarak içiyordum.
ılık su içerken çok sık wc gitmiyorum , soğuk su daha çok rahatsız ediyor beni .sanki midemde hiç durmuyor..
kesinlikle canım :)Hmmmm tamam şimdi anladım :))))ben girmeyeli baya birşeyler değişmiş . Haklısınız umarım iyi bir paylaşım olur ve haftaya listede olurum..bu da motive sağlıyor aslında
msj 19
yarını iple çekiyorum , belki akşam spora da giderim . kızlar başlamışlar , ben yetişemiyorum diye gitmedim hiç.3.30 - 5.00
arası ...geç kalıyorum hiç başlayamadım , en azından düzenli yapmış olurdum .
Duş almak
15 dak
37.5 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?