- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.801
Ben buradayım Hasretciğim.
Bu günkü kilon kaçtı. 69 u gördün mü?
msj 32
Bugün hiç su içemedim , ancak 3 su bardağı.Öğlen de sadece elma ve çeyrek simit yedim .
Akşam çorba ve 3 kaşık bulgur pilavı. İnşallah başka birşey yemem.
Gelirken yürüyerek geldim .Bugün çok yoruldum . Çocuklarla harita çizdik , ayaklarım ağrıdı.
msj 34
Şu 68 sınırını bir devirsem , başka ne isterim ya , sonr 66-65 derken 59 -58 ah inş hayal olarak kalmaz.
kızlar bugun ınalmaz zorlandım smdı azck pancar yemegı yedm ama ck az gerckten napıım basım donmeye baslamıstı
kahwe ıcecektm sut tozu bıtms ewde
Bende Pazar günü başlamayı düşünüyorum,oruç da tutucam bakalım...:13:msj 31
Oh bu hafta gitsin kilolar , nasip olursa ben de haftaya sizin diyeti uygulayacağım.Gerçekten moral toplamaya ihtiyacım var.
Canım dikkat et kendine,sadece sebze mi yedin bugün...:44:kızlar bugun ınalmaz zorlandım smdı azck pancar yemegı yedm ama ck az gerckten napıım basım donmeye baslamıstı
kahwe ıcecektm sut tozu bıtms ewde
İnan ki bende ne akıllı kadınmış dedim ya...Hayran kaldım valla zekasına...Haftaya nikahı basar Sülümanehehehhe süperdi dün akşam ki bölüm ya :d işini biliyo hatun
bakalım önümüzdeki hafta starda yayınlanıcak adres değiştiriyoruz
Ya aslıcığım sorma dün yeşil çayımı saat 23 gibi içtim. O da uykumu kaçırdı. 4 te yattım. Öyle olunca da bir türlü uykumu alamadım. Kalkmak istiyorum ama bi gözüm yatağa bakıyor hep. Bu gün böyle oldu. Aman bundan sonra gece yeşilçay içmeyeceğim ayol.
Aynen canım bende akşam yeşilçay içersem uyuyamıyorum,çok denedim,gündüz içmem gerekiyor,hep unutuyorum...
....[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B]
Sonuçları merakla bekliyorum....canım bende patates gününün ertesi günü aynıydım demekki bazen 1 gün duruyor benm ii canım dünden bayağı az geldim yarınki bildirimlerimizde biraz daha verirsem 70 in aşağısında olacağım gibi görünüyor
.
açlık meselesine gelince hiç doymuyorum ben ama açta değilim bi tek yatarken aç uyumak zor oluyor..
bugün meyve günüm bugün nasıl geçecek bakalım :))
ama sonucuna değecek gibi gözükyor
meyve günü zor geçer diye düşünüyorum ben çünkü meyve acıktırır beni:44:
i
Geçmiş olsun canım,tansiyonun falan mı düştü acaba?...bomba gibiyim dedim kendime nazar değdirdim
meyvemi yedikten 1.5 saat sonra ilacımı aldım üstünede sporumu yapıp yeşilçayımı içince midem birbirne girdi herhalde çok kötü midem bulandı az önce kustumnormalde çok zor kusan biriyim midem bulanır bulanır kusamam... neyse şimdi biraz daha iyiyim
benim ilacım aç karnınada içilebiliyor niye böyle oldu anlamadım
Merhaba kızlar geçmişi okuyup geldim,kimse yok ama olsun ben ancak girebildim..Yine yoğun bir gündü....Her iş bana bakıyor
Yarın sabahtan önce dişçiye gidicem,sonra da faturaları halletmem lazım...Belki öğleden sonraya kalabilirim...Bu sabah tartılmıştım
SAMANYOLU 65.5 /65 /0,5 /0.76
Çok verememişim bende ama hiç yoktan iyidir .kabızlık problemi ben de de var,yarın form çay alıcam...
aynen hasretciğim bende aynısını düşünüyorum lütfen birbirimizi engelelyelim çünkü ben hafta içi dayanamam tartılırım nasıl diyette kaçamak yok dediysek ve kaçamak yapmadıysak tartılmakta yasak olsunaslıcıgm bn smdı cuma cmrtesı tartlcm baskada tartlmıcm cumaya kadr kndımızı kılo almıs gorunce motıwe azalack cnku yanı bnde kesın ole olur
ya bende akşam hiç içmiyorum gece wcye kalkmak işgence geliyor.. gün boyu 2.5 litre içiyorumda akşam içemiyorum...Bu gn biraz dengesiz beslenmişsin Deryacığım. İnşallah yarın telafi edersin.
Ahh su çok önemli. hele akşam içiyorum ben gece boyunca sürekli kalkıyorum ama sabaha kaadar da ödem falan kalmıyor.
Kimse yok. Hoş bu saatte kim olacak da.
Siz yokken diğer takımları inceliyorum bende.
8. takımdan AzRASILAM 4.1 kg vermiş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?