Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:):):) ''hatun boğazını tutuver'' buna koptum :):) ayy aşure mi? Bassam mı senin evi ne yapsam :)

iklima ve betül sizi bekliyorum

dün yazmadıysanız tabi :)

kulaklarım çınladı ve geldim kusura bakmaayın ya bugunun cuma olduğunu unuttum yemek yerken aklıma geldi tartıldım ve hmn açtım bilgisayarı 73.7 kiloyumbn bu zayıflama işinden caysaymıı hiç veremiyorum ki gıdım gıdım olur muki temizli yapıyorum şimdide halılarımı silicem hafta sonu yoğunum ya çoçuklu anneler sizlerde bnm gibimisiniz akşam ki yemek masasını toparlamadım sabaj da eşim kahvaltı yapmıs ve sonuc mutfak darmadağın kızım uyuyor ve tık sesine uyanıyor mecvur mutfak bekleyecek bnde öteki tarafları halledeyim bu evin hızına yetişemiyorummm

:):):) ''hatun boğazını tutuver'' buna koptum :):) ayy aşure mi? Bassam mı senin evi ne yapsam :)

canım bas valla beklerimm
dünde bana ayva almıs gelmiş hanım bak acıkıncayemek yeme bundan ye diyo gülmekten öldüm ya o bile karıstı bu meseleye bu mesele bnce meclide kadar gitmelii
kim ne yesinn

canım bas valla beklerimm
dünde bana ayva almıs gelmiş hanım bak acıkıncayemek yeme bundan ye diyo gülmekten öldüm ya o bile karıstı bu meseleye bu mesele bnce meclide kadar gitmelii
kim ne yesinn
:) ne güzel bak destek olmuş sana :)

canım neye bekliyosun anlamadım ben

canım o sıra bildirim için bekliyordum sonra gördüm hemen hesabı yaptım :)

samanyolu ablamız sormuş ne ameliyatı diye troit(guatr) ameliyatı olacağım ablacığım 1-2 ay içinde...

gecmısolsun benim kv de ameliyat olmuştu şimdi durumu gayet iyi

inşallah canım

fransız kaldım bu hafta size kızlar saçımı tarçın kızılına boyadım şimdi bekliyorum umarım güzel olur :))

güzel olur bence çünkü tarcın kızılı bu yol cok favori

Kızlar ben izne ayrılmayı düşünüyorum :)
Ama buralarda kalıcam :)Önümüzdeki hafta ayrılırım izne bu hafta içimden gelmedi :)
Bir yandan da siz bu sürede öğrenirsiniz falan geçici kaptan adayı istiyorum.Kaptanlığımı vermek istemiyorum anlıycağınız :)Memnunum durumumdan ama Şu sıralar ne ne kadar vakit ayıracağımı şaşırıyorum :)

çok sıkıldım ya bi 71 oluom bi 70.7 oluyorum bi 69 a inemedim.. bi de bende hipertroidi var yani troidin zayıflatan cinsi bendeki ama hiçte zayıflatmıyor dikkat etmesen kilo alırım..
sinirlendim yemek yicem şimdi....

yeme canım sinirlenme haftaya gider belki kilolar dahamı az yemek gerekli bilemiorum bu hafta bende umutluydum ama malesef hiç oynama olmadı baskülde
umutsuzluga kapılmak yok canım yola dewam

sağol canım umutsuzluğa kapılıyorsun valla ama vazgecmekte olmaz motive olmak gerekli:) zaten akşam alısverıse gittim bi pantolon aldım hafif karnımı sıktı önden dedim 2 hafta sonra bu bana bol bile gelir alıyım ben bunu dedim inş öyle olur

kızlar bnm çıkmam lazım papates çi geçti sesine kızım ayakta tabi ya avrpa sistemine geçsekte şu kamyonla bağrmalar kalksa hep kızımı uyandırıyolar
kızlar bn bu aralar çok fean duygusallaım herşeeye kızp ağlamak istiyorum sonrada bu hafta sonu ne hayal etmiştim nler olucak
neyse herşeyde vardır bir hayr
öptüm sizleri işim bitsin ki inşallah çabu bitiririm gelirim gene

bi yere ayrılma ya sensiz buralar boş kalıor sen olmayınca

bi yere ayrılma ya sensiz buralar boş kalıor sen olmayınca

Ben zaten buralarda olacağım canım benim ama böyle kaptan olduğum halde aksatıyorum çok üzülüyorum.Öyle de elimden geldiğince burada olacam cuma günü işim olmazssa geçici kaptana ben yardım edeceğim.Betül kaptan yardımcısı ama zaman ayıramayabilir.O yüzden geçici kaptan arıyorum kendime...

kızlar ben listeyi paylaşıma verip kaçıyorum bugün liste sonuç sırası bizde 4ten sonra gelirim misafir de var :)

Betülcüğüm bencilllik yapmak istemem istersen bu konuda yardımcılığını konuşturabilirsin.(sakın ima olarak anlama çok üzülürüm yoksa )

gecmısolsun benim kv de ameliyat olmuştu şimdi durumu gayet iyi
ay inş benimde iyi olurr

yeme canım sinirlenme haftaya gider belki kilolar dahamı az yemek gerekli bilemiorum bu hafta bende umutluydum ama malesef hiç oynama olmadı baskülde
yedim canım pişman değilim buna ihtiyacım vardı.. haftaya nasıl olacak bakem :s

haftanın üyesi oyum derya... kaptancığım ben kaptan konusunda kendi adıma yardımcı olamam bazen cumaları bile çok zor giriyorum durum malum çalışıyorum ben olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…