- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.621
ben kaçar hatunlar...
ayyyyyyyyyyy olmus ellerıne sagl betulcm
Rica ederim hasretciğim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Çizelgeni beğendin mi?
kızlar bısı sorcam benım nısanlm bayrampasa otogarında bı fırmanın muhasebesını tutuyo oraya yakın bıyerlerde ev kıralamk ıstıoruz neresı olabılır sızce smdı ben tam bılmıorum ıstanblu sızlere sorayım dedım ama oturacagımız yer guzl olsn ıstıoruz
canım ben o tarafları pek gezmedim o yüzden bilmiyorum ama bi tanığım o geçenlerde oğlunun düğününe gitmiştik gelin kaynana yanına geldi...Gelin gelicek diye bayrampaşadan bir ev tuttular biraz aşağısı forum istanbul.Forumda otogarla yanyana...Ama ev güzel...O tarafta partmanlar yenileniyo zaten yanılmıyorsam...Yakın olcaz desene kız
Gerçekten zor bir durum ama bence evinizi alıp çıkın ,kiraya çıkınca da o eve ,komşularına alışacaksın sonra yine zor olmayacak mı?:44:
SEFER ayı için yazdıklarını not aldım canım sağol,ben çok korkarım sefer ayından...Allah razı olsun...
Ayrıca ekmekleri yiyip yiyip minicik kızını suçlama
Allah muhabbetinizi artırsın salep iyi olmuş
eet yakın olcz artık :)))) kızlar yaz gunu bulusalım ıstnblda :))
nısanlım bayrampasadan ıstemıyo canım sosyal hayaımz olmaz hc bısı yok bayrampasada dıo bnde ıı blıorum forum ısanblun oraları ama ıste orası tarftarı dıılız
biliyorum be orayı uzak mı kız...nereye bağlı?canım yazdıklarını okuyunca bir tebessüm belirdi yüzümde emin olabilirsin
kesin taşınıyoruz kızlar dn akşam eve bakmaya gittik ev küçüçük eşim çok hevesli kiraya çıkmak isteyen ben
donup kaldım resmen ya kızımın oasını kursam koltuklarım sığmıyor koltukları koysam bebek odasının dolabını kuramıyorumm
adii tokiii yapıyon yapıyon da azıcık büyük yapsana neyse gidiyorum yani aman yapamazsamevime gelirim burayıda bos bırakıyorum aklım burda kalıcak hepp
dün yorgunluktan 12 gibi yeşilçay içtim oda uykusuzluk yaptı sabaha karsı 5.30 gibi anca uyuyabildim zaten beynim doluydu hepten uykusuzluk bayağı bi başımı ağrıttı halen pijamalarla dolasıyorum saf saf bugun bişey yemedim evde ekmek yoktu kahvaltıda yapmadımm 1 dilim kkızımın kızarmıs ekmeğinden yedim okadar başım halen ağrıyor zeynebimin son iğnesini vurdurmaya gidicez birazdan yarında kontrole gidicez tekrardan nerden nereye
taşınırsan kızlar bi süre görüşemeyiz hmn duygusala bağlayayımm :))
televizyonum yok büyükihtimalle 1 ay içinde inşallah hmn bağlatırız interneti .
15. 20 güne kalmazda anca toparlanırımm
bu evde hangi eşyalarımı bırakıcam önce ince hesap yapmam lazımm
bnm en değer verdiğim şey sandığım onu ne yapıcam bilemiyorumm
ha gideceğim yerde kızlar kayaşehir duyanınız var mıı
ben ckıorum canlarım yıne gelırım yesıl cay demlıyım kendıme bıde sporumu yapayım
bugun kımse lıstesını yazmadı tekrar soluoruk kızlar
MENU+SPOR+ SU+ YESIL CAY
bılgılerını yazsın lutfen
uzak ececim ya cevreyolunda gidiliyo en yakın başakşehir oraya 5 dk falan arası işte
uzak ececim ya cevreyolunda gidiliyo en yakın başakşehir oraya 5 dk falan arası işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?