- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.901
Listeye giremedin çünkü canım Paylaşımın yeterli olmadığı için alamadım listeye.Kırılma ya da kızma ne olur.Takımın durumu zaten durup durup vahimleşiyor.Sende haklısın tabi sınava hazırlanıyorsun...Burda neden ben eksiğimm
Bugün 1 tane ülker çikolatalı gofret yedim ve klasik kahvaltı yaptım çok çok az o da . Moralim çok bozuldu yaa
selam kızlar bugün 12 de uyandım 3 kaşık mantar 3 aşık yogurt yedim
4 gibi bi kase yogurt 1 meyve
akşamda 1 kepçe çorba içtim spor salonundan geldim şimdi 25dk bisiklete bindim 45 dk plates yaptım ölüyorum
Samanyolu Arzucum umarım bu mesajı görürsün.Püsküüt paylaşım alanında şöyle bir bilgilendirme yaptı:
Bana iznin ve hangi takımda olduğun konusunda vs. bir bilgi verirsen sevinirim
gunaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
yjıne bır haftaya baslangc yaptık ıns bol bol kılo weırırz bu hafta
ben cuma gunnden umutluyum ekmek hıc yemedm we 6 dan 7 den snra meywe dhı ymedım sureklı sekersz cay ıctım bakalm nolck
Canım ya çok geçmiş olsun,bana diş deme,geriliyorum vallahi...yazın haziran ayında 6 tane implant yaptırdım,2 de diş çekimi.olmuştu,dikişler falan tam 3 ay geçici dişle bekledim,1 ay da dişsiz....çok zordu ama yine şükür rabbim dermansız dert vermesin...kızlar dişimi çektirdim bugun öldümm resmen 1 hafta rahat yemek yiyemem durum okadar vahim yani cerrahilik oldu dişimm ya çok canı acıyo şimdi de
kızımda mubarek hiç durmadı bugun neyse girebilirsem girirem gene kolay gelsin herkeze
Canım ben step,aerobik tercih ettim ,çok araştırdım,fitnes kas yapıyormuş,kaslı olmak istemiyorum,birde zaten evde yürüyüş bandım var..Plates sıkılaştırıyor ama kilo verilmiyor.....Step çok zevkli,dans figürleriyle harika geçiyor dersler.....Hanımlar diyorum ki Hamza Yerlikaya spor kompleksine kaydolayım..
Nasıl gideceğime de karar verdim.Online kayıtla önkayıt yaptırmam lazım.Sonra Doktordan spor yapabilir yazısı almalıyım.Ve sonra da ücretsiz seanslara kaydolacağım için bana yer açılmasını bekleyeceğim.Ama bir de şu var:Fitness mı?Step-aerobic mi?Plates mi?
açıkçası plates pek istemiyorum.Ama yorumlarınıza ihtiyacım var.Buna karar vericem.Sonra doktorumla konuşup anlaşıcam ve müsait olduğum bir gün gidip raporu alıcam.Sonra da asıl kaydımı yaptırıcam....
Eki Görüntüle 305873
Keşke bir çoğunuz katılmış olsaydınız.Ben mecburen tek bir oyla idare ettim ve o kişiye teşekkür açısından bende deryaya oy kullandımTebrikler canım..
Eki Görüntüle 305874
Kaçıranlar için üyelerimizin temel bilgileri
Eki Görüntüle 305875
Bu hafta olmadı ama inş. önümüzdeki cuma
ececim ben bunu çok beğendimm ya masaüstüneattım hmn ama renkli çıkmadı neyse olsun isimlerimiz var en azından
arzu ve ece çok sağolun ve şimdide ölüyorum ya ağrısından bugun dün çok kötü bi gündü pazartesi yaptığım aşure misafirlerimin içine kaynanam geldi görümceme gidicekti bana gelmesin misafirlerim var demiştim ona rağmen bana yollamıslar rezil geçti arkadaşlar kadın yanlış anlar diye çıt çıkarmadılar bide kaynanm fenalaştı kızlar biz gidekte sen al hastaneye git dediler oturdu içimize doğum anıarı köy anıları anlattı sinir küüne döndüm aşuremde koyu oldu cevizi ne zaman attım sinirden hatırlamıyorum bile
burdan nişanlı arkadaşa sesleniyorum ipleri vakti varken eline al yoksa bnm gibi cn çok ezilirsin bnm eşim ailesine öte git demez bnde hep bu yüzden ezilirim ama bbu aralar eşime de görümceme yavaş yavaş patlıyorum yoruldum kızlar ben gerçekten çok yoruldum 4 senedir evliyim bi özel hayatıma saygı göstermedilier
bana çat kapı gece gündüz geliyorlar mahalleli bile öyle yapıyo bu evden taşınıcam yaza eşim kiraya çıkılmaz diyo ama herkezden çok uzaklara gitmek istiyorum ben
kusura bakmayın olurmu çok doluyum bu ara
birde çok açımm
demekkı tek dolu olan ben dıılım.benm kaynwldemı tanıyan herkes ck ıı dıo ama bılemezsn ne kadr ıı oldugunu suana kadr bı kotulugnu grmedm ama sormsuzlukları yıpratıo benıoyuzden bnde araya problmler gırmesın dıe uzakta ıstnblda oturmak ıstıorum bakalm nolck :S
gerckten senn ısınde zor allah kolylık wersn eet kıra zor olur ama bole cok mu ıı sankı zamnla esınlede aran acılablır bnce yanı cık derım kıraya
canım seninkine gene ii diyolarmıs bnmkine onu da diyen yok
öldüm ya gülmekten ece bnce siz bu sayfayı bize bırakın biz kananalraımızı anlatakk
ya kızlar ağrı kesicci içtim ama nasıl bir diş bu gittiikçe ağrı yaptı kötü doktor işte
şaka faan bş yana da bn bayadır diş çektirmemiştim en son ilkokuldu herhelde
hasretcim bak bnm öteki eltim bize biraz uzak bide çok mesafeli seviye olarak mesela gidelim 4 4 lük hizmet eder çay yemek meyva ama sohbet edemeyiz çok konusmak bize bana değil ama görümcemlere öteki eltimlere asla yakın davranmaz ve hepsi de ona öyle mesafelidir kadın çok raahat dedimye yeni evliyken kaynanam bu kara cahildir karılık yapamaz dan bnde kaldı 8 ay sonra gitti oda nice sorunlarla ama o eltimin evinde ki oda 2 yıl oldu 2 kere yatılıya kalmıstır ve evine gitmemiz 10 gecmezz
ama çok rahatım der bana bnde en iyisini yapıyon kızım derim
annesnden öyle görmüş çünkü bizimkide kızım öğlen seni çalarlar duraydı ya kadın yanında der
yok ya bn geceleri de onun koynunda yatim ki benikorusun dimi ,
kime yanayım kime üzüleyim şaşrıdımm
eşim eşimin ailesi bn bnm ailem kızım da bugun bnm yüzündem üzşüütmüş 3 kere kustu zaten çok zayıf ona bişey olacak diye ödüm kopuyor
neyse tevelkeltü ya ALLAH HAYIRLISI BİZİM İÇİN
Az yemiyor musun kuzum be sen ?
ohh maşallah kuzuma iyi spor yapmışın...Darısı başıma inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?