Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen demliyorum kendime 1 kupa yeşil çay...

Ben de bu gün tartıda 73.7 yi gördüm. Afedersiniz ama müsadenizle kendime oha yuhhhh diyorum yani.

Son düzenleme:

sağol da bakalım işte bnmde kafam allak bullak gece tuhaf tuhaff rüyalar görüyorum zaten ev kendimizin kaynanamlada oturmuyorumm
ama işte gecekondu ve çok büyük
millet evim dar der bnde kendimi anlamıs değilim valla
hem 4 sene doldu bu eve gelin geleli nasıl başkasına bırakıcam bi duygusallık çöktü bana
reglim bni öldürdü zatennnn

kızlar bu sabah bi değişiklik yapıp kızım uyumadan kahvaltı yapim dedimm ama herşey bogazımda kaldı hanfendi tepsimi ekmeğimi çaldı
ona laf yetiştirirken yarım ekmek yamişim galiba
sonrada kıymalı yağda yumurta ve pernie zeytin
kendime ceza veriyorum akşama kadar ekmek yok bana
form çay demledim içeçeğim şimdi

akşamda eşim bana jest yaptı kızlar kızımın iğnesini vurmaya gittikyen sonra arabanın içinde romantik bi salep ısmarladı bnm bnm bozuk paralarımıkullandı bu ayrı bi konu
birde itiraf yaptıı
güzeldi yanii
dünde hiç bişey yememiştim kahvaltıdan sonra sadce 1 kase mercimek çorbası içtim 8 gibide salep
tartılsammı acaba

neyse ben akşam yemeğimi yapayım kızcem uyuyorkenn
kızlar birde bugun 1 safer
herkez safer ayı ile ilgili yazacaklarımı dikkate alsın derimm

Safer ayının çarşamba günü , özellikle son çarşamba günü bir takım sıkıntılara duçar olabilir.
bununla ilgili Nakşibendi Şeyhlerinden Şeyh Feridüddin hz. den nakledilmiştir ki , " her sene Levh-i Mahfuzdan dünya semasına 320 bin bela iner ki bunlar, Saferin son çarşamba gecesinde ve gününde iner. bu yüzden o gün, sene günleri içerisinde en zor gün olur.
işte o gece (özellikle akşam ile yatsı arasında olsa daha iyidir) 7 selam ayetini bir kaba (veya kağıda) yazıp su olan kap içerisine koymak suretiyle o sudan içen kimseye ALLAHü tealanın izniyle o seneki belalardan hiçbirşey isabet etmez. bunlar şu ayaetlerdir.
1-Meyem suresi 15
2-Meryem suresi 33
3-Saffat suresi 79
4-Saffat suresi 109
5-Saffat suresi 120
6-Saffat suresi 130
7-Saffat suresi 181

Safer ayının ilk salıyı çarşambaya bağlayan gecesindeki namaz yanii 27 aralık salı gecesi

Safer ayının ilk salısını çarşambaya bağlayan gece yeryüzüne inecek belalardan ALLAHü tealanın izniyle muhafaza olmak için teheccüt vaktinde 4 rekat namaz kılınmalıdır şöyleki.
1- rekatta: fatihadan sonra 17 kevser suresi
2- rekatta: fatihadan sonra: 5 (bir rivayette 15) ihlas suresi
3- rekatta: fatihadan sonra 1 felak suresi
4- rekatta : fatihadan sonra 1 nas suresi okunur

Hemen demliyorum kendime 1 kupa yeşil çay...
afiyet olsun canım

Ben de bu gün tartıda 73.7 yi gördüm. Afedersiniz ama müsadenizle kendime oha yuhhhh diyorum yani.
yani bende anlamıyorum su mu gidiyo acaba bi eksik bi fzla çıkıyoz :18::18:
bu ne hal iklima kararlar aldık bu hafta haftaya böylemi başlanır olmadı şimdi madem yemişsin olan olmuş artık canım sporunu yap ipini atla ok

verdiğim ayetlerin meallerini yazayım dedim

meryem suresi ayet 15
Doğduğu gün, öleceği gün ve dirileceği gün ona selam olsun.

