- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.461
nese kızlar solıım dayanamıcm 5 gunde 5 kılo dıyetı war yorumları okudum gerckten zayflayanlar war yapan herkes zayflamıs we haftada 1 kılo werınce uzulmusler lutfn bırı benımle baslasın cok zor bı dıyet dııl war mı benmle berabr yapack olan
canııımmm kusuruma bakma ben zaten pek buralarda değildim annem ben ders için bile açıyor olsam bilgisayarın düğmesine dokunur dokunmaz başlıyor dırdıra ama aklıma gelmedin değil be hayatım hatta bi ara hasteneyide yazmıştı galiba gitsem mi diye düşündüm ama sonra ggelirim hastaneye bulamam sizi falan diye sadece senin ismini biliyorum çünkü.. gelmedim.Açıkçası zaman da pek bulamadımkızlar ben geldimm ama üzüldüm bn neşeklde olduğumu yazana kadar beni birtek derya sormus aşk olsun kırıldım biraz
evimize geldik şükür rota virüsüne yakalnmısız halen antibiyotik iğnelerimiz devam ediyo RABBİM kimseyi evladıyla imtihan etmesin
1 haftadır hastanelerde kötü geçtiii kızımın damar yolunu bulamadılar irde meleğimi deilk deşik ettiler sinir oldum herkeze ama şükür biraz toparladık nasıl bir virüsse o hareketli kızdan eser bırakmadı yavrum halen aşırı derecede halsiz bilmiyorum ya ne diyet kaldı ne bişey getirdiğim kirli çamasırlaarla ve bırakıp gittiğim dağınınk evimle uğraşıyorum şimdi
pazartesi tekrar başlarım inşallah ne diş ağrım kaldı ne de tatil sefamm
tek derdim kızım oldu şimdii
Arkadaşlar diğer takımlara baktım ...paylaşım en üst düzeyde , mesaj sayıyorlar , biz de birkaç kişi dışında uğrayan yok . sadece cuma günü bildirim yapılıyor . motivasyon sıfır.
şu mesaj sayısını yazma işini bırakmamalıydık ..bugün arzu ve hasret uğramış , hadi iklima kızı hasta , diğerleri nerede .
diğer takımlar çok hırslı , birbirlerini coşturuyorlar , biz bu halimizle tabi sonuncu oluruz.
Ececim yılbaşından sonra gelme işini askıya gel . Biran önce dön ve katı kurallar uygula , yoksa yaza kadar aynı kiloda bir aşağı bir yukarı oyalananıp duracağız.
Kaptan olmayınca herkes bıraktı paylaşımı , çünkü denetim yok , ben ce haftalık en az 60 mesaj olmalı ....sabahtan akşama kadar yediklerimizi , içtiklerimizi ve sporları yazalım ..
her akşam yapılacak sporları belirleyelim , yapmayan 2 katını yapsın ..geçen gün de bundan bahsettim , kimse yorum yazmamış..
şimdi ip atladım
100 tane yaptım nefs nefese kaldım
bugün 200 tane daha atlayacağım
günü 300 le kapatacağım
aslıcıgm tamm yarn mutlaka yapıoruz o dıyetı 5 gun tutalım kndımızı blkı yenı yıla 70 le gırerız gnde 2 yesılcay 1 form cayda ıcelm we tabıkı bol su spor 5 gun bak lutfen kacamaksız olsn
selam kızlar miskin miskin oturuoz evde hava buz gibi size bakım dedim napıyorsunuz die ece gelmiş gitmiş ödev vermiş bize hımtım bakalım neler olucak bu hafta ben bu 2012 de mükemmel zayıflayacagımıza inanıyorum hadi kızlar toparlanalım birlikten kuvvet doğar
Canım ben de yazmıştım ama herhalde gözünden kaçmış...Tekrar geçmiş olsun ,inşaallah çabuk toparlar yavrucak....Kızının sağlığı yerine gelsin sen devam edersin yine takılma,ikiniz içinde yorucu bir dönem olmuş...Allah bir daha göstermesin...
hastane yemeklerini yemedim kokusu bile bana yetti hep abur cubur yedim bol bol yeşil çay içtim içtim ama 100gr da almısım vermişimdir diye hayal etmiştim bndecanım minik meleğimize rabbim şifa versin , bir daha böyle sıkıntılar olmaz inş ..sağlık herşeyden önemli , özellikle çocuklarımız hasta olunca dünyamız kararıyor.bebişlerin toparlanması zaman alıyor. sen onunla ilgilen canım , vakit buldukça uğrarsın , zaten sen de bu koşturmaca da zayıflamışsındır , bir de üzüntü...
canııımmm kusuruma bakma ben zaten pek buralarda değildim annem ben ders için bile açıyor olsam bilgisayarın düğmesine dokunur dokunmaz başlıyor dırdıra ama aklıma gelmedin değil be hayatım hatta bi ara hasteneyide yazmıştı galiba gitsem mi diye düşündüm ama sonra ggelirim hastaneye bulamam sizi falan diye sadece senin ismini biliyorum çünkü.. gelmedim.Açıkçası zaman da pek bulamadımKırılmanı istemem.Kendi adıma özür dilerim canım..
Hasret tamam ben de varım , spor mutlaka yapacağız . zaten yılbaşından sonra düzenli spor salonuna başlıyorum nasip olursa , moralim yerine geldi , sizi de böyle istekli görünce ...
ben bu akşamdan mesaj saymaya başlıyorum ..
ben ödevleri veriyorum kaptanımAslıcım bugünün ve yarının spor ödevlerini sen vereceksin.Farketmez aslında aranızda anlaşın pazartesi de uygulayabiliriz kuralları..
aslıcım aynı zaman da bu önümüzdeki haftasonu takımın haftalık değerlendirmesini sen yapacaksın.Kolay gelsin..
tmm canım kaçamak yok 5 gün dişimizi sıkalımaslıcıgm tamm yarn mutlaka yapıoruz o dıyetı 5 gun tutalım kndımızı blkı yenı yıla 70 le gırerız gnde 2 yesılcay 1 form cayda ıcelm we tabıkı bol su spor 5 gun bak lutfen kacamaksız olsn
ben şimdi yazıyorum deryacım 10 arttırırsak az olurAslıcım , evet sen de yazmıştın spor mecburi olsun diye . bu haftaki sporları sen belirliyorsun canım , ip atlamayla başlayalım . günlük 100 ile başlayıp hergün 10 mu artıralım .
sen karar ver , bu hafta kendime deneme haftası yapıyorum . 14 şubat hedefim 63 , bakalım ne olacak ...5.5 kilo var , 7 hafta ....bu hafta bol bol spor ve su , dengeli beslenme , akşam sadece salata yiyeceğim ...sabah kahvaltısını iyi yapacağım , vücudumuzun vitaminsiz kalmaması gerekiyor , yoksa yanlış diyetler beyin faaliyetlerine ve vücuda çok zarar veriyor .
Ablam diyetisyene gittiğinde maden suyu ve ceviz , badem , gibi kuru ymişlerdn yeterince vermişti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?