- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.641
msj 40
oooo hasret hanım hoşgeldiniz , tatil yoğun geçmiş ,,
mutluluğun kelimelerden taşıyor , tabi nişanlını gördün yatak odasını unuttun değil mi ?[/QUOTE
hosbuldum derya hanım:) baktım rakıbem ızne ayrılmıs onsuz dıyete dewm etmek olmaz dedım bıraktm gıttm bnde hahahahy :)
nasılsın cnm
msj 43
tabi nişanlımı özledim demiyorsun da beni bahane yap demi ... yerim seni , çok tatlısın .....fıstıklı çikolata ...
msj 43
tabi nişanlımı özledim demiyorsun da beni bahane yap demi ... yerim seni , çok tatlısın .....fıstıklı çikolata ...
yesene kılolarım sna gecsın
ayy ben cok enerjık olmusum sanırımsacmalayıp duruorum
aksam gelırsn laflarz canm gorusmek uzere
canlarım kızcelerım ben geldııııııııııııııııııııııııııııııım
nasılsınız bakım ben cok guzl bı 10 gun gecırdım gercekten her ne kadr rejım dıe bısı kalmamıs olsada hersey ck guzldı ama tabıkı sızı de ozledım bu arada
ooo ne güzel enerji dolu olmuşsun nişanlın iyi gelmiş sanahosbuldum canım ouff cok gezdık gercekenemınonu, forumıstanbul, ısımlerını hatrlayamadıgm alıswers merkezlerı :) taksımmm ... ama cok yoruo ıstanbl ınsanı yatak odsı almaya gıttım almadan geldım hahahayyy
allah kabul etsin canım sen orucunu tutta kiloyu verirsin yine üzülme...msj 41
ben de bu ara oruç tuttum , ama hiç yaramadı , tek öğün beslenince kilolar gideceğine geri geliyorrrrrr....
yarın bakalım neler olacak ....su da içemedim tabi ..
ooo ne güzel enerji dolu olmuşsun nişanlın iyi gelmiş sanahosbuldum canım ouff cok gezdık gercekenemınonu, forumıstanbul, ısımlerını hatrlayamadıgm alıswers merkezlerı :) taksımmm ... ama cok yoruo ıstanbl ınsanı yatak odsı almaya gıttım almadan geldım hahahayyy
allah kabul etsin canım sen orucunu tutta kiloyu verirsin yine üzülme...msj 41
ben de bu ara oruç tuttum , ama hiç yaramadı , tek öğün beslenince kilolar gideceğine geri geliyorrrrrr....
yarın bakalım neler olacak ....su da içemedim tabi ..
Hoşgeldin Hasretciğim.... Yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat. Nasıl istanbul. Hala daha gidip göremediğim istanbulum.
Ben şimdi çıkmak zorundayım akşam üzeri yine gelirim.
hasrettmi gelmiş hoşgelmiş hasret bıraktın kendine canım sen azimlisin verirsin iki iloyu
chosenn hava güzel istanbulda canım adanada havalar nası ılıkmı:)
adana sağanak yağışlı sel olmuştur bazı yerlerde yollar su içindehasrettmi gelmiş hoşgelmiş hasret bıraktın kendine canım sen azimlisin verirsin iki iloyu
chosenn hava güzel istanbulda canım adanada havalar nası ılıkmı:)
msj 44
yarından hiç ümitli değilim ...moralim bozuluyor ya ....ne yapayım , ben yine yemin edeyim ancak toparlarım heralde offffff offfffff ...
Teşekkürler tatlımaaaaa çok sevindim maşallah sevilaycım :)
Yemek yedikten sonraki duyulan pişmanlık berbat bişey yaBende çok iradeli değilim,hergün söz veriyorum kendime akşam yine pişmanlık...Oruç tutunca erken yeniyor sonrada acıkıyor insan,ama çok borcum var idare edicem artık....
Sevilay ve Arzukızlar (özellikle sevilay) biliyorum ben bile doğru düzgün paylaşım yapmazken konuşacak birşey bulunmuyor ama biraz daha gayret etseniz yanlış anlamayın ne olur.Mesela sevilaycım sen sınava hazırlanıyorsun girdiğin zaman bu konuda bana bişey yazsan bu bile paylaşım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?