Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar tabıkı werılen sporları yapacagım ama bızımle beraber dedemlerde yasadıgı ıcın ıp atlamam problem olabılır ama bnde ıp yerıne baska selerı fazla yaparım olur mu ne olur kızmayn ama

iklimacığım çok geçmiş olsun kusurumuza bakma bizim ben gelmediğini farkettimde hiç sormadım nerede diye sen bizi hoşgör

super bz sporla bır haftada 2 kılo werırız

kızlar bnm evimm mustakil top bile oynuyoruz yani salon 10 a 8

ip atlıyacam yani yarında itibaren başlıyacam
pilateseede başlıyorumm

hasret yarın sabah tartılalım bakalım şu 5 günlük diyet ve sporla ne kadar vereceğiz:18::18:
bide 1. gün patates ya patatesi çok abrtmamak gerekiyormuş yani sabah2 öğlen2 akşam 2

hasret yarın sabah tartılalım bakalım şu 5 günlük diyet ve sporla ne kadar vereceğiz:18::18:
bide 1. gün patates ya patatesi çok abrtmamak gerekiyormuş yani sabah2 öğlen2 akşam 2

kalbını yerım ben soruorum okumadan cweplıosun hahahayyy bn de abartmadan yıyelım dıye dusunuorum canm

Ben de yarından itibaren tekrar start veriyorum.

Eşimle iddiaya girmiştik sözde istediğim bir şeyi alacaktı.

Sürenin dolmasına 7 hafta kaldı, 7 hafta da mümkünü yok anlaştığımız kiloya inemem. Ama ne kadar giderse kar artık.

Ya kızlar ben niye bu diyeti devam ettiremiyorum, aslında her şey çok güzel gidiyor acıkmıyorum ama bir şeyler yemeden de duramıyorum mesela.
Duygusal açlık her halde benimkisi...
Bir şey anlatayım şimdi size. Mesela gece uyanıyorum ya herhangi bir ihtiyaç için, o zaman beni ayaklarım mutfağa sürüklüyor sanki. İstemsiz olarak kendimi orada bir şeyler yerken buluyorum, bu ekmek tereyağı da oluyor ya da akşamdan kalan pilav vb.
Benim önce bu sorunumu çözmem gerekiyor.

Bana fikir kızlar ne yapabilirim.?​

ne güzel akıl ettim şu ipi ben
bugün 220 kere ip atladım birazdan 80 de yapar 300 e tamamlarım

canım maşallah ya bnn 300 yaparmıyım bilemiyorumm çünkü halen çok yorgunumm

Dr. Arslan MAYDA

İnsan vücudundaki kasların, güçlerini koruyabilmesi, esnekliğini istenilen seviyede tutması, daha az enerji ile daha çok iş yapmaları için egzersize ihtiyaçları vardır.

Namaz ibadeti kendine has hareketlere sahiptir. Dikkatli bir gözle incelendiğinde, bu hareketlerin, vücudun bütün kaslarına egzersiz yaptırdığı görülür.

bunu şimdi okudum yazmak istedim kaza namazlarımıda kılmayı düşünüyorum aslında bi beslem lazımm bana :))

önemli değil arkadaşım bak geldim burdayımmm
hoşgeldin canım benm

kalbını yerım ben soruorum okumadan cweplıosun hahahayyy bn de abartmadan yıyelım dıye dusunuorum canm
hahaaha birbirimizin dilinden çok iyi anlıoz bebeğim hahah 6-7 tane yiyelim toplamda ama ben onu değilde sebze gününde ne yicem diye düşünmeye başladım:18::18:
bende 3 ay önce eşimle idiaya girmiştim buraya geldiğimde 74 tüm dedimki 2.5 ayda 10 kilo vermem lazım hahaha hala 72 yimi yuh bana tabi kaybettim. betülcüğüm bitanem herşey beyinde bitiyo çok istiyoruz zayıflamayı ama irademiz zayıf kalıyo dolabı açıom çikolata alıp yiyorum bende. aslında yemeyeceğim diye şartlandırsak yemeyiz.
eskiden çok daha iradeliydim ben ya

kızlar ben diyorum yapabilen ip atlasın yani evi müsait olan şikayet olabilir o yüzden dedim
herkes hergün
ya 300 kere ip atlayacak(sabah 150 akşam 150 yapabilirsiniz) hergün 50 tane arttırılıp 1000 de sabitlenecek(isterseniz 500 dede sabitleyebilirsiniz o sizin spor yapma isteğinize kalmış)
ya 30 dk yürüyecek
ya 30 dk dans edecek
mutlaka hergün 30 dk spor istiyorum sizden
menülerinizi yazın hekes birbirinin yediklerine yorum yapacak
sonra yediğini yazan kişi bi süre sonra kimse yediklerime yorum yapmıyor diye menüsünü yazmıyor..
sadece diyet değil sporda istiyorum sizden
mesela ogünkü sporunu yapmayan yapamayan kişi ertesi gün 2 katını yapacak
spor yapmayana cezayıda birlikte belirleyelim

Ben de bu hafta protein diyeti yapacağım 4 gün...

Diyetle ilgili başka bir forumda okumuştum bu diyeti 3 gün yapan biri 2.5 kg vermişti.

Pc'ye kaydetmiştim dur bi bulayım da sizinle de paylaşayım.

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
domates
biber

ARA
1 elma eğer meyve yemek istemezsen 1 dilim ekmek,yada 1 galeta,yada 4 diet bisküvi ..bunlardan birini seçebilirsin..

ÖĞLEN
90 gr tavuk ızgara
1 kase yoğurt
salata

ARA
1 portakal 200 gr

AKŞAM
90 gr tavuk ızgara
1kase yoğurt
salata (etin miktarı gerçekten önemli mutlaka ölçtürün fazla tüketmeyin..) Birde balık da yiyebilirsiniz alternatif olarak...​

salatalık dan baska bısıde gelmıo kı aklıma ama tum gun onnlada durulmaz domates pek yıyemıorum bn

ayy arkadaşım bnde senin gibiyim ya acıkınca tek derdimm ekmek oluyor birde gece çok sık lavobaya giderim bn mutfakla ikisi çok ters aslında aynen senin gibi dönüşte iki bişey atıştırı öle yatarım eşim gece senin geliyodu gene der bana

ama şükür oda 70 olmus 65 ken bnle dalga geçiyodu
dün tarttım onuu ee kocacım bi farkımız kalmamıs dedimm sen gül gül diyoo
bnden önce zayıflar öle dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…