- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.521
Hemen demliyorum kendime 1 kupa yeşil çay...biz hasretle 5 günde 5 kilo diyetine başladık bugün patates günümüz
sabah2 öğlen2 akşam2 olmak üzere patates yiyeceğiz.
sağlıksız diyeceksiniz haklısınızda ama vücudumu şaşırtmak istiyorum artık kilo vermek istiyorum
şuanda yeşilçayımı yudumlamaktayım bu yazımı okuyan hemen kendine yeşilçay yapsn
birazdan ipimi atlayacağım
ip atlyacak olan arkadaşlar hergün 50 arttırmak fazla olabilir diye düşündüm.
5 gün boyunca yapabilirseniz günde 300 atlayın vücudumuz alışsın 5 gün sonunda arttırmaya başlayalım (arttırmak isteyen arttırabilir)
kendimi anlatım betülcüğüm perşembe sabahı:71.3 tüm
3 gün sonra
pazar sabahı:72.5 tum.. dün bayağı dikkat ettim yemedim
bugün:71.8 im (ama yine perşembeden fazlayım)
vücudum sapıttı iyice anlayamıyorum
gramla verip kepçeyle alıyoruz
Ne güzel yeni kararlar almış kaptanımız çok sevindim,artık toparlıyoruz arkadaşlar.....Birbirimize destek olalım uyaralım.....
Aslıcım spordan sorumlu bakanSeve seve uyarım zaten hergün spor yapıyorum ben ama bir şeyler ters gidiyor çünkü kilo veremiyorum....
İKLİMAMCanım ev için hakkında hayırlısı olsun,ev alana kadar sabret derim zor olmayacaksa,kayınvalide ile mi oturuyorsun..Hem kira hem ev borcu zor olmaz mı?:44:
HASRET İhmal etme doktora git canım mutlaka....Belki sadece söktürücü verir o da kilo yapmaz merak etme...
yani bende anlamıyorum su mu gidiyo acaba bi eksik bi fzla çıkıyoz :18::18:Hemen demliyorum kendime 1 kupa yeşil çay...
afiyet olsun canım
Ben de bu gün tartıda 73.7 yi gördüm. Afedersiniz ama müsadenizle kendime oha yuhhhh diyorum yani.
bu ne hal iklima kararlar aldık bu hafta haftaya böylemi başlanır olmadı şimdikızlar bu sabah bi değişiklik yapıp kızım uyumadan kahvaltı yapim dedimm ama herşey bogazımda kaldı hanfendi tepsimi ekmeğimi çaldı
ona laf yetiştirirken yarım ekmek yamişim galiba
sonrada kıymalı yağda yumurta ve pernie zeytin
kendime ceza veriyorum akşama kadar ekmek yok bana
form çay demledim içeçeğim şimdi
bilgilendirdiğin için tşkler canım namazını kılmaya çalışacağımSafer ayının çarşamba günü , özellikle son çarşamba günü bir takım sıkıntılara duçar olabilir.
bununla ilgili Nakşibendi Şeyhlerinden Şeyh Feridüddin hz. den nakledilmiştir ki , " her sene Levh-i Mahfuzdan dünya semasına 320 bin bela iner ki bunlar, Saferin son çarşamba gecesinde ve gününde iner. bu yüzden o gün, sene günleri içerisinde en zor gün olur.
işte o gece (özellikle akşam ile yatsı arasında olsa daha iyidir) 7 selam ayetini bir kaba (veya kağıda) yazıp su olan kap içerisine koymak suretiyle o sudan içen kimseye ALLAHü tealanın izniyle o seneki belalardan hiçbirşey isabet etmez. bunlar şu ayaetlerdir.
1-Meyem suresi 15
2-Meryem suresi 33
3-Saffat suresi 79
4-Saffat suresi 109
5-Saffat suresi 120
6-Saffat suresi 130
7-Saffat suresi 181
Safer ayının ilk salıyı çarşambaya bağlayan gecesindeki namaz yanii 27 aralık salı gecesi
Safer ayının ilk salısını çarşambaya bağlayan gece yeryüzüne inecek belalardan ALLAHü tealanın izniyle muhafaza olmak için teheccüt vaktinde 4 rekat namaz kılınmalıdır şöyleki.
1- rekatta: fatihadan sonra 17 kevser suresi
2- rekatta: fatihadan sonra: 5 (bir rivayette 15) ihlas suresi
3- rekatta: fatihadan sonra 1 felak suresi
4- rekatta : fatihadan sonra 1 nas suresi okunur
heeey geldim sonunda az bi toparlanayım geliyorum rapor vermeye..
