- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.601
kızlar sonunda gelebildim.
Başım o kadar ağrıyor ki anlatamam gecenin 4ünde dikildim ayağa
Fulyasana ihtiyacım varben bugün çok kötü bişey yaptım.Off pişmanımmmmmmmmmm
Sevilay ve Arzukızlar (özellikle sevilay) biliyorum ben bile doğru düzgün paylaşım yapmazken konuşacak birşey bulunmuyor ama biraz daha gayret etseniz yanlış anlamayın ne olur.Mesela sevilaycım sen sınava hazırlanıyorsun girdiğin zaman bu konuda bana bişey yazsan bu bile paylaşım olur
bak şimdi hani ben müzikçiyle konuşacaktım ya.Zaten allahın her günü okulun kapılaırını aşındırıyorum :) bi tane müdür yardımcısı var sinir oluyorum o adamahabire geliyo diyo yine ne olduda bekliyon..neyse pazartesi günü hocayı göremedim salı günü sunum dosyalarının tamamını toplayacaktı toplamadı.Konferans salonuna indik.Hep beraber şarkı söyleyelim dedi.Ben tabi o anda cesaret yerlerde çıkmadım arkadaşlarımla birlikte sahneye orda oturdular hep beraber söylediler söylemyenler de vardı.Ben niye çıkmadım hala bilmiyorum.Korktum ama neyden tabi dersin sonunda dank etti pişman oldum hani en azından müzikte kendimi geliştiirmem için cesaret verirdi.Sonra dün(salı) bekledim yine hoca gelmedi.meğerse yemek almaya çıkmış yolda giderken o çıkıyordu.hemen selam verdim.Ama onu bile zor duydu amma hızlı adam yaa :) sonraaaaa ben bugün sonunda takıldım hocanın peşine.Müsait misiniz dedim dersim var dedi ki öğrencilerin gelmesine 5-10 dk vardı.Daha konferans salonunun elektriklerini yeni açıyordu.Sanki sinemaya davet ediyoz adamı :) sonra işte söyledim birşeyler elimden geldiğince dilim döndüğünce anlattım derdimi.Saolsun iyi dinledi.Zaman ayırdı.Benim boş olduğum bi zaman gel sen benim yanıma yine dedi.Sesin olmuyorsa bir şey çalmayı öğrenirsin falan dedi.Çok rahatladım olumlu davranınca :)Tabi dünkü cesaretsizliğimi umarım bir daha tekrarlamam :)
olsun olsun en azından konuşmussun. o da olumlu yaklaşmış.ama niye çıkıpta şarkı söylemedin anlamadım.herhalde o an canın istemedi belkide.yoksa niye çekiniyosunki.teeey biri bana şarkı söyle diycek varya eheheheh.çık söyle herkes duysun sesini.
pek umutlu değilim off yaaaGünaydın hanımlar... Nasılsınız bu gün? Cuma gününden umutlu musunuz?
benimde istiyor çalıştığım için yapamıyorum banada gönderirmisin betülcüğümBenim de canım çok aşure istiyor. Haftaya cumartesi yapacağım Allah izin verirse. Malzemelrini almak için eşimin maaş gününün gelmesi gerek...
pilav zaten çabuk olur salata yoksa yoğurt alsın gelirken :)Neyse ben de kaçar...
Birazdan eşim gelecek ben daha pilav koyacağım ocağa... Ama o gelene kadar hayli hayli pişer. Kuru fasulyem var bir de...
Bu hafta pazara çıkamadım. Salata yapamayacağım. Duuuur eşime diyim de gelirken turşu alsın gelsin.
ne güzel konuştun sonunda sevindim senin adına evet gitar çal bizebak şimdi hani ben müzikçiyle konuşacaktım ya.Zaten allahın her günü okulun kapılaırını aşındırıyorum :) bi tane müdür yardımcısı var sinir oluyorum o adamahabire geliyo diyo yine ne olduda bekliyon..neyse pazartesi günü hocayı göremedim salı günü sunum dosyalarının tamamını toplayacaktı toplamadı.Konferans salonuna indik.Hep beraber şarkı söyleyelim dedi.Ben tabi o anda cesaret yerlerde çıkmadım arkadaşlarımla birlikte sahneye orda oturdular hep beraber söylediler söylemyenler de vardı.Ben niye çıkmadım hala bilmiyorum.Korktum ama neyden tabi dersin sonunda dank etti pişman oldum hani en azından müzikte kendimi geliştiirmem için cesaret verirdi.Sonra dün(salı) bekledim yine hoca gelmedi.meğerse yemek almaya çıkmış yolda giderken o çıkıyordu.hemen selam verdim.Ama onu bile zor duydu amma hızlı adam yaa :) sonraaaaa ben bugün sonunda takıldım hocanın peşine.Müsait misiniz dedim dersim var dedi ki öğrencilerin gelmesine 5-10 dk vardı.Daha konferans salonunun elektriklerini yeni açıyordu.Sanki sinemaya davet ediyoz adamı :) sonra işte söyledim birşeyler elimden geldiğince dilim döndüğünce anlattım derdimi.Saolsun iyi dinledi.Zaman ayırdı.Benim boş olduğum bi zaman gel sen benim yanıma yine dedi.Sesin olmuyorsa bir şey çalmayı öğrenirsin falan dedi.Çok rahatladım olumlu davranınca :)Tabi dünkü cesaretsizliğimi umarım bir daha tekrarlamam :)
ohhh ellerine sağlık canım afiyetle yeyin...Pilavım pişmeye koyuldu. Şu an İzmir'de öyle bir yağmur var ki damacanadan boşanırcasına...Bu yağmurda öyle bir trafik vardır ki şimdi zaten 1,5 saate anca gelir aşkitom.
Pilavım pişmeye koyuldu. Şu an İzmir'de öyle bir yağmur var ki damacanadan boşanırcasına...Bu yağmurda öyle bir trafik vardır ki şimdi zaten 1,5 saate anca gelir aşkitom.
buyrun benimAslııııııııııııııı hoşgeldin... Geçmişi okuyorsun her halde... Haydi gel de işin yoksa iki sohbet edelim.
Sağol canımohhh ellerine sağlık canım afiyetle yeyin...
İyiyim şükür Aslıcım. Ev hali işte. Sen nasılsın. Evine geldin mi yoksa hala işte misin. Akşam ane yemek yaptın?( Benimle konuşacağına pişman olacaksın şimdi bu kadar soruya.)buyrun benim
betülllllllllll yettim geldim gayri napıyosun canım iyimisin
betül kocanmı geldi kızzz kayboldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?