- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.661
msj 46
geçen hafta 68.2 kiloydum ,bu hafta oruçluyken tartıldım , almışım , bakalım yarın ne çıkacak ....
Bugün kü menümüde yazayım
2 dilim ekmek ve 1 tabak çorba + büyük boy milkshakevee eti karammm
Kızlar bugün iyice bozdum bütün herşeyi yaa
Aslıcım geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksın.ben okumamışım herhalde:26:kolay gelsin tatlım öp kızını yerimee
olabilir ameliyat olacağım ya o bilinçaltıma yerleşti sanırım:18::18: bu dualarıda okuyorum ayet el kürsüde okuyorum... herhalde dediğin gibi bilinçaltı
canlarım kızcelerım ben geldııııııııııııııııııııııııııııııım
nasılsınız bakım ben cok guzl bı 10 gun gecırdım gercekten her ne kadr rejım dıe bısı kalmamıs olsada hersey ck guzldı ama tabıkı sızı de ozledım bu arada
Canım geçmiş olsun zor bir tedavisi var romatizmanın...dr spor için izin verdiyse git bencede.nerede oturuyorsun?kızlar geçmişi okuyamadım yeni geldim romatizma tedavim vardı tartıldım 70.800 olmuşum 700 gr almısım tedavi süresinde(( çok özür dilerim giremedim ablamdayım şimdi yarın evimde olucam romatizmam için spor salonunu yazılıcam gider gitmez kilo vermemde de etkili olucak yani. Yarın konusuruz bol bol hoscakalın
ıstanbla gelmısken oylesıne bı gelınlıge bakıım dedım ama gelınlık olmadı bnagelınlk baktıgm yerdekı bayanda benm 2 katım gerckten demez mı bna 2 beden zayfla ayy dıcktm sen hıc aynaya bakmadn mı dıe ama o gelınlık bna olmadı yaa ole bı hırslandım kı anlatamm neymıs bna gore gelnlık yokmus ellernde dıktrmem gerekıomus ayy allahım yaa ben ayflıım da gorsun o
Üniversite sınavına hazırlanıyordun di mi? Gerçekten zor bir dönem ama boşlama sakınTeşekkürler tatlım
Yemek yedikten sonraki duyulan pişmanlık berbat bişey ya :
Sınavlarım denemeler falan bu ara baya yoğun geçtiği için anca bi 5 dakika falan kalabiliyorum
Bugün de sevgilim askerden geldi gezdikZaten testler kaldı dedim battı balık yan gider hazır bugün boşlamışken kuzucuklar napıyomuş bi bakıyım dedim
Spor artı diyet gerçekten daha etkili oluyor....Bugün spor hocamız akşam 7 den sonra hiçbirşey yemeyin dedi,salgılanan leptin hormonu kilo verdiriyormuş,yersek salgılanmıyormuş....Sadece su ve bitki çayı içicem artık......:13:msj 45
gerçekten sporsuz olmuyor ....
msj 44
yarından hiç ümitli değilim ...moralim bozuluyor ya ....ne yapayım , ben yine yemin edeyim ancak toparlarım heralde offffff offfffff ...
Bugün kü menümüde yazayım
2 dilim ekmek ve 1 tabak çorba + büyük boy milkshakevee eti karammm
Kızlar bugün iyice bozdum bütün herşeyi yaa
Hayat çok garip ya ...
Hiç aklına gelmeyecek bişey aniden karşına çıkıyo ve seni mutlu ediyo
Bugün çooo...oook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gene kimse yok ,Ece de girmemiş
Sonra tekrar gelirim biraz kitap okuyayım bari....
Ben geldiiiiiiiiimmm. Yeşil çay içiyorum şu an. Birazdan da koşu bandının tepesine çıkacağım.
koşu bandında 1 saat yürüdüm geldim.
5.5 km
310 kalori harcamış görünüyorum. Nabzımda bir ara 176 ya kadar çıktı.
Samanyolu ablacım (ismin arzuydu herhalde) beni aydınlatır mısın ismin konusunda?
Sen bir konu açmıştın derdim var bölümüne o konuyu hallettiniz mi oğlunla?
Cevap vermek istemezsen saygı duyarım.
koşu bandında 1 saat yürüdüm geldim.
5.5 km
310 kalori harcamış görünüyorum. Nabzımda bir ara 176 ya kadar çıktı.
ece yok evet..hangi kitabı okuyorsun canım
kızlar alısverısten geliorum ıkı tane kazak aldım incecik durdum birde siyah kot aldım süper oldu valla bayramda böle giyinmemiştim ehehe formda olmak süper ya mide içerde olunca ne giysen yakısıor :)
Harika bir haber bu....nazar:
Bakalım yarın sonuçlar ne olacak...:18:
Canım şu an okuduğum kitap JUDİTH MCNAUGHT Sana ihtiyacım var....Kitap okumayı çok seviyorum,ama kitaplar çok pahalı,bu yüzden kütüphaneye üye oldum ,şimdi rahatım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?