- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.721
Evet üniversiteÜniversite sınavına hazırlanıyordun di mi? Gerçekten zor bir dönem ama boşlama sakınTakım olarak kulağını çekeriz ona göre....
bişi bozmuş gibi pek durmuor canım 3 öğün yesen ve aburcubur yemesen daha sağlıklı olucak gibi
sorma hakikaten de öyle hayatta garip rastlantılar olabiliyor:)
kızlar ben listeyi paylaşıma verip kaçıyorum bugün liste sonuç sırası bizde 4ten sonra gelirim misafir de var :)
Betülcüğüm bencilllik yapmak istemem istersen bu konuda yardımcılığını konuşturabilirsin.(sakın ima olarak anlama çok üzülürüm yoksa )
canım simdi girdim eve... Benim cuma sohbetim oluyor oraya gidiyorum o yüzden cuma pek vaktim olmuyor.
ben burada patates dıytını yapamayacgm kızalr ya nede guzl gaza gelmıstm ama neseaz az yıcm bakalm haftaya nolcak
Nasılsınız bakalım bugün ?
Çok iyiyim tatlımben çok iyiyim sevilaycım sen nasılsın sanırım sonunda bi boşluk oluşturdun kendine :)
Sevilaycım sen mesleğine karar verebildin mi?
Çok iyiyim tatlımBoşluğu kendim yarattım yaa son günlerim . Artık güzel bi şekilde değerlendiriyorum Birazda doktor tavsiyesi
Otopsi doktorluğunu çok istiyorum ama psikolojiyide istiyorum . Bizim psikoloji hocası senden iyi bi psikolog olur dedi amaBizim sınıfın psikologuyum
İnşallah hepimizin gönlünde ne varsa o olur canım
benimkinde rts yatıyorda işte... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?