- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.681
msj 1
bildirim günü
hedef kilo : 58
geçen hafta : 68.2
bu hafta : 67.9
günaydın kızlar geçen hafta:70.7
bu hafta:71
300 gr almıştım dün tartıldım 70.7 dim şimdi 71
dün wcye çıkmadım ondan olabilirmi acaba :S
şimdik geldim kızlarr
gecen hafta:77
bu hafta:77
giden yokk
msj sayısı:23 bu hafta adet oldum ondan dolayımı gitmedi bu kilolar anlamıorum umutsuzlugada kapılmak istemiorum artık gıdım gıdım yicem durum vahim
Hımmmm benim babam da Edirneli aslında göçmen..Dikkat et trakyalı hatunlar biraz bilmiş olurlar,annemin halamlardan neler çektiğini bilirim..Kendini ezdirme,şimdiden taviz verme.Ama erkekleri iyidir,sessizdir...arzucugm edırnelı dııl bartınlıyım ama nısanlım edırnelı trakya gelını olcagım yanı
aynen bir ara bende öyleydim sonra ev kütüphaneye döndüinşallah güzel olur sonuclar ya bu hafta pek giden olmucak benden ama bakalım
haklısın korsan kitap alıordum arada bende eskiden napim haftada bir tane kitap bitiriyordum bazen ev kitap dolu bizim:)kütüphaneye bende üyeydim
Boşuna üzdün kendini bak vermişsin işte....Tek öğün beslenmek olmuyor tabii de oruç borçları olunca mecbur kalıyoruz.ben bugün de oruçluyum....Hasta olana kadar tutucam inşaallah....msj 2
giden kilo : 300 gr
aslında daha fazla oruçluyken tek öğün yiyince karnım şişti , onun için moralim bozulmuştu .
sabahleyin trtıda 67.9 görünce şok oldum , cesaret edip tekrar çıkmadım , yanlış mı gördüm diye
şimdi çok mutlu ve umutluyum .
Regl dönemin bitsin hemen farkedecek görürsün,bozma moralini....Şişkinlik vardır:13:şimdik geldim kızlarr
gecen hafta:77
bu hafta:77
giden yokk
msj sayısı:23 bu hafta adet oldum ondan dolayımı gitmedi bu kilolar anlamıorum umutsuzlugada kapılmak istemiorum artık gıdım gıdım yicem durum vahim
Herkese merhaba
GGeçmişi okuyup geldim,bugün cuma dua ya yetişmem lazım bildirim yapıp çıkıcam,akşama doğru girerim yine.....
SAMANYOLU
Geçen hafta 65,5
Bu gün 64,4
Çok mutluyum 1,100 gr vermişim....:13:
ayyyy ne guzel ıns haftaya bende o kadr wermıs olurum
Hımmmm benim babam da Edirneli aslında göçmen..Dikkat et trakyalı hatunlar biraz bilmiş olurlar,annemin halamlardan neler çektiğini bilirim..Kendini ezdirme,şimdiden taviz verme.Ama erkekleri iyidir,sessizdir...
uzak oturuyo olacagm zaten edırneden yanı ıstnblda oturacagz buyuk ıhtmal ama kayınwlıdemı faln cok sewıorum tabı kımsenn ıcıne gırmeynce tanıyamıosun ıns hep bole ıı oluruz
fransız kaldım bu hafta sizekızlar saçımı tarçın kızılına boyadım şimdi bekliyorum umarım güzel olur :))
boyamadn önceki saç rengin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?