- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #49.961
benim ağzım bikere açıldı mı durmaz ondan korkuyorumo zaman 1 kase çorba 4 tane mercimek köftesi yerim :)
kızlar bu saat oldu kahvaltı yapmadım sadce 1 dilim ayva yedim beynim çatlıyobiradan meleğimi doktora götürücembana dua edin olurmu şimdi uyuyor uyanmasını bekliyorum doktorumu aradım belki kanına mikrop karışmıstır dedi gaita ve hemogram yaptırıcam bişey çıkmaz inşallah yaaa
suan çok gerginim herşeyin hayırlısı
o kadar yüksekmiymiş sende sadc 3 tane yersinyuuhh mercimek köftesinin kalorisine baktım 3 adet 154 kalori( anneme söyledim yağını salçasını az koydu
Koşu bandında yürüdüm geldim raporumu vereyim gidip duş alacağım.
65 dakika
6.35 km
Koşu bandına göre 400 kcal
Hesaplama sitesine göre 540 kcal harcamış görünüyorum.
evet bende fazla çıkabilirm off derya yerimizde sayıyoruz sende bende ben 70-71 arasında gidip geliyorum sende 67- 68 arasındakorkumdan tartıya çıkamıyorum , eminim 67.9 ü geçmişimdir . ilk defa 67 gördüm , sevincim az sürdü ...
mazeretim var ama yine de moral bozuyor ...
canım 1 tane merc köftesi 1 dilim ekmeğe eşdeğer kalorideymiş ... çok kaçırma bence , aslında ne kadar masum duruyor değil mi ?
şimdiye kadar 550 kalori almışım akşamada sadece aşure yiyeceğim 1 kase aşurede 400 cal varmış
kızlar irademe sahip çıktım ve hiç mercimek köftesi yemedim 1 kase çorba içtim 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim
yaa benım yazılarmn altında ınglızce bısı yazıo 80 gnu askın guncellesmedınız mı ne dıo anlamadım kı neyı guncellestrcem ben:26:
Çok iyi canım , böyle iradeli olunca sana kilolar dayanmaz emin ol ...zaten bir kere yemeye başlayınca az da olsa işin ucu kaçıyor.
Ben bu yüzden düzene giremedim .Her hafta sonu ya gün oluyor ya da il dışına kızlarla geziye gidiyoruz. Tabi diyet gidiyor.Gelince
ancak hafta sonunu telafi ediyorum .Böylece 68-69 aralığında kalıyorum .Evet benim düzene ihtiyacım var kızlar ...
Offfffff kendimi eve kapatacağım , kimseyle de görüşmeyeceğim...
yaa benım yazılarmn altında ınglızce bısı yazıo 80 gnu askın guncellesmedınız mı ne dıo anlamadım kı neyı guncellestrcem ben:26:
adet gunum yaklsıo yıne cok acıkıorum yaa ama dayanıorum yemıorum eer cuma gunu tartıda + cıkarsa maf olurm wallaha
umarım en iyi şekilde atlatabilirsinyarın aksam annemın gunu var cok kotu bısı bnım ıcınsmdı ınternetten kek tarıflerıne bakıorz da ayy onlar ne ole nasl canm ıstedı nasl canm ıstedı zaten açııııııııııııım
İyi akşamlar arkadaşlar,yarın misafirim gelecek,canım çıktı bugün..hazırlık,temizlik,alış veriş derken akşamı ettim valla....
Bugün oruçluydum birde....Menümü yazayım bende ,bazı arkadaşlar yazmış ...
SAHUR DA pilav yedim
İFTAR da 1 kase çorba,omlet
SAAT 6,30 da kabak tatlısı az şekerliydi
bol su içtim,hal içiyorum bu akşam wc deyim
SpOr 1 saat koşu bandında yürüdüm...
ahahaarzu aslında daha bişi yazmadım dün gördüm bi topik açılmıs kaynana gelin diyalogları diye oraya yazmayı düşündüm caydım yazınca okuturum sanada
eceee
bnki önce yedirir önce kırar önce küstürür sonrada gönlmü almaya çalısır annesini telafi etmeye çalısıyo meleğim işte
ayyy beni korkutmaevet canım çok iyi geldi eklem romatizmam var ama spora yeni başladığım için sürünüyorum şu an omuzlarım ffena agrıyo
ay ben iyice tırstım sendengünaydın kızlar bugün tartıya çıktım ne görüm 69.900 olmuşum çok mutlu oldum diyete ve spora daha çok sarıldım :))
sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin kibrit kutusu kadar peynir kızarmıs 1 dilim kepek ekmek
öğlende 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek yicem bu akşam sporum yok rahatm :))
..da o zaman gelince insan hem çok üşeniyor hem de canı istemiyor intense falan yemek varkene5i1 yerde olan bitki çayı var ya canım ondan iç ballı tarçınlı süt iç ben öyle geçiriyorum regl günlerimi
merak ettim şinci :/ inş. birşey çıkmaz ..kızlar bu saat oldu kahvaltı yapmadım sadce 1 dilim ayva yedim beynim çatlıyobiradan meleğimi doktora götürücembana dua edin olurmu şimdi uyuyor uyanmasını bekliyorum doktorumu aradım belki kanına mikrop karışmıstır dedi gaita ve hemogram yaptırıcam bişey çıkmaz inşallah yaaa
suan çok gerginim herşeyin hayırlısı
kızlar bugün kaçırdım mı sizce
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kepekli kızarmış ekmek
2 zeytin, yarım kibrit kutusu peynir
ara
4 küçük grisini
öğlen
1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek
akşam
1 kase sulu köfte 1 kaşık falan yogurt
3 tane küçük girisni
annem mercimek köftesi yapıyor( öğlen 2 tane falan yerim bi kase de çorba içerim off (
benim ağzım bikere açıldı mı durmaz ondan korkuyorumo zaman 1 kase çorba 4 tane mercimek köftesi yerim :)
yuuhh mercimek köftesinin kalorisine baktım 3 adet 154 kalori( anneme söyledim yağını salçasını az koydu
canım 1 tane merc köftesi 1 dilim ekmeğe eşdeğer kalorideymiş ... çok kaçırma bence , aslında ne kadar masum duruyor değil mi ?
kızlar irademe sahip çıktım ve hiç mercimek köftesi yemedim 1 kase çorba içtim 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yedim
çok güzel görünüyordu ama yemedim hafta da 1 gün izin veriyorum kendime o gün yerim 4 5 tane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?