- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.921
canım açık renk güzel duruyor ama siyah saçlı halinde çok uzakta olduğu için net algılayamadımkızlar ben sac rengım hakkında bılgı ıstemıstm ama kımse yrdımcı olmadı
bence pillerini değiştir 3 yıl olmuş :18::18:okadar cok sınırlerım bozuldu kı dun benı her goren ayy hasret cok zayflamıssın dıodu kı bu dıyenler rejm yaptıgımı bılmeyenler bende cumadan berı agzıma ekmek surmuorum we 7 den snra bısı yemıorum dedım ınmısmdır yne 72 ye sabah tartldım bı baktm 73.3 aglıcktm nerdeyse yaa okadr zorluorum kndımı yne tartıya gre 0.2 almısım ımkansız ama yaa acaba tartım mı bozuluyo dıye dusunuyorum 3 yıldır kullanıorum pıllerınıde hıc degıstrmedım ne bılm yaa offfffffff offffffffffffffffffffff
deryaaa o poaça ne öyle olmadımsj 17
sabah ılık su içtim , sonra kahvaltı için bir kase çorba içtim .
okulda bir tane poaça yedim ..
öğlene kadar 3 su brd ılık su içtim ....
öğlen , yoğurtlu bulgur köftesi yedim ...
ayy cok da dedıkoducuyuz yaaaaynen canım bnde raya bı sewıye koycm tabı basarabılırsm
bnde dişimden dolayı sadece birazcık helva yedim dün bol bol su içtim hemde pipetle halen ağrım var
bu arada kızar eşim plates topu almıs bana içindeki kitaba göre uyguluyorum bakalım işe yarıcakmıı
bnde dişimden dolayı sadece birazcık helva yedim dün bol bol su içtim hemde pipetle halen ağrım var
bu arada kızar eşim plates topu almıs bana içindeki kitaba göre uyguluyorum bakalım işe yarıcakmıı
kızlar ben sac rengım hakkında bılgı ıstemıstm ama kımse yrdımcı olmadı
tenin nasıl canım esmer misin beyaz tenli mi şimdi saçın hangi renk
esmer tenlıyım canım suan sacım sıyah profılıme bakarsan gorebılırsın her ıkı sac rengmıde
canım ben karar verememiştim yazıcaktım ama unutmuşum kusura bakmakızlar ben sac rengım hakkında bılgı ıstemıstm ama kımse yrdımcı olmadı
hmm o zaman ben bir sorayım bizim takımda olmanın bir sakıncası var mı diye yoktur diye düşünüyorum..Ececim 1/07/2011 tarihinde ayrılmıştım,tatil için.....
**3.TAKIM 213 ETAP** etap 7. si
samanyolu (62.9 / ) geri dönmek üzere ayrıldı
hmm çok saol canım yaaCanım ben step,aerobik tercih ettim ,çok araştırdım,fitnes kas yapıyormuş,kaslı olmak istemiyorum,birde zaten evde yürüyüş bandım var..Plates sıkılaştırıyor ama kilo verilmiyor.....Step çok zevkli,dans figürleriyle harika geçiyor dersler.....
ececim ben bunu çok beğendimm ya masaüstüneattım hmn ama renkli çıkmadı neyse olsun isimlerimiz var en azından
arzu ve ece çok sağolun ve şimdide ölüyorum ya ağrısından bugun dün çok kötü bi gündü pazartesi yaptığım aşure misafirlerimin içine kaynanam geldi görümceme gidicekti bana gelmesin misafirlerim var demiştim ona rağmen bana yollamıslar rezil geçti arkadaşlar kadın yanlış anlar diye çıt çıkarmadılar bide kaynanm fenalaştı kızlar biz gidekte sen al hastaneye git dediler oturdu içimize doğum anıarı köy anıları anlattı sinir küüne döndüm aşuremde koyu oldu cevizi ne zaman attım sinirden hatırlamıyorum bile
burdan nişanlı arkadaşa sesleniyorum ipleri vakti varken eline al yoksa bnm gibi cn çok ezilirsin bnm eşim ailesine öte git demez bnde hep bu yüzden ezilirim ama bbu aralar eşime de görümceme yavaş yavaş patlıyorum yoruldum kızlar ben gerçekten çok yoruldum 4 senedir evliyim bi özel hayatıma saygı göstermedilier
bana çat kapı gece gündüz geliyorlar mahalleli bile öyle yapıyo bu evden taşınıcam yaza eşim kiraya çıkılmaz diyo ama herkezden çok uzaklara gitmek istiyorum ben
kusura bakmayın olurmu çok doluyum bu ara
birde çok açımm
oh oh maşallah bu arada betülcüm çok teşekkür ederim yaptıklarını rapor ettiğin içinKızlar selamün aleyküm....
Dün yürüyememiştim bu gün yürüdüm yine koşu bandında...
65 dk. yürüdüm
6.14 km
koşu bandına göre 370 kalori ama internette bir hesaplama sitesi var oraya göre 524 kalori harcamışım.
Bu gün menüm de çok güzeldi ama akşam arkadaşa bebek görmeye gittik orada kuru incir yedim 6-7 tane bir de birazcık patlamış mısır. Onu da koşu bandıyla yakmışımdır inşallah.
