Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen de maşallah ucuz ve iyi mal uzmanı gibiymişin hee iyi denk gelmiş canım sana ...

sabah:1 mandalina, 3 acılı grax(dayanamadım napıyım yanımda para da yoktu bir yandan da hepten aç kalmıyım diye arkadaşım uzatınca aldım ama sindire sindire yedim ehehe )
öğle:1 tabak maydonozlu havuçlu domates sulu pirinç çorbası(daha da kalmadı )
ara:Şimdi çok acıkmıştım yarım kase yoğurt 5 tane form bisküvi yedim.Dişimin kovuğuna bile gitmedi ama açlık çok az hissediyorum..
Akşama annem çorbalık kemik aldım onu haşlayacak patates atıcak bir tane..ondan yicem.

tabak tencere kasık setı hepsını 1300 e aldım kızlar kahwltı takımı tost makınesı feln war bnde canım

sen de maşallah ucuz ve iyi mal uzmanı gibiymişin hee iyi denk gelmiş canım sana ...

canım bn ihlas magazasından alıyorum herseyimi onlar schaferınkıleride satıyordu nasip bnde şimdi kızkardeşime bakıyorum aama tek tabak kahvaltı tencere çatal 1 200 tlden başlıyor o zaman keşke çift alsaymısımm

tabak tencere kasık setı hepsını 1300 e aldım kızlar kahwltı takımı tost makınesı feln war bnde canım
amaan boşver bunları canım yaa almışsın beğenmişsin daha ne..Umarım herşey gönlünce olur..

doğru valla hatta çift yetmez bize de alsaydın

amaan boşver bunları canım yaa almışsın beğenmişsin daha ne..Umarım herşey gönlünce olur..

doğru valla hatta çift yetmez bize de alsaydın

ececim okuyan kıza bizde çeyiz alınmaz bn evlenmeye karar verdiğim aylarda aldım herşeyimi okurken sadece anneannemin yaptığı çetikler ve yazmalarım vardıı

hatunlar bugün yürüyüş yapabilmek için faturaları vs. alıp çıktım.Gopa yürüdüm.F.....banka girip numara aldım kart için.Sonra su faturası vardı T.......F......a gittim almıyorlarmış.Ben tabana kuvvet iskiye koşa koşa gider kartın numarası geçmesin diye duraklamadan faturayı yatırıp geri döner.Ve 15 dk bu şekilde koşturdum.10 dk da gopa yürümüştüm etti 25 dk 5 te sabah okula giderken yürüdüm.30 dk. Sonra kartı yatırdım.Çıktım gittim test vs. almaya ordan çıktım kültür merkezine hem wcye girdim hem de saç maşası, tartı ve bulaşık makinelerinin fiyatlarına baktım.Ordan çıktım yürüyerek bizim sokağa geldim markete girdim mendil şekesiz soda bi de kendime yeni bir su aldım.ordan çıktım kuaföre gittim kadın yokmuş poşetleri bırakıp çıktım caddeye markete girdim çorbalık, şehriye kendime de en azından okulda yerim diye form bisküvi aldım
Sonra kuaföre uğrayıp poşetleri almakta dahil aşağı kadar indim buralarda etti mi size 20 dk. toplam 50 dk. leslie yapacaktım ama annem geldi deli gözüyle bakmasın şimdi.Akşam iki de göbek atıveriririm..

ececim okuyan kıza bizde çeyiz alınmaz bn evlenmeye karar verdiğim aylarda aldım herşeyimi okurken sadece anneannemin yaptığı çetikler ve yazmalarım vardıı

hmm..Gerek yok zaten şimdiden tabiki de seçim kariyerden yana...Hem alınsa ne olacağı belli be canım yok modası geçti yok bu marka daha iyi yok şu yok bu..sonuç ya israf ya pişmanlık...

hatunlar menüme ve günlük raporuma(yürüyüşe yani ) yorum istiyorum..Ben şimdi çıkıyorum akşama gelirim heralde duramıyorum ki sizsiz

bi reklam vardıya aklıma o geldi çoçukta yaparım kariyerde diyo ya küllüm yalan
ya çoçuk ya da kariyer
aman ececim gözünü okuldan ayırma derimm

açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

6. msj
hayırlı olsun canım gayet güzel gidiyo hiç kaçamak yapmadım evet yeşilçayın fazlası zararlı günde 2 kupa yeterli kızlar.. sportunuda yapıp bize rapor ver hasretciğim..
bide yarın ne yesek acaba:18::18:

heeey geldim sonunda az bi toparlanayım geliyorum rapor vermeye..
hoşgeldin kaptancığım

allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aminnnnnn

okurken yoruldum sen bugün sordan geçtin canım benim menünde başarılı

Son düzenleme:
kızlar msjları numaraldırıyoruz hergün 5 msj şart
kimse sporunu yazmamış eceden başka hadi rapor verin bakayım
ben raporumu vereyim hemencecik
ip atladım 300 kere yaptım bayağı yoruldum 2. yeşilçayımı içiyorum
sizde günde 2 tane için fazlasıda zarar

kızlar ben kaçar eve gitme vaktim ancak yarın sabah girebilirim
sabah geldiğimde herkesin sporunu menüsünü görmek istiyorum öpüldünüz

msj 7

Ececim maşallah canım , bu ne koşturma ,gerçekten okurken senin kadar yorulduk

msj 9

bugün sabah 1 su brd ılık ballı su içtim , halen kabz lığa devam ...
1 dlm kepek ekm ile klasik kahvaltı ..

okulda 3 su brd ılık su ve 1 brd form çayı içtim ..

öğlen arkadaşı görmeye gittik , sadece 2 küçük kuru pasta ve 1 brd meyve suyu içtim .

akşam 5.00
3 kaşık az yağda çevrilmiş kırmızı biber , yoğurt
fasulye , 3 kaşık yağsız ,yoğurtlu makarna yedim ..şimdi midemin inmesini bekliyorum , spor yapacağım , akşam çok zor oluyor spor , inş bugün başarırım ...size söz vrdim çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…