- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.481
kızlar ben diyorum yapabilen ip atlasın yani evi müsait olan şikayet olabilir o yüzden dedim
herkes hergün
ya 300 kere ip atlayacak(sabah 150 akşam 150 yapabilirsiniz) hergün 50 tane arttırılıp 1000 de sabitlenecek(isterseniz 500 dede sabitleyebilirsiniz o sizin spor yapma isteğinize kalmış)
ya 30 dk yürüyecek
ya 30 dk dans edecek
mutlaka hergün 30 dk spor istiyorum sizden
menülerinizi yazın hekes birbirinin yediklerine yorum yapacak
sonra yediğini yazan kişi bi süre sonra kimse yediklerime yorum yapmıyor diye menüsünü yazmıyor..
sadece diyet değil sporda istiyorum sizden
mesela ogünkü sporunu yapmayan yapamayan kişi ertesi gün 2 katını yapacak
spor yapmayana cezayıda birlikte belirleyelim
kızlar tabıkı werılen sporları yapacagım ama bızımle beraber dedemlerde yasadıgı ıcın ıp atlamam problem olabılır ama bnde ıp yerıne baska selerı fazla yaparım olur mu ne olur kızmayn ama
iklimacığım çok geçmiş olsun kusurumuza bakma bizim ben gelmediğini farkettimde hiç sormadım nerede diye sen bizi hoşgör
kızlar bnm evimm mustakil top bile oynuyoruz yani salon 10 a 8
ip atlıyacam yani yarında itibaren başlıyacam
pilateseede başlıyorumm
aslıcıgm yarın kactane patates yıyecegımızı belırleyelım mı
hasret yarın sabah tartılalım bakalım şu 5 günlük diyet ve sporla ne kadar vereceğiz:18::18:
bide 1. gün patates ya patatesi çok abrtmamak gerekiyormuş yani sabah2 öğlen2 akşam 2
ne güzel akıl ettim şu ipi ben
bugün 220 kere ip atladım birazdan 80 de yapar 300 e tamamlarım
hoşgeldin canım benmönemli değil arkadaşım bak geldim burdayımmm
hahaaha birbirimizin dilinden çok iyi anlıoz bebeğim hahah 6-7 tane yiyelim toplamda ama ben onu değilde sebze gününde ne yicem diye düşünmeye başladım:18::18:kalbını yerımben soruorum okumadan cweplıosun hahahayyy bn de abartmadan yıyelım dıye dusunuorum canm
bende 3 ay önce eşimle idiaya girmiştim buraya geldiğimde 74 tüm dedimki 2.5 ayda 10 kilo vermem lazım hahaha hala 72 yimi yuh bana tabi kaybettim. betülcüğüm bitanem herşey beyinde bitiyo çok istiyoruz zayıflamayı ama irademiz zayıf kalıyo dolabı açıom çikolata alıp yiyorum bende. aslında yemeyeceğim diye şartlandırsak yemeyiz.Ben de yarından itibaren tekrar start veriyorum.
Eşimle iddiaya girmiştik sözde istediğim bir şeyi alacaktı.
Sürenin dolmasına 7 hafta kaldı, 7 hafta da mümkünü yok anlaştığımız kiloya inemem. Ama ne kadar giderse kar artık.
Ya kızlar ben niye bu diyeti devam ettiremiyorum, aslında her şey çok güzel gidiyor acıkmıyorum ama bir şeyler yemeden de duramıyorum mesela.
Duygusal açlık her halde benimkisi...
Bir şey anlatayım şimdi size. Mesela gece uyanıyorum ya herhangi bir ihtiyaç için, o zaman beni ayaklarım mutfağa sürüklüyor sanki. İstemsiz olarak kendimi orada bir şeyler yerken buluyorum, bu ekmek tereyağı da oluyor ya da akşamdan kalan pilav vb.
Benim önce bu sorunumu çözmem gerekiyor.
Bana fikir kızlar ne yapabilirim.?
Ben de yarından itibaren tekrar start veriyorum.
Eşimle iddiaya girmiştik sözde istediğim bir şeyi alacaktı.
Sürenin dolmasına 7 hafta kaldı, 7 hafta da mümkünü yok anlaştığımız kiloya inemem. Ama ne kadar giderse kar artık.
Ya kızlar ben niye bu diyeti devam ettiremiyorum, aslında her şey çok güzel gidiyor acıkmıyorum ama bir şeyler yemeden de duramıyorum mesela.
Duygusal açlık her halde benimkisi...
Bir şey anlatayım şimdi size. Mesela gece uyanıyorum ya herhangi bir ihtiyaç için, o zaman beni ayaklarım mutfağa sürüklüyor sanki. İstemsiz olarak kendimi orada bir şeyler yerken buluyorum, bu ekmek tereyağı da oluyor ya da akşamdan kalan pilav vb.
Benim önce bu sorunumu çözmem gerekiyor.
Bana fikir kızlar ne yapabilirim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?