Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben sac rengım hakkında bılgı ıstemıstm ama kımse yrdımcı olmadı
canım açık renk güzel duruyor ama siyah saçlı halinde çok uzakta olduğu için net algılayamadım

bence pillerini değiştir 3 yıl olmuş :18::18:

msj 17

sabah ılık su içtim , sonra kahvaltı için bir kase çorba içtim .

okulda bir tane poaça yedim ..

öğlene kadar 3 su brd ılık su içtim ....

öğlen , yoğurtlu bulgur köftesi yedim ...
deryaaa o poaça ne öyle olmadı gerisi güzel

kızlar nasılsınız
sabah : kaşarlı tost normal ekmekle(evde o vardı) 1 tanede domates
öğlen ısapnak yemeği 1 kase ypğurt 1 dilim kepek ekmek(şimdi yiyeceğim
akşamı söylemeyim kayınvalideme yemeğe davetliyiz umarım çok kaçmaz

bnde dişimden dolayı sadece birazcık helva yedim dün bol bol su içtim hemde pipetle halen ağrım var
bu arada kızar eşim plates topu almıs bana içindeki kitaba göre uyguluyorum bakalım işe yarıcakmıı

benimde dişim ameliyatla alındı o ağrıyı ben çok iyi bilirim canım acillik olmuştum ağrıdan çok geçmiş olsun

selam kızlar bugnki menümü yazayım romatizma agrılarım yüzünden bilgisayar basında duramıyorum fazla ara ara katılıyorum size

sabah

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir

öğlen

1 dilim kepek ekmek
1 kase çorba

ara 1 mandalina

akşamda spordan gelince biraz salata 1 kase pırasa yicem.
tabi sık sık yeşil çay içiyorum

canım bende de var içinden çıkan kağıttakileri tek başına yaparsan bi işe yaramaz önce ısınman gerekiyor biraz internette çok güzel videolar bulabilirsin

msj 21

Hasretcim ben koyu renk saçı daha çok seviyorum ...

Açık renk sanki daha olgun gösteriyor, çikolata veya siyah düşünebilirsin canım ..

msj 22

akşam biraz fazla yedim galiba ..

canım çok tatlı yemek istiyor , bu hafta rgl haftası karnım bir şişti sormayın ...tartıda bari çok çıkmasa ...

biraz midem insin , yeni yemek yedim , koşu bandına çıkacağım

4 ile başlayıp 6 da bitiriyorum , 45 dk yürüyünce 200 cal gösteriyor ...ne kadar hızlı yürürsen o kadar çabuk ilerliyor ...

ama vücudum henüz alışmadı çabuk yoruluyorum ...

deryacıgım ne guzl spor yapıosun bn hıc spor yapmak ıstemıorum yaa
eet acık sac rengı olgun gosterıo bıde kullanmakta zor bı ara platn sarısıydı saclarım makyajsz cıkamıodum dısarya suan sıyah aten ama degısıklık olsn ıstıorum bırazcık

Kızlar bitane kağıda gün içerinde ne yediğimi ne içtiğimi yazıp buzdolabına asıyorum ne yediğimi görüyorum hep kaçırmama engel oluyor :)

kızlar ben sac rengım hakkında bılgı ıstemıstm ama kımse yrdımcı olmadı
canım ben karar verememiştim yazıcaktım ama unutmuşum kusura bakma bence ikiside gayet iyi..dedim ya karar veremedim bir türlü...
Ececim 1/07/2011 tarihinde ayrılmıştım,tatil için.....
**3.TAKIM 213 ETAP** etap 7. si
samanyolu (62.9 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
hmm o zaman ben bir sorayım bizim takımda olmanın bir sakıncası var mı diye yoktur diye düşünüyorum..
hmm çok saol canım yaa

ay ne diyim bilemedim :/
oh oh maşallah bu arada betülcüm çok teşekkür ederim yaptıklarını rapor ettiğin için
Buyrun buyrun istediğiniz kadar edebilirsiniz dedikodu yeter ki paylaşım olsun hem bizde okuruz katılırız dedikoduya
aa sen de hiç bakmıyormuşsun be kuzum tartıya

:)) inş canım istersen neden olmasın
o da olacak bir gün..
msj 17

sabah ılık su içtim , sonra kahvaltı için bir kase çorba içtim .

okulda bir tane poaça yedim ..

öğlene kadar 3 su brd ılık su içtim ....

öğlen , yoğurtlu bulgur köftesi yedim ...
o poğaça kötü olmuş :/ gerisi çok güzel canım
hasretcim aynen ya bayağı yaptık ki bn bütün gece rüyamda kaynanamla uğraştımm
RABBİM affetsin valla bizleri
rüyana da mı girdi cadı
amin canım
keşke en azından o tost kepekliyle olsaydı ama gerisi güzel ayrıca umarım akşam çok kaçırmamışsındır
vaay iklimaya eşinden büyük destek ne güzel düşünmüş
ah kuzuuum senin şu ağrılarına çok üzülüyorum ben yahu menü gayet iyi olmuş
canım bende de var içinden çıkan kağıttakileri tek başına yaparsan bi işe yaramaz önce ısınman gerekiyor biraz internette çok güzel videolar bulabilirsin
selin de iyice spor ehli oldu
esmer tenlıyım canım suan sacım sıyah profılıme bakarsan gorebılırsın her ıkı sac rengmıde
canım profildeki resim çok küccük
msj 21

Hasretcim ben koyu renk saçı daha çok seviyorum ...

Açık renk sanki daha olgun gösteriyor, çikolata veya siyah düşünebilirsin canım ..
çikolata mı?

msj 22

akşam biraz fazla yedim galiba ..

canım çok tatlı yemek istiyor , bu hafta rgl haftası karnım bir şişti sormayın ...tartıda bari çok çıkmasa ...
ayy tatlı mı? kurtarın beni yine iştahım açıldı
allahım rekor kırmayı nasip etsin bu da bizim maratonumuz işte ne yaparsın
kızlar spor salonundan geldim 1 saat cardio 40 dk plates 20 dk step yaptım ölüyorum :) gelir gelmez 1 tane elma yedim
oh oh maşallah kuzuma
bronz kahve tarzı olabilir canım
kahve tonlarına bayılırım ben de
ececim geçmişi okuyosun heralde çabuk oku kaynatalım balım :)
vallaha hiç çokmuş gibi görünmüyordu ama ceap verilecek mesaj çok olunca
Kızlar bitane kağıda gün içerinde ne yediğimi ne içtiğimi yazıp buzdolabına asıyorum ne yediğimi görüyorum hep kaçırmama engel oluyor :)

ben de tabağımın altına ehehehhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…