Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hasretciğim niye böyle oluyor ki sen o kadar da su içiyorsun. Keten tohumu, kuru kayısı bunları denemişsindir muhakkak da ben yine de bir sorayım dedim.

anlamıorum canm bnde keten tohumu hc kullanmadm kayısı ck kullandm ama bu sorun bana daha yenı geldı canm dha once yoktu yanı

ya canım benm bende geçen salı günü aynı hatayı yaptım 9 da çayı içtim gece 1 de yattım aslında çalıştığım için 11 gibi uyurum ama gerçekten uykuyu kaçırıyor.. artık geç saatte içmek yok.. aslında kahve falan kaçırmaz uykumuda yeşilçay kaçırdı..

bugn dıyetmn 4. gunu we ben 4 gundur hıc twlete cıkmadım
bayağı olmuş ama bende çok az çıkıyorum canım wc ye gitmemiz yediklerimizle aynı orantılıymış az yediğimiz için olabilir ama 4 günde hiç gitmemekte nolmal değil.. sen betülcüğümün dediklerini yaptınmı kayısı keten tohumu?
maşallah çıtırıma

aslıcıgm sasrdım walla bnde cok kotu hıssedıorum kendımı keten tohumu hc denemedım onu deneyeyım bakıım

aslıcıgm sasrdım walla bnde cok kotu hıssedıorum kendımı keten tohumu hc denemedım onu deneyeyım bakıım

bak keten tohumu gerçekten faydalı ben wc ye çıkamıyordum dün sabah çekilmiş 1 yemek kaşığı keten tohumunu suyla içtim öğlen wc ye çıktım.. sen çiğneyebilirsinde ben çekilmişi seviom kolay oluyor.. bak bu sabahta içecektim unuttum.. güya her sabah yiyecektim bi ara her gün yiyordum.. şimdi unutuyorum

tadı nasl pekı bn form cayı ıcıorum ama yok banamısın demıor

kızlar bugun ınalmaz zorlandım smdı azck pancar yemegı yedm ama ck az gerckten napıım basım donmeye baslamıstı
kahwe ıcecektm sut tozu bıtms ewde

msj 29

Canım geçmiş olsun.Rabbim şifa versin babana. Tatlı oğlumuz da rahat çıkarsın dişlerini.Her hafta kilo veremiyor insan . Psikolojisi de etkiliyor.Çok kafana takma , diyet yapınca kbzlık kaçınılmaz oluyor.

msj 30

Aslıcım nazar mı değdi ya, inşallah şimdi iyisindir.Kendine dikkat et, diyet yaparken mide herşeyden etkileniyor. Farklı beslendiğimiz için heralde.

msj 31

Oh bu hafta gitsin kilolar , nasip olursa ben de haftaya sizin diyeti uygulayacağım.Gerçekten moral toplamaya ihtiyacım var.

msj 32

Bugün hiç su içemedim , ancak 3 su bardağı.Öğlen de sadece elma ve çeyrek simit yedim .

Akşam çorba ve 3 kaşık bulgur pilavı. İnşallah başka birşey yemem.

Gelirken yürüyerek geldim .Bugün çok yoruldum . Çocuklarla harita çizdik , ayaklarım ağrıdı.

kızlar bugun ınalmaz zorlandım smdı azck pancar yemegı yedm ama ck az gerckten napıım basım donmeye baslamıstı
kahwe ıcecektm sut tozu bıtms ewde
ben kahve içtim canım napim kan şekerim düştü öğleden sonra nescafe içtim sende iyi yapmışsın bünyeyi zorlamaya lüzum yok
msj 30

Aslıcım nazar mı değdi ya, inşallah şimdi iyisindir.Kendine dikkat et, diyet yaparken mide herşeyden etkileniyor. Farklı beslendiğimiz için heralde.
iyiyim canım sağolasın ilaç içtiğim için oldu akşam ilacı içmeden küçük parça ekmek yiyeceğim öyle içeceğim.. diğer günlerde ilaçta bişey olmadı ama bugün sadece meyva olunca mmidem sapıttı neyse iyim şimdi çok şükür
msj 31

Oh bu hafta gitsin kilolar , nasip olursa ben de haftaya sizin diyeti uygulayacağım.Gerçekten moral toplamaya ihtiyacım var.
valla deryacığım moral olur hergün eksi görmek süper.. ama inş haftasonu geri almayız:18::18:

şimdi iç o zamn suyunu.. menün çok az değil mi?

msj 34

Şu 68 sınırını bir devirsem , başka ne isterim ya , sonr 66-65 derken 59 -58 ah inş hayal olarak kalmaz.
devirirsin inş allahın izniyle

aslıcıgm bn smdı cuma cmrtesı tartlcm baskada tartlmıcm cumaya kadr kndımızı kılo almıs gorunce motıwe azalack cnku yanı bnde kesın ole olur

ehehehhe süperdi dün akşam ki bölüm ya :d işini biliyo hatun
bakalım önümüzdeki hafta starda yayınlanıcak adres değiştiriyoruz

ben bu gece izlicem hürremi dün gece oglum cok ağlıyordu izleyemedik bizde neten indirdik

bugn dıyetmn 4. gunu we ben 4 gundur hıc twlete cıkmadım

sen p.tesimi başladın canım diete

inşallah teyzesi..sağol canım pskolojı etkilior kabız olunca ne pskolojı kalıor ne baka bişi zaten:)
msj 34

Şu 68 sınırını bir devirsem , başka ne isterim ya , sonr 66-65 derken 59 -58 ah inş hayal olarak kalmaz.

aynen bende bir 68 görsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…