- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.541
hasretcim tek tek mi neden hepsini toptan almadın mesela tencere tabak çatal kaşık çay takımı hepsini Schafer dan aldım o zaman ucuzdu ama mutfak robatı tost makinesi ha birde ıslak kuru süperge 940 almıstımmm 3 taksitle hemde
hasretcim tek tek mi neden hepsini toptan almadın mesela tencere tabak çatal kaşık çay takımı hepsini Schafer dan aldım o zaman ucuzdu ama mutfak robatı tost makinesi ha birde ıslak kuru süperge 940 almıstımmm 3 taksitle hemde
sen de maşallah ucuz ve iyi mal uzmanı gibiymişin heeiyi denk gelmiş canım sana ...
ececimm döktürmüşşün maşallah hoşgeldinn
tabak tencere kasık setı hepsını 1300 e aldım kızlar kahwltı takımı tost makınesı feln war bnde canım
amaan boşver bunları canım yaa almışsın beğenmişsin daha ne..Umarım herşey gönlünce olur..tabak tencere kasık setı hepsını 1300 e aldım kızlar kahwltı takımı tost makınesı feln war bnde canım
canım bn ihlas magazasından alıyorum herseyimi onlar schaferınkıleride satıyordu nasip bnde şimdi kızkardeşime bakıyorum aama tek tabak kahvaltı tencere çatal 1 200 tlden başlıyor o zaman keşke çift alsaymısımm
amaan boşver bunları canım yaa almışsın beğenmişsin daha ne..Umarım herşey gönlünce olur..
doğru valla hatta çift yetmez bize de alsaydın
ececim okuyan kıza bizde çeyiz alınmaz bn evlenmeye karar verdiğim aylarda aldım herşeyimi okurken sadece anneannemin yaptığı çetikler ve yazmalarım vardıı
hayırlı olsun canım gayet güzel gidiyo hiç kaçamak yapmadımkızlar ancak daha yenı gırebldım tum gun dısardaydm yemk takımı felan aldk ama ınanın dondm resmen aglayacaktm artık
aslıcıgm nasl gıdıo canım rejım benm gayet ıı gıdıo belım cok agrıo spor yapamadım aksama yapcm ıns bırazsnrada yeslcay demlıcm 2 3 kupa ıcıcem kızlar yeslcayn fazlası zarrlı unutmayn lutfen
hoşgeldin kaptancığımheeey geldim sonunda az bi toparlanayım geliyorum rapor vermeye..
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aminnnnnntabak tencere kasık setı hepsını 1300 e aldım kızlar kahwltı takımı tost makınesı feln war bnde canım
okurken yoruldum sen bugün sordan geçtin canım benimhatunlar bugün yürüyüş yapabilmek için faturaları vs. alıp çıktım.Gopa yürüdüm.F.....banka girip numara aldım kart için.Sonra su faturası vardı T.......F......a gittim almıyorlarmış.Ben tabana kuvvet iskiye koşa koşa gider kartın numarası geçmesin diye duraklamadan faturayı yatırıp geri döner.Ve 15 dk bu şekilde koşturdum.10 dk da gopa yürümüştüm etti 25 dk 5 te sabah okula giderken yürüdüm.30 dk. Sonra kartı yatırdım.Çıktım gittim test vs. almaya ordan çıktım kültür merkezine hem wcye girdim hem de saç maşası, tartı ve bulaşık makinelerinin fiyatlarına baktım.Ordan çıktım yürüyerek bizim sokağa geldim markete girdim mendil şekesiz soda bi de kendime yeni bir su aldım.ordan çıktım kuaföre gittim kadın yokmuş poşetleri bırakıp çıktım caddeye markete girdim çorbalık, şehriye kendime de en azından okulda yerim diye form bisküvi aldım
Sonra kuaföre uğrayıp poşetleri almakta dahil aşağı kadar indim buralarda etti mi size 20 dk. toplam 50 dk. leslie yapacaktım ama annem geldi deli gözüyle bakmasın şimdi.Akşam iki de göbek atıveriririm..
hatunlar bugün yürüyüş yapabilmek için faturaları vs. alıp çıktım.Gopa yürüdüm.F.....banka girip numara aldım kart için.Sonra su faturası vardı T.......F......a gittim almıyorlarmış.Ben tabana kuvvet iskiye koşa koşa gider kartın numarası geçmesin diye duraklamadan faturayı yatırıp geri döner.Ve 15 dk bu şekilde koşturdum.10 dk da gopa yürümüştüm etti 25 dk 5 te sabah okula giderken yürüdüm.30 dk. Sonra kartı yatırdım.Çıktım gittim test vs. almaya ordan çıktım kültür merkezine hem wcye girdim hem de saç maşası, tartı ve bulaşık makinelerinin fiyatlarına baktım.Ordan çıktım yürüyerek bizim sokağa geldim markete girdim mendil şekesiz soda bi de kendime yeni bir su aldım.ordan çıktım kuaföre gittim kadın yokmuş poşetleri bırakıp çıktım caddeye markete girdim çorbalık, şehriye kendime de en azından okulda yerim diye form bisküvi aldım
Sonra kuaföre uğrayıp poşetleri almakta dahil aşağı kadar indim buralarda etti mi size 20 dk. toplam 50 dk. leslie yapacaktım ama annem geldi deli gözüyle bakmasın şimdi.Akşam iki de göbek atıveriririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?