Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bizim ev küçük dışarıda da atlasam millet güler valla Kış bi de :d ama 30 dk yürüyüş+30 dk dans düşünüyorum.Yürüyüşe yarın başlayacağım bu akşam en 30 dk göbek atarım
kızlar bnm evimm mustakil top bile oynuyoruz yani salon 10 a 8

ip atlıyacam yani yarında itibaren başlıyacam
pilateseede başlıyorumm

top mu epeyce büyükmüş

ben bugünkü menüm çok kötü olmasına rağmen kuralı bozmamak için yazıcam kızlar.Aslında takıma dönmüştüm ama sanırım diyet izninden vazgeçtim diye beynim midemin sınırlarını zorladı :d yarından itibaren dişimi sıkıcam hatunlar...söz..

sabah(12 de) 2,5 tb. havuçlu prinç çorbası(domatesli), 3-4 dl. edecek kadar pide ve kaşar-sucuk-tereyağı...Çorbayı canım çay falan istemedi diye içtim/yedim.
günün değişik saatlerinde 2 tane 25 kr. lardan petito, 1 tane smart diye bir çikolata, 4 kaşık tavuklu pilav, 1 bardak ayran, 3 tane octavia büyüklüğünde fundıklı çikolata.Sanırım bu kadar.
Şimdi yarım tabak maydanozlu havuçlu pirinç çorbası yicem ki bütün gün yemeye alışan bünyem gecenin bir yarısı mutfağa mahkum etmesin beni sonra da büyük bir bardağa(ml'sini sonra yazarım ölçüp) 2 tane 5i1 arada içerim.Olabildiğince de su...Bir de göbek atacağım

zaten test çözcem okul hazırlıklarımı yapıcam duş alıcam ve yatıcam erken yatarsam kitap okurum biraz..uyuduktan sonrası iyi zaten.Yarın da okula gidene kadar olabildiğince hareket ederim okuldan sonra da gopa gider gelirim bir...

kızlar aklınızda bulunsun leslie programının 68 dk.lığı var ben de 5 mil olan.21 liğide var. 8 dk.lığıda...Düzenli yapabilsem(annem varken mümkün değil) kesin işe yarar aslında..

kızlar dediğim gibi yarım tabak pirinç çorbasını yedim ekmeğe falan elimi sürmedim tuzsuz olmuş ama ekmedim
yemeden önce de 100 ml. su içtim.Bugünlük 500 ml bitti 250 daha içiyorum şimdi..
Bir de maydonoz sapı kaynatıyorum limonlayıp içicem
her akşam düşünüyorum başlarda her akşam olmasa da 3-4 günde bir falan...
sonra göbek atıcam sonra da duş alıcam...Ve yatıcam.Okul hazırlığımı yaptım..

msj 4

canım hedef çok iyi ,16 şubat 7 kilo ,, yıbaşını bekleme , bugünden başlıyoruz . ne o öyle , her hafta başka takımlar 1. , biz sonuncu , çok kızdım ,

bende çok kızıyorum kendime valla canım yılbasını beklemıorum zaten hep dietteyim:)ama yılbasından sonra daha ıyıye gidicez inş

ben için uygundur da şu ip atlamayı yapamayabilirim canım onun yerine dans raksederim:)

güzel sadece gün içinde sabah 1 dilim ekmek vermiş

göbek atasım geldi benimde ama şimdi oğlum uyuyor müziksizde atamıcam:)

limonu fazla geldiiiii sapları saklıycam bi daha kaynatırım ben çıkıyorum artık kızlar iyi geceler..

Ne güzel yeni kararlar almış kaptanımız çok sevindim,artık toparlıyoruz arkadaşlar.....Birbirimize destek olalım uyaralım.....
Aslıcım spordan sorumlu bakanSeve seve uyarım zaten hergün spor yapıyorum ben ama bir şeyler ters gidiyor çünkü kilo veremiyorum....
İKLİMAMCanım ev için hakkında hayırlısı olsun,ev alana kadar sabret derim zor olmayacaksa,kayınvalide ile mi oturuyorsun..Hem kira hem ev borcu zor olmaz mı?:44:
HASRET İhmal etme doktora git canım mutlaka....Belki sadece söktürücü verir o da kilo yapmaz merak etme...

