Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 36

Ah betülcüm ben de oruç tutmak istiyorum ..bayağı birikti ...bu hafta nasip olursa hep tutarım ...ama su içemiyorum , onun için vücudum çok şişti...çok acıkmıyorum , okulda vakit çabuk geçiyor , sahurda yapmıyorum ....ama bu hafta 67 lere inemiyeceğim heralde ....

msj 37

canım kilo kaybetmişsin tebrikler ....poaça ve kek yemişsin ama yine de gidiyor kilolar ...ne güzel , benim vücudum çok inatçı

msj 37

canım kilo kaybetmişsin tebrikler ....poaça ve kek yemişsin ama yine de gidiyor kilolar ...ne güzel , benim vücudum çok inatçı

Sevdiğim şeylerden uzak duramıyorum
Çabuk kilo verip aynı zamanda çok çabuk kilo alan bi bünyem var
Aslıdan normalde zayıf olanlardan daha şanslı hissediyorum kendimi çünkü bütün bu kiloları verene kadar ne kadar kararlı , azimli olduğumu gördüm buda farkındalık yarattı bende . Böyle olması senin açındanda iyidir umarım ne kadar kararlı olduğunu görüp gurur duyuyosundur kendinle

İyi akşamlar arkadaşlar,bilgisayarım bozuldu,format gerekti,ancak hallettik de gelebildim.Gerçi çok fazla paylaşım olmamış ben yokken
Geçmişi okudum,
FULYA Koltuklarını güle güle kullan canım,senin zevkin başkalarının düşüncelerinden önemli....Anneler hep sağlam olsun iyi olsun diye uğraşırlar ama o mobilyalar da eskimek bilmez,sıkıntıdan patlarsın...:)
İKLİMAMCanım çok geçmiş olsun,inşaallah ufaklık iyidir,kıyamam ben ya ne çok korktun kimbilir....Verilmiş sadakanız varmış,koyma bari artık yürütece....
SENGNerelerdesin kaptanım......
Benim gibi oruç borcu olan arkadaşlarım,bende bu hafta oruç tutucam inşaallah...Yarında oruçluyum belki perşembe dişçiye gidicem diye tutmam..

Sevdiğim şeylerden uzak duramıyorum
Çabuk kilo verip aynı zamanda çok çabuk kilo alan bi bünyem var
Ne güzel şanslısın Darkwind ,ayrıca kilo vermene sevindim.Hastanedeydim demişsin inşaallah kötü bir durum yoktur....Seninle ben bu hafta listede yoktuk,bakalım bu hafta girebilecek miyiz?

allah kabul etsin canım bende de kaçamak çok oldu böyle gidersem yandaki yazım yalan olacak

Bende çok iradeli değilim,hergün söz veriyorum kendime akşam yine pişmanlık...Oruç tutunca erken yeniyor sonrada acıkıyor insan,ama çok borcum var idare edicem artık....

:) bişey olmaz.altını üstüne getirsin sinemanın :)

inş. bunlarıda aşıcaz be gülüsü :)
vaaaaaay yemek yaptın hee :) zehirlenmediler de mi :) tasarruf güzel bişey bende bir çok uygulama getirdim kendime bu konuda:)
ayy içim acıdı kuzucuğa :) geçmiş olsun canım yaa
aaaaa çok sevindim maşallah sevilaycım :)
ben hastayım canım yaa başım çok fena hiç dinmiyor ağrısı okuldan geldiğim gibi uyumuşum bir de şu özgüven işini bir toparlayamadım fena streslerdeyim
Bende çok iradeli değilim,hergün söz veriyorum kendime akşam yine pişmanlık...Oruç tutunca erken yeniyor sonrada acıkıyor insan,ama çok borcum var idare edicem artık....

siz şu borçlarınızı bitirinde sonra düzene girer durum :) maşallah borç haftası ilan ettik takımda :)

kızlar sonunda gelebildim.
Başım o kadar ağrıyor ki anlatamam gecenin 4ünde dikildim ayağa

Fulyasana ihtiyacım var ben bugün çok kötü bişey yaptım.Off pişmanımmmmmmmmmm
Sevilay ve Arzukızlar (özellikle sevilay) biliyorum ben bile doğru düzgün paylaşım yapmazken konuşacak birşey bulunmuyor ama biraz daha gayret etseniz yanlış anlamayın ne olur.Mesela sevilaycım sen sınava hazırlanıyorsun girdiğin zaman bu konuda bana bişey yazsan bu bile paylaşım olur

bugün bizim sınıfta ziyafet vardı gerçi pek tadı tuzu yoktu yapılanların ama iyiydi :) arkadaşımında desteğiyle önümdekilerin azını yiyerek kurtatrdım kendimi kola falanda içmedim :)

sabah bi tek ufak kakaolu top, çoook kçük kakaolu kek, küçük ve yarım simit(hani şu çörekotlu olandan).

öğlen 1,10 tabak şehriye çorbası

akşam bolca kıvırcık salata(yoğurtlu) bir tabak vardı yani :)
0,80 tabak şehriye çorbası
2 dilim kadarda ekmek :)
su pek içmedim bugün...başımın ağrsından spor yapacak halimde yok

kızlar şu leslie yi öneririrm çok zevkli :)
bir de selin bana bir video atmıştı zumbayla birlikte zumbayı beceremedim hareketleri bilmeyince yetişemiyor insan :)
diğeri çok iyiydi ama :)

kızlar mesajlarınız için sağolun kuzum iyi şükürle çok endişelendim gerçekten RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin
gözümün önünde düştü beter böcüğüm ya elim ayağım titred,ii şimdi uyuttum biraz huysuzdu ama canım yavrum akşam üstü biraz eşim gelince pazı yemeği yedik sonra 2 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt kendimi anamıyorum kızlar sabah o kadar gayret ediyorum akşam eşimle beraberr birsürü yemek yiyorumm
ah ben ya bu hafta ne kadar olucam acaba bazen sinir oluyorum kendime ya
buaralar gene çökmüş durumdayım bu haftta armutluya gidicektikk oda iptal oldu zatenn

İklimam bu mesaj sana:
Seng====> Ecenur
Maway===> Nurcan
Chosen1234==> Aslı
Tgdg====> Derya
Sirine35==> Betül
Fulias===> Fulya
DarkWind==> Sevilay
Nelii====> Selin
Samanyolu==> ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…