Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben varım hasretciğim beraber yapalım yemin edelim şu 5 günde kaçamak yapmamaya.. sonuçta 5 gün dişimizi sıkalım.. ben bugün acayip sinirliyim daha perşembe sabahı71.3 tüm bu sabah 72.5 geldim vücudum iyice sapıttı

şimdi ip atladım
100 tane yaptım nefs nefese kaldım
bugün 200 tane daha atlayacağım
günü 300 le kapatacağım

canııımmm kusuruma bakma ben zaten pek buralarda değildim annem ben ders için bile açıyor olsam bilgisayarın düğmesine dokunur dokunmaz başlıyor dırdıra ama aklıma gelmedin değil be hayatım hatta bi ara hasteneyide yazmıştı galiba gitsem mi diye düşündüm ama sonra ggelirim hastaneye bulamam sizi falan diye sadece senin ismini biliyorum çünkü.. gelmedim.Açıkçası zaman da pek bulamadım Kırılmanı istemem.Kendi adıma özür dilerim canım..

O zaman katı kuralları birlikte koyuyoruz ve yarından itibaren başlıyoruz ben bir iki tane madde hazırlayayım..Daha önce söylediklerim dikkate alınmadığı için vs. ben de pek sıkmak istemedim.Ama madem talep var bu kurallara uymayanlar cezalandırılacak.Arkadaşlar doğruyu yazıp yazmamakta herkesin vicdanına kalmış..

Günde 5 mesaj sınırı olsun.Mümkünse 5. mesaja kadar herkes saysın.
2 günde bir değişmek üzere spor ödevi verecek kimse değişsin.
Her hafta Haftanın üyesi oylamasına herkes katılsın.
Günlük menü, spor raporu, su miktarı, psikoloji raporu verilsin.Mümkünse o mecburi 5 mesaj dışında.
Cezaları da kurallara uyulmadığı zaman belirleyelim ki o kişinin mazeretlerini de göz önüne alabilelim.

Mesela bunlar nasıl?

hatunlar ben haftanın üyesi uygulamasını sizi motive etmek için düşünmüştüm ama pek işe yaramadı biz bir iki hafta daha deneyelim olmadı kaldırırız.
Bir de her hafta başka biri Üyelerin haftalık yorumunu yapsın.Ben bu değişim listesini hazırlıycam şimdi..

darkwind ve fulya(fulias) liste de olmadıkları için yazmadım.Sevilayı anlıyorum sınava hazırlanıyor.Ben tercihimi bu yıl yapmayı düşünmediğim için daha rahatım.Ama ne yazık ki bu durumda onu listeye alırsam takım çok fazla etkilenecek.Selin de yetersiz kalmaya başladı..Dün mesaj attı regl olmuş yatıyordu.Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.

işte sıralama...

Chosen1234
hasretttt
iklimam
maway
nelii
samanyolu
seng
sirine35
tdgd

Aslıcım bugünün ve yarının spor ödevlerini sen vereceksin.Farketmez aslında aranızda anlaşın pazartesi de uygulayabiliriz kuralları..
aslıcım aynı zaman da bu önümüzdeki haftasonu takımın haftalık değerlendirmesini sen yapacaksın.Kolay gelsin..

selam kızlar miskin miskin oturuoz evde hava buz gibi size bakım dedim napıyorsunuz die ece gelmiş gitmiş ödev vermiş bize hımtım bakalım neler olucak bu hafta ben bu 2012 de mükemmel zayıflayacagımıza inanıyorum hadi kızlar toparlanalım birlikten kuvvet doğar

aslıcıgm tamm yarn mutlaka yapıoruz o dıyetı 5 gun tutalım kndımızı blkı yenı yıla 70 le gırerız gnde 2 yesılcay 1 form cayda ıcelm we tabıkı bol su spor 5 gun bak lutfen kacamaksız olsn

şimdi ip atladım
100 tane yaptım nefs nefese kaldım
bugün 200 tane daha atlayacağım
günü 300 le kapatacağım

