Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

adet gunum yaklsıo yıne cok acıkıorum yaa ama dayanıorum yemıorum eer cuma gunu tartıda + cıkarsa maf olurm wallaha

yarın aksam annemın gunu var cok kotu bısı bnım ıcın smdı ınternetten kek tarıflerıne bakıorz da ayy onlar ne ole nasl canm ıstedı nasl canm ıstedı zaten açııııııııııııım

İyi akşamlar arkadaşlar,yarın misafirim gelecek,canım çıktı bugün..hazırlık,temizlik,alış veriş derken akşamı ettim valla....
Bugün oruçluydum birde....Menümü yazayım bende ,bazı arkadaşlar yazmış ...
SAHUR DA pilav yedim
İFTAR da 1 kase çorba,omlet
SAAT 6,30 da kabak tatlısı az şekerliydi
bol su içtim,hal içiyorum bu akşam wc deyim
SpOr 1 saat koşu bandında yürüdüm...

HASRETÜzülme kilo bakımından bende senin gibiyim,reglim yakın ve tartı + gösteriyor,bende anlamıyorum 7 den sonra birşey yemiyorum aslında......
Galiba oruç tutunca metabolizmam yavaşladı,neyse bu ay 3 gün daHA tutup ara vericem....
İKLİMAMValla yazdıklarına güldüm yanlış anlama kaynana meselesine....bende kaynana yok 4 yıldır ama bir elti ve görümce varki evlere şenlik,10 kaynanaya bedel....birgün toplu katliam yapıcam az kaldı.....
NELİİCanım inşaallah spor romatizmana iyi gelir,çok ağrın oluyordur mutlaka,tedavin cevap veriyor mu,eklem romatizman mı var ?Rabbim yardımcın olsun...:13:
SENG Gruba katılım konusunda haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
benimde dişim ameliyatla alındı o ağrıyı ben çok iyi bilirim canım acillik olmuştum ağrıdan çok geçmiş olsun

aslıcım sağol çok kötü bişeymiş ya çektirmesemmi diyorum halen sızlıyo antibiyotik birde ağrı kesici içtim iyi gelir inşallah moralizmam sıfır

canım bende de var içinden çıkan kağıttakileri tek başına yaparsan bi işe yaramaz önce ısınman gerekiyor biraz internette çok güzel videolar bulabilirsin

selin daha hiç denemedim canım sadece biraz karnımın üstüne yattım o kadar oda nefesiin kesildiğini hissdince bıraktımm
ama şu dişimi unutayım izleyip uygulayacam inşallah namazlarımı bile tadilatı erkanla kılamıyorum zaten
kızım 2 gündür şıkır şıkır kusuyor neden kusuyo bilemedim ne üst kaldı ne de baş çıldırıcam kendi derdimi geçtim
ALLAH ım o daha çok küçük kıyamımam ona bn neden kusar ki okmeydanına veya özel doktorumuza götürücem inş.eşim işinden fırsat bulabilir

arzu aslında daha bişi yazmadım dün gördüm bi topik açılmıs kaynana gelin diyalogları diye oraya yazmayı düşündüm caydım yazınca okuturum sanada
eceee
bnki önce yedirir önce kırar önce küstürür sonrada gönlmü almaya çalısır annesini telafi etmeye çalısıyo meleğim işte

evet canım çok iyi geldi eklem romatizmam var ama spora yeni başladığım için sürünüyorum şu an omuzlarım ffena agrıyo

ayy kuzum bebişe geçmiş olsun çok üzüldüm sende üzme kendini

günaydın kızlar bugün tartıya çıktım ne görüm 69.900 olmuşum çok mutlu oldum diyete ve spora daha çok sarıldım :))

sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin kibrit kutusu kadar peynir kızarmıs 1 dilim kepek ekmek

öğlende 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek yicem bu akşam sporum yok rahatm :))

kızlar bu saat oldu kahvaltı yapmadım sadce 1 dilim ayva yedim beynim çatlıyobiradan meleğimi doktora götürücembana dua edin olurmu şimdi uyuyor uyanmasını bekliyorum doktorumu aradım belki kanına mikrop karışmıstır dedi gaita ve hemogram yaptırıcam bişey çıkmaz inşallah yaaa
suan çok gerginim herşeyin hayırlısı

dualarım seninle canınla inş bişey çıkmaz bebişte çok geçmiş olsun

msj 22

akşam biraz fazla yedim galiba ..

canım çok tatlı yemek istiyor , bu hafta rgl haftası karnım bir şişti sormayın ...tartıda bari çok çıkmasa ...
benmde regl haftam bakim ne çıkcak tartıda:18::18:

tebrikler deryacığım spora başlamışsın darısı bize olsun yani spor yapmayanlara

kızlar spor salonundan geldim 1 saat cardio 40 dk plates 20 dk step yaptım ölüyorum :) gelir gelmez 1 tane elma yedim
oo çoşmuşsun sende ne güzel takımımızda spor yapanlar çoğaldı

adet gunum yaklsıo yıne cok acıkıorum yaa ama dayanıorum yemıorum eer cuma gunu tartıda + cıkarsa maf olurm wallaha
aynen tatlım:18::18:

ayy ayy sen ne güzel gidiyorsun azmine hayran kaldım

ayy geçmiş olsun canım o dişinide ihmal etme antibiyotiğin bitince ameliyat ol ameliyat olmazsa 3-5 ayda bir yine böyle ağrıyacak

kızlar kahvaltıda yarım dilim kepek ekmek 1 kase yoğuırt çorbası içtim şimdide yeşil çayımı yapem bari

annem mercimek köftesi yapıyor ( öğlen 2 tane falan yerim bi kase de çorba içerim off (
mercimek köftesi bişey yapmaz yağını çok koymasın annen 4 tanede yiyebilirsin bence
1 kase çorba 4 tane mercimekli köfte yarım kasede yoğurt iyi olur bence

Koşu bandında yürüdüm geldim raporumu vereyim gidip duş alacağım.
65 dakika
6.35 km
Koşu bandına göre 400 kcal
Hesaplama sitesine göre 540 kcal harcamış görünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…