Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

korkumdan tartıya çıkamıyorum , eminim 67.9 ü geçmişimdir . ilk defa 67 gördüm , sevincim az sürdü ...

mazeretim var ama yine de moral bozuyor ...

canım geçmiş olsun , inş sonuçlar iyi gelir ..

yuuhh mercimek köftesinin kalorisine baktım 3 adet 154 kalori ( anneme söyledim yağını salçasını az koydu
o kadar yüksekmiymiş sende sadc 3 tane yersin
Koşu bandında yürüdüm geldim raporumu vereyim gidip duş alacağım.
65 dakika
6.35 km
Koşu bandına göre 400 kcal
Hesaplama sitesine göre 540 kcal harcamış görünüyorum.
rakibm beni geçecek bu gidişle

korkumdan tartıya çıkamıyorum , eminim 67.9 ü geçmişimdir . ilk defa 67 gördüm , sevincim az sürdü ...

mazeretim var ama yine de moral bozuyor ...
evet bende fazla çıkabilirm off derya yerimizde sayıyoruz sende bende ben 70-71 arasında gidip geliyorum sende 67- 68 arasında
neyse moral bozmak yok verecez bu kilolarıı

kahvaltıda yarım dilim kepek ekmek 1 kase yoğırt çorbası içtim
öğlen 1 kase ezogelin çorba(knorun) biraz domates 1 tanede üçgen krem peynir(pınarın 1 adedi 20 cal) 1 dilim kepek ekmeği

Son düzenleme:
sabah kı menum
salatalık domates az peynır 3 zeytın cay
oglen
yogurt ıspıt
aksam allah kerım annemn gunu war ıns kacırmam ya sadece patates salatası yerım bıde annm dun mısır yapmıstı cnm cok ıstıo ne zaman yesem bılemedm:26:

kızlar bızım mahalleden 2 kısının ewı soymuslar sok oldum duyunca bızım buaralrda bole seler olmaz aslında ıkısınıde cok ıı tanıoruz ayy korktum bıran walla

yaa benım yazılarmn altında ınglızce bısı yazıo 80 gnu askın guncellesmedınız mı ne dıo anlamadım kı neyı guncellestrcem ben:26:

kızlar irademe sahip çıktım ve hiç mercimek köftesi yemedim 1 kase çorba içtim 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim

Çok iyi canım , böyle iradeli olunca sana kilolar dayanmaz emin ol ...zaten bir kere yemeye başlayınca az da olsa işin ucu kaçıyor.

Ben bu yüzden düzene giremedim .Her hafta sonu ya gün oluyor ya da il dışına kızlarla geziye gidiyoruz. Tabi diyet gidiyor.Gelince

ancak hafta sonunu telafi ediyorum .Böylece 68-69 aralığında kalıyorum .Evet benim düzene ihtiyacım var kızlar ...

Offfffff kendimi eve kapatacağım , kimseyle de görüşmeyeceğim...

off çok zor eve kapansan da evde sana uygun yemek olmuyor diyet yemeğini evdekiler yemiyor güzel şeyler yapıyorlar dayanamıyoruz tabi

kızlar bugün kaçırdım mı sizce

sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kepekli kızarmış ekmek
2 zeytin, yarım kibrit kutusu peynir

ara
4 küçük grisini

öğlen

1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek

akşam

1 kase sulu köfte 1 kaşık falan yogurt
3 tane küçük girisni

adet gunum yaklsıo yıne cok acıkıorum yaa ama dayanıorum yemıorum eer cuma gunu tartıda + cıkarsa maf olurm wallaha

umarım en iyi şekilde atlatabilirsin
bilirim bakarsın bakarsın bi yandan elinin altında olmadığına içlenirsin bi yan da da şükredersin yok diye
o wc işi çok kötü oluyor yaa ben 1,5 lt. içiyorum 2 gün wc
ahaha kaynana gelin diyalogları linkini verir misin canım
iyi bari o da bişey ne uğraşıcam kaynana gelin gerekiyosa öldürsünler birbirlerini demesin de
evet canım çok iyi geldi eklem romatizmam var ama spora yeni başladığım için sürünüyorum şu an omuzlarım ffena agrıyo
ayyy beni korkutma
ay ben iyice tırstım senden :18::18::18::18:
5i1 yerde olan bitki çayı var ya canım ondan iç ballı tarçınlı süt iç ben öyle geçiriyorum regl günlerimi
..da o zaman gelince insan hem çok üşeniyor hem de canı istemiyor intense falan yemek varkene
merak ettim şinci :/ inş. birşey çıkmaz ..

Allahtan kork be

annem mercimek köftesi yapıyor ( öğlen 2 tane falan yerim bi kase de çorba içerim off (

benim ağzım bikere açıldı mı durmaz ondan korkuyorum o zaman 1 kase çorba 4 tane mercimek köftesi yerim :)

yuuhh mercimek köftesinin kalorisine baktım 3 adet 154 kalori ( anneme söyledim yağını salçasını az koydu

canım 1 tane merc köftesi 1 dilim ekmeğe eşdeğer kalorideymiş ... çok kaçırma bence , aslında ne kadar masum duruyor değil mi ?

kızlar irademe sahip çıktım ve hiç mercimek köftesi yemedim 1 kase çorba içtim 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim

çok güzel görünüyordu ama yemedim hafta da 1 gün izin veriyorum kendime o gün yerim 4 5 tane :)

ne güzel sevinmiştim ama yememişin be kuzu aferin sana
bence 3 tanesinde 154 kalori bir hiç
ama ekmek yerine onu yemek daha iyi bence :d
evet gayet masum duruyor gerçi ben hiç sevmem merc. köftesini
o gün yarın olsuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…