Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ehe ehe :))) 0.8 kg almısm cokda umuruma yanı ben dha fazla almısımdır dıe dusunuodum cunku ıstnbldaykene yemedıgım sey kalmamaıstı hernese memnunum gerckten bu durmdan bugn patates dıyetne basladım haftaya 71 olcam ıns kararlıyım sporda yapcm hadı bakaklm hepınz gectınz bu hafta benı ama haftaya sasıracksınz bna hoppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arzucugm edırnelı dııl bartınlıyım ama nısanlım edırnelı trakya gelını olcagım yanı

günaydın kızlar bugün spor salonuna yazılmaya gidiyorum
0.8 gr almışım ama tedavi gördüm bu hafta sporla daha etkili olucam bu hafta ki kilom 70.8

kımseckler bıldırım yapmıo neden acaba:26:
bnde amcamlara gdıorum kızlar bı kac oradaım amcamn oglu felc gecrmıstı solemıstm dha once sıze hastaneden cıktı ewde kımse yok ılgılenecek benı aradılar kıramadım bnde ıns oradada dewm edeblırım orada dıyetıme

günaydın kızlar geçen hafta:70.7
bu hafta:71
300 gr almıştım dün tartıldım 70.7 dim şimdi 71
dün wcye çıkmadım ondan olabilirmi acaba :S

şimdik geldim kızlarr

gecen hafta:77

bu hafta:77

giden yokk

msj sayısı:23 bu hafta adet oldum ondan dolayımı gitmedi bu kilolar anlamıorum umutsuzlugada kapılmak istemiorum artık gıdım gıdım yicem durum vahim

umutsuzluga kapılmak yok canım yola dewam

çok sıkıldım ya bi 71 oluom bi 70.7 oluyorum bi 69 a inemedim.. bi de bende hipertroidi var yani troidin zayıflatan cinsi bendeki ama hiçte zayıflatmıyor dikkat etmesen kilo alırım..
sinirlendim yemek yicem şimdi....

Herkese merhaba
GGeçmişi okuyup geldim,bugün cuma dua ya yetişmem lazım bildirim yapıp çıkıcam,akşama doğru girerim yine.....
SAMANYOLU
Geçen hafta 65,5
Bu gün 64,4
Çok mutluyum 1,100 gr vermişim....:13:

arzucugm edırnelı dııl bartınlıyım ama nısanlım edırnelı trakya gelını olcagım yanı
Hımmmm benim babam da Edirneli aslında göçmen..Dikkat et trakyalı hatunlar biraz bilmiş olurlar,annemin halamlardan neler çektiğini bilirim..Kendini ezdirme,şimdiden taviz verme.Ama erkekleri iyidir,sessizdir...

aynen bir ara bende öyleydim sonra ev kütüphaneye döndüBende götürüp kütüphaneye bağışladım,şimdi okumadığım 5-6 kitabım var....

Boşuna üzdün kendini bak vermişsin işte....Tek öğün beslenmek olmuyor tabii de oruç borçları olunca mecbur kalıyoruz.ben bugün de oruçluyum....Hasta olana kadar tutucam inşaallah....

Regl dönemin bitsin hemen farkedecek görürsün,bozma moralini....Şişkinlik vardır:13:

samanyolu ablamız sormuş ne ameliyatı diye troit(guatr) ameliyatı olacağım ablacığım 1-2 ay içinde...

Hasret,Aslı canlarım çıkmak zorundayım,kusura bakmayın kaçıyor gibi oldum,sonra görüşürüz....

Ben gelene kadar umarım iklima ve betülde yapar da bildirimini tamamlanır liste :)

Sevilaycım ben seni paylaşımın yeterli olmadan alamam bu konuda taviz vereyim ama bildirimde yapmıyorsun.Eğer bu konuda bilgin yoksa söyle de bilgilendirelim sende biraz motive olursun.Birde kızlar bana biriniz tel. nu. lazım.Ödüm koptu bugün müzikçi beni yanına çağırırda 4e kadar göndermez diye :) e onu da boşlayamam önemli benim için.Bilgi verebilmem gerekli size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…