- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.581
sabah:1 mandalina, 3 acılı grax(dayanamadım napıyım yanımda para da yoktu bir yandan da hepten aç kalmıyım diye arkadaşım uzatınca aldım ama sindire sindire yedim ehehe)
öğle:1 tabak maydonozlu havuçlu domates sulu pirinç çorbası(daha da kalmadı)
ara:Şimdi çok acıkmıştım yarım kase yoğurt 5 tane form bisküvi yedim.Dişimin kovuğuna bile gitmedi ama açlık çok az hissediyorum..
Akşama annem çorbalık kemik aldım onu haşlayacak patates atıcak bir tane..ondan yicem.
msj 9
bugün sabah 1 su brd ılık ballı su içtim , halen kabz lığa devam ...
1 dlm kepek ekm ile klasik kahvaltı ..
okulda 3 su brd ılık su ve 1 brd form çayı içtim ..
öğlen arkadaşı görmeye gittik , sadece 2 küçük kuru pasta ve 1 brd meyve suyu içtim .
akşam 5.00
3 kaşık az yağda çevrilmiş kırmızı biber , yoğurt
fasulye , 3 kaşık yağsız ,yoğurtlu makarna yedim ..şimdi midemin inmesini bekliyorum , spor yapacağım , akşam çok zor oluyor spor , inş bugün başarırım ...size söz vrdim çünkü..
menum
sabah 1 patates
oglen 2 patates
aksam 2 patates
2 fıncan yeslcay
sporum
50 sag mekık
50 sol mekık
25 tam mekık
30 yarım mekık
50 sırt hareketı
50 popo hareketı
ooouff superımm super gelın olcm
MENÜMÜ yazayım
SABAH yarım bardak kefir içip spora gittim
10 30 KAHVALTI 2 dilim buğday ekmeği küçük olandan,peynir,yumurta
SAAT 3 yarım simit,çay
AKŞAM çorba,balık,salata,2 küçük parça yaz helvası
SPOR 1 saat step,aerobik karadeniz müziği ile tepindik durduk
30 dk tempolu yürüyüş
Bol su,bitkiçayı
Bu aralar başım çok ağrıyor
ağrıdan gece bile uyuyamıyorum neden böyle oldu anlamadım...aslında uyuyamadığım için başım ağrıyor diye düşünüyorum...............
Aynı durum bende de var Deryacım benim de belim ince,hiç bir kıyafetimin beli olmazYiyip yiyip kilo vermek istiyorum böyle bir diyet varmı acep....
Hasret canım günde kaç patates yedin,saat kaçtan sonra yemiyeceksin...açım dedin süt içsen olmaz mı?:44:Yarın sadece meyve mi yenecek,zor olur gibi geldi bana...Gerçi hangi diyet kolay ki....
gunaydın guzellkler
bugun sabah bnde tartıldım cok memnun oldum ohh yandan yandan gıtsın kılocuklar
cuma gunu bomba gıbı gelıyoruz hahahhayyyyy
Hasretciğim ne kadar gitmiş?
solemıcem cumaya suprız
senn ne kadr gıtmıs
ha ha ha...
Ben niye söyleyeyim o zaman.
Ama dün tartıldığımda 73.7 ydi. Şimdilik bunu bilin. Bakalım cumaya ne kadar gitmiş olacak
bnde hıc gormedıgım rakamı gordum mutluyum
umarım sporunu yapmışsındır derycığım menün güzel ama biliyorsun sporsuz olmuyormsj 9
bugün sabah 1 su brd ılık ballı su içtim , halen kabz lığa devam ...
1 dlm kepek ekm ile klasik kahvaltı ..
okulda 3 su brd ılık su ve 1 brd form çayı içtim ..
öğlen arkadaşı görmeye gittik , sadece 2 küçük kuru pasta ve 1 brd meyve suyu içtim .
akşam 5.00
3 kaşık az yağda çevrilmiş kırmızı biber , yoğurt
fasulye , 3 kaşık yağsız ,yoğurtlu makarna yedim ..şimdi midemin inmesini bekliyorum , spor yapacağım , akşam çok zor oluyor spor , inş bugün başarırım ...size söz vrdim çünkü..
aynen tatlım benim sorunumda basen 2 gündde 2 kilo alıyorum ama dediğin gibi 1 günde 1 kilo veremiyorum:18:msj 10
Az önce etek üzerine badi giymiştim ,belim ince , ondan sonra orantısız bir kalınlık var ..onlar ancak hareketle gider ...
