- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.621
hahaha sendemi aşkitom diyorsun kocana bende izmirdeyim ama çok güzel yagıyor yagmur benimde tavugum pişmeküzere kuzucum uyuyor babamızı bekkiyoruz şimdi:)
arkadaşlar bu sıralar her gece kabuslar görüyorum neden olbilir acaba??
yaa çok acıktım ben bu diyet ne zor iş off pofff canımda sıkılıyor zaten...
ne güzel konuştun sonunda sevindim senin adına evet gitar çal bize
ECE canım kendine güvenmelisin,elbet bir şeye yeteneğin var önemli olan onu bulup çıkartmak,ayrıca sesinin çok kötü olacağına da inanmıyorum
Paylaşım için haklısın ama bir kaçgün bilgisayarımda sorun yaşadım ..Mesaj saymak yerine hergün enaz 5 mesaj zorunluluğu yapsak bizde ne dersin....
kolay gelsin tatlım öp kızını yerimeeSağol canım
İyiyim şükür Aslıcım. Ev hali işte. Sen nasılsın. Evine geldin mi yoksa hala işte misin. Akşam ane yemek yaptın?( Benimle konuşacağına pişman olacaksın şimdi bu kadar soruya.)
canım dün senin çıktığını sanıp çıktım göremedim yazdıklarını işteydim akşamada yemeğim yoktu eşim bi önceki günün yemeğini yedi bende abimlerde tavuk yedim...bugünde yemeğim yok eşim kendi yapsın bişeyler nasılsa benden önce gidiyor evealklahtan elinden geliyor yoksa işim zordu vallaha
Buradayım. Kızım durmuyor ki peşinden koşuyorum.
olabilir ameliyat olacağım ya o bilinçaltıma yerleşti sanırım:18::18: bu dualarıda okuyorum ayet el kürsüde okuyorum... herhalde dediğin gibi bilinçaltıCanım benim gündüz bilinç altına kötü şeyler yerleşiyor olabilir mi acaba.?:26:
Sana tavsiyem yatarken 3 ihlas 1 fatiha 3 felak 3 nas surelrini oku. Allahın izniyle kabus falan görmezsin.
günaydın tatlım bende 2 tane sanahda yumurta yedim 1 dilimde kızarmış kepek ekmeği yedim üstünde bayramdan kalan yaprak çikolatalardn 2 tane bitter çikolata yedim. aslında sevmem bitteri ama sütlüsü bitti..Hayırlı sabahlar kızlar... Kahvaltımı yaptım. Biraz yumurta kaçtı ama sonrasında telafi edeceğim inşallah. 2.5 dilim tahıl ekmeği, zeytin, domates ve sahanda yumurta menüm.
afiyet olsun canım... hava nasıl oralarda?günaydın kızlar ben klasık kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle
hoşgeldinnnnnnnnnnnncanlarım kızcelerım ben geldııııııııııııııııııııııııııııııım
nasılsınız bakım ben cok guzl bı 10 gun gecırdım gercekten her ne kadr rejım dıe bısı kalmamıs olsada hersey ck guzldı ama tabıkı sızı de ozledım bu arada
hoşgeldinnnnnnnnnnnnneler yaptın bakim nereleri gezdin?
msj 40
oooo hasret hanım hoşgeldiniz , tatil yoğun geçmiş ,,
mutluluğun kelimelerden taşıyor , tabi nişanlını gördün yatak odasını unuttun değil mi ?[/QUOTE
hosbuldum derya hanım:) baktım rakıbem ızne ayrılmıs onsuz dıyete dewm etmek olmaz dedım bıraktm gıttm bnde hahahahy :)
nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?