Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oy oy o ne hız öyle yahu süpersin bu soğukta iyi yürümüşün canım

msj 10

Az önce etek üzerine badi giymiştim ,belim ince , ondan sonra orantısız bir kalınlık var ..onlar ancak hareketle gider ...

Aldığım bütün etek ve pantolonların belleri o kadar bol ki çok çirkin oluyor ...basen olsun diye beden büyüyor , o zaman da bel bol ,,of ya neden kilo almak bu kadar kolay , vermek zor ..

cuma tartılıyorsun , sonra bir bakıyorsun 1 günde 1 kilo almışsın ...bir günde 1 kilo veren yok tabi , ama almak kolay ..

selam kızlar bugun dans ettim evi temizledim baya yoruldum süpürdüm sildim evi sabah bi kahvaltı ettim şuana kadar bişide yemedim şimdi yicem bişiler zaman bulamadım bugun

hakkaten birgünde 1 kilo nie gitmezki

menum
sabah 1 patates
oglen 2 patates
aksam 2 patates
2 fıncan yeslcay
sporum
50 sag mekık
50 sol mekık
25 tam mekık
30 yarım mekık
50 sırt hareketı
50 popo hareketı
ooouff superımm super gelın olcm

menun guzl canım bu hafta herkes super kılolar werecek emınım ben

kızlar hergun gunluk menu+spor +su +yesılcay bılgısı werecktık unutmadınız ıns
ececıgım benım problemıme bı el atsan canm yaa bu cızelgemı napcm ben:26::26:

kızlar hergun gunluk menu+spor +su +yesılcay bılgısı werecktık unutmadınız ıns
ececıgım benım problemıme bı el atsan canm yaa bu cızelgemı napcm ben:26::26:

ben birazını verdim canım tamamlarım...
problemine de bakıcam canım ama şimdi yemek yemem lazım daha fazla gecikmeden..

Aslıcım deneyin bakalım sonuç nasıl olacak merak ediyorum doğrusu...Şok diyet gibi olabilir belki metabolizmayı hızlandırır...Sonuç alırsanız haftaya bende denerim,biraz geç oldu ama ben yeşil çayımı şimdi içiyorum...Bu gece wc deyim gene....

kızlar ıns hayrlısıyla kılo wercz ama bn cok acıktm yaa:2::2::2:
aslıcıgm ne durumda merk edıorum aslnda bn yarn meywe yıcm bu arada sırayı deıstrdım

Gerçekten zor bir durum ama bence evinizi alıp çıkın ,kiraya çıkınca da o eve ,komşularına alışacaksın sonra yine zor olmayacak mı?:44:
SEFER ayı için yazdıklarını not aldım canım sağol,ben çok korkarım sefer ayından...Allah razı olsun...
Ayrıca ekmekleri yiyip yiyip minicik kızını suçlama
Allah muhabbetinizi artırsın salep iyi olmuş

valla ben kaptan olayına bu kadar önem vermiyordum Hani söylediklerim de işe yaramıyordu bu konudaki eksiklerimi bulamıyorum diye dersler falan da varken ara vereyim dedim.Ama demek ki lazım oluyormuş..
Sensiz olmuyor anla işte.....:13:
Çok hareketli bir gün olmuş Ececim yoruldum okurken....Gerçi bende çok farklı değildim bugün....enün de güzel ama biraz süt yoğurt eklesen iyi olmaz mı?Tam gelişme çağındasın...Bilmiş anne modu

tabak tencere kasık setı hepsını 1300 e aldım kızlar kahwltı takımı tost makınesı feln war bnde canım
Canım iyi günlerde kullan inşaallah....

açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
Biri hasreti doyursun...yazık kıza ya....

bnı bı annem duyuyo suan canm oda benı bastan cıkartmaya calısıo ye sen manyakmısın nısanlın senı bole begenıo dıo ama hasret duyar mı duymaz

Aynı durum bende de var Deryacım benim de belim ince,hiç bir kıyafetimin beli olmazYiyip yiyip kilo vermek istiyorum böyle bir diyet varmı acep....
kızlar ıns hayrlısıyla kılo wercz ama bn cok acıktm yaa:2::2::2:
aslıcıgm ne durumda merk edıorum aslnda bn yarn meywe yıcm bu arada sırayı deıstrdım
Hasret canım günde kaç patates yedin,saat kaçtan sonra yemiyeceksin...açım dedin süt içsen olmaz mı?:44:Yarın sadece meyve mi yenecek,zor olur gibi geldi bana...Gerçi hangi diyet kolay ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…