- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.581
Kızlar ben dün ve bu gün oruç tuttum. Regl tarihim yakın o zamana kadar da tutmak istiyorum Allah nasip ederse. Sahuru çok güzel yapıyorum, iftar da süper oluyor ama iftardan sonra dengeyi bulamıyorum bir türlü yaa.
Mutlu bi haberle bu yazımı yazmaktayım (
2-3 gün sizlerden de ayrı kaldım hastane olaylarım yüzünden
Neyse ki şimdi iyiyim diyemicem ama iyi gibiyim işte iyi olmaya çalışıyorum.
Beni mutlu eden habere geçmek istiyorum.
Bugün tartıldım vee tam 2 kilo vermişiiimmmmmmmmmmm
Yani 66 oldumYakında 55 inşallah
Bayada görünürde fark etti ya iyi geldi bana burası .
Bu haberden sonra bugünkü menüme geçiyorum.
2 Poğaça , 2 Dilim kek ve 1 tabak çorba ve unutmadan bol bol su .
Bugün sanırım 2.5 lt oldu şimdiden
Yeni bişeyde keşfettim.Ben üzgün olunca yesem bile çok çabuk kilo veriyorum .
Malesef ki çok sevdiğim sütlü çikolatadan da uzak durmam gerekiyoBundan sonra bitterle devam artık .
msj 37
canım kilo kaybetmişsin tebrikler ....poaça ve kek yemişsin ama yine de gidiyor kilolar ...ne güzel , benim vücudum çok inatçı
Ne güzel şanslısın Darkwind ,ayrıca kilo vermene sevindim.Hastanedeydim demişsin inşaallah kötü bir durum yoktur....Seninle ben bu hafta listede yoktuk,bakalım bu hafta girebilecek miyiz?Sevdiğim şeylerden uzak duramıyorum
Çabuk kilo verip aynı zamanda çok çabuk kilo alan bi bünyem var
allah kabul etsin canım bende de kaçamak çok oldu böyle gidersem yandaki yazım yalan olacak
:) bişey olmaz.altını üstüne getirsin sinemanın :)bugunn büyük harfla yazdığımın farkında olmadımm bi sorun olmaz inşallahh
kızlar bnmkiyle tiyatroya gittiğimizi düşenemiyorumm
zeynebim sahneyi alt üst eder herhelde
çokyorgunumm kızlar
aşure alışverişine çoktım bu hafta 10 15 kişilik misafir de ağırlıcam strest yaptım şimdidenn
çok uygum varrr
inş. bunlarıda aşıcaz be gülüsü :)msj 33
günaydın canlarım ..
bugünde niyetliyim ..... çok su içemediğim için yine kanım şişti....sadece akşam yedim ama kilom yukarı çıktı yine ...
of ya gerçekten kurbağa problemlerine döndüm ..
bir aşağı , 2 yukarı...yaza kadar heralde 68-69 arası gidip gelicem ...
vaaaaaay yemek yaptın hee :) zehirlenmediler de mi :) tasarruf güzel bişey bende bir çok uygulama getirdim kendime bu konuda:)günaydın bülbülü huriyeler
ya ben akşam 2 tabak aşureyi hüplettim.
vicdan azabından bugun yemiyorum.
he bide şöyle bişey yapıyorum artık.
sabah :
metrobüsten işe yürüyorum 15 dk
Akşam
İşten metrobüse yürü 15 dk.
metrobüsten in eve yürü 30 dk
yani günde 1 saat yürüyorum.3 gündür böyle yapıyorum iyi oluyor.artık yürüycem.valla minibüs 1.30 TL ehehe daha ay başında bende var 40 TL.bu ayı atlattımmı dier aylar bu kadar zorda kalmıycam inşallah.evde bulduğum tost ekmeklerini kaşar peynirlerini ofise getirdim hehehe.napalım devir tasarruf devri.bide enflasyon 9.8 lere çıkmış bu sene.ona göre bir zam alırsam muazzam olucak.
Allah herkese daha çok versin hep versin hayırlısını versin diyerekten yerime çekiliyorum.
aaaa bide ben dün yemek yaptım yaa.annem ilk defa beni mutfaa soktu.kereviz haşlama yaptım etli.herkeş beğendi.ben bu işi çözücem gibi.
ayy içim acıdı kuzucuğa :) geçmiş olsun canım yaaya bugun kötü bişey oldu meleğim yürüteçten yüz üstü düştü herhalde artıkgirmek istemiyor
çünkü dışarı atıyor kendini
daha da koymam napimm şükür bişeyi yok hmn gitiim doktora korkulcak bişey yok dedi
ama bnm ödüm koptu
anne olmk zormus bebeğim için ilk defa telaşlandımm
bu saat oldu ne kahvaltı ne yemek eve şimdii girdim bi tartılsammı acaba
aaaaa çok sevindim maşallah sevilaycım :)Mutlu bi haberle bu yazımı yazmaktayım (
2-3 gün sizlerden de ayrı kaldım hastane olaylarım yüzünden
Neyse ki şimdi iyiyim diyemicem ama iyi gibiyim işte iyi olmaya çalışıyorum.
Beni mutlu eden habere geçmek istiyorum.
Bugün tartıldım vee tam 2 kilo vermişiiimmmmmmmmmmm
Yani 66 oldumYakında 55 inşallah
Bayada görünürde fark etti ya iyi geldi bana burası .
Bu haberden sonra bugünkü menüme geçiyorum.
2 Poğaça , 2 Dilim kek ve 1 tabak çorba ve unutmadan bol bol su .
Bugün sanırım 2.5 lt oldu şimdiden
Yeni bişeyde keşfettim.Ben üzgün olunca yesem bile çok çabuk kilo veriyorum .
Malesef ki çok sevdiğim sütlü çikolatadan da uzak durmam gerekiyoBundan sonra bitterle devam artık .
ben hastayım canım yaa başım çok fena hiç dinmiyor ağrısı okuldan geldiğim gibi uyumuşum bir de şu özgüven işini bir toparlayamadım fena streslerdeyimİyi akşamlar arkadaşlar,bilgisayarım bozuldu,format gerekti,ancak hallettik de gelebildim.Gerçi çok fazla paylaşım olmamış ben yokken
Geçmişi okudum,
FULYA Koltuklarını güle güle kullan canım,senin zevkin başkalarının düşüncelerinden önemli....Anneler hep sağlam olsun iyi olsun diye uğraşırlar ama o mobilyalar da eskimek bilmez,sıkıntıdan patlarsın...:)
İKLİMAMCanım çok geçmiş olsun,inşaallah ufaklık iyidir,kıyamam ben ya ne çok korktun kimbilir....Verilmiş sadakanız varmış,koyma bari artık yürütece....
SENGNerelerdesin kaptanım......
Benim gibi oruç borcu olan arkadaşlarım,bende bu hafta oruç tutucam inşaallah...Yarında oruçluyum belki perşembe dişçiye gidicem diye tutmam..
Bende çok iradeli değilim,hergün söz veriyorum kendime akşam yine pişmanlık...Oruç tutunca erken yeniyor sonrada acıkıyor insan,ama çok borcum var idare edicem artık....
off yaa canım sıkkın
Günaydın hanımlar... Nasılsınız bu gün? Cuma gününden umutlu musunuz?
Bu gün ben de regl oldum. Bakalım kilomu etkileyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?