- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.701
kızlar koptum sizden birazcık öğlen tartldım 73.5 akşam kocacım geldii yemek yedik tartıldım 74.6 yuh bana bu kadar mı yemişim
inanamıyorum kendime eşime dedim bi daha eve ekmek alma gülüyor bana hatun boğazını tutuver iş sende bitiyo diyo ama napim dayanamıyorum
ece bnmde gitarım tek tük tıngırdatıyorum ALLAH affetsin valla bizleri
aşuremi pazar günü yapıorum kızlar arkadaşları cağırdım evde yedirebildiğimi yediricem komşulara akşam eşim dağıtırr
beklerimm sizleride
iklima ve betül sizi bekliyorum
dün yazmadıysanız tabi :)
:):):) ''hatun boğazını tutuver'' buna koptum :):) ayy aşure mi? Bassam mı senin evi ne yapsam :)
iklimacım seni bekliyoruz :)
:) ne güzel bak destek olmuş sana :)canım bas valla beklerimm
dünde bana ayva almıs gelmiş hanım bak acıkıncayemek yeme bundan ye diyo gülmekten öldüm ya o bile karıstı bu meseleye bu mesele bnce meclide kadar gitmelii
kim ne yesinn
canım neye bekliyosun anlamadım ben
samanyolu ablamız sormuş ne ameliyatı diye troit(guatr) ameliyatı olacağım ablacığım 1-2 ay içinde...
Herkese merhaba
GGeçmişi okuyup geldim,bugün cuma dua ya yetişmem lazım bildirim yapıp çıkıcam,akşama doğru girerim yine.....
SAMANYOLU
Geçen hafta 65,5
Bu gün 64,4
Çok mutluyum 1,100 gr vermişim....:13:
Allah kabuletsin..evet cok iyi kilo vermişin tebrikler:)
Hımmmm benim babam da Edirneli aslında göçmen..Dikkat et trakyalı hatunlar biraz bilmiş olurlar,annemin halamlardan neler çektiğini bilirim..Kendini ezdirme,şimdiden taviz verme.Ama erkekleri iyidir,sessizdir...
aynen bir ara bende öyleydim sonra ev kütüphaneye döndüBende götürüp kütüphaneye bağışladım,şimdi okumadığım 5-6 kitabım var....
Boşuna üzdün kendini bak vermişsin işte....Tek öğün beslenmek olmuyor tabii de oruç borçları olunca mecbur kalıyoruz.ben bugün de oruçluyum....Hasta olana kadar tutucam inşaallah....
Regl dönemin bitsin hemen farkedecek görürsün,bozma moralini....Şişkinlik vardır:13:
fransız kaldım bu hafta sizekızlar saçımı tarçın kızılına boyadım şimdi bekliyorum umarım güzel olur :))
çok sıkıldım ya bi 71 oluom bi 70.7 oluyorum bi 69 a inemedim.. bi de bende hipertroidi var yani troidin zayıflatan cinsi bendeki ama hiçte zayıflatmıyor dikkat etmesen kilo alırım..
sinirlendim yemek yicem şimdi....
umutsuzluga kapılmak yok canım yola dewam
Kızlar ben izne ayrılmayı düşünüyorum :)
Ama buralarda kalıcam :)Önümüzdeki hafta ayrılırım izne bu hafta içimden gelmedi :)
Bir yandan da siz bu sürede öğrenirsiniz falan geçici kaptan adayı istiyorum.Kaptanlığımı vermek istemiyorum anlıycağınız :)Memnunum durumumdan ama Şu sıralar ne ne kadar vakit ayıracağımı şaşırıyorum :)
evet güzel olmuştur güle güle kullan :)bakırdı ama baya akmıştı canım ama su an turuncu gbi çok tatlı bi renk oldu
bi yere ayrılma ya sensiz buralar boş kalıor sen olmayınca
ay inş benimde iyi olurrgecmısolsun benim kv de ameliyat olmuştu şimdi durumu gayet iyi
yedim canımyeme canım sinirlenme haftaya gider belki kilolar dahamı az yemek gerekli bilemiorum bu hafta bende umutluydum ama malesef hiç oynama olmadı baskülde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?