19:33 - "Doğduğum gün, öleceğim gün ve dirileceğim gün selam ve emniyet benim üzerimedir."

SAFFAT SURESİ
37:79 - Bütün âlemler içinde Nuh'a selam olsun.
37:109 - Selam olsun İbrahim'e...
37:120 - Selam olsun, Musa ile Harun'a.
37:130 - Selam olsun İlyâsîn'e .
37:181 - Gönderilen bütün peygamberlere selam olsun.

aslıcım toparlamak için ip atlıcam birazdan inşallah işe yarar abartmısım evet ama nasıl olduğunu anlamadım bile
hm bu bana haftaya cezelı olarak başalamam sebep oldu inşallah bir hafta ekmek yemem

bilgilendirdiğin için tşkler canım namazını kılmaya çalışacağım

kızlar ancak daha yenı gırebldım tum gun dısardaydm yemk takımı felan aldk ama ınanın dondm resmen aglayacaktm artık
aslıcıgm nasl gıdıo canım rejım benm gayet ıı gıdıo belım cok agrıo spor yapamadım aksama yapcm ıns bırazsnrada yeslcay demlıcm 2 3 kupa ıcıcem kızlar yeslcayn fazlası zarrlı unutmayn lutfen

Hasretcim ben evin içinde donuyorum inanki senin dışarıda donmaman mümkün değil. Tam da soğuklara denk gelmiş alış-verişiniz... Eee başka neler aldın? Hangi marka aldın? Bize de göstersene aldıklarını.(meraklı ev kadını pozisyonu)

emsan dan aldım ama daha gelmedıler eve netten bakayım bakalım bulursam atarım hemen gosterırım
ıı markamı sızce

Ne güzel yeni kararlar almış kaptanımız çok sevindim,artık toparlıyoruz arkadaşlar.....Birbirimize destek olalım uyaralım.....
valla ben kaptan olayına bu kadar önem vermiyordum Hani söylediklerim de işe yaramıyordu bu konudaki eksiklerimi bulamıyorum diye dersler falan da varken ara vereyim dedim.Ama demek ki lazım oluyormuş..
hoşgeldn ececiğim dün yediklerin ağzımı sulandırdı valla sende toparlan kaptancığım bugünyepyeni bir gün olsun hepiciğimize

bugün startı verdik bozmak yok
:) sulandırmıycak gibi daha hala devamı var dolapta
aynen heee çay kaşığının ucu kadar gitmiyor kepçeyle geliyor...Ben de bu hafta regl olucam...Hormonlar sapıttı şimdiden
bak bu yönünü herkes düşünmez bu eve gelin geldim nasıl başkasına bırakıcam diye düşünen pek azdır...
senin kız iyileşti galiba :d allaha şükür...O iyi olsunda hanfendi çalsın tepsini ekmeğini dee.. ben nasıl laf yetiştirirken yarım ekmek yedin oarısını anlamadım :d
ehehhe gerçekten de romantik bir jestmiş senin paranla ama olsun be hayatım onu bulamayanda var.
neyse ben akşam yemeğimi yapayım kızcem uyuyorkenn
kızlar birde bugun 1 safer
herkez safer ayı ile ilgili yazacaklarımı dikkate alsın derimm
okudum canım bilgilendirdiğin için teşekkürler..
hosgeldın bebek
hoşbulduk yavru :d
aynen ben de meraklı ev kadını pozisyonundayım
Hoşgeldin kaptanım...

hoşbulduk sağ kolum

hasretcim tek tek mi neden hepsini toptan almadın mesela tencere tabak çatal kaşık çay takımı hepsini Schafer dan aldım o zaman ucuzdu ama mutfak robatı tost makinesi ha birde ıslak kuru süperge 940 almıstımmm 3 taksitle hemde

emsan dan aldım ama daha gelmedıler eve netten bakayım bakalım bulursam atarım hemen gosterırım
ıı markamı sızce

canım bence gayet iyi..Hem çok iyi marka bile olsa bir zaman sonra sıkılacaksın, başlarına birşey gelecek..Seninle yaşamayacak ya :) ama güzel markalardan biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…