Aslıcım , evet sen de yazmıştın spor mecburi olsun diye . bu haftaki sporları sen belirliyorsun canım , ip atlamayla başlayalım . günlük 100 ile başlayıp hergün 10 mu artıralım .

sen karar ver , bu hafta kendime deneme haftası yapıyorum . 14 şubat hedefim 63 , bakalım ne olacak ...5.5 kilo var , 7 hafta ....bu hafta bol bol spor ve su , dengeli beslenme , akşam sadece salata yiyeceğim ...sabah kahvaltısını iyi yapacağım , vücudumuzun vitaminsiz kalmaması gerekiyor , yoksa yanlış diyetler beyin faaliyetlerine ve vücuda çok zarar veriyor .
Ablam diyetisyene gittiğinde maden suyu ve ceviz , badem , gibi kuru ymişlerdn yeterince vermişti ...

Hasret tamam ben de varım , spor mutlaka yapacağız . zaten yılbaşından sonra düzenli spor salonuna başlıyorum nasip olursa , moralim yerine geldi , sizi de böyle istekli görünce ...
ben bu akşamdan mesaj saymaya başlıyorum ..

msj 3

kendime diyet defteri yaptım , günlük olarak yediklerimi , su miktarını ve sporları yazacağım ,, sonra da her akşam sizinle paylaşacağım ,,

msj 4

canım hedef çok iyi ,16 şubat 7 kilo ,, yıbaşını bekleme , bugünden başlıyoruz . ne o öyle , her hafta başka takımlar 1. , biz sonuncu , çok kızdım ,

canım asıl sen kusurama bakma olurmu biraz gerdindim sanırım burayada yansıtmısım özür dilerimm

hastane yemeklerini yemedim kokusu bile bana yetti hep abur cubur yedim bol bol yeşil çay içtim içtim ama 100gr da almısım vermişimdir diye hayal etmiştim bnde
üzüntüye gelince ilk gün bnde serum takıldım zaten çok dayanamadımm

ececim hiç sorun değil olurmu dert etme nolur bnm gerginliğimm den kaynaklanan bişey di geçti ama yarında itibaren düzenli uğrarım inşallah

eşimin kafası çok karısık arkadaşlar kiraya şimdi çıkalım diyoo ev hazır kayabaşında
bnde ev alalım öle çıkalım diyorum oda alana kadar kira diyo bu evim çok büyük gerçekten
yetişemiyorsun kutu gibi evde daha rahat edriz diyo
benim biraz iatişare ihtiyacım var kızlar

ne desem ne yapsam bilemedim kiraya çıkmayı isteyen bn tıkandım kaldım
kiraya cıkarsam ya" ev alamazsamm

ohh sewndım smdı sennde yapmana ama o 5 gnluk dıyetıde yapacakmısın

kızlar lutfen bırı bana napacagımı solesın cızelgemı degıstırmek ıstıorum nasıl degıstrcem sıfremı bılmıorum kı cnku

ben ödevleri veriyorum kaptanım

tmm canım kaçamak yok 5 gün dişimizi sıkalım

ben şimdi yazıyorum deryacım 10 arttırırsak az olur

kızlar ben diyorum yapabilen ip atlasın yani evi müsait olan şikayet olabilir o yüzden dedim
herkes hergün
ya 300 kere ip atlayacak(sabah 150 akşam 150 yapabilirsiniz) hergün 50 tane arttırılıp 1000 de sabitlenecek(isterseniz 500 dede sabitleyebilirsiniz o sizin spor yapma isteğinize kalmış)
ya 30 dk yürüyecek
ya 30 dk dans edecek
mutlaka hergün 30 dk spor istiyorum sizden
menülerinizi yazın hekes birbirinin yediklerine yorum yapacak
sonra yediğini yazan kişi bi süre sonra kimse yediklerime yorum yapmıyor diye menüsünü yazmıyor..
sadece diyet değil sporda istiyorum sizden
mesela ogünkü sporunu yapmayan yapamayan kişi ertesi gün 2 katını yapacak
spor yapmayana cezayıda birlikte belirleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…