Buyrun buyrun istediğiniz kadar edebilirsiniz dedikodu yeter ki paylaşım olsun hem bizde okuruz katılırız dedikoduyacanım seninkine gene ii diyolarmıs bnmkine onu da diyen yok
öldüm ya gülmekten ece bnce siz bu sayfayı bize bırakın biz kananalraımızı anlatakk
ya kızlar ağrı kesicci içtim ama nasıl bir diş bu gittiikçe ağrı yaptı kötü doktor işte
şaka faan bş yana da bn bayadır diş çektirmemiştim en son ilkokuldu herhelde
hasretcim bak bnm öteki eltim bize biraz uzak bide çok mesafeli seviye olarak mesela gidelim 4 4 lük hizmet eder çay yemek meyva ama sohbet edemeyiz çok konusmak bize bana değil ama görümcemlere öteki eltimlere asla yakın davranmaz ve hepsi de ona öyle mesafelidir kadın çok raahat dedimye yeni evliyken kaynanam bu kara cahildir karılık yapamaz dan bnde kaldı 8 ay sonra gitti oda nice sorunlarla ama o eltimin evinde ki oda 2 yıl oldu 2 kere yatılıya kalmıstır ve evine gitmemiz 10 gecmezz
ama çok rahatım der bana bnde en iyisini yapıyon kızım derim
annesnden öyle görmüş çünkü bizimkide kızım öğlen seni çalarlar duraydı ya kadın yanında der
yok ya bn geceleri de onun koynunda yatim ki benikorusun dimi ,
kime yanayım kime üzüleyim şaşrıdımm
eşim eşimin ailesi bn bnm ailem kızım da bugun bnm yüzündem üzşüütmüş 3 kere kustu zaten çok zayıf ona bişey olacak diye ödüm kopuyor
neyse tevelkeltü ya ALLAH HAYIRLISI BİZİM İÇİN
okadar cok sınırlerım bozuldu kı dun benı her goren ayy hasret cok zayflamıssın dıodu kı bu dıyenler rejm yaptıgımı bılmeyenler bende cumadan berı agzıma ekmek surmuorum we 7 den snra bısı yemıorum dedım ınmısmdır yne 72 ye sabah tartldım bı baktm 73.3 aglıcktm nerdeyse yaa okadr zorluorum kndımı yne tartıya gre 0.2 almısım ımkansız ama yaa acaba tartım mı bozuluyo dıye dusunuyorum 3 yıldır kullanıorum pıllerınıde hıc degıstrmedım ne bılm yaa offfffffff offffffffffffffffffffff
:)) inş canım istersen neden olmasın
o poğaça kötü olmuş :/ gerisi çok güzel canımmsj 17
sabah ılık su içtim , sonra kahvaltı için bir kase çorba içtim .
okulda bir tane poaça yedim ..
öğlene kadar 3 su brd ılık su içtim ....
öğlen , yoğurtlu bulgur köftesi yedim ...
hasretcim aynen ya bayağı yaptık ki bn bütün gece rüyamda kaynanamla uğraştımm
RABBİM affetsin valla bizleri
keşke en azından o tost kepekliyle olsaydıkızlar nasılsınız
sabah : kaşarlı tost normal ekmekle(evde o vardı) 1 tanede domates
öğlen ısapnak yemeği 1 kase ypğurt 1 dilim kepek ekmek(şimdi yiyeceğim
akşamı söylemeyim kayınvalideme yemeğe davetliyiz umarım çok kaçmaz
vaay iklimaya eşinden büyük destek ne güzel düşünmüşbnde dişimden dolayı sadece birazcık helva yedim dün bol bol su içtim hemde pipetle halen ağrım var
ah kuzuuum senin şu ağrılarına çok üzülüyorum ben yahuselam kızlar bugnki menümü yazayım romatizma agrılarım yüzünden bilgisayar basında duramıyorum fazla ara ara katılıyorum size
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir
öğlen
1 dilim kepek ekmek
1 kase çorba
ara 1 mandalina
akşamda spordan gelince biraz salata 1 kase pırasa yicem.
tabi sık sık yeşil çay içiyorum
selin de iyice spor ehli olducanım bende de var içinden çıkan kağıttakileri tek başına yaparsan bi işe yaramaz önce ısınman gerekiyor biraz internette çok güzel videolar bulabilirsin
canım profildeki resim çok küccükesmer tenlıyım canım suan sacım sıyah profılıme bakarsan gorebılırsın her ıkı sac rengmıde
çikolata mı?msj 21
Hasretcim ben koyu renk saçı daha çok seviyorum ...
Açık renk sanki daha olgun gösteriyor, çikolata veya siyah düşünebilirsin canım ..
ayy tatlı mı?msj 22
akşam biraz fazla yedim galiba ..
canım çok tatlı yemek istiyor , bu hafta rgl haftası karnım bir şişti sormayın ...tartıda bari çok çıkmasa ...
allahım rekor kırmayı nasip etsinbiraz midem insin , yeni yemek yedim , koşu bandına çıkacağım
4 ile başlayıp 6 da bitiriyorum , 45 dk yürüyünce 200 cal gösteriyor ...ne kadar hızlı yürürsen o kadar çabuk ilerliyor ...
ama vücudum henüz alışmadı çabuk yoruluyorum ...
oh oh maşallah kuzumakızlar spor salonundan geldim 1 saat cardio 40 dk plates 20 dk step yaptım ölüyorum :) gelir gelmez 1 tane elma yedim
kahve tonlarına bayılırım ben debronz kahve tarzı olabilir canım
vallaha hiç çokmuş gibi görünmüyordu ama ceap verilecek mesaj çok oluncaececim geçmişi okuyosun heralde çabuk oku kaynatalım balım :)
Kızlar bitane kağıda gün içerinde ne yediğimi ne içtiğimi yazıp buzdolabına asıyorum ne yediğimi görüyorum hep kaçırmama engel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?