Hasretcim ben evin içinde donuyorum inanki senin dışarıda donmaman mümkün değil. Tam da soğuklara denk gelmiş alış-verişiniz... Eee başka neler aldın? Hangi marka aldın? Bize de göstersene aldıklarını.(meraklı ev kadını pozisyonu)kızlar ancak daha yenı gırebldım tum gun dısardaydm yemk takımı felan aldk ama ınanın dondm resmen aglayacaktm artık
aslıcıgm nasl gıdıo canım rejım benm gayet ıı gıdıo belım cok agrıo spor yapamadım aksama yapcm ıns bırazsnrada yeslcay demlıcm 2 3 kupa ıcıcem kızlar yeslcayn fazlası zarrlı unutmayn lutfen
heeey geldim sonunda az bi toparlanayım geliyorum rapor vermeye..
Hasretcim ben evin içinde donuyorum inanki senin dışarıda donmaman mümkün değil. Tam da soğuklara denk gelmiş alış-verişiniz... Eee başka neler aldın? Hangi marka aldın? Bize de göstersene aldıklarını.(meraklı ev kadını pozisyonu)
valla ben kaptan olayına bu kadar önem vermiyordum Hani söylediklerim de işe yaramıyordu bu konudaki eksiklerimi bulamıyorum diye dersler falan da varken ara vereyim dedim.Ama demek ki lazım oluyormuş..Ne güzel yeni kararlar almış kaptanımız çok sevindim,artık toparlıyoruz arkadaşlar.....Birbirimize destek olalım uyaralım.....
:) sulandırmıycak gibi daha hala devamı var dolaptahoşgeldn ececiğim dün yediklerin ağzımı sulandırdı vallasende toparlan kaptancığım bugünyepyeni bir gün olsun hepiciğimize
bugün startı verdik bozmak yok
aynen heee çay kaşığının ucu kadar gitmiyor kepçeyle geliyor...Ben de bu hafta regl olucam...Hormonlar sapıttı şimdidenkendimi anlatım betülcüğüm perşembe sabahı:71.3 tüm
3 gün sonra
pazar sabahı:72.5 tum.. dün bayağı dikkat ettim yemedim
bugün:71.8 im (ama yine perşembeden fazlayım)
vücudum sapıttı iyice anlayamıyorum
gramla verip kepçeyle alıyoruz
bak bu yönünü herkes düşünmez bu eve gelin geldim nasıl başkasına bırakıcam diye düşünen pek azdır...sağol da bakalım işte bnmde kafam allak bullak gece tuhaf tuhaff rüyalar görüyorum zaten ev kendimizin kaynanamlada oturmuyorumm
ama işte gecekondu ve çok büyük
millet evim dar der bnde kendimi anlamıs değilim valla
hem 4 sene doldu bu eve gelin geleli nasıl başkasına bırakıcam bi duygusallık çöktü bana
reglim bni öldürdü zatennnn
kızlar bu sabah bi değişiklik yapıp kızım uyumadan kahvaltı yapim dedimm ama herşey bogazımda kaldı hanfendi tepsimi ekmeğimi çaldı
ona laf yetiştirirken yarım ekmek yamişim galiba
sonrada kıymalı yağda yumurta ve pernie zeytin
kendime ceza veriyorum akşama kadar ekmek yok bana
form çay demledim içeçeğim şimdi
ehehhe gerçekten de romantik bir jestmiş senin paranlaakşamda eşim bana jest yaptı kızlar kızımın iğnesini vurmaya gittikyen sonra arabanın içinde romantik bi salep ısmarladı bnm bnm bozuk paralarımıkullandı bu ayrı bi konu
birde itiraf yaptıı
güzeldi yanii
dünde hiç bişey yememiştim kahvaltıdan sonra sadce 1 kase mercimek çorbası içtim 8 gibide salep
tartılsammı acaba
okudum canım bilgilendirdiğin için teşekkürler..neyse ben akşam yemeğimi yapayım kızcem uyuyorkenn
kızlar birde bugun 1 safer
herkez safer ayı ile ilgili yazacaklarımı dikkate alsın derimm
hoşbulduk yavru :dhosgeldın bebek
aynen ben de meraklı ev kadını pozisyonundayımHasretcim ben evin içinde donuyorum inanki senin dışarıda donmaman mümkün değil. Tam da soğuklara denk gelmiş alış-verişiniz... Eee başka neler aldın? Hangi marka aldın? Bize de göstersene aldıklarını.(meraklı ev kadını pozisyonu)
Hoşgeldin kaptanım...
emsan dan aldım ama daha gelmedıler eve netten bakayım bakalım bulursam atarım hemen gosterırım
ıı markamı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?