Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar hepinizi okudum ama şuan yorum yapamayacağım eve gitmem lazım sporunuzu yapın suyunuzu için yapmayaca ceza var

Bu gün de meyve güzeli olmuşsun.
betulcugm senn kac kılo werdıgını ck merk ettm bn hadı sende sole bak bn soledım

Ben bu gün 72.4 çıktım tartıda. Dün 73.7 ydim.

Hakkınızda hayırlısı olsun iklimacım.
aaa benim kızımın ismi de zeynep bir de beyzası var.

msj 14

menümü yazayım ..

sabah 7.30
bir su bardağı ılık ballı su
1 dilim tahıllı ekmek ile kahvaltı

öğlene kadar 4 su bardağı ılık su içtim

öğlen

5 tane küçük köfte , 1 dilim ekmek

2 su brd ılık su içtim

akşam 5.30
bir kase çorba
patates yemeği
portakal peltesi ( şekeri azdı , hem de ekşi )

kızlar hastaydım giremedim hiç kusura bakmayın (
menümü yazayım

sabah 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim kepek ekmek

öğlen 5 diyet bisküvi

akşam 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmek 2 tane yaprak sarması yedm

spordan geldim şimdi 1.30 saat yaptım

msj 17

Selincim geçmiş olsun , ne güzel düzenli spor yapıyorsun ...ben de başladım , yeniyıldan sonra nasip olursa spor salonuna gideceğim ..

msj 18

Hasretcim ne güzel mekikler çekilmiş , bizim gelin çok güzel olacak , bu azimle 1-2 aya istediğin kiloya inersin . Siz deneyin , sonuç güzel olursa ben de 5 gün de 5 kilo diyetini deneyeyim .

Dediğin gibi , şu vücudumu bir şaşırtayım , hep düzenli yemek yemekle olmuyor , 2 kilo bile versem hiç değilse moralim yerine gelir ...

msj 17

Selincim geçmiş olsun , ne güzel düzenli spor yapıyorsun ...ben de başladım , yeniyıldan sonra nasip olursa spor salonuna gideceğim ..

yapıyorumda düzgün program falan yapmıyolar kafama göre yapıyorum bugn konustum program yapıcaklar sende öyle yaptır yoksa bi faydası olmuyo canım

Deryacım menün güzel. Peltede ne de olsa şeker var sabah ara öğün de yesen ve ya öğlen daha iyi olurdu.

Geçmiş olsun Selinciğm. Dikkat et kendine havalar birden soğudu bol bol vitamin al.
Menün de gayet güzel. Ara öğün yapmıyor musun?

msj 16

1.5 lt su içmiş oldum , brsk larıma bir türlü çözüm üretemiyorum , bu kadar suya azıcık rahatladım ..

Deryacım ben bir tane ürün kullanıyorum. Tamamen bitkisel. Kilo vermeye yardımcı ama bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. Google ''safran çay'' diye yazıp aratırsan çıkıyor. BuNu denemeni tavsiye ederim. Kabızlık diye bir problemin kalmayacak.

27 Aralık 2011 Salı
09.00: 350 ml. Su
09.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 3 yeşil zeytin, 1 kk peynir, 1 biber, domates, şekersiz çay...
13.30: 90 gr tavuk göğüs ızgara, 1 küçük kâse yoğurt, salata (yağsız)…
15.30: 1 tane lokum, 1 yudum portakallı gazoz…
16.40: 1 tane portakal (130 gr)
18.30: 90 gr tavuk ızgara, 1 küçük kâse yoğurt, salata(yağsız)…

1 kupa yeşil çay.
2 lt su.
20 dk tempolu yürüyüş (dışarıda).

supersın superız hayatım damla kadr seye uzulme lutfen

ıns canım ıns sporada baslıorum hemen yılbasndan sonra
ıns ıı sonuc alırız da yaparsınz sızde ne guzl toparlandk bole hep beraber

cuma gunu yuzumuz gulecek ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…