Bugün menüm çok kötüydü,kahvaltıya davetliydim abarttım...Pişmanım evet yarın yeni kararlara uyarak sıkı bir diyete hazırım....
Başım çok feci ağrıyor bugün...
Yarın akşama doğru girebilirim bilginiz olsun,sabah spora gidicem,sonra pazara,sonra da bir arkadaşım izmir den geldi onlarla buluşucam...Yoğun bir gün olacak yine...Merak etmeyin diyeti bozmam...
Hepinizi öpüyorum hoşçakalın....

Deryacım bende senin gibi düşünüyorum tek beslenme çeşidi doğru değil,dengeli beslenmemiz gerek ki kastan vermeyelim yağdan verelim...Bende diyetisyenimin verdiği diyeti uygulamaya başlasam iyi olacak yarın....
Canım şimdilik çıkmam gerek kocaman öpüyorum seni iyi geceler....Yarın bomba gibi başlıyoruz hepimiz.....

msj 6

maşallah takımımıza , ne kadar güzel oldu , yarın hepimiz yaptıklarımızı yazarız ..sabah tartılıp başlıyorum , sonra cuma sabah tartılırım , Allahım bize irademize sahip çıkabilme gücü ver ...

Hepinize iyi geceler ....

Hayırlı sabahlar hanımlar. Nasılsınız sabah sabah?
Ben çok iyiyim maşallah. Kahvaltımı yaptım bu gün protein diyetine başladım. Şimdilik iyi başladım ama nefsim beynime hükmetmek için çabalarsa hemen yemin edeceğim. (İnşallah olmaz öyle bir şey. Aslında bunun için yemin etmenin cevazı konusunda şüphe içindeyim)

Ben de bu günden itibaren sayıyorum mesajlarımı...

gayet güzel canım sen buna birebir uyup bide spor yaparsan cumaya kadar en az 1.5 kilo verirsin diye düşünüyorum..

salatalık dan baska bısıde gelmıo kı aklıma ama tum gun onnlada durulmaz domates pek yıyemıorum bn
ne yiyeceğiz biz yarın yaa:18::18:

hoşgeldn ececiğim dün yediklerin ağzımı sulandırdı valla sende toparlan kaptancığım bugünyepyeni bir gün olsun hepiciğimize

bendede bişeyler ters gidiyor anlamıyorum dün 1 kilo fazlaydım bugünden anlamıyorum

bugün startı verdik bozmak yok

günaydın tatlım ben yemin etmedimde kendime söz verdim şu 5 gün diyetime sadık kalacağım kaçmak yapmayacağım diye yani bozmak zorunda kalmazsam bozmayacağım diye söz verdim kendime

gayet güzel canım sen buna birebir uyup bide spor yaparsan cumaya kadar en az 1.5 kilo verirsin diye düşünüyorum..

Canım ben bu gün sabah tartıda çıkan rakamı sana söylesem var ya 1.5 kilo geçen cuma ki kilomun yanından bile geçmez. O derece çok kilo almışım yani sen düşün gerisini.
Şu mübarek kilolar da verirken gram gram, alırken kilogramla geliyor.

günaydın tatlım ben yemin etmedimde kendime söz verdim şu 5 gün diyetime sadık kalacağım kaçmak yapmayacağım diye yani bozmak zorunda kalmazsam bozmayacağım diye söz verdim kendime

İnşallah ben de bozmayacağım.

biz hasretle 5 günde 5 kilo diyetine başladık bugün patates günümüz
sabah2 öğlen2 akşam2 olmak üzere patates yiyeceğiz.
sağlıksız diyeceksiniz haklısınızda ama vücudumu şaşırtmak istiyorum artık kilo vermek istiyorum
şuanda yeşilçayımı yudumlamaktayım bu yazımı okuyan hemen kendine yeşilçay yapsn
birazdan ipimi atlayacağım
ip atlyacak olan arkadaşlar hergün 50 arttırmak fazla olabilir diye düşündüm.
5 gün boyunca yapabilirseniz günde 300 atlayın vücudumuz alışsın 5 gün sonunda arttırmaya başlayalım (arttırmak isteyen arttırabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…