- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.781
Hasretciğim niye böyle oluyor ki sen o kadar da su içiyorsun. Keten tohumu, kuru kayısı bunları denemişsindir muhakkak da ben yine de bir sorayım dedim.
ya canım benm bende geçen salı günü aynı hatayı yaptım 9 da çayı içtim gece 1 de yattım aslında çalıştığım için 11 gibi uyurum ama gerçekten uykuyu kaçırıyor.. artık geç saatte içmek yok.. aslında kahve falan kaçırmaz uykumuda yeşilçay kaçırdı..Ya aslıcığım sorma dün yeşil çayımı saat 23 gibi içtim. O da uykumu kaçırdı. 4 te yattım. Öyle olunca da bir türlü uykumu alamadım. Kalkmak istiyorum ama bi gözüm yatağa bakıyor hep. Bu gün böyle oldu. Aman bundan sonra gece yeşilçay içmeyeceğim ayol.
Ececiğim est. ne kusuru canım benim.Ben yarın 1 den sonra olmuyorum. Eğer 1 den önce liste kontrolü için gelirlerse halletmeye çalışırım inşallah....
bayağı olmuş ama bende çok az çıkıyorum canım wc ye gitmemiz yediklerimizle aynı orantılıymış az yediğimiz için olabilir ama 4 günde hiç gitmemekte nolmal değil.. sen betülcüğümün dediklerini yaptınmı kayısı keten tohumu?bugn dıyetmn 4. gunu we ben 4 gundur hıc twlete cıkmadım
maşallah çıtırımamenum
sabah domates salatalık bıber oglen aksam da aynı
spor
25 sag 25 sol ayak hareketı
30 yarım 30 tam mekık
50 sola 50 saga mekık
50 sırt hareketı
50 yerden cevız toplama hareketı
su
2lıtre
yesılcay
2 fıncan
menum
sabah domates salatalık bıber oglen aksam da aynı
spor
25 sag 25 sol ayak hareketı
30 yarım 30 tam mekık
50 sola 50 saga mekık
50 sırt hareketı
50 yerden cevız toplama hareketı
su
2lıtre
yesılcay
2 fıncan
aslıcıgm sasrdım walla bnde cok kotu hıssedıorum kendımı keten tohumu hc denemedım onu deneyeyım bakıım
bak keten tohumu gerçekten faydalı ben wc ye çıkamıyordum dün sabah çekilmiş 1 yemek kaşığı keten tohumunu suyla içtim öğlen wc ye çıktım.. sen çiğneyebilirsinde ben çekilmişi seviom kolay oluyor.. bak bu sabahta içecektim unuttum.. güya her sabah yiyecektim bi ara her gün yiyordum.. şimdi unutuyorum
tadı nasl pekı bn form cayı ıcıorum ama yok banamısın demıor
selam kızlar babam hastalandı tansiyonu çok yükseliyor oğlum diş çıkarıyor ve ben fazla gelemiyorum bu hafta biraz idare edin beni diet iyi durumda bu akşam baya yürüdüm 1 bucuk saat filan yılbasından endişe duyuyorum ve adet dönemi öncesindeyim hem debesyondayım ve yine kabızım bu hafta pek umut yok içimde ama gelecek haftadan umutluyum kendinize iyi bakın
bomba gibiyim dedim kendime nazar değdirdim
meyvemi yedikten 1.5 saat sonra ilacımı aldım üstünede sporumu yapıp yeşilçayımı içince midem birbirne girdi herhalde çok kötü midem bulandı az önce kustumnormalde çok zor kusan biriyim midem bulanır bulanır kusamam... neyse şimdi biraz daha iyiyim
benim ilacım aç karnınada içilebiliyor niye böyle oldu anlamadım
msj 31
Oh bu hafta gitsin kilolar , nasip olursa ben de haftaya sizin diyeti uygulayacağım.Gerçekten moral toplamaya ihtiyacım var.
ben kahve içtim canım napim kan şekerim düştü öğleden sonra nescafe içtim sende iyi yapmışsın bünyeyi zorlamaya lüzum yokkızlar bugun ınalmaz zorlandım smdı azck pancar yemegı yedm ama ck az gerckten napıım basım donmeye baslamıstı
kahwe ıcecektm sut tozu bıtms ewde
iyiyim canım sağolasın ilaç içtiğim için oldu akşam ilacı içmeden küçük parça ekmek yiyeceğim öyle içeceğim.. diğer günlerde ilaçta bişey olmadı ama bugün sadece meyva olunca mmidem sapıttı neyse iyim şimdi çok şükürmsj 30
Aslıcım nazar mı değdi ya, inşallah şimdi iyisindir.Kendine dikkat et, diyet yaparken mide herşeyden etkileniyor. Farklı beslendiğimiz için heralde.
valla deryacığım moral olur hergün eksi görmek süper.. ama inş haftasonu geri almayız:18::18:msj 31
Oh bu hafta gitsin kilolar , nasip olursa ben de haftaya sizin diyeti uygulayacağım.Gerçekten moral toplamaya ihtiyacım var.
şimdi iç o zamn suyunu.. menün çok az değil mi?msj 32
Bugün hiç su içemedim , ancak 3 su bardağı.Öğlen de sadece elma ve çeyrek simit yedim .
Akşam çorba ve 3 kaşık bulgur pilavı. İnşallah başka birşey yemem.
Gelirken yürüyerek geldim .Bugün çok yoruldum . Çocuklarla harita çizdik , ayaklarım ağrıdı.
devirirsin inş allahın izniylemsj 34
Şu 68 sınırını bir devirsem , başka ne isterim ya , sonr 66-65 derken 59 -58 ah inş hayal olarak kalmaz.
msj 34
Şu 68 sınırını bir devirsem , başka ne isterim ya , sonr 66-65 derken 59 -58 ah inş hayal olarak kalmaz.
ehehehhe süperdi dün akşam ki bölüm ya :d işini biliyo hatun
bakalım önümüzdeki hafta starda yayınlanıcak adres değiştiriyoruz
bugn dıyetmn 4. gunu we ben 4 gundur hıc twlete cıkmadım
inşallah teyzesi..sağol canım pskolojı etkilior kabız olunca ne pskolojı kalıor ne baka bişi zaten:)msj 29
Canım geçmiş olsun.Rabbim şifa versin babana. Tatlı oğlumuz da rahat çıkarsın dişlerini.Her hafta kilo veremiyor insan . Psikolojisi de etkiliyor.Çok kafana takma , diyet yapınca kbzlık kaçınılmaz oluyor.
msj 34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?