Aldığım bütün etek ve pantolonların belleri o kadar bol ki çok çirkin oluyor ...basen olsun diye beden büyüyor , o zaman da bel bol ,,of ya neden kilo almak bu kadar kolay , vermek zor ..
cuma tartılıyorsun , sonra bir bakıyorsun 1 günde 1 kilo almışsın ...bir günde 1 kilo veren yok tabi , ama almak kolay ..
oo nurcancığım süpersin spora devam gidecek bu kilolarselam kızlar bugun dans ettim evi temizledim baya yoruldum süpürdüm sildim evi sabah bi kahvaltı ettim şuana kadar bişide yemedim şimdi yicem bişiler zaman bulamadım bugun
hemde süpsüper bi gelin olcaksınmenum
sabah 1 patates
oglen 2 patates
aksam 2 patates
2 fıncan yeslcay
sporum
50 sag mekık
50 sol mekık
25 tam mekık
30 yarım mekık
50 sırt hareketı
50 popo hareketı
ooouff superımm super gelın olcm
evet biz bu hafta deneyelim bakalım sonuölara göre isterseniz sizde denersiniz arzucuğum..Aslıcım deneyin bakalım sonuç nasıl olacak merak ediyorum doğrusu...Şok diyet gibi olabilir belki metabolizmayı hızlandırır...Sonuç alırsanız haftaya bende denerim,biraz geç oldu ama ben yeşil çayımı şimdi içiyorum...Bu gece wc deyim gene....
bende çok acıktım canım akşam uyumaktad zorlndım ama yemedimkızlar ıns hayrlısıyla kılo wercz ama bn cok acıktm yaa:2::2::2:
aslıcıgm ne durumda merk edıorum aslnda bn yarn meywe yıcm bu arada sırayı deıstrdım
duymasın bencede.. parçalarım duyarsan seni hahahbnı bı annem duyuyo suan canm oda benı bastan cıkartmaya calısıo ye sen manyakmısın nısanlın senı bole begenıo dıo ama hasret duyar mı duymaz
helva dışında menün iyi arzucum sporunda süperrMENÜMÜ yazayım
SABAH yarım bardak kefir içip spora gittim
10 30 KAHVALTI 2 dilim buğday ekmeği küçük olandan,peynir,yumurta
SAAT 3 yarım simit,çay
AKŞAM çorba,balık,salata,2 küçük parça yaz helvası
SPOR 1 saat step,aerobik karadeniz müziği ile tepindik durduk
30 dk tempolu yürüyüş
Bol su,bitkiçayı
Bu aralar başım çok ağrıyor
ağrıdan gece bile uyuyamıyorum neden böyle oldu anlamadım...aslında uyuyamadığım için başım ağrıyor diye düşünüyorum...............
süper gidiyorsunuz kızlar betülcüğüm sanada26 Aralık 2011 Pazartesi:
08.05: 350 ml. Su
08.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kk peynir, 1 biber, 1 domates, 3 zeytin
11.30: 1 elma
12.45: 1 kupa yeşil çay
13.45: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız), 1 kâse yoğurt
16.15: 1 tane portakal (200 gr)
18.30: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız)
1.9 lt su
1 kupa yeşilçay
Bu gün dışarıda 40 dk tempolu yürüdüm.
bende bugün tartıldım hasretciğim ama tartı beni senin kadar mutlu etmedi dün sadece 6 tane patates yedim aç gezdim sonuç bugün dünle aynı kilodayımgunaydın guzellkler
bugun sabah bnde tartıldım cok memnun oldum ohh yandan yandan gıtsın kılocuklar
cuma gunu bomba gıbı gelıyoruz hahahhayyyyy
ha ha ha...
Ben niye söyleyeyim o zaman.
Ama dün tartıldığımda 73.7 ydi. Şimdilik bunu bilin. Bakalım cumaya ne kadar gitmiş olacak
solemıcem cumaya suprız
senn ne kadr